Cum să rămâi tânăr în spirit

A avea părul gri nu înseamnă că dispare de pe hartă. Persoanele în vârstă pot fi tineri în spirit, în ciuda faptului că trupul lor este devastat de vârstă. Tinerii trebuie să înțeleagă că vedem încă lumea prin ochii tinerilor, sunt oasele și nervii care nu vin la petrecere. Dar de ce deranjez ce gândesc tinerii? Oamenii cu atitudini vechi sunt cei mai răi dușmani ai tinerilor în spirit.

conținut

pași

Image cu titlul Stai tânăr la inimă Pasul 1
1
Stați departe de primii care ne condamnă la ceea ce ei numesc a "comportament în funcție de vârstă". Unii oameni se nasc vechi. O puteți vedea în ochii lui. Ei judecă totul și se comportă ca și cum ar fi mai presus de tine mereu. Cel mai bun lucru este să stai departe de oameni de genul asta, deoarece ei îți vor spune lucruri de genul "crește". "care este sub mine" "ce copil" și "care este atât de imatur". S-ar putea să fi auzit aceste lucruri spuse la o vârstă de 10 ani sau de 60 de ani, vârsta nu contează în acest caz, ambii s-au născut vechi în spirit.
 • Image cu titlul Stai tânăr la inimă Pasul 2
  2
  Urmează moda. Este posibil să se îmbrace cu un stil tineresc și să nu fie acuzat că este carne de miel deghizat ca miel. Nu purtați un bikini dacă aveți lovituri de pradă peste tot, oricare ar fi vârsta dvs. de 10 sau 70 de ani. Dar dacă aveți un corp de invidiat cu 70 de ani, de ce să nu-l arătați? Întreabă-i pe cei de 18 ani care e problema cu vârsta ta, după ce nu-ți cereți o întâlnire. Dacă aveți picioare bune la 70, atunci le aveți.
 • Imaginea intitulată
  3
  Fiți informat. Ascultați radioul, urmăriți știrile și citiți ziarele. Utilizați Internetul ca instrument de informare. Fiți la curent cu ultimele tendințe, știri și fapte. Și să fie o sursă de înțelepciune întemeiată atunci când tinerii sunt în panică sau indignat la publicitatea ridicol subliniată de mass-media. Ai trecut deja prin toate astea și știi mai bine cum funcționează lucrurile. Ajutați-i să vadă și asta.
 • Imaginea intitulată
  4
  Exercitarea. Da, sunt sigur că ți sa spus asta în fiecare zi din viața ta din ziua în care te-ai născut. Există un motiv pentru asta: funcționează. Păstrați-vă oasele în formă, spatele în formă și mușchii flexibili. Acest lucru înseamnă că, pe măsură ce îmbătrâniți, puteți încă să vă îngenuncheați fără să cereți pe cineva să vă îndrepte spatele. Serios. Doar fă-o. Cel mai bun lucru despre îmbătrânirea este că aveți o mai bună înțelegere a exercițiilor care funcționează cel mai bine pentru dvs. Doar pentru că cineva jură că aerobicul este cel mai bun nu înseamnă că sunt cele mai bune pentru nevoile dvs., încercați diferite tehnici de exercițiu și concentrați-vă pe cele care vă fac să vă simțiți bine, vii și agili. Deveniți un instructor pentru alți tineri în spirit dacă sunteți foarte entuziasmat. La urma urmei, de ce nu?


 • Imaginea intitulată
  5
  Verificați atitudinile copiilor la ușă cu hainele. Copiii sunt rușinați de părinții lor de la vârsta de 10 ani până la aproape 99 de ani. Este ceva asemănător unui blestem uman care vine cu un tată. Deci, cu cât vei trece mai repede, cu atât mai bine va fi. Cel mai bun lucru este că vor veni, de asemenea, să știe cum se simte când devin părinți, iar copiii le fac să le facă, și așa mai departe până la infinit. Ce trebuie să faceți este să le spuneți că doriți să vă sprijine în punctele dvs. de vedere "tineret" în viață și nu că te critică și că își pot lăsa atitudinea lor "ce ar trebui să faceți la acea vârstă" la ușa casei tale. Dacă nu, nu vor primi cu siguranță sesiunile de yoga sau părțile pe care le organizați acasă. Ai lucruri mai bune de făcut decât să fii mustrat pentru o astfel de moralitate bizară.
 • Image cu titlul Stai tânăr la inima Pasul 6
  6
  Dansați cu cei mai buni. Cine spune că nu puteți sta până la sfârșit și continuați să ascultați clasicul. Beethoven este un clasic - și probabil Shakira va fi și unul. Cheia este de a avea gusturi muzicale largi. Oricine ascultă un singur gen de muzică este un suveran de plictiseală, oricare ar fi vârsta lor, având atât de multe gusturi muzicale, îi face pe acei critici "care încearcă să fie la modă" nu se poate mizeria cu mine
 • Image cu titlul Rămâi tânăr la inimă Pasul 7
  7
  Generații Salta. Avem tendința de a ne stânjeni copiii. Nepoții sunt altceva. Nepoții iubesc bunicii la modă! Acest lucru le face diferit de copiii care au bunicii "vechea cale" și fără îndoială au bătut părinții plictisiți care nu acceptă bunicul modern! Căutați nepoții voștri să vă fie aliați! Ei vor fi bucuroși să vă țină legătura cu cultura tânără și să vă ajute să descifrați din mintea dvs. lucrurile care sunt "în" și cele care sunt "afară" , adică ceea ce este purtat și ce nu este.
 • Image cu titlul Stai tânăr la inimă Pasul 8
  8
  Travels. Nu opriți niciodată călătoriile. Este cheia unei minți sănătoase, a unei inimi deschise și a face toți acei ani pe care i-ați salvat pentru a călători în mod valabil. Dar asigurați-vă că aveți medicamentul corect la îndemână și știți unde sunt rutele de evacuare dacă acestea sunt necesare. Dar, presupunând că aveți o stare generală sănătoasă, călătorind ca tânăr în spirit nu este mai puțin îngrijorătoare decât un copil de vârstă și cu siguranță mult mai sigur decât cineva care poartă haine mici și se îmbată pe Ibiza cu speranța Să nu i se întâmple nimic Trebuie să fiți dușmani, ca oricare alt călