Cum să păstrăm în mod natural frumos

Să vă păstrați în mod regulat naturale poate fi dificil, dar tot ce aveți nevoie este un pic de timp și efort și veți fi frumos. Multe fete cred că machiajul este frumos, dar greșesc. Machiajul te poate face să arăți mai bine și să te simți mai bine, dar e mai bine dacă nu o folosești. Urmați acești 5 pași simpli și veți fi pe cale să deveniți "frumoși".

conținut

pași

Imaginea intitulată
1
Curăță și hidratează fața în fiecare zi. Asigurați-vă că vă curățați și hidrați fața de două ori pe zi. Dimineata si chiar inainte de culcare. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați aspectul curat și proaspăt. Găsiți un produs de curățare potrivit pentru tipul de piele. Dacă nu, atunci folosiți doar un săpun blând sau bebeluș. Dacă aveți piele uleioasă, utilizați un hidratant fără ulei, dar dacă aveți piele uscată sau piele mixtă, folosiți un altul.
 • Imaginea intitulată
  2
  Asigură-te că ai grijă de acei dinți albi. Nimic nu ajută o față să arate mai frumoasă decât un zâmbet cu dinți foarte albi. Periați dinții cel puțin de două ori pe zi și utilizați o pastă de dinți albă, care vă va ajuta să arătați cât mai bine.
 • Imaginea intitulată
  3
  Luați 8 pahare de apă pe zi. Aceasta este de fapt 2 litri. Serios, ai nevoie de apă. 75% din corpul tău este alcătuit din apă și fără el nu poți trăi mai mult de 3 zile. Apa de băut vă va ajuta să vă curățați pielea și corpul. Încercați să beți 8 pahare de apă timp de 2 săptămâni și veți vedea rezultatele. De asemenea, beți multă apă înseamnă să mergeți adesea la baie, așa că nu o păstrați la loc.


 • Imaginea intitulată
  4
  Mananca cel putin cinci portii de fructe si legume pe zi. Fructele și legumele nu sunt doar importante, ele sunt esențiale pentru tine. Consumarea lor va ajuta la strălucirea pielii. Chiar dacă credeți că nu puteți mânca un măr, mâncați-l!
 • Imagine intitulată
  5
  Ar trebui să știți că exercițiul poate fi orice, de la urcarea pe trambulină la a lua câinele dvs. pentru o plimbare. Când oamenii se gândesc la cuvântul "exercițiu", gândiți-vă la o deplasare de 1,6 km. pentru a rămâne în formă, dar nu este așa. Asigurați-vă că sunteți activi și faceți ceva în fiecare zi și veți fi în formă înainte de a ști.
 • Imaginea intitulată
  6
  Rămâneți natural Acesta este cel mai important și cel mai bine păstrat secret. Este vorba despre zâmbind. Într-adevăr, asta e, zâmbește. Doar zâmbiți la toată lumea pe care o vedeți, fie ea mama, câinele sau chiar un profesor. Zâmbirea vă va face să vă simțiți mult mai bine și vă va face pe voi și pe ceilalți oameni să vă dați seama cât de mult sunteți mai buni. Lasă sinele tău interior să strălucească.
 • sfaturi

  • Puteți rămâne frumos în mod natural, fiind complet natural. Asta este, fără machiaj.
  • Fiind fără baze sau produse cosmetice, etc. Corectori, va ajuta să eliminați pete, făcându-l mai confortabil pentru a merge tot naturale, dar dacă vă decideți să poarte machiaj pe fata, de exemplu, pentru un eveniment special, pentru fotografii sau doar simti sofisticate, opteaza pentru produse care nu sunt comedogenice sau acnegene, astfel incat sa nu-ti blocheze porii si sa te faca sa faci cosuri!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa alegi si sa folosesti servetele de curatareCum sa alegi si sa folosesti servetele de curatare
  Cum să stabiliți o rutină eficientă pentru îngrijirea pieliiCum să stabiliți o rutină eficientă pentru îngrijirea pielii
  Cum se poate preveni scurgerea machiajului în căldurăCum se poate preveni scurgerea machiajului în căldură
  Cum sa faci creme de curatare pentru aromoterapia pieliiCum sa faci creme de curatare pentru aromoterapia pielii
  Cum să-i faci pe baieți să te vreaCum să-i faci pe baieți să te vrea
  Cum te fac să arăți complet diferit și frumosCum te fac să arăți complet diferit și frumos
  Cum sa faci un scrub facial blând si eficientCum sa faci un scrub facial blând si eficient
  Cum se hidratează pieleaCum se hidratează pielea
  Cum să cureți pantofii din piele albăCum să cureți pantofii din piele albă
  Cum să cureți pantofii albiCum să cureți pantofii albi
  » » Cum să păstrăm în mod natural frumos

  © 2011—2020 ertare.com