Cum sa faci machiaj pentru un concurs de frumusete

Machiajul pe care îl folosești pentru un concurs de frumusețe ar trebui să te facă să arăți izbitoare și frumoase. Obiectivul său este de a accentua estetica clasică. Machiajul trebuie să fie mai intens și mai frapant decât cel pe care îl folosiți zilnic pentru a vă face să arătați sofisticat în timpul prezentării.

pași

Partea 1
Pregătiți-vă pielea pentru a aplica machiaj intens

Imaginea intitulată Aplicați machiajul pentru o pagină de frumusețe Pasul 1
1
Spălați-vă fața Trebuie să îndepărtați murdăria sau grăsimea de pe față. Concentrați-vă pe această procedură ca și cum ați pregăti o pânză neagră pe fața dumneavoastră. Trebuie să pregătiți pielea cât mai bine, astfel încât machiajul să scoată în evidență cele mai bune caracteristici. Pentru a vă spăla corect fața, trebuie să urmați următoarele recomandări:
 • Spălați-vă fața cu apă caldă și folosiți o cremă de curățare. Evitați utilizarea apei prea calde, deoarece pielea se va usca. În plus, apa prea rece va face pielea să arate roșie sau pătată. O cremă de curățare vă ajută la hidratarea pielii și îndepărtează grăsimea sau machiajul greu de curățat.
 • Uscați-vă cu o atingere moale, cu un prosop. Nu frecați fața, deoarece vă puteți deteriora pielea.
 • Dacă pielea din jurul ochilor este în mod particular uscată, puteți folosi o cremă de contur ochi pentru ao hidrata.
 • 2
  Expirați pentru a scăpa de celulele moarte. Când exfoliați, veți elimina stratul superior al pielii (care este, de obicei, dur). Aveți grijă să nu exfoliați prea mult pielea, deoarece vă puteți deteriora. Din acest motiv, nu trebuie să-l frecați prea tare. Pentru a vă exfolia pielea corect, urmați următoarele recomandări:
 • Concentrați-vă pe părțile dure și uscate ale pielii. Căutați părți opace, subțiri sau neuniforme.
 • Îndepărtați-vă ușor pielea și într-un mod ascendent. Faceți mișcări rotunde și netede. Nu efectuați această procedură prea intens, deoarece vă puteți deteriora pielea.
 • 3
  Îți hidratezi pielea Tipul de hidratant pe care trebuie să-l aplicați depinde de tipul de piele și de aspectul pe care doriți să îl obțineți.
 • În cazul în care pielea dvs. este grasă, trebuie să obțineți o cremă hidratantă care îndepărtează grăsimea și nu vă lasă fața strălucitoare.
 • Dacă pielea este uscată, ar trebui să cumpărați un hidratant pe bază de ulei care conține ingrediente naturale. În acest fel, machiajul dvs. va arăta curat și chiar, în loc de crăpătură și fulgi.
 • Există creme hidratante cu culoare. Dacă hidratantul dvs. preferat are culori, îl puteți folosi ca bază de bază. Dacă nu, puteți lua în considerare utilizarea unui hidratant regulat dacă doriți ca fundația dvs. pre-fundație să funcționeze ca bază neutră pentru machiaj.
 • 4
  Aplicați o bază pre-bază pe piele. Este esențial să utilizați o pre-bază bună pentru a forma o pânză necompletată înainte de aplicarea machiajului. Acest produs ajută la hidratarea și tencarea pielii feței. În plus, elimină stralucirea sau rugozitatea. Acesta este același lucru care se întâmplă atunci când utilizați un strat de bază când pictați unghiile. Unii oameni consideră că acest pas nu este necesar, dar mai târziu veți realiza cât de mult va îmbunătăți machiajul.
 • Aplicarea unei pre-bază este un pas esențial atunci când puneți machiajul pentru un concurs. Veți opri într-o lumină foarte intensă atunci când judecătorii vă vor supune unei examinări riguroase. Utilizarea unei pre-bază vă va ajuta să creați un aspect delicat și să ascundeți toate imperfecțiunile pielii (care nu pot fi ascunse cu machiajul obișnuit).
 • Utilizați vârfurile degetelor pentru a aplica prebaza. În acest fel, veți ajuta produsul să funcționeze cu adevărat pe piele.
 • Prebazele vin în diferite prezentări: gel, cremă sau pulbere. Puteți alege unul în funcție de efectul pe care doriți să îl aveți pe piele. Există o serie de precomenzi pe piață care garantează diferite efecte (de exemplu, oferind un aspect lină, potrivirea tonului pielii, acoperirea imperfecțiunilor etc.).
 • Partea 2
  Aplicați baza pe fața ta

