Cum să rămâi cald și elegant în timpul iernii

Atât de mult doriți să vă uitați la modă, puteți crede că nu este posibil mai ales când temperatura exterioară este la minus 4 grade. Este frustrant, dar nu renunțați. Deși necesită un pic mai mult gândire și efort pentru a rămâne în stil în timpul lunilor de iarnă, este foarte ușor și posibil să ajungeți la ea odată ce vă obișnuiți cu ea. Deci, dacă doriți să arătați stilul perfect al vremii reci, aruncați puloverele țesute și citiți articolul.

conținut

pași

Imaginea intitulată Stați caldă și elegantă în timpul iernii Pasul 1
1
Investește într-o jachetă groasă și modernă. Alege unul care arată bine pe tine și nu pe un manechin. De asemenea, asigurați-vă că cumpărați un strat adecvat pentru climatul din zona dvs. De exemplu, cineva care locuiește în Quebec va avea nevoie de o haină mai groasă decât cineva care locuiește în Arkansas. O culoare neutră este mai bună, deoarece neutralele sunt ultra-utile și vă vor menține la modă. Culorile precum negrul, gri și maro nu le pot bate. Alegeți albul numai dacă sunteți dispus să investiți pentru a vă asigura că rămâneți fără pată. Chiar dacă albul arăta bine când îl cumpărați, nu are acel contrast bun împotriva zăpezii și cu cât este ușor să obțineți murdăria pe ea, va face ca stilul dvs. să arate doar plictisitor și murdar.
 • Imaginea intitulată Stați caldă și elegantă în timpul iernii Pasul 2
  2
  Cumpărați o pălărie care este multifuncțională "și" drăguță. Deși ar fi mai bine dacă ai altfel. În mod ideal, ar trebui să cumpărați unul neutru care să vă completeze haina. Bărbații ar trebui să evite utilizarea pălăriilor care, imediat, dau imaginea de vagabonzi - dimpotrivă, ar trebui să aleagă pălăriile sezonului de iarnă cu cache. Încercați să purtați o pălărie de hârtie frumoasă sau o pălărie simțită.
 • Imaginea intitulată Stați caldă și elegantă în timpul iernii Pasul 3
  3
  Adăugați o eșarfă! Mai ales în acele zile cu vant puternic le va face să vă dori să fi pus trei perechi de lenjerie de corp lung și țesături șosete dacă nu rochie pentru a vă proteja, astfel încât iarna. Unul dintre modurile în care vă puteți proteja și păstrați-vă la modă este cu o eșarfă. Nu numai că sunt economice, dar le puteți cumpăra într-o varietate de materiale, culori și stiluri. Cu o eșarfă, vă puteți purta personalitatea și păstrați temperatura corpului în sacou. Eșarfele vă vor face să arătați mai complete și multe dintre ele pot fi chiar folosite pe plan intern. Bărbații trebuie să poarte doar eșarfe care sunt de o singură culoare sau într-un "model" unic, cum ar fi linii pentru a le face să pară masculine. Încercați să utilizați o culoare care se potrivește cu jacheta dvs. sau potrivește pălăria dvs.
 • Un strat negru se poate potrivi cu o eșarfă de culoare deschisă sau gri închisă, vin roșu, albastru maroniu, stil mixt sau modelat. Negrul va funcționa bine cu aproape totul - dar păstrează stilul modern și "nu" ca preșcolar, evitând astfel complet culorile.
 • Cei care poarta jachete maro trebuie să dovedească eșarfe visiniu, cafea culoare maro închis sau o nuanta mai deschisa, crem, mov sau portocaliu decât fluorescente. În esență, cafeaua se completează bine cu culori neutre sau tonuri moi în eșarfe. Femeile pot încerca un model distractiv sau modelat pentru a amesteca un pic!
 • Imaginea intitulată Stați caldă și elegantă în timpul iernii Pasul 4
  4
  Purtați mănuși Nimic nu este la fel de neatins ca mâinile uscate și crăpate, ceea ce veți avea dacă nu purtați mănuși! În mod evident, purtarea de mănuși sau mănuși extrem de groase ar fi mai caldă, dar acelea arăte mai subțiri și mai elegante. Obțineți unele care sunt de dimensiuni medii pentru a se potrivi costumului tău și vremea cu mare confort. Mănușile tale ar trebui să îți combine pălăria sau eșarfa sau designul dulapului tău.


