Cum să păstrați răcoarea

Mirosul bun și senzația de curățenie de când te ridici dimineața până când te întorci acasă noaptea este mai ușor de zis decât de făcut. Dacă trebuie să vă grăbiți să ajungeți dintr-un loc în altul în timpul zilei sau dacă vremea este proastă, poate fi dificil să vă mențineți răcoare în timp ce sunteți activ. Cu toate acestea, dacă începeți cu rutina potrivită, luați cu dvs. niște elemente esențiale și faceți timp să se răcească la fiecare două sau trei ore, vă puteți simți ca proaspăt afară din duș pe tot parcursul zilei.

pași

Partea 1
Începeți să vă simțiți proaspăt

Imagine cu denumirea Stay Fresh Step 1
1
Du-te în duș. Începeți ziua în care vă îngrijiți pentru a rămâne proaspătă. Chimia specifică a corpului dvs. va determina cât de des trebuie să vă scăldați. Mulți oameni se dau în fiecare dimineață, dar dacă practicați sport sau vremea este foarte umedă, scăldatul de două ori pe zi vă va ajuta să vă răcoriți. Dacă locuiți într-un loc cu un climat temperat și pielea dvs. este uscată, este mai bine să vă scăldați lăsând o zi. Orice s-ar întâmpla, baieți frecvent, astfel încât să mirosi bine și să vă simțiți curat.
 • A fi curat nu înseamnă neapărat utilizarea celui mai puternic produs de curățare posibil. Utilizați un săpun adecvat tipului dvs. de piele și nu îl uscați prea mult. Utilizați un gel de duș sau un săpun de bar suficient de moale pentru utilizarea zilnică.
 • Deși se recomandă să vă duși frecvent, ar trebui să vă spălați părul mai rar. Dacă vă spălați părul în fiecare zi, puteți să-l uscați și chiar să-l deteriorați prin îndepărtarea uleiurilor sale naturale. Pentru a păstra răceala zilele când nu vă spălați părul, luați în considerare utilizarea unui șampon uscat. Este o pulbere care absoarbe uleiul de par, face să arate și să se simtă curat.
 • Imagine cu denumirea Stay Fresh Step 2
  2
  Utilizați deodorant. Știați că 2% din populație nu are gena care provoacă mirosul rău în organism? Cei norocoși nu au nevoie să utilizeze deodorant - totuși ceilalți trebuie să o facă pentru a menține mirosul trupului rău de la a deveni prea tare în timpul zilei. Aplicați deodorant după ce ați părăsit dușul.
 • Dacă aveți tendința de a transpira mult, puteți utiliza o combinație de deodorant și antiperspirant pentru a vă menține uscată. Cu toate acestea, utilizați-l cu prudență: în ultimii ani, unii oameni au declarat că aluminiul antiperspirant ar putea provoca cancer la sân. Experții susțin că aceste afirmații sunt neîntemeiate, dar merită investigat dacă intenționați să utilizați acest produs pe corp în fiecare zi.
 • Folosind bețișoare deodorante sau pietre deodorante toate naturale sunt la modă, deși mulți oameni spun că își pierd efectul în câteva ore. O excepție ar putea fi crema de deodorant de ulei de nucă de cocos, care este absorbită rapid în piele și vă menține răcoroasă și uscată. Pentru a face acest lucru, amestecați 6 linguri de ulei de nucă de cocos, 4 linguri de praf de copt și 4 linguri de amidon de porumb. Adăugați câteva picături de ulei esențial preferat și frecați crema ușor peste axile dumneavoastră.
 • Imagine cu denumirea Stay Fresh Step 3
  3
  Utilizați pulberea de talc pentru a absorbi umezeala. Dacă pielea are tendința de a deveni puțin uleioasă sau transpirată odată cu trecerea zilei, aplicați pulberea de talc pe corpul dvs. după duș și uscare dimineața. Talc absoarbe umezeala si te mentine racoritoare. Poți să iei o sticlă mică de pulbere de talc cu tine, ca să-l poți aplica din nou în timpul zilei.
 • Aplicați în zone care tind să se simtă mai puțin reci, cum ar fi picioarele, axile etc.
 • Puteți folosi pulberea de bebeluș sau puteți face propriul pudră de corp prin amestecarea amidonului de porumb și a uleiurilor esențiale preferate.
 • Imagine cu denumirea Stay Fresh Step 4
  4
  Utilizați țesături respirabile. Din fericire, poliesterul a suferit aceeași soartă cu benzile audio acum câteva decenii. Această țesătură sintetică a fost cunoscută ca fiind mâncantă și incomodă, deoarece nu conține fibre naturale, respirabile, cum ar fi bumbacul sau lâna. Deși astăzi este dificil să se găsească poliester gros și greu, există alte țesături sintetice care au un efect similar. Când folosiți țesături etanșe care nu permit circulația aerului în apropierea pielii, este posibil să vă faceți transpirația și să simțiți că pielea este lipicioasă.
 • Verificați dacă aveți în dulapul dvs. țesături sintetice care pot să nu permită pielea să respire. Faceți un efort de a utiliza mai mult bumbac și alte fibre naturale.
 • Un alt mod de a păstra răcoarea este să vă îmbrăcați în straturi, astfel încât să puteți schimba hainele în funcție de temperatură. În loc să purtați un pulover gros pentru a merge la lucru și a vă simți cald după aceea, purtați o bluză cu o cardigan pe care o puteți scoate sau repune.
 • Imagine cu denumirea Stay Fresh Step 5
  5
  Aveți grijă de picioarele voastre Dacă vă faceți griji că transpirați sau miroșiți picioarele, asigurați-vă că vă spălați, uscați și aplicați pulberea de talc în fiecare dimineață. Purtați pantofi adecvat pentru vremea zilei. Dacă purtați cizme grele în timpul verii, picioarele dvs. vor transpira, ceea ce îi va face să miroasă rău și vă va împiedica să vă simțiți proaspeți. Ori de câte ori este posibil, utilizați șosete pentru a absorbi umiditatea suplimentară.
 • Rezervați o pereche de pantofi doar pentru exerciții fizice. Nu purtați adidașii pe care îi folosiți în sala de gimnastică pentru a ieși împreună cu prietenii, deoarece transpirația uscată a pantofilor pentru tren poate face ca picioarele să miroasă rău.
 • Imagine cu denumirea Stay Fresh Step 6
  6
  De asemenea, țineți respirația proaspătă. Cel mai bun mod de a vă menține respirația bună este să aveți o igienă dentară adecvată. Floss o dată pe zi și periați dinții dimineața și seara folosind o pastă de dinți aprobată de American Dental Association (ADA). Asigurați-vă că mergeți la dentist la fiecare șase luni pentru o curățare temeinică Îndepărtați acumularea de tartru pe dinți. Tartrul poate provoca respirația urâtă și problemele dentare mai severe.
 • Utilizarea de apă de gură este o metodă bună de combatere a respirației urinare. Clătiți-vă gura cu apă de gură antiseptică de câteva ori pe zi pentru a ucide bacteriile care provoacă respirația urâtă.
 • Beți frecvent apă. În plus față de periajul dinților, nu există nici un truc mai rapid sau mai bun pentru a vă împrospăta gura. Apa de băut elimină particulele de alimente care se pot acumula în gură și pot provoca respirația urâtă.
 • Partea 2
  Actualizați în timp ce rămâneți activ