  Imaginea intitulată Aplicați machiajul pentru o pagină de frumusețe Pasul 5
  1
  Alegeți baza potrivită pentru tipul de piele. Trebuie să alegeți o bază care să funcționeze nu numai cu tonul pielii, ci și cu tipul de piele. În general, bazele vin în pulbere, bar, gel sau cremă. Urmați următoarele sfaturi pentru a alege produsul potrivit pentru tipul de piele:
  • Dacă pielea este uscată, trebuie să alegeți o bază special creată pentru a hidrata. Bazele lichide și de lipit sunt mai cremoase și pot ajuta la hidratare. Trebuie să fiți atent, deoarece pielea dvs. poate deveni lipicioasă după aplicare. În acest caz, puteți utiliza o bază pulbere pentru a acoperi această problemă.
  • Dacă pielea dvs. este grasă, ar trebui să alegeți o bază care să nu conțină ulei. Uleiurile de bază pot face pielea mai uleioasă. Puteți utiliza o bază pulbere care vă ajută să absorbiți uleiurile naturale ale pielii, ceea ce vă face să obțineți o finisare mată sănătoasă.
  • Dacă pielea este amestecată (o combinație de ulei uscat și uleios), trebuie să alegeți o cremă de bază și o pulbere. Puteți aplica ambele baze strategic pentru a contribui la crearea unui ton de piele uniform și sănătos.
  • Alegeți o bază care arată bine în condiții de iluminare intensă. Verificați modul în care arată baza înainte de ao aplica concursului. Trebuie să alegeți un produs care să vă facă să arătați bine în fotografii, în timpul interviurilor și în lumina scenică. Deoarece machiajul pentru concurs trebuie să vă acopere complet, trebuie să începeți cu ajutorul unei baze solide pentru a aplica culoarea (printre alte detalii speciale).
 • Imagine intitulată Aplicați machiajul pentru o pagină de frumusețe Pasul 6
  2
  Decideți culoarea bazei potrivite pentru dvs. Puteți găsi baze în toate tonurile pe care le puteți imagina. Prin urmare, nu ar trebui să fie prea greu să găsiți tonul perfect pentru dvs. Trebuie să rețineți că sunteți în căutarea unei culori mai drastice decât ceea ce utilizați în mod obișnuit zilnic. Alegeți un produs care vă face să ieșiți pe scenă și să rezistați iluminării. Urmați următoarele sfaturi pentru a găsi tonul care funcționează cu pielea:
 • Utilizați un tampon pentru a aplica baza dorită pe linia bărbiei. Dacă culoarea nu se evidențiază și pare invizibilă, ați găsit tonul potrivit pentru dvs.
 • Determinați dacă trebuie să utilizați tonuri reci, neutre sau calde. Puteți decide să utilizați un ton rece în cazul în care venele încheieturilor vă stau în picioare și arată albastru, dacă ardeți cu ușurință atunci când vă expuneți la soare și dacă vă blush rapid. Trebuie să alegeți o bază roșiatică sau albastră.
 • Alegeți un ton cald dacă venele încheieturilor au o culoare verzui și dacă vă bronzați repede când vă expuneți la soare. Trebuie să alegeți o bază galbenă sau aurie.
 • Dacă aveți un număr egal de vene verzi și albastre pe încheieturi, ar trebui să folosiți un ton neutru. Puteți alege o bază de culoare caldă sau rece.
 • Un sfat rapid pe culorile bazei: dacă bijuteriile de aur vi se potrivesc, sunetul dvs. va fi probabil "cald". Dacă, pe de altă parte, aveți cele de argint, tonul dvs. este "rece". Dacă ambele materiale se potrivesc cu tine, ești norocos să ai un ton "neutru".
