Cum sa faci machiaj cand ai ochi verzi

Ochii verzi sunt rare și frumoși. Merită să le evidențiați. Machiajul este o modalitate excelentă de a atrage atenția asupra ochilor, dar există anumite culori care fac într-adevăr ochii verzi să iasă în evidență. Acest articol vă va oferi câteva sfaturi pentru a vă putea scoate strălucirea din ochii verzi.

pași

Metoda 1
Alegeți culorile umbrei ochiului

Imagine cu denumirea Machiaj pentru ochi verzi Pasul 1
1
Utilizați culori maro neutre pentru ziua respectivă. Alegeți maronii roșiatice, cum ar fi teracota sau maro de argint, cum ar fi maro taupe. Aceste culori sunt excelente pentru școală și muncă.
 • Dacă doriți să evidențiați verde puțin mai mult, încercați o linie sau o rimel purpuriu.
 • Imagine cu denumirea Machiaj pentru ochi verzi Pasul 2
  2
  Încercați tonurile roz, violet și roșu pentru a evidenția verde. Utilizați cel mai fierbinte, cel mai întunecat sau cel mai adânc roz, în loc de cele mai ușoare sau cele mai proaspete. Acestea vă vor ajuta să evidențiați verdele ochilor dvs. În ceea ce privește tonurile purpuriu, încercați vinete, lavandă, liliac, prune sau violete.
 • Dacă nu vă place roșu, încercați un maro roșcat. Acesta va arăta mai natural și va evidenția verde.
 • Image cu titlul Do Makeup for Eyes Green Pasul 3
  3
  Utilizați umbra verde a ochilor cu atenție. Umbra verde a ochilor poate ajuta la evidențierea ochilor verzi, dar poate și să le arate mai dulce. Trucul este de a folosi o nuanta de verde mai inchisa in moderatie.
 • Imagine cu denumirea Machiaj pentru ochi verzi Pasul 4
  4
  Încercați bronzul, cuprul sau aurul. Aceste culori vă vor ajuta să evidențiați scânteile aurii ale ochilor dvs. Ele vor face, de asemenea, sa arate mai luminoase. Alte opțiuni excelente sunt maro sau verde cu fard de aur.
 • Imagine cu numele Machiaj pentru ochi verzi Pasul 5
  5
  Evitați utilizarea unei umbre a ochilor cu nuanțe albastre. Sunt incluse toate nuanțele purpurii albastre și albastre. Verde are multe nuante de albastru pentru a începe, astfel încât orice culoare cu nuanțe albastre va face ochii să arate foarte mut. Aceeași regulă se aplică și pentru dermatograf și rimel.
 • Purpurii roșiați sau roz sunt frumos.
 • Image cu titlul Do Makeup for Eyes Green Pasul 6
  6
  Evitați nuanțele roșii și violete dacă aveți o roșie în jurul ochilor. Acest lucru va evidenția roșeața și mai mult și vă va face să vă uitați obosiți.
 • Metoda 2
  Alegeți eyeliner, rimel, ruj și fard de obraz

  Imagine cu denumirea Machiaj pentru ochi verzi Pasul 7
  1
  Încercați o cremă maronie închisă sau o cafea espresso. Această culoare este suficient de întunecată pentru a spori ochii, dar suficient de clară pentru a nu le face să pară închise. Dacă este o noapte specială, puteți încerca chiar și dorado-ul.
 • Imagine cu denumirea Machiaj pentru ochi verzi Pasul 8
  2
  Încercați să adăugați un dermatograf alb în colțul interior al ochiului. Asigurați-vă că ați estompat umbra ochiului pentru a face să pară mai naturală. Acest lucru va ajuta ochii să arate mai deschis.
 • Imagine cu titlul Do Machiaj pentru ochi verzi Pasul 9
  3
  Luați în considerare utilizarea unui eyeliner purpuriu sau rimel. Este o modalitate excelentă de a face ochii să pară mai strălucitori în timp ce folosesc o maro sau o verde de albă. Cu toate acestea, nu ar trebui să utilizați simultan un mascara purpuriu și o rimel purpuriu. Încercați să combinați o linie de cărbune și o rimel purpuriu.
 • Imagine cu denumirea Machiaj pentru ochi verzi Pasul 10
  4
  Nu vă fie frică să folosiți o rimelă neagră, dar evitați să folosiți un dermatograf neagră. În schimb, alegeți un mangal, gri închis sau ardezie gri. Ecranul negru este prea puternic pentru ochii verzi. Cu toate acestea, rimelul negru poate ajuta la definirea ochilor.
 • Imaginea intitulată Machiaj pentru ochi verzi Pasul 11
  5


  Încercați un ruj roșu, roz sau violet. Acest lucru va da ochilor un contrast bun. Pentru a face ca rujul să dureze mai mult, aplicați mai întâi o garnitură de buze pe toată buza. Asigurați-vă că utilizați același ton. Aplicați rujul pe buza, îndepărtați excesul și aplicați un al doilea strat. Fixed ruj, plasarea unui tesut subtire pe buze, apoi se presara usor unele Fomafix pudra.
 • Image cu titlul Do Makeup for Eyes Green Pasul 12
  6
  Utilizați o fard de culoare piersic pentru a evidenția ochii verzi. Cu toate acestea, dacă aveți un ton rece de piele, poate doriți să încercați o roșu roz în loc.
 • Metoda 3
  Aveți idei pentru a combina culorile