  Imaginea intitulată Stai Fresh Step 7
  1


  Schimbați-vă hainele, dacă este necesar. Dacă stați fizic în timpul zilei, puteți lua împreună cu dvs. câteva haine suplimentare pentru a schimba hainele. În acest fel, nu va trebui să simțiți acel sentiment lipicios pe pielea dvs. în timpul zilei, deoarece ați purtat aceleași haine încă de la opt dimineața. Puteți păstra chiar și o geantă de mână în mașină cu niște haine, astfel încât să le aveți întotdeauna la îndemână atunci când părăsiți casa. Luați în considerare următoarele elemente:
  • O schimbare a mijloacelor
  • O cămașă interioară curată
  • O pereche de lenjerie curată
 • Imagine cu denumirea Stay Fresh Step 8
  2
  Reîmprospătați părul Vântul, ploaia și activitatea intensă vă pot ruina părul și lăsați-l slab la prânz. Aduceți un pieptene sau o perie cu dvs. pentru a vă putea întotdeauna fixa părul atunci când aveți nevoie de el. De asemenea, puteți lua împreună cu dvs. o sticlă mică de gel de păr sau de păr pentru a vă menține parul fix și în poziție.
 • Dacă părul dvs. are tendința de a arăta un pic uleios la prânz, utilizați un șampon uscat. Pur și simplu presărați un șampon pe suprafețele grase, lăsați pudra să se așeze câteva minute și apoi periați-vă părul.
 • Un alt truc este de a face un bun sau o coadă de cal pentru a vă oferi un stil nou și proaspăt pentru restul zilei.
 • Imaginea intitulată Stai Fresh Step 9
  3
  Folosiți cârpe umede pentru a spăla rapid. Acestea pot fi utile dacă vremea este umedă și nu aveți timp să luați un alt duș. Asigurați-vă că utilizați cârpe umede fără miros, deoarece cele de acest tip au o aromă foarte puternică. Utilizați cârpele acolo unde este necesar, apoi aplicați deodorant și veți fi gata.
 • Imaginea intitulată Stați proaspăt Pasul 10
  4
  Periați-vă dinții după prânz. Dacă aveți tendința să vă simțiți mai puțin revigorată după masa de prânz, aduceți o periuță de dinți și o paste de dinți de călătorie cu dvs., astfel încât să puteți spăla rapid gura și să vă simțiți mai bine. De asemenea, este util să luați cu dvs. o sticlă de apă de gură de călătorie. Când nu aveți aceste elemente la îndemână, puteți mânca mereu o bomboană de menta pentru respirație sau o gumă de menta cu aromă de menta.
 • Imagine cu denumirea Stay Fresh Step 11
  5
  Fii pregatit in cazul in care incepe perioada menstruala. Nu este nimic mai rău decât să ai perioada în mijlocul zilei când nu ai acces la o farmacie. Fiți precauți și împachetați tot ce aveți nevoie pentru a rămâne proaspăt în timpul perioadei. Aduceți suficient tampoane sau prosoape sanitare, astfel încât să puteți schimba la fiecare două sau trei ore.
 • Evitați să folosiți sprayuri sau parfumuri pentru a vă menține răcoroase. Produsele chimice care conțin aceste produse pot provoca candidoză, ceea ce va agrava problema. În schimb, spălați-vă cu apă caldă sau folosiți o cârpă fără parfum pentru a vă răcori.
 • Partea 3
  Țineți minte ce nu trebuie să faceți