 • 3
  Aplicați baza cu o pensulă sau un burete. Trebuie să aplicați uniform pe bază. Artistii profesionisti de machiaj discută tipul de instrumente pe care ar trebui să le folosească atunci când aplică baza. Unii afirmă că periile sunt mai bune pentru bazele lichide, în timp ce alții sugerează că bureții sunt mai bine pentru estompare. Alegeți opțiunea dorită și urmați următoarele sfaturi pentru a obține o acoperire mai bună:
 • Aplicați o bază groasă pe pielea de pe piele. Trebuie să îți faci fața să arate uniformă și sănătoasă. Aplicați un strat mai gros peste granule sau pete decolorate. Nu trebuie să vă faceți griji dacă fața dvs. pare neuniformă atunci când aplicați primul strat, deoarece veți netezi și veți bloca aceste părți din nou.
 • Bloca baza în jurul intrărilor și bărbie. Pe scurt, ar trebui să evitați să arătați că purtați o mască din bază. Asigurați-vă că ați estompat baza astfel încât să pară naturală și netedă.
 • 4
  Aplicați baza pe pleoape. Deoarece pre-baza vă ajută să creați o pânză sănătoasă pe fața dvs., baza va forma o pânză peste pleoape. În acest fel, veți realiza că umbrele și machiajul pentru ochi se evidențiază și se vor lipi de piele.
 • Trebuie să aveți grijă deosebită când aplicați baza în jurul ochilor. Preveniți machiajul să intre în ochii dvs., deoarece poate fi o experiență foarte dureroasă. Utilizați o perie mică sau degetele pentru a aplica machiaj în aceste locuri delicate.
 • Elimină ridurile care apar atunci când se aplică baza. Odată ce ați aplicat primul strat de bază, trebuie să bureți pielea (ca și cum ați fi măturat) pentru a netezi ridurile sau liniile inegale. Ar trebui să acordați o atenție deosebită locurilor în care machiajul se întărește, cauzând pete, riduri, linii etc. Ar trebui să încercați să faceți ca baza să arate cât se poate de bine.
 • 5
  Alegeți un corector bun de cercuri întunecate. Puteți utiliza baza pentru a elimina faldurile sub ochi sau alte pete de pe față. Cu toate acestea, dacă doriți să acoperiți zone și mai dificile, trebuie să alegeți un bun corector. În plus, trebuie să alegeți unul care se îmbină bine cu baza dvs.
 • Atunci când alegeți și aplicați un corector, considerați unul care difuzează fără probleme. În caz contrar, iluminarea scenei va face evidentă "straturi" de machiaj și accentua petele în loc să le ascundeți. Când eliminați ridurile, asigurați-vă că verificați cum arată pielea dvs. sub diferite tipuri de lumini pentru a detecta oricare dintre aceste probleme.
 • 6
  Obțineți o finisare mată prin aplicarea unui strat de bază de pulbere presată. În acest moment, este posibil ca fața ta să se simtă un pic lipicioasă, dar pentru un concurs de frumusețe trebuie să-i dai o finisare mată. Utilizați o pensulă pentru a aplica o bază pulbere (aproximativ același ton ca prima dvs. bază) și amestecați-o ușor pe fața dumneavoastră.
 • Această procedură ajută la reducerea efectului lipicios, iar baza este aderentă pe fața dumneavoastră mai mult timp. De asemenea, vă ajută să faceți machiajul să arate mai natural și mai puțin ca pictura.
 • Partea 3
  Evidențiați-vă ochii

