Cum să faci ochii în negru

Machiajul ochilor negri nu iese niciodată în stil și poate fi folosit pentru aproape orice stil, de la o privire de zi cu zi la un machiaj fumos. Învățați să vă faceți anumite machiaje populare și chiar faceți machiajul teatral pentru un ochi zdrobit!

pași

Metoda 1
Faceți ochii fumatori să arate

Imagine cu denumirea Face Black Eye Makeup Pasul 1
1
Aplicați umbra întunecată a ochilor pe colțul exterior. Ia mai întunecat umbra de ochi pe care doriți să îl utilizați (negru sau gri închis) și distractiv ritm-arc este doar deasupra pliului, de la colțul exterior la mijlocul pleoapei. Apoi, aplicați-o de-a lungul liniei genelor.
 • Imagine cu denumirea Face Black Eye Makeup Pasul 2
  2
  Puneți o nuanță de culoare mai deschisă pe partea de mijloc a pleoapei. Aplicați o culoare gri mai ușoară în mijlocul pleoapelor și lustruiți-o cu culoarea mai închisă în colț, cu o perie moale mică.
 • Imagine cu denumirea Face Black Eye Makeup Pasul 3
  3
  Delineaza liniile de sus si de jos ale genelor. Utilizați dermatograf negru pentru a delimita cu atenție liniile lash, începând de la colțul interior la colțul exterior, încercați să păstrați cât mai aproape de ochi. Apoi, faceți același lucru pe linia inferioară și pe linia lacrimală (cea mai apropiată parte a liniei genelor la ochi). Pentru a picta linia de lacrimă, coborâți pielea sub ochi cu degetul.
 • Dacă doriți, utilizați o linie superioară cu file de linie de lichid sau gel, dar a folosit doar pentru a picta o lacrimă linie de creion, dar căptușeala de lichid va contacta si irita ochiul.
 • Imagine cu denumirea Face Black Eye Makeup Pasul 4
  4
  Blurați delimitarea inferioară. Cu o perie murdară, cu tampon sau cu degetul, blângeți ușor ochiul de pe linia genelor inferioare. Acest lucru vă va oferi aspectul afumat al logo-ului. De asemenea, puteți bloca delimitarea superioară, dacă doriți.
 • Dacă doriți mai multă culoare sub ochi, puteți aplica și o fard de ochi gri cu o pensulă de semnătură chiar sub derulare. Aplicați-l cu atingeri ușoare.
 • Imaginea cu titlul Face Black Eye Makeup Pasul 5
  5
  Aplicați o culoare deschisă în colțul interior. Utilizați o umbra de ochi sau un creion strălucitor alb, crem sau lumină de argint deschis pe colțul interior al ochiului. Difuzați-l, dacă este necesar, pentru a crea o schimbare uniformă și treptată de la lumină la întuneric pe toată pleoapa.
 • Imagine cu denumirea Face Black Eye Makeup Pasul 6
  6
  Aplică suficientă rimel. Luați o rimel negru de lungire și volum și aplicați-o liber pe genele superioare și inferioare. Trageți peria de la bază la capete într-o mișcare repetată.
 • Metoda 2
  Obțineți machiajul perfect al felinei

  Imagine cu denumirea Face Black Eye Makeup Pasul 7
  1
  Alegeți o umbra ochilor clar sau culoarea pielii. Difuzeaza o umbră pentru pleoape ochii limpezi, care sunt un contrast cu machiaj feline, de asemenea, cunoscut sub numele de „ochi oblici“ sau „ochi de pisică lui“. Puteți utiliza o umbra ușor mai întunecată pentru a picta colțul exterior și pentru a mări, dacă doriți.
 • Imagine cu denumirea Face Black Eye Makeup Pasul 8
  2
  Utilizați un ochi negru pentru linia genelor superioare. Aplicați ochelarii făcând curse scurte de-a lungul liniei de sus a genelor până când aveți o linie dreaptă și dreaptă. Începeți la colțul interior sau în exterior și îngroșați linia în timp ce vă deplasați spre colțul exterior.
 • Imagine cu denumirea Face Black Eye Makeup Pasul 9
  3
  Faceți coada siglei în colțul de la capăt. Faceți o linie subțire cu pleoapa de la capătul exterior al liniei inferioare a genelor până la pleoapă, urcând și ieșiți după cum doriți. Apoi, faceți o linie care conectează ușor derularea ochelarilor pe pleoapă până la acel punct, care va forma un triunghi gol. Umpleți acest triunghi cu ochelarii pentru a termina.
 • Puteți utiliza o bucată de bandă clară sau curba unei linguri pentru a vă ajuta să faceți coada finală.
 • Lumanarea lichidă sau gel este perfectă pentru a face linii curate și definite, dar puteți folosi un creion pentru creioane dacă aveți un vârf fin.
 • Imagine cu denumirea Face Black Eye Makeup Pasul 10
  4
  Aplică rimelul. Aplicați mai multe straturi de extender pentru rimel negru pentru a finaliza aspectul.
 • Metoda 3
  Combinați negrul cu alte culori

