Cum sa faci machiaj vara

Când vine vara, puteți să vă ușurați machiajul pentru a face să pară natural și curat. Scapa de machiaj greu și optează pentru un machiaj de vară ușoară!

conținut

pași

1
Începeți prin spălarea feței cu un detergent delicat facial. Uscați-vă cu mici atingeri și aplicați un hidratant facial ușor cu agent de protecție solară de 15 sau mai mult, pentru a păstra pielea protejată de razele puternice ale soarelui de vară.
 • 2
  Aplicați puțină pulbere. Nu utilizați o bază lichidă sau cremă în timpul verii, ci o bază minerală foarte ușoară cu agent de protecție solară. Se amestecă bine pentru a echilibra tonul pielii și nu rămâne portocaliu ca și cum ai fi fost "Umpa Lumpa". Orange este pentru apusuri de soare de vară, nu pentru față.
 • 3
  Aplicați concealer dacă este necesar, dar nu exagerați-l. Încercați să-l utilizați numai sub ochi și în imperfecțiuni. Dacă preferați să nu utilizați corectorul, mergeți la pasul următor.
 • 4
  Aplicați bronz sau blush. Aplicați pe fața obrajilor, nasului, bărbie și părului o lumină de culoare deschisă sau roșie sau roșie. Păstrați un aspect natural


 • 5
  Aplicați umbra ochilor (opțional). Dacă alegeți să le utilizați, utilizați o culoare naturală în jurul ochilor și nu le aplicați peste fold.
 • 6
  Puneți niște rimel rezistent la apă. Acest lucru va face ca ochii să iasă în evidență, dar să aleagă un ton maroniu deschis (este mai bine decât negrul să îngroșească genele fără a exagera). Nu utilizați eyeliner.
 • 7
  Adăugați luciu de buze Aplicați un balsam de buze cu agent de protecție solară. Acoperiți-le cu un luciu clar, culoarea pielii, roz deschis sau piersic. Culorile naturale sunt cheia. Adăugați o anumită luminozitate, dar nu vă faceți griji cu privire la adăugarea culorilor.
 • Imagine cu denumirea Machiajul tău în pasul de vară 8
  8
  Gata!
 • sfaturi

  • Folosiți protecție solară peste tot, în fiecare zi și aplicați-o din nou de câte ori puteți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică bronzerulCum se aplică bronzerul
  Cum să aplicați agentul de ten pe fațăCum să aplicați agentul de ten pe față
  Cum se aplică machiajulCum se aplică machiajul
  Cum să aplicați machiajul facial pentru acneeCum să aplicați machiajul facial pentru acnee
  Cum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect naturalCum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect natural
  Cum se aplică un machiaj de durată pentru varăCum se aplică un machiaj de durată pentru vară
  Cum să aplici un machiaj simpluCum să aplici un machiaj simplu
  Cum sa aplici machiajul natural pentru scoala (fete adolescente)Cum sa aplici machiajul natural pentru scoala (fete adolescente)
  Cum să aplicați blushCum să aplicați blush
  Cum să aplicați machiajul coptCum să aplicați machiajul copt
  » » Cum sa faci machiaj vara

  © 2011—2020 ertare.com