Cum de a face sprancenele le face să arate natural

Asigurați-vă aspectul natural sprâncenelor, determinând mai întâi lungimea lor naturală. Apoi, începeți să le umpleți cu o linie de culoare similară sau ușor mai ușoară decât cea a părului natural. Pentru a le conferi o dimensiune mai mare, culoarea părții centrale active a sprancenei cu un dermatograf mai închis. Fixați machiajul cu o perie pentru sprâncene, aplicați un gel și definiți-l cu o pulbere translucidă.

pași

Partea 1
Determinați lungimea sprâncenelor

Imagine cu titlul Face Natural Eyebrows Pasul 1
1
Curățați sprâncenele. Îndepărtați machiajul, murdăria și resturile cu apă și un produs de curățare a feței. Asigurați-vă că aveți sprâncene complet uscate înainte de a începe.
 • Imagine cu titlul Face Natural Eyebrows Pasul 2
  2
  Țineți un creion pe marginea nasului. Trebuie să-l plasați în exteriorul nării. Asigurați-vă că o țineți drept. Observați locul unde vârful creionului atinge sprâncenele. Acesta este punctul în care sprancenele ar trebui să înceapă.
 • Dacă vârful merge mai departe de centru (ceea ce face ca nasul să pară mai mare), mișcați puțin în interior începutul sprâncenelor pentru a dilua nasul.
 • 3
  Înclinați creionul pentru a afla unde se termină sprâncenele. Înclinați-l din lateralul nării spre colțul exterior al ochiului. În mod ideal, sprâncenele ar trebui să se termine până la creion. Plasați un punct cu un dermatograf foarte clar acolo. În acest fel, când îți vei umple sprancenele, vei avea o idee despre cât de departe ar trebui să mergi.
 • Ca regulă generală, capătul sprâncenelor trebuie să fie la un unghi de 45 de grade față de colțul exterior al ochiului.
 • Partea 2
  Umpleți sprâncenele

  1
  Periați sprâncenele. Începeți cu una din sprâncene și o periați pentru a vedea forma și locurile pe care trebuie să le umpleți pentru a le conferi un aspect uniform și uniform.
 • 2
  Începeți să umpleți sprâncenele. Pentru ao umple, folosiți o căptușeală spranceană de culoare similară sau puțin mai ușoară decât cea a părului natural. Cu ușoare și scurte curse, umpleți ușor spațiile și spațiile reduse ale părților active din centrul sprâncenelor.
 • Nu supra-umpleți colțurile și capetele interioare. În aceste zone, ar trebui să aplicați ochelarii foarte ușor.
 • 3


  Evaluați aspectul. Asigurați-vă că vă îndepărtați de oglindă și evaluați aspectul dvs. la fiecare două minute în timp ce umpleți sprâncenele. În acest fel, puteți face corecțiile dacă arată foarte întunecat sau dacă culoarea nu arată uniformă.
 • 4
  Dați-i adâncimea cu un dermatograf mai închis. După umplerea cu un eyeliner clar, utilizați unul mai întunecat pentru a adăuga o dimensiune. Cu o presiune mai ușoară și câteva lovituri scurte, umpleți părțile active ale sprâncenelor cu ochiul mai închis la culoare.
 • Nu umpleți colțurile sau capetele cu maro închis.
 • Repetați pașii unu-patru pe cealaltă sprânceană.
 • Partea 3
  Setați stilul

  1
  Blur sprâncenele. Pentru a le bloca, folosiți o perie de sprâncene. Îndepărtați-le de două sau trei ori după forma lor, pentru a le da un aspect decolorat și natural.
 • 2
  Aplicați un gel pentru sprâncene. Îndepărtați-le cu un gel pentru spranceana pentru a fixa aspectul. Gelul va păstra firele de păr în loc și le va da un aspect rafinat.
 • 3
  Definiți-le cu o pulbere translucidă. Îndepărtați o perie mică pentru umbra ochilor în pulberea translucidă. Apoi, delimitați perimetrul sprâncenelor pentru a defini forma lor și pentru a le oferi un aspect curat și ascuțit.
 • Imagine cu titlul Do Final Natural Eyebrows
  4
  Efectuat.
 • sfaturi

  • Reduceți îndepărtarea părului pentru un aspect mai natural
  • Încearcă să nu folosești ochelarii foarte închise.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să netezi sprâncenele curlateCum să netezi sprâncenele curlate
  Cum se aplică gelul pentru sprânceneCum se aplică gelul pentru sprâncene
  Cum să aplicați machiaj de culoarea pielii pe ochiCum să aplicați machiaj de culoarea pielii pe ochi
  Cum se aplică machiajul întunecat pentru ochiCum se aplică machiajul întunecat pentru ochi
  Cum să repari sprâncenele populateCum să repari sprâncenele populate
  Cum să fixați spranceneleCum să fixați sprancenele
  Cum să obțineți sprâncenele mai groaseCum să obțineți sprâncenele mai groase
  Cum se modelează spranceneleCum se modelează sprancenele
  Cum se modelează sprancenele cu o lamă de rasCum se modelează sprancenele cu o lamă de ras
  Cum se formează sprancenele fără penseteCum se formează sprancenele fără pensete
  » » Cum de a face sprancenele le face să arate natural

  © 2011—2020 ertare.com