  Imagine cu titlul Do Machiaj pentru ochi verzi Pasul 13
  1
  Utilizați mai multe tonuri roșii dacă aveți ochi verde autentic. Puteți aplica, de asemenea, un mic blush la linia genelor. Acest lucru vă va ajuta să combinați machiajul ochilor cu restul machiajului.
 • Imagine cu numele Machiaj pentru ochi verzi Pasul 14
  2
  Încercați ochii fumatori cu o atingere dacă aveți ochi verzi aurii. În loc să utilizați umbrele regulate de umbre de cărbune și argintiu, încercați culoarea vinului sau a culorii lavandă. Adăugați mai multă definiție cu un fir de cărbune sau maro închis.
 • Image cu titlul Do Makeup for Eyes Green Pasul 15
  3
  Utilizați albastru periwinkle pe liniile de gingie dacă aveți ochi verzi verde. Treceți pe marginea genelor superioare. Presărați niște fard de obraz albastru pe linia genelor inferioare. Finisați stilul cu o rimelă de violet sau de prune.
 • Imagine cu denumirea Machiaj pentru ochi verzi Pasul 16
  4
  Alegeți un stil neutru cu tonuri de culoare brună și aurie. Aplicați o umbră de ochi aurii pe întregul pleoapă. Apoi, aplicați o umbră de bronz întunecat de culoare brun-închisă cu o perie specială. Aplicați un pic mai mult maro închis la umbră întunecată în colțurile interioare și exterioare ale ochilor. Închideți totul și apoi aplicați un rimel și o rimel brun închis.
 • Imagine cu denumirea Machiaj pentru ochi verzi Pasul 17
  5
  Alegeți un stil neutru cu tonuri de piersic și maro. Aplicați un prebază pe întregul pleoapă. Adăugați o culoare cremă pe întregul pleoapă, de la linia genelor până la osul frunții. Aplicați o culoare piersicului pe pleoapa superioară, de la linia genelor până la creastă. Adăugați puțin din aceeași culoare a piersicului chiar sub genele inferioare. Aplicați un dermatograf maron pe pleoapele superioare și inferioare. Finisați cu o rimelă maronie pe genele superioare și inferioare.
 • Imaginea intitulată Machiaj pentru ochi verzi Pasul 18
  6
  Încercați să amestecați violet cu alte culori. Aplicați prebaza pe întregul pleoapă. Împingeți pleoapele superioare și inferioare cu un dermatograf maro. Aplicați o culoare purpurie caldă pe întregul pleoapă, de la linia genelor până la creastă. Aplicați o culoare de căpșună pe fold. Se înmoaie marginile puternice cu o perie pentru a se estompa. Aplicați puțin din aceeași culoare de căpșună chiar sub genele inferioare. Finisați-vă cu o rimelă maronie mică pe genele superioare și inferioare.
 • Imagine cu titlul Do Machiaj pentru ochi verzi Pasul 19
  7
  Încercați un stil purpuriu monocromatic. Aplică câteva prebază pe pleoape. Adaugă un ochi mediu umbra violet jurul pleoapei de linia genelor până la ușor trecut de cutelor. Aplicați o purpură mai deschisă imediat după ce ați îndoit sprâncenele. În cele din urmă, aplicați un purpuriu închis în linia genelor. Blur cele trei tonuri pentru a crea o tranziție fără gradient. Finisați stilul cu un pic de rimel și rimel de cărbune.
 • Luați în considerare combinarea acesteia cu un luciu de buze clar și paiete.
 • Imaginea intitulată Make up pentru ochii verzi Pasul 20
  8
  Utilizați diferite nuanțe de verde pentru a obține un stil monocromatic. Aplicați o nuanță de culoare verde pe întregul pleoapă, de la linia genelor până la creastă. Apoi aplicați un verde mai deschis pe colțul interior al pleoapelor. Se termină cu un verde mai închis în colțul exterior. Combinați culorile pentru a obține un stil de gradient neted. Dacă doriți, puteți aplica și o cremă și o rimel.
 • Aplicați o fard de ochi de fildeș pe osul frunții pentru a da ochiului o definiție mai mică.
 • Încercați să utilizați un rimel sau o rimel maro.
 • Imagine cu titlul Do Machiaj pentru finala ochilor verzi
  9
  Efectuat.
 • sfaturi

  • Adăugați un dermatograf întunecat pe linia genelor inferioare pentru ca ochii să iasă în evidență.
  • Utilizați rujuri și buze fluorescente în mod moderat pentru a nu îndepărta atenția din ochi.
  • Nu trebuie să combinați rimelul cu umbra ochilor. De exemplu: nu trebuie să utilizați o rimel purpuriu și o umbră purpurie.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face maro cu culori primareCum se face maro cu culori primare
  Cum să vă curățați ochiiCum să vă curățați ochii
  Cum se aplică machiajul de bazăCum se aplică machiajul de bază
  Cum se aplică machiajul pentru ochi albastri și griCum se aplică machiajul pentru ochi albastri și gri
  Cum se aplică machiajul pentru a vă face ochii să pară mai mariCum se aplică machiajul pentru a vă face ochii să pară mai mari
  Cum să aplicați umbra ochilor pe pielea maroCum să aplicați umbra ochilor pe pielea maro
  Cum să aplici un machiaj grozav în ochii căpruiCum să aplici un machiaj grozav în ochii căprui
  Cum să aplicați un machiaj de ochi fumător cu un efect de gradientCum să aplicați un machiaj de ochi fumător cu un efect de gradient
  Cum sa schimbi culoarea ochilor in mod naturalCum sa schimbi culoarea ochilor in mod natural
  Cum să determinați tonul pieliiCum să determinați tonul pielii
  » » Cum sa faci machiaj cand ai ochi verzi

  © 2011—2020 ertare.com