Cum să rămâi sănătos și în formă

Chiar dacă încercați pentru a atinge cifra „perfectă“ pentru un eveniment sau de nunta, sau vă simțiți obosit și bolnav de senzație de oboseală și de rău, să fie în formă și să rămână în această nu trebuie să fie o misiune imposibilă, dacă aveți resursele necesare și mult sprijin.

pași

Metoda 1
Faceți un angajament

Image cu titlul Stați fit și să rămână sănătoși Pasul 1
1
Fii sincer cu tine înainte de a începe o rutină serioasă de exerciții. Cât de mult doriți acest lucru și suferiți niște jertfe și dureri pentru a vă atinge obiectivul?
 • Rețineți încercările anterioare de exercițiu. Știind de ce te-ai descurcat sau ce ai greșit în trecut te va ajuta să întăriți calea către un viitor de succes.
 • Găsiți un prieten pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. Aveți un prieten apropiat, soț sau o rudă în care aveți încredere să vă susțină în timpul zilei. Asta nu înseamnă că trebuie să țipă la tine dacă cad. Dimpotrivă, ei ar trebui să fie acolo pentru a vă sprijini și a vă încuraja în victorie.
 • Țineți minte programul și rutina zilnică curentă. Dacă sunteți pe punctul de a începe un mare proiect la locul de muncă sau veți călători foarte mult în lunile următoare, va trebui să așteptați până când vă puteți angaja serios în programul dvs. Dacă începeți cu jumătate din puterea dvs., vă puteți simți predispuși la eșec, ceea ce va avea doar un impact negativ asupra stimei de sine.
 • Imaginea intitulată Stați fit și stai sănătos Pasul 2
  2
  Aveți un plan Pur și simplu spunându-vă că veți fi "în formă" este ca să spuneți cuiva să construiască o casă fără a vă cere să semnați documente. Trebuie să aveți obiective pentru fiecare pas și care sunt concepute de un antrenor profesionist, astfel încât să puteți avea succes.
 • Înscrieți-vă într-o sală de gimnastică și angajați un antrenor personal. Un antrenor personal vă va considera starea fizică și dieta curentă pentru a crea o rutină care să atingă un nivel mai ridicat de exerciții fizice și o dietă sănătoasă care va fi modificată progresiv și logic.
 • Urmați planul de exerciții al guru-ului dvs. preferat. Mulți instructori de exerciții renumiți au programe de vânzare care pot fi implementate în stilul tău de viață zilnic. Cu toate acestea, dacă alegeți să urmați aceste metode, asigurați-vă că sunteți foarte motivați. În caz contrar, va fi foarte simplu să părăsiți antrenamentele.
 • Consultați un nutriționist. O minciună mare legată de dietă și exercițiu este că trebuie să vă opriți să mâncați pentru a pierde în greutate. Acest lucru va încetini doar metabolismul și veți crede că trebuie să păstrați fiecare dintre caloriile pe care le consumați pentru a supraviețui (așa că în principiu devine o mașină veche). Un nutriționist instruit va crea un plan de a pierde în greutate și de a avea succes în exercițiu, ceea ce vă va ajuta să măriți masa musculară.
 • Imaginea intitulată Stați fit și stai sănătoasă Pasul 3
  3
  Implicați-vă să mâncați mai sănătoși. Când vine vorba de a mânca mai sănătoși, definiția alimentelor sănătoase ar putea avea semnificații diferite în funcție de cine vorbim.
 • Cunoașteți adevărul despre ceea ce dă energie mușchilor și ajută la scăderea în greutate. Exercițiul și planul de dietă ar trebui să colaboreze pentru a obține rezultate. Unii oameni cred că dacă lucrează suficient de bine, pot mânca ceea ce vor, ceea ce este total fals. Ce consumați va decide direct dacă veți vedea rezultatele sau nu. Educația în domeniul nutriției vă va ajuta să obțineți rezultate și acest lucru se poate realiza atunci când vă consultați cu un nutriționist.
 • Înțelegeți că vor fi câteva zile când veți simți ceva renegat. Lipsa zahărului poate fi foarte intensă. Chiar dacă o reduceți puțin câte puțin din dieta dvs., corpul dumneavoastră se va simți foarte lent pentru câteva zile. Pregătiți-vă să simțiți lipsa de zahăr din corpul dvs. în timp ce părăsiți alimentele procesate și transformați-o într-o dietă naturală și sănătoasă.
 • Învață să gătești Mâncarea și gătitul la domiciliu vă vor ajuta să obțineți succesul în loc să mănâncați. Când mâncați afară, știți rar toate ingredientele, luați în considerare doar gustul. S-ar putea să vă gândiți că mâncați ceva sănătos atunci când de fapt placa este plină de calorii și grăsimi pe care nu vă așteptați să le consumați.
 • Metoda 2
  Postează obiective