  Imaginea intitulată Aplicați machiajul pentru o pagină de frumusețe Pasul 11
  1
  Alegeți trei culori ale umbrei ochiului pentru a obține aspectul dorit. Trebuie să utilizați o culoare deschisă, o culoare medie și o culoare închisă. Culorile pe care le alegeți depind în întregime de preferințele dvs. Puteți alege culorile în funcție de culoarea ochilor dvs. sau de tipul de eveniment pe care îl veți participa.
  • De exemplu, dacă intenționați să participați la un eveniment de noapte, luați în considerare utilizarea unor culori mai întunecate și mai strălucitoare, care au luminozitate.
  • Luați în considerare utilizarea diferitelor stiluri pentru fiecare parte a concursului. Dacă trebuie să participați la un interviu, probabil că nu aveți nevoie de un aspect flasc. În schimb, ar trebui să luați în considerare utilizarea unor culori mai neutre, care vă vor oferi un aspect mai profesionist.
 • 2


  Aplică cele trei culori pe pleoape. Împărțiți pleoapa în trei părți. Utilizați fiecare culoare pe o treime din pleoapa. Începeți să aplicați umbra cea mai ușoară.
 • Atunci când aplicați cea mai ușoară nuanță, trebuie să creați un triunghi în colțul interior al pleoapei care este cel mai aproape de nas. Aplicați o linie de culoare mai deschisă de-a lungul liniei sprâncenelor. Acesta este primul pas pentru a obține un aspect izbitoare în ochi.
 • Aplicați culoarea medie la mijlocul pleoapelor. Desenați un dreptunghi de dimensiuni medii în centrul pleoapelor.
 • Utilizați umbra mai întunecată și trageți un triunghi pe exteriorul pleoapelor. Aceasta ar trebui să acopere ultima treime (care se află pe pleoapa exterioară).
 • 3
  Înlăturați-vă fardul de ochi. Acum, trebuie să faceți ca culorile să dispară, dar în același timp să se combine bine. Utilizați o perie mică pentru a amesteca culoarea medie cu clar și apoi întuneric cu mediul. Acest amestec este foarte important. Ceea ce se așteaptă este că culorile devin una și nu că arată ca trei părți separate. Culoarea medie va face ca schimbarea celorlalte culori să pară mai naturală (deoarece servește ca o punte pentru a se alătura culorii luminoase cu întunericul).
 • Adăugați o atingere finală utilizând culoarea mai închisă. Utilizați o perie subțire pentru a aplica umbra la conturul ochilor. Glisați peria din colțul exterior în colțul interior al pleoapelor.
 • 4
  Formeaza-ti sprancenele. Alegeți un creion pentru sprâncene, care este puțin mai întunecat decât culoarea naturală a sprâncenelor. Determinați forma pe care doriți să o aibă sprancenele. Le puteți face mai groase sau mai arcuite. Totul depinde de ceea ce vrei să obții.
 • Faceți mișcări scurte pentru a vă oferi sprâncenele așa cum doriți. Acest lucru depinde de forma feței și sprâncenelor. Aveți grijă să le deformați. Utilizați osul sprâncenelor ca un ghid pentru a da o formă mai naturală. Ar trebui să urmați mereu direcția părului.
 • Este important să umpleți bine sprancenele pentru a le face mai izbitor, deoarece obiectivul este să ieșiți în evidență când sunteți pe scenă. Există o linie subțire care separă lovitura de strident, deci ar trebui să folosiți o culoare care se potrivește cu părul și tonul pielii.
 • 5
  Aplică ochelarii. Dacă vă simțiți confortabil folosind un dermatograf și ați aplicat-o înainte, puteți opta pentru un lichid sau gel dermatograf. Dacă nu ați folosit niciodată un dermatograf mai devreme, puteți folosi un creion, deoarece este ușor să remediați dacă faceți o greșeală pentru a delimita ochii.
 • În cazul în care lichidul sau gelul de ochi vine într-o sticlă mică, ar trebui să utilizați o perie de dermatograf pentru ao aplica. Dacă utilizați un creion, țineți-l ca și cum ați face un creion normal (folosind mâna dvs. dominantă). Aplicați o linie subțire pe partea superioară a pleoapei și formați o linie mai groasă în timp ce glisați afară.
 • Pentru partea de jos, trageți o linie pe interiorul pleoapei (care este, de asemenea, cunoscută sub numele de linia de apă). Aceasta nu este sub linia genelor, ci în interiorul pleoapelor. Aveți grijă să nu priviți ochiul în timp ce delimitați.
 • 6
  Alegeți o rimel pentru a vă da volumul ochilor. Puteți aplica două tipuri diferite de rimel pentru a obține efectul dorit. De exemplu, unele mascaras sunt excelente pentru volum, în timp ce altele sunt excelente pentru adăugarea de culoare. Utilizați ambele pentru a vă oferi genele mai uimitoare și mai întunecate.
 • Înlăturați lent peria din recipient și asigurați-vă că există numai o cantitate uniformă de rimel pe părțile laterale ale periei. Aplicați rimelul pe genelor. Începeți cu genunchii superioare. Deplasați peria din partea inferioară către capetele genelor într-o singură mișcare a fluidului. Puteți aplica mai multe straturi, dar nu exagerați, deoarece rimelul determină formarea de bucăți pe genunchi.
 • De asemenea, puteți aplica rimelul pe genele inferioare. Este posibil să aveți genele mai puțin în partea inferioară a ochiului, deci ar trebui să aplicați foarte mult cu atenție rimelul. Aplicați una sau două straturi pe genele inferioare.
 • Partea 4
  Întoarce-ți buzele frumoase

