Cum se aplică machiajul la vârsta de 40 de ani sau mai mult

Ca artist profesionist de machiaj am cunoscut și am lucrat cu femei de toate vârstele. Ceva pe care l-am observat este nevoia femeilor de patruzeci și mai în vârstă să își reformuleze stilurile de machiaj și să învețe să aplice machiajul corespunzător în funcție de vârsta lor. Un machiaj care se potriveste unei fete de 20 sau 30 de ani, de multe ori nu va arata bine la 40 de ani sau mai mult. Iată 10 sfaturi pentru a reformula stilul tău de machiaj.

conținut

pași

Imaginea intitulata Machiaj purta la 40 si peste Pasul 1
1
Utilizați mai puțin machiaj Mai puțin este mai mult cu progresul vârstei, deci este important să folosiți mai puține produse pe față. Încercați să folosiți jumătate din baza pe care o utilizați în mod normal sau încercați să amestecați baza cu loțiunea dvs. hidratantă favorită pentru o imagine mai diafană și modernă. Asigurați-vă că baza ajunge la gât astfel încât să pară că nu utilizați machiaj.
 • Imagine cu titlul Obțineți un machiaj proaspăt de zi cu zi Căutați o școală (fete adolescente) Pasul 1
  2
  Încercați să utilizați o bază care este hidratantă și nu usucă pielea. Pe măsură ce îmbătrânești pielea ta are nevoie de mai multă hidratare și folosind o bază care hidratantă, te va ajuta să te uiți la pielea voastră netedă și frumoasă.
 • Imaginea intitulată Obțineți un machiaj proaspăt de zi cu zi Căutare pentru școală (Teen Girls) Pasul 2
  3
  Când utilizați agentul anti-îngrășăminte, utilizați o cantitate foarte mică și difuzați-o bine, astfel încât să nu se acumuleze în liniile de expresie și riduri.
 • Imagine cu titlul Pune-te pe machiaj când tu`re a Beginner (for Teens) Step 1
  4
  Verificați cazul cosmetic și anulați sau dați fiicei sau nepoatei dumneavoastră orice fard de ochi care are strălucire sau îngheț. Aceste produse arată foarte bine numai pe pielea tânără și proaspătă, dar în piele de 40 de ani sau mai mult, acest tip de umbre se acumulează în liniile de expresie și riduri, accentuându-le. Mai bine cumpărați fardul de ochi în tonuri de culori naturale mat, iar când le aplicați, accentuați-le.
 • Imaginea intitulata Machiaj purta la 40 si peste Pasul 5
  5
  Modificați culoarea rujului. Multe femei folosesc încă același ruj, pe care le-au arătat grozav acum 20 de ani, când adesea acea culoare nu mai este adecvată dimensiunii buzelor sau tonului pielii lor. Alegeți culorile care evidențiază fața dvs. și completează aspectul.
 • Imaginea intitulată Machiaj purta la 40 și peste Pasul 6


  6
  Aflați cum să reformulați machiajul în fiecare deceniu care trece. Așa cum este important să începeți să învățați cum să puneți machiajul atunci când sunteți adolescent, relararea tehnicilor adecvate pentru vârsta dvs. este esențială pentru a vă face să arătați și să simțiți vârsta potrivită în orice moment.
 • Imaginea intitulata Machiaj la 40 si peste Pasul 7
  7
  Asigurați-vă că utilizați rimelul (mascara) pe toate genele, chiar și cele mai mici, deoarece acest lucru vă va ajuta să vă faceți un aspect tineresc. Dar nu exagerează. Cumpărați o rimel brun sau maro închis și nu folosiți niciodată cele colorate, deoarece acestea sunt excelente pentru fete de 20 de ani, dar nu sunt potrivite pentru cineva de 40 de ani sau mai mult. Un singur strat sau două straturi de rimel vor fi suficiente pentru a crea un efect de ochi mai mare.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă părinții să vă lase să purtați Emo Machiaj Pasul 4
  8
  Uită-te la cantitatea de eyeliner pe care o folosești. Eyeliner-ul este de o mare valoare pentru machiajul dvs., totuși, aplicarea excesivă a oricărui produs cosmetic nu este bună. Utilizați un dermatograf moale creion care se amestecă ușor și creează un aspect mai moale și mai natural.
 • Imaginea intitulată Machiaj purta la 40 și peste Pasul 9
  9
  Blur, estompare și estompare. Este important să creați un aspect natural, iar cheia este de a blur. Utilizați perii profesionale și bureți moi pentru a crea un machiaj natural.
 • Imaginea intitulată Machiaj purta la 40 și peste Pasul 10
  10
  Utilizați perii care dau o strălucire tinerească pe piele cu nuanțe de piersic sau roz bază. Stai departe de rosu cu multă strălucire pentru vârsta ta. Optați pentru rosu mat și amestecați-le bine.
 • 11
  Găsiți un artist profesionist de machiaj care este specializat în machiaj pentru femei adulte.
 • sfaturi

  • Îndepărtați întotdeauna machiajul înainte de a merge la culcare.
  • Actualizați aspectul prin angajarea unui artist profesionist de machiaj care vă poate arăta cum să reformulați aspectul în funcție de vârsta dvs.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect naturalCum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect natural
  Cum să aplici machiajul pentru un spectacolCum să aplici machiajul pentru un spectacol
  Cum de a da stralucirea perfecta pe fata taCum de a da stralucirea perfecta pe fata ta
  Cum sa alegi si sa incepi sa folosesti machiajulCum sa alegi si sa incepi sa folosesti machiajul
  Cum sa sculpesti fata cu machiajulCum sa sculpesti fata cu machiajul
  Cum de a evita greșelile comune în machiaj după 40 de aniCum de a evita greșelile comune în machiaj după 40 de ani
  Cum se poate preveni scurgerea machiajului în căldurăCum se poate preveni scurgerea machiajului în căldură
  Cum sa faci diferite stiluri de make-up ale Miley CyrusCum sa faci diferite stiluri de make-up ale Miley Cyrus
  Cum sa faci un machiaj simplu pentru scoalaCum sa faci un machiaj simplu pentru scoala
  Cum sa faci un machiaj fara machiajCum sa faci un machiaj fara machiaj
  » » Cum se aplică machiajul la vârsta de 40 de ani sau mai mult

  © 2011—2020 ertare.com