Cum să rămâi cald într-o zi rece

Este iarna, este rece si chiar nu vrei sa lasi patul cald. Din păcate, nu puteți rămâne în pat toată ziua și este posibil să trebuiască să ieșiți în frig. Cum veți găsi motivația de a ieși în lumea exterioară dacă nu puteți nici măcar să ieșiți din pat? Ei bine, iată câțiva pași care vă vor ajuta să ieșiți de acolo, pentru a vă putea folosi ziua pentru a face ceva productiv.

pași

Imaginea intitulată Păstrați cald într-o zi rece de iarnă Pasul 1
1
Ieși din pat. Pentru a face acest lucru cât mai plăcut posibil, ai pus pe sosete groase, papuci și halat de baie (este, de asemenea, o idee bună de a dormi cu pijamale, în acest fel nu se va da la rece când te trezești și trebuie să obțineți restul) .
 • Imaginea intitulată Păstrați cald într-o zi rece de iarnă Pasul 2
  2
 • lenjerie de corp. Dacă este foarte rece, vă recomandăm să purtați lenjerie termică. Dacă nu este atât de rece, puteți folosi lenjeria de corp pe care o purtați în mod normal.
 • Șosete. Puteți purta aceleași șosete care au fost aducerea poziții sau puteți utiliza un diluant, dacă o să poarte cizme de iarna sau pantofi. Ciorapii sunt o opțiune bună.
 • Tricou sau pulover subțire. Puteți purta o bluză sau un vârf. Doar asigurați-vă că orice ai alege este suficient de lungă, astfel încât stomacul nu este expus (și, prin urmare, nu vă dau la rece).
 • Pulover. Sau poate doriți să purtați o cămașă sau un poncho. Lucru bun este că puteți utiliza pulovere practic orice thing- un tricou, un pulover subțire, bluză, partea de sus și chiar și o cămașă. Un poncho poate fi, de asemenea, o alegere bună, deoarece poate fi foarte cald. Singurul aspect negativ al ponchilor este că ele nu se potrivesc bine sub jacheta ta.
 • Pantaloni. Dacă aveți de gând să purtați blugi, luați în considerare purtarea de șosete sau ciorapi dedesubt (mai ales dacă purtați "blugi subțiri"). Dacă aveți de gând să stați acasă toată ziua, purtați ceva confortabil ca pantalonii să-și exercite.
 • Imaginea intitulată Mențineți cald într-o zi rece de iarnă Pasul 3
  3
  Faceți o baie. Toți avem rutine și preferințe diferite atunci când vine vorba de baie. Unii oameni vor să se îmbăieze dimineața, alții o fac pe timp de noapte etc. Unul dintre cele mai importante lucruri despre baie în timpul iernii este că știi cum țineți cald după ce termini. În primul rând, trebuie să luați un duș. Utilizați apă fierbinte și asigurați-vă că aveți un prosop gata atunci când ieșiți din duș. Când ați terminat, acordați o atenție deosebită părului dvs. și uscați-l cât de bine puteți. Dacă părul este gros sau lung, puteți folosi a uscător de păr astfel încât să se usuce complet. O alternativă la duș este ia un duș fierbinte. În acest fel, mușchii se vor relaxa, precum și un mod incredibil de a încheia ziua.
 • Imaginea intitulată Păstrați cald într-o zi rece de iarnă Pasul 4
  4
  Baila. După cum am învățat la școală, trebuie să fii activ să arzi calorii. Când arzi calorii, temperatura crește. Activitatea pe care o alegi depinde de tine, pentru că lucrurile importante nu sunt cum, ci că te simți cald. Dansul este doar una dintre numeroasele activități pe care le puteți face. Dar dacă alegeți să dansați, ceea ce este distractiv și sănătos, ascultați muzică fericită. Dansați ca și cum nu ați mai dansat înainte și distrați-vă în timp ce faceți asta.
 • Nu trebuie să vă aflați în interiorul casei pentru a fi activi, există de fapt multe lucruri pe care le puteți face afară. Înainte de a pleca, trebuie să citiți pasul "Alegeți hainele potrivite pentru a ieși" de mai jos.