  Imaginea intitulată Aplicați machiajul pentru o pagină de frumusețe Pasul 17
  1
  Alegeți un strat de buze, un ruj și un luciu de buze care vă place. Tipul de ruj pe care îl alegeți depinde de tonul pielii și de aspectul pe care îl aveți.
  • Identificați tonul pielii. Aveți nevoie de o nuanță mai galbenă sau roz? Amintiți-vă că galbenul este o culoare caldă și roz este o culoare rece. Acesta este același lucru care se întâmplă atunci când alegeți culoarea potrivită pentru dvs. Trebuie să alegeți o culoare pentru buzele dvs. care să corespundă tonului pielii dvs.
  • Odată ce ați identificat tonul pielii, puteți căuta liner de buze, ruj și luciu de buze în culori care completează tonul pielii. De exemplu, dacă aveți un ton mai rece de piele, puteți alege culorile roșiatice care conțin un ton albastru, iar tonurile de piele mai calde arată adesea mai bine cu culorile roșcate care au o bază portocalie. Puteți să întrebați un consultant de frumusețe la un magazin de machiaj din zona dvs. pentru a vă oferi mai multe sfaturi dacă aveți dificultăți în determinarea tonusului pielii.
 • 2
  Utilizați conturul pentru a vă forma buzele. Faceți mișcări scurte cu creionul creionului și umpleți-vă buzele. Acest lucru va ajuta rujul să iasă și să adere la buzele tale. Imaginați-vă că folosirea eyeliner-ului este ca și cum ați aplica o bază de machiaj pe buze și pregătiți-o să aplice culoarea.
 • Asigurați-vă că buza superioară este mai mică decât cea inferioară. Îndoarceți ușor dermatograful pentru a da forma dorită buzei. Trebuie să faci să pară izbitoare, dar naturală. Nu exagerați prea mult sau o veți face să pară defectuoasă.
 • Puteți juca un pic cu ochelarii pentru a vă oferi buzele forma dorită. Cheia acestei proceduri este de a experimenta.
 • 3
  Aplică-ți rujul. Urmați conturul pe care l-ați atras cu dermatograful și aplicați rujul. Încercați să o faceți într-o mișcare fluidă, glisând-o pe buza superioară și pe cea inferioară.
 • Odată ce aplicați rujul, ar trebui să aruncați o jumătate de țesut de unică folosință și să-i închideți buzele peste el. Această procedură vă va ajuta să remediați culoarea pe buze.
 • De asemenea, ar trebui să verificați dacă pe dinți nu sunt pete de ruj. Trebuie să vă deschideți gura și să zâmbiți pentru ao verifica.
 • 4
  Plasați ușor luciu de buze în centrul buzei superioare și inferioare. Evitați aplicarea strălucirii pe toată buza. În schimb, utilizați luminozitatea pentru a vă liniști buzele.
 • Acest sfat este foarte asemănător cu modul în care vă puteți conturul nasului să arate diferit. Dacă aplicați stralucirea în centrul buzelor, le veți face să pară mai pline.
 • Luciu de buze ajută, de asemenea, buzele tale să arate bine în imagini și să iasă în evidență atunci când ești pe scenă.
 • Partea 5
  Aplicați ultimele atingeri

