Cum să ții pasul cu tendințele modei

Îmbrăcămintea de modă este o modalitate excelentă de a vă exprima și de a crește securitatea. Acest lucru poate duce la succes în alte domenii, inclusiv în viața profesională și personală. Cu toate acestea, tendințele modei se schimbă rapid. Uneori, pare imposibil să ținem pasul cu lumea modei, care se desfășoară într-un ritm rapid și este adesea inaccesibilă. Cu toate acestea, chiar dacă nu sunteți în industria modei, puteți ține pasul cu tendințele și le puteți încorpora în stilul personal.

pași

Metoda 1
Căutați inspirație externă

Imaginea intitulată Păstrați-vă cu tendințele modei Pasul 1
1
Uită-te la podium. Mărci și designeri de modă organizează spectacole de modă de două ori pe an în așa-numitele "săptămâni de modă" în diferite orașe din întreaga lume. Deși este dificil de a avea acces la aceste evenimente, există mai multe resurse disponibile online, care sumarizează parade cu fotografii, clipuri video și comentarii scrise.
 • Style.com și nowfashion.com sunt două site-uri de încredere pentru a viziona videoclipuri recente, imagini și fotografii ale paradelor. Puteți vedea, de asemenea, parade arhivate din ultimii ani pentru a obține o idee despre schimbările în tendințe.
 • Uită-te la forme și culori pe care designerii le folosesc. Deși nu vă puteți imagina purtând unele dintre aceste haine, în lunile următoare veți vedea versiuni mai accesibile pe stradă. Dacă mergeți la fântână, veți merge în prim-planul tendințelor atunci când acestea vor ajunge la publicul larg.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă cu tendințele modei Pasul 2
  2
  Citiți publicațiile de modă. Chiar dacă nu aveți un abonament, există multe publicații proeminente de modă care au conținut gratuit și accesibil. Aceste site-uri sunt concepute pentru oameni obișnuiți care încearcă să țină pasul cu tendințele.
 • Reviste precum Vogue, Harper Bazaar, Wear Daily femeii are multe articole online despre tendintele modei actuale și cum să le folosească.
 • Bloggerii de moda sunt oameni obisnuiti care au un interes in mode. Acestea au site-uri gratuite dedicate noilor tendințe și brandurilor pe care trebuie să le țineți cont.
 • Image titled Păstrați-vă cu tendințele modei Pasul 3
  3
  Urmăriți rețelele sociale. Mulți bloggeri, modele și designeri folosesc Twitter și Instagram pentru a face schimb de informații despre tendințele și sursele de inspirație preferate.
 • Explorați eticheta #fashion de pe Instagram și găsiți cele mai inspirate conturi care vă încurajează tendințele noi. Urmăriți celebrități și designeri care au un stil pe care îl admirați.
 • Chiar dacă nu aveți acces la un smartphone, puteți accesa aceste conturi de rețea socială prin Internet.
 • Metoda 2
  Păstrează-te cu magazinele cu amănuntul

  Imaginea intitulată Păstrați-vă cu tendințele modei Pasul 4
  1
  Uită-te la vitrine. O modalitate de a vă informa despre tendințele modei este să acordați atenție mărfurilor vândute în magazine. Vedeți ce folosesc manechinele.
  • Magazinele de vânzare cu amănuntul transformă cele mai inaccesibile stiluri de haute couture designeri în haine de zi cu zi. Prin informarea dvs. despre ce se vinde în magazine, puteți avea o idee despre ceea ce este "la modă".
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă cu tendințele modei Pasul 5
  2
  Modificați-vă obiceiurile de cumpărături. Poate fi util să mergeți la cumpărături mai frecvent și să cumpărați mai puține lucruri simultan. Acest lucru vă va permite să cunoașteți tendințele și să vă asigurați că cumpărați numai lucrurile pe care le iubești.
 • Nu simțiți presiunea de a cumpăra ceva de fiecare dată când mergeți la cumpărături. Faceți achiziții în cunoștință de cauză, luând timp pentru a căuta ceea ce este oferit și pentru a căuta online.
 • Obligați-vă să explorați noile magazine. Este posibil să nu credeți că o anumită marcă este stilul dvs., dar va fi util să vă extindeți cunoștințele despre modă!
 • Când găsiți un îmbrăcăminte care vă place, gândiți-vă la alte două bucăți ale dulapului pe care le puteți combina. În acest fel, veți avea un dulap plin cu haine pe care le veți purta de fapt.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă cu tendințele modei Pasul 6
  3
  Explorați cumpărăturile online. Puteți explora tendințele modei fără a vă confrunta cu un shopping mall complet. Magazinele online de vânzare cu amănuntul vă permit să explorați mărfurile noi rapid și ușor.
 • Abonați-vă pentru a primi e-mailuri de la magazinele dvs. preferate. Multe branduri trimit mesaje e-mail masive atunci când au inventar și stiluri noi.
 • Metoda 3
  Verifică-ți dulapul