 • Imaginea intitulată Stați caldă și elegantă în timpul iernii Pasul 5
  5
  Utilizați straturile. Utilizați straturile interioare de îmbrăcăminte va tine de cald fără a vă forța de a transforma aceste pulovere tricotate că mătușa ta ți-a dat de Crăciun acum trei ani.
 • Femei, nu trebuie să încercați să purtați o cămașă sub cămașă sau o cămașă fără mâneci sub o bluză subțire cu mâneci lungi.
 • Bărbații, acest pas este un pic mai ușor pentru a fi utilizate ca straturi de îmbrăcăminte sub varianta cea mai economica sunt din bumbac alb t lui în Wal-Mart în cutii a câte cinci. Tricourile stil Henley arată bine cu cămăși albe.
 • Imaginea intitulată Stați caldă și elegantă în timpul iernii Pasul 6
  6
  Rămâi cu pantofii care acoperă pielea.
 • Femei. Deși arată drăguț, trebuie să vă păstrați sandalele și pantofii pentru primăvară sau vară. În timpul lunilor de toamnă și iarnă, cele mai bune opțiuni pentru a vă menține cald sunt diferite stiluri de cizme, adidași drăguți și un adidar spike. Evident, garderoba ta va indica ce tip de pantof ar trebui să poarte. Nu ai fi "purtat" tenisul cu fusta si chilotul.
 • Men. Tenisul cu șosete groase este cel mai bun prieten al tânărului pentru a-și păstra picioarele calde. Căutați în jur pentru a găsi pantofi care sunt mai eleganți decât cei care sunt obișnuiți pentru iarnă. Lean de materiale naturale care accentuează și nu cizme de cauciuc plate.
 • Imaginea intitulată Stați caldă și elegantă în timpul iernii Pasul 7
  7
  Purtați chilot și chiloți când purtați o fustă sau o rochie. În loc să lase picioarele goale, doamnelor ar trebui să ia în considerare purtarea chilotului sau ochiurilor de plasă sub fusta sau rochia lor. Nu numai că vă face să căutați în mod corespunzător vremea într-un mod oficial, picioarele dvs. vor rămâne mai moi, deoarece nu vor fi atât de expuși elementelor. La fel cum eșarfe, chiloți și colanți vin în diferite soiuri, așa că este aproape imposibil să nu găsiți o pereche care să se potrivească cu îmbrăcămintea dvs. și care să se potrivească personalității voastre. În plus, adăugați un portofoliu și accesorii. Dacă nu doriți să purtați chilot, există unele stiluri mari de blugi de lână pe care le puteți cumpăra, ele sunt numite Jeans Blue Winter și vin în cele mai recente stiluri și într-o varietate de dimensiuni.
 • Imaginea intitulată Stați caldă și elegantă în timpul iernii Pasul 8
  8
  Stofă subțire. Coats care sunt prea mari și voluminoase sunt neatractive și inconfortabil. Purtați mai multe straturi de haine de vară. Puteți purta o cămașă de neon sub o culoare pastel cu maneci lungi, apoi puteți pune pe o glugă subțire și termina purtarea unui sacou lung deschis.
 • sfaturi

  • În loc să vă bazați prea mult pe hainele dvs. pentru a face prima impresie, utilizați accesoriile. Este o mare schimbare de ritm și este foarte util atunci când este foarte rece, la urma urmei, Chiar vrei să purtați o rochie frumoasă sau o îmbrăcăminte elegantă atunci când este atât de rece încât nici nu vă puteți simți degetele?
  • Păstrați hainele de pe străzi într-o singură schemă de culori
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum combinați culorileCum combinați culorile
  Cum de a crea un dulap clasicCum de a crea un dulap clasic
  Cum de a crea un dulap la modă pentru un adolescentCum de a crea un dulap la modă pentru un adolescent
  Cum sa alegi culoarea hainei pe care o vei folosiCum sa alegi culoarea hainei pe care o vei folosi
  Cum de a alege șosete colorate sau chilotCum de a alege șosete colorate sau chilot
  Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)
  Cum să găsiți tinuta perfectăCum să găsiți tinuta perfectă
  Cum sa alegi cele mai bune culori pentru haineCum sa alegi cele mai bune culori pentru haine
  Cum să purtați pulovere mariCum să purtați pulovere mari
  Cum să purtați vârfuri goale în timpul friguluiCum să purtați vârfuri goale în timpul frigului
  » » Cum să rămâi cald și elegant în timpul iernii

  © 2011—2020 ertare.com