  1
  Utilizați o perie mare Kabuki pentru a aplica pulberea de iluminat. Acest tip de pulbere poate da o bună atingere finală feței dvs. și vă va ajuta să atrageți atenția asupra caracteristicilor cele mai remarcabile. Trebuie să selectați pulberea de iluminat în funcție de tonul pielii.
  • Dacă aveți piele echitabilă, ar trebui să utilizați o pulbere presată colorată de perle. Dacă aveți un ton pielii ușor până la mediu, ar trebui să selectați un indicator de culoare șampanie sau roz pal. Pentru tonuri de piele medii și întunecate, ar trebui să utilizați un iluminator într-o culoare neutră (cum ar fi piersicul) și să evitați cele care conțin culori gălbui. Pentru tonuri de piele mai întunecate puteți utiliza un iluminator cu strălucire aurie.
  • Începeți prin aplicarea ușoară a pudrei iluminante sub arcul sprâncenelor și peste colțul interior al pleoapelor. În plus, trebuie să-l aplicați pe podul nasului (între ochi). Asigurați-vă că aplicați pulberea departe de nas și ochi.
  • De asemenea, ar trebui să glisați peria peste punctele înalte ale obrajilor. Această linie de pulbere pe contur vă va ajuta să vă evidențiați pomeții și să adăugați o dimensiune în fața dumneavoastră.
  • În cele din urmă, aplicați o cantitate mică de marker peste buzele tale (în arcul Cupidonului). Îndoarceți întotdeauna peria de pe nas și gură pentru a preveni căderea prafului pe buze.
 • 2
  Aplicați protecție solară pe obraji. Acest lucru vă va ajuta să le reduceți. Aplicați o cantitate mică de protecție solară. Îl împiedică să pară nenatural sau în afara locului.
 • În cele din urmă, puteți aplica blush pe bronzer. Culoarea va depinde de cât de izbitoare doriți să arătați. Cu cât este mai întunecată culoarea pe care o utilizați, cu atât va privi mai mult fața. Trebuie să accentuezi pomeții tăi.
 • Dacă doriți ca nasul dvs. să pară mai subțire, ar trebui să utilizați o perie pentru a aplica bronzul pe ambele părți. Acest lucru va face ca nasul să iasă în evidență și să modifice modul în care arată.
 • Imaginea intitulată Aplicați machiajul pentru o pagină de frumusețe Pasul 23
  3
  Verificați-vă munca Verificați-vă fața și adăugați mai multe culori, dacă este necesar. Puteți chiar să vă întoarceți și să eliminați problemele pe care le găsiți.
 • Pentru că ați aplicat machiaj în straturi, puteți ușor să atingeți orice parte care nu vă place repetând pașii acestei proceduri.
 • sfaturi

  • Nu toate culorile sau tipurile de machiaj funcționează pentru toate nuanțele și tipurile de piele. Trebuie să experimentați culorile pentru a verifica cele care sunt cele mai potrivite pentru tonul pielii.
  • Aspectul dvs. ar trebui să arate mai izbitoare în concursuri decât în ​​viața de zi cu zi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică machiajul pe pielea grasăCum se aplică machiajul pe pielea grasă
  Cum sa aplici machiajul pentru a ascunde acneea si sa arate naturalCum sa aplici machiajul pentru a ascunde acneea si sa arate natural
  Cum se aplică machiajul matCum se aplică machiajul mat
  Cum se aplică un machiaj de durată pentru varăCum se aplică un machiaj de durată pentru vară
  Cum se aplica machiajul clătitelorCum se aplica machiajul clătitelor
  Cum să aplicați machiajul coptCum să aplicați machiajul copt
  Cum sa alegi si sa folosesti servetele de curatareCum sa alegi si sa folosesti servetele de curatare
  Cum să eliminați grăsimea de pe fațăCum să eliminați grăsimea de pe față
  Cum se poate preveni scurgerea machiajului în căldurăCum se poate preveni scurgerea machiajului în căldură
  Cum sa faci creme de curatare pentru aromoterapia pieliiCum sa faci creme de curatare pentru aromoterapia pielii
  » » Cum sa faci machiaj pentru un concurs de frumusete

  © 2011—2020 ertare.com