  Imaginea intitulată Păstrați-vă cu tendințele modei Pasul 7


  1
  Reduceți dimensiunea dulapului. Având un dulap mai mic înseamnă că veți avea mai mult spațiu pentru articole de îmbrăcăminte sezoniere și de trend.
  • Scapa de vechile stiluri. Faceți loc pentru haine noi, scăpând hainele pe care nu le folosiți.
  • Au onestitate Dacă nu ați folosit nimic într-un an, poate că ar trebui să-l scoateți din dulap.
  • Scoateți hainele care nu se mai potrivesc. Toți avem haine care ne aduc amintiri. Cu toate acestea, acumularea de haine vă va împiedica să vă extindeți stilul.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă cu tendințele modei Pasul 8
  2
  Păstrați hainele de bază. Păstrați o mică colecție de haine de bază preferate, cum ar fi blugi și cămăși care vă potrivesc bine. Aceste articole de îmbrăcăminte nu ies din stil. Le puteți combina cu articolele de îmbrăcăminte de modă pe care le cumpărați.
 • Accesorii mici, cum ar fi jachetele și încălțămintea, reprezintă o modalitate bună de a actualiza hainele de bază.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă cu tendințele modei Pasul 9
  3
  Creați un nou sistem de organizare. Asigurați-vă că aveți tot ce aveți în vedere. Acest lucru vă va forța să fiți cinstiți cu ceea ce utilizați cu adevărat. Vă va ajuta, de asemenea, continuând să vă actualizați dulapul.
 • Metoda 4
  Ajustați bugetul

  Imaginea intitulată Păstrați-vă cu tendințele modei Pasul 10
  1
  Adoptați accesoriile. Utilizarea accesoriilor pentru a actualiza un garderobă de bază care vă potrivește este o modalitate bună de a ține pasul cu tendințele și de a vă adapta la buget.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă cu tendințele modei Pasul 11
  2
  Salvați hainele de bază. Imbracamintea la moda poate fi mai scumpa. Asigurați-vă că pregătiți un buget care vă convine. Căutați niște cămăși și blugi la vânzare, astfel încât să puteți petrece mai mult pe rochia obișnuită de modă sau pe o pereche de pantofi.
 • Imaginea intitulată Țineți pasul cu tendințele modei Pasul 12
  3
  Explorați magazinele second-hand. Tendințele au tendința de a reveni în timp. Magazinele de magazine sunt locuri excelente pentru a găsi haine cu stiluri mai vechi la prețuri foarte accesibile. Aceasta este o modalitate de a aduce dulap la viață atunci când un stil mai vechi revine la modă.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă cu tendințele modei Pasul 13
  4
  Setați limitele. Deși ai putea deveni cu ușurință obsedat de a ține pasul cu tendințele modei, oferă o limită monetară lunară pentru a nu cheltui mai mult decat poti in hainele tale.
 • Amintiți-vă că tendințele modei se schimbă atât de repede încât este imposibil să vă mențineți complet la curent. Cumparand cateva haine pe luna, iti vei pastra garderoba plina de viata fara sa lasi portofelul gol.
 • sfaturi

  • Securitatea este cheia. Poți purta orice cu atitudinea corectă. Găsiți câteva modalități de a fi cine sunteți în timp ce sunteți la modă. Este important să mențineți un echilibru între elementele noi care sunt o provocare și articolele de îmbrăcăminte care se potrivesc personalității dvs.
  • Fiind la modă pot fi accesibile. Păstrați dulapul mic și cumpărați numai hainele care vă place foarte mult. Când înțelegeți ce este fierbinte, căutați anumite stiluri similare în magazinele de magazine și magazinele cu discount.
  • Fii îndrăzneț. Lăsând zona de confort cauzează teamă. Cu toate acestea, atunci când experimentați cu stiluri noi, vă puteți reînnoi.
  • Poate că tendința îmbrăcămintei este exagerată. Evitați îmbrăcămintea care pare impracticabilă sau prea "popular". Uneori, aceste stiluri sunt cunoscute doar pentru câteva săptămâni. Găsiți un echilibru între haine de modă și îmbrăcăminte care pot fi utilizate și vor dura pentru următoarele sezoane.
  • Păstrați-vă personalitatea Este important să adaptați tendințele la gustul și la personalitatea dvs. Hainele trebuie să arate cine sunteți înăuntru! Asigurați-vă că hainele pe care le cumpărați sunt confortabile și potrivite pentru vârsta dvs.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să găsiți cele mai căutate cuvinte cheieCum să găsiți cele mai căutate cuvinte cheie
  Cum să schițeze modele de modăCum să schițeze modele de modă
  Cum de a desena ca un designer de modaCum de a desena ca un designer de moda
  Cum să atragă figuri de modăCum să atragă figuri de modă
  Cum sa faci design de modaCum sa faci design de moda
  Cum sa faci o carte de modaCum sa faci o carte de moda
  Cum de a crea un dulap la modă pentru un adolescentCum de a crea un dulap la modă pentru un adolescent
  Cum să conduci un spectacol de modăCum să conduci un spectacol de modă
  Cum sa gasesti haine pe care le-ai vazut in reviste pe internetCum sa gasesti haine pe care le-ai vazut in reviste pe internet
  Cum să eviți să fii victimă a modeiCum să eviți să fii victimă a modei
  » » Cum să ții pasul cu tendințele modei

  © 2011—2020 ertare.com