 • Imaginea intitulată Păstrați cald într-o zi rece de iarnă Pasul 5
  5
  Vino. Corpul are nevoie de alimente pentru a rămâne cald.
 • Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, și chiar mai mult în timpul iernii. Când mănânci, stomacul transformă caloriile alimentelor tale în energie. Pregătiți niște cafea, ciocolată sau ceai fierbinte și bucurați-vă de masă.
 • Mâncarea este servită și ce veți mânca?Supă de pui! Ce alegere bună. Nu numai că este fierbinte și delicios, dar merge bine și cu pâine sau rulouri.
 • Cina, cina, cina. Ce vei face la cină? Este mai bine dacă este ceva ușor, deoarece este ultima masă a zilei. Ceaiul nu numai că este excelent pentru micul dejun, ci vă poate ajuta să vă liniștiți după o zi lungă și rece. Nu beți ciocolată sau cafea, deoarece zahărul și cofeina vă vor ține treaz.
 • Imaginea intitulată Păstrați cald într-o zi rece de iarnă Pasul 6
  6
  Rămâi cald.
 • Dacă aveți un radiator în casă, păstrați-l tot timpul. Dacă nu aveți un radiator, sau chiar gândiți-vă că casa dvs. este rece, utilizați șemineul. Asigurați-vă că nu vă lăsați niciodată casa în timp ce șemineul încă arde. Dacă trebuie să plecați, mai întâi trebuie să scoateți flăcările.
 • Dacă casa dvs. este doar puțin rece, puteți folosi o pătură pentru a vă încălzi.
 • O modalitate bună de a vă menține patul cald și gata pentru a dormi în el este prin utilizarea sticlelor de apă caldă.
 • Asigurați-vă că pilotajul dvs. este suficient de gros, astfel încât să nu vă treziți înghețați la miezul nopții.
 • Lumânările vă pot da puțină căldură și, de asemenea, vă puteți face casă confortabilă. Amintiți-vă, ca și în cazul șemineului, nu trebuie să părăsiți niciodată casa în timp ce acestea sunt pornite.
 • Imaginea intitulată Păstrați cald într-o zi rece de iarnă Pasul 7
  7
  Alegeți tinuta pe care o veți purta pentru a ieși. Acesta este cel mai important pas. Pentru a vă menține cald în timpul iernii, nu puteți purta doar o jachetă subțire și blugi. Poate crezi că nu contează ce purtați, atâta timp cât arăți bine, dar Nu este așa Poți chiar să mori înghețat. Deci, ceea ce este mai important: arătați bine sau rămâneți cald și viu?
 • Jacheta. Asigurați-vă că utilizați una care este făcută pentru iarnă, nu o jachetă subțire pentru vară. Nu contează dacă este o jachetă sau o haină de iarnă, atât timp cât vă menține cald.
 • Pantofi. Bocanci lungi, scurți cu căptușeală din lână, tenisul converse cu căptușeală de lână. Amintiți-vă că picioarele voastre sunt cele care vă plimbau, dar în realitate nu se mișcă prea mult. Ele sunt numai în interiorul pantofilor tăi, fără să poți să te miști cum ar fi brațele și mâinile - de aceea ar trebui să le menții calde.
 • Mănuși. În timpul iernii, mâinile sunt expuse la căldură rece și extremă. Mâinile înghețate dacă nu purtați mănuși și atunci trebuie să mergeți undeva și să le spălați cu apă foarte fierbinte. Acest lucru este rău pentru pielea dvs. și puteți ajunge cu mâinile uscate.
 • Scarf. O eșarfă groasă poate avea o mare diferență, mai ales în zilele cu vânturi.
 • Pălărie de iarnă Cea mai mare parte a căldurii corpului va ieși din cap, pentru a evita acest lucru, ar trebui să folosiți ceva pe cap.
 • sfaturi

  • Puteți găsi toate tipurile de pălării la modă care vă mențin calde. Și la prețuri accesibile!

  avertismente

  • Nu beți niciodată alcool pentru a vă menține cald. Chiar dacă te face să simți așa, temperatura corpului nu crește deloc.
  • Nu există nici o ordine anume în acest articol, așa că am tot citit și nu începe orbește urmați pas cu pas.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se încălzeșteCum se încălzește
  Cum să preveniți marcarea liniilor lenjerieiCum să preveniți marcarea liniilor lenjeriei
  Cum să purtați vârfuri goale în timpul friguluiCum să purtați vârfuri goale în timpul frigului
  Cum să rămâi cald în vreme receCum să rămâi cald în vreme rece
  Cum să rămâi cald și elegant în timpul ierniiCum să rămâi cald și elegant în timpul iernii
  Cum să păstrați cald în timpul ierniiCum să păstrați cald în timpul iernii
  Cum să mergeți fără lenjeria de corp în clasa de educație fizicăCum să mergeți fără lenjeria de corp în clasa de educație fizică
  Cum să dormi confortabil într-o noapte receCum să dormi confortabil într-o noapte rece
  Cum să dormi golCum să dormi gol
  Cum să înțelegeți și să utilizați senzația termicăCum să înțelegeți și să utilizați senzația termică
  » » Cum să rămâi cald într-o zi rece

  © 2011—2020 ertare.com