  Imaginea intitulată Stați fit și stai sănătoasă Pasul 4
  1
  Începeți cu obiective mici. Trebuie să începem cu toții, chiar dacă primul tău obiectiv este să poți urca pe scări, poți urca scările fără să te gândești de două ori.
  • Lupta pentru obiectivele mari. Nu dormi pe lauri când ai ajuns la un gol mic. Păstrați același scop pentru câteva săptămâni, dar apoi căutați un obiectiv mai mare.
  • Nu vă faceți greu dacă vă împiedicați sau nu reușiți să vă atingeți imediat obiectivele. Amintiți-vă, cursa nu este dreaptă și eșecul va face victoria chiar mai dulce.
  • Fiți realiste și stabiliți obiective pe care le puteți realiza. Realizarea obiectivului inițial de eliminare completă a zahărului din dieta dvs., mai ales dacă dieta dvs. avea zahăr în cantități, va fi frustrant și poate fi imposibilă. Dimpotrivă, luați în considerare eliminarea unei gustări dulci de la început și după ce ați obținut-o, mutați-vă pentru a elimina următorul sandwich dulce.

  Metoda 3
  Adoptați un stil de viață rezonabil

  Image cu titlul Stați fit și Stai sănătos Pasul 5
  1
  Nu dieta Fiind sanatos si in forma nu inseamna ca trebuie sa faci un anunt care sa spuna ca esti pe o dieta. Dieturile sunt limitate și restricționate. În schimb, angajați-vă să vă schimbați stilul de viață pentru totdeauna.
  • Experimentați alimentele sănătoase care vă plac. Nu trebuie să mănânci broccoli doar pentru că este sănătos dacă nu-ți place (indiferent de modul în care este pregătită). Natura ne-a oferit nenumărate tipuri de legume și este sigur că cel puțin veți găsi patru sau cinci legume care vă plac foarte mult.
  • Învață să pregătești mesele. În timp ce opțiunile de calorii joase sunt legume fierte și carne la grătar, ele vă pot descuraja și pot crește probabilitatea de a renunța la acest stil de viață. Trebuie să luați o clasă în alimentația sănătoasă și să preparați mesele într-o varietate de moduri sănătoase, care vă întăresc stilul de viață și care sunt, de asemenea, delicioase.
 • Imaginea intitulată Stați fit și stai sănătos Pasul 6


  2
  Educați-vă despre diferențele dintre alimentația sănătoasă și ceea ce nu este. Regula generală pentru alimentația sănătoasă este că, dacă ceva nu vine din natură, trebuie să-i limitați consumul (sau să-l eliminați). Multe alimente prefabricate pot spune că sunt sănătoase, dar în realitate au aditivi și conservanți care nu ajută deloc.
 • Îndepărtați sifonul și beți apă. Dacă nu vă place să beți apă (mulți oameni pur și simplu nu-i place), vă recomandăm să adăugați o aromă de calorii zero pentru a crește aportul. De asemenea, dacă vă plac bulele de sodă, beți apă carbogazoasă (fără băuturi tonice, are calorii) și adăugați câteva arome (lichide) și lămâie sau var.
 • Mancati mici portii de mancare. În loc să vă sufocați (sau, mai rău, opriți consumul) de trei ori pe zi, mențineți nivelul glicemiei stabil și consumați șase până la opt porții mici de alimente pe parcursul zilei. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să mănânci doar sandwich-uri, dar puteți mânca o mână de nuci sau puțin brânză la fiecare două sau trei ore. La momentul alimentelor tradiționale, alegeți să mâncați o mică parte din carnea la grătar, însoțită de o salată. Veți mânca din nou în câteva ore, astfel încât să puteți mânca prânzuri și mese mici.
 • Căutați alimente sănătoase. Aceasta înseamnă că va trebui să cumpărați pe culmile exterioare ale magazinelor și va trebui să eliminați alimentele procesate. Deși carbohidrații nu sunt diavolul, carbohidrații procesați lucrează împotriva obiectivelor. Dacă vă plac pastele, vă recomandăm să cumpărați spaghete squash și gătit cu sos marinara. Când cumperi alimente sau mănânci în restaurante, apleci spre alimentele care cresc în natură.
 • Image cu titlul Stați fit și să rămână sănătoși Pasul 7
  3
  Aplică aceleași principii ale dietei pentru a-și exercita activitatea. Dacă decideți să conduceți un maraton atunci când ați fost sedentar toată viața dvs. nu este un obiectiv bun. În schimb, trebuie să adăugați obiective mici pe care le puteți realiza în fiecare zi.
 • Creșteți ritmul cardiac zilnic. Începeți cu un exercițiu de 30 de minute pe zi și măriți repetările și orele pe zi pe măsură ce vă adaptați la exercițiu.
 • Alegeți o rutină de exerciții (sau o varietate de rutine de exerciții) pe care vă bucurați. Urăsc să fugi? Încercați Zumba Nu esti un fan al motocicletei de exercitii? Luați în considerare efectuarea CrossFit. Există o cantitate nesfârșită de rutine de exerciții și de asigurare una sau mai multe vor fi distractiv și să obțină rezultate.
 • Metoda 4
  Sărbătoarea și monitorizarea progresului