  Imagine cu denumirea Face Black Eye Makeup Pasul 11


  1
  Puneți o umbra neagră în colțul exterior. Aplicați o umbră de ochi negri pe colțul exterior al ochiului, extinzându-l într-un arc deasupra pliului și în jos, spre genele genetice.
 • Imagine cu denumirea Face Black Eye Makeup Pasul 12
  2
  Dați culoarea pleoapelor. Adaugă vibrante fard de ochi de culoare, de exemplu, violet sau albastru, dar trebuie să fie o nuanță mai închisă mai aproape de umbra negru, și o mai clară mai aproape de colțul interior al tonului. Apoi râspândește mai inchisa lumina umbra, și negru, cu un gradient de blând pentru a crea o uniformă, ca un ochi perie machiaj de fum în mod regulat.
 • Imagine cu denumirea Face Black Eye Makeup Pasul 13
  3
  Aplică un dermatograf neagră. Utilizați creion dermatograf, lichid sau gel pentru a face o uniformă de-a lungul liniei de sus a genelor de la colțul interior la linia exterioară încercând să rămână cât mai aproape posibil de linia genelor. Puteți delimita linia de jos a filelor în același mod, dacă doriți.
 • Imagine cu denumirea Face Black Eye Makeup Pasul 14
  4
  Iluminează colțul interior. Utilizați o umbra de ochi sau un indicator clar sau alb la colțul interior al ochiului pentru a finaliza gradientul. De asemenea, puteți folosi același ton, sau unul mai ușor, al pleoapelor interioare pentru colț.
 • Imagine cu denumirea Face Black Eye Makeup Pasul 15
  5
  Completați aspectul cu rimelul negru. Aplicați rimelul mutându-l de la rădăcină la vârf, repetându-l de mai multe ori.
 • Metoda 4
  Faceți machiajul ochilor învinețit

  Imagine cu denumirea Face Black Eye Makeup Pasul 16
  1
  Delineați-vă ochii în negru. Folosiți un creion pentru creion sau o umbra de ochi negru și o perie pentru a face o linie groasă pe partea superioară și inferioară a ochiului. Zâmbiți-l cu degetul, o perie murdară sau un tampon.
  • Nu vă faceți griji dacă faceți o delimitare atentă sau faceți o estompare uniformă. În acest caz, cu cât arăți mai puțin, cu atât mai bine!
 • Imagine cu denumirea Face Black Eye Makeup Pasul 17
  2
  Pictați soclul inferior al ochiului, sprancene și nas negru. Aplicați același ochi negru sau umbra din colțul interior al ochiului la pomeș, urmând curba soclului pentru ochi. Difuzați-l, apoi utilizați tot ce este pictat pe deget, o pensulă sau un tampon pentru a picta ușor pe părțile laterale ale nasului și ale părții exterioare a sprâncenelor.
 • Imagine cu denumirea Face Black Eye Makeup Pasul 18
  3
  Adăugați culori vânătăi. umbra Píntate cu un arc de visiniu inchis chiar deasupra pliului și o va extinde dincolo de coltul exterior al ochiului, la templu. Apoi, utilizați aceeași visiniu pentru a trece prin cavitatea oculară inferioară pe care ați subliniat-o negru înainte. Utilizați o umbra de culoarea sângelui pentru a picta de-a lungul genelor inferioare și a lămuri-o. Combinați toate culorile pentru a face să pară mai naturală.
 • Imagine cu titlul Face Black Eye Makeup Pasul 19
  4
  Se termină cu galben. Adăugați o nuanță de culoare galben deschis, dacă doriți ca zona umflată pentru a afișa, de exemplu, între genele inferioare și machiaj de soclu ochi inferior deasupra sprâncenei, sau între obraz inferior și globi oculari.
 • Imagine cu titlul Make Black Eye Makeup Final
  5
  Efectuat.
 • sfaturi

  • Utilizați mai întâi un primer (primer) înainte de a vă picta ochii, astfel încât machiajul să dureze mai mult și să nu funcționeze.
  • Încercați să folosiți un ruj negru pentru a obține un aspect gotic foarte întunecat.
  • Machiajul puternic al ochilor este bine dacă restul feței are puțin machiaj. Când maquiles ochii negri, se aplică doar un pic blush pe obraji și o piele palidă sau ruj sau luciu de buze.
  • Dacă faceți greșeli, curățați-le cu un tampon umed. Dacă vă lăsați puțină umbră pe obraji, îndepărtați-o cu o perie de machiaj curată sau cu un produs de îndepărtare a machiajului.
  • Machiajul negru vă poate face să priviți cu pielea prea albă pentru contrast. Încercați să utilizați blush sau bronzer pentru a da mai multă culoare pomeților și chipului.

  Lucruri de care ai nevoie

  • ochi de ochi negru și nuanțe de gri și alb
  • nuante de alte culori
  • pensule de umbra de ochi
  • negru creion creion
  • negru rimel
  • gel negru sau eyeliner lichid (opțional)
  • iluminator (opțional)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se adaugă o atingere de aur de trandafir la machiajul ochilorCum se adaugă o atingere de aur de trandafir la machiajul ochilor
  Cum să aplicați ochelarii cu sclipiciCum să aplicați ochelarii cu sclipici
  Cum să aplicați diferite stiluri de fard de obrazCum să aplicați diferite stiluri de fard de obraz
  Cum să aplicați umbra ochilor pe pleoapele care coboarăCum să aplicați umbra ochilor pe pleoapele care coboară
  Cum să aplicați machiaj de culoarea pielii pe ochiCum să aplicați machiaj de culoarea pielii pe ochi
  Cum se aplică machiajul întunecat pentru ochiCum se aplică machiajul întunecat pentru ochi
  Cum sa aplici machiaj pentru ochii scufundatiCum sa aplici machiaj pentru ochii scufundati
  Cum se aplică machiajul pentru ochi albastri și griCum se aplică machiajul pentru ochi albastri și gri
  Cum se aplică machiajul pentru a vă face ochii să pară mai mariCum se aplică machiajul pentru a vă face ochii să pară mai mari
  Cum să aplicați machiaj pentru ochi rotunziCum să aplicați machiaj pentru ochi rotunzi
  » » Cum să faci ochii în negru

  © 2011—2020 ertare.com