  Imagine cu denumirea Stay Fresh Step 12
  1
  Evitați să folosiți prea mult parfum sau parfum. Aplicați un pic de parfum sau colonia pe punctele de puls, pentru a avea un miros proaspăt. Cu toate acestea, nu este o idee bună să folosiți aceste parfumuri în cantități mari în mijlocul zilei pentru a ascunde mirosul de transpirație. Dacă acoperiți mirosurile neplacute cu esențe puternice florale sau terestre, veți face problema mai rău. Se recomandă să faceți un duș scurt sau să folosiți cârpe umede în cazul în care nu aveți timp.
 • Imagine cu denumirea Stay Fresh Step 13
  2
  Stai departe de alimente care au mirosuri puternice. Dacă de obicei aveți respirație urâtă după ce ați luat ceapă sau dacă pielea miroasă ca usturoiul la câteva ore după consumarea sosului de spaghete, alegeți mai atent mâncarea. Consumați alimente ușoare, cum ar fi salate, fructe și legume, în special în zilele în care păstrarea proaspete este o prioritate. Consumul acestor alimente contribuie la minimizarea mirosului rău al corpului.
 • De asemenea, știți ce alimente vă provoacă indigestie. În general, alimentele care provoacă un miros rău sunt fasole, alimente grase și legume crucifere.
 • Mâncărurile picante vă pot face să transpirați mai mult decât de obicei.
 • Imaginea intitulată Stai Fresh Step 14
  3
  Nu neglija spațiile personale. Dacă camera, mașina și alte locuri în care vă petreceți timpul nu sunt curate, ele vor afecta modul în care mirosi sau luminează. De exemplu, dacă camera dvs. este dezordonată și nu vă închideți niciodată hainele, acestea pot mirosi rău și rid. Puteți face următoarele:
 • Depozitați imediat hainele și curățați hainele murdare într-un coș de rufe închis.
 • Utilizați frecvent aspiratorul, mai ales dacă aveți un animal de companie.
 • Curățați mașina înăuntru.
 • Curățați biroul și alte locuri unde petreceți mult timp în timpul zilei.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te trezeștiCum să te trezești
  Cum să fii activ înainte de a munciCum să fii activ înainte de a munci
  Cum se poate preveni scurgerea machiajului în căldurăCum se poate preveni scurgerea machiajului în căldură
  Cum sa faci creme de curatare pentru aromoterapia pieliiCum sa faci creme de curatare pentru aromoterapia pielii
  Cum de a face ca coloniile să dureze mai multCum de a face ca coloniile să dureze mai mult
  Cum sa faci o rutina de frumusete de dimineata sau de noapteCum sa faci o rutina de frumusete de dimineata sau de noapte
  Cum să hidratezi pieleaCum să hidratezi pielea
  Cum să cureți sandalele RaimbowCum să cureți sandalele Raimbow
  Cum să luați o rutină de dimineațăCum să luați o rutină de dimineață
  Cum să mirosi bine toată ziuaCum să mirosi bine toată ziua
  » » Cum să păstrați răcoarea

  © 2011—2020 ertare.com