  Imaginea intitulată Stați fit și stai sănătos Pasul 8
  1
  Sărbătoriți momente importante Cu toate acestea, în loc să sărbătoriți faptul că ați intrat într-o nouă dimensiune de îmbrăcăminte cu un sundae sau duminică cu fugde, încercați ceva diferit cum ar fi cumpărarea de haine sau o zi de conceit ..
  • Asigurați-vă că prietenii, familia și suporterii știu despre progresul dvs. Nu țineți ascunse vestea bună, împărtășiți-vă succesul cu ceilalți. De asemenea, când îi lăsați pe oameni să știe cât de bine faci, te ajuți să nu te retragi.
  • Ea stabilește noi obiective. Pe măsură ce sărbătoriți, trebuie să programați și noi provocări și obiective. Știi că poți face asta.
 • Image cu titlul Stați fit și să rămână sănătoși Pasul 9
  2
  Cunoașteți cifrele Cunoașterea greutății și a măsurilor vă ajută să vă urmați pierderea în greutate. Evitați, cu toate acestea, obsesia cu ei.
 • Cântăriți doar o dată pe zi. Dimineața, săriți pe scară înainte de a mânca. Dacă este posibil, nu lăsați cifra să vă dicteze ziua. Dacă simțiți că sunteți obsedat de ceea ce vă spune scala, cântăriți o altă zi sau o dată pe săptămână.
 • 3
  Luați măsurătorile o dată pe lună. La fel de important ca și greutatea este să știi câți centimetri ai pierdut. Acest lucru vă va ajuta să aflați cât de multă grăsime ați redus din corpul vostru. Uneori, echilibrul poate face o greutate mai mare decât ceea ce vedeți sau simțiți, pentru că ați câștigat masa musculară. Cunoașterea măsurătorilor dvs. vă va oferi o viziune corectă.
 • Imaginea intitulată Stați fit și rămâneți sănătoși Pasul 10
  4
  Păstrați un jurnal de mese și exerciții. Aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a păstra numărul și de a revizui tendințele în cazul în care simțiți că vă întoarceți.
 • Utilizați o metodă care este cea mai bună pentru dvs. În plus față de utilizarea stiloului și ziarului clasic, multe aplicații gratuite vă permit să urmăriți atât alimentația, cât și exercițiile online sau de pe telefonul smartphone.
 • Fii cinstit cu jurnalul tău. Te minti numai si-ti sabotezi eforturile daca raportezi ca ai muncit mai mult sau mananci mai sanatos.
 • sfaturi

  • Fii realist cu privire la nevoile tale calorice. Orice consum de mai puțin de 1200 de calorii este considerat a fi foame și va fi contraproductiv în menținerea unei greutăți sănătoase.
  • Acceptați opțiunea de a rămâne sănătoasă și sănătoasă, în loc să arătați bine. Efectul pozitiv al menținerii sănătății este că arăți bine, dar, de asemenea, vă oferă opțiunea de a avea o viață mai lungă.
  • În loc să cumperi haine mai mari atunci când câștigi greutate, luptă și rămâne în hainele astea pentru a te motiva să pierzi în greutate. Va fi mai ușor să pierdeți greutatea dacă vă simțiți incomod și doriți să reveniți la măsurile vechi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să rămâi sănătos și activCum să rămâi sănătos și activ
  Cum să transformați exercițiul într-o rutină zilnicăCum să transformați exercițiul într-o rutină zilnică
  Cum să plângeți pierderea unui hamsterCum să plângeți pierderea unui hamster
  Cum să vă schimbațiCum să vă schimbați
  Cum să începi o viață nouă având un trecut negativCum să începi o viață nouă având un trecut negativ
  Cum se creează un plan de lucruCum se creează un plan de lucru
  Cum să setați obiectiveleCum să setați obiectivele
  Cum să setați obiectivele zilniceCum să setați obiectivele zilnice
  Cum de a începe un program de a pierde în greutate pentru o persoană din formăCum de a începe un program de a pierde în greutate pentru o persoană din formă
  Cum să rămâi motivați în adversitateCum să rămâi motivați în adversitate
  » » Cum să rămâi sănătos și în formă

  © 2011—2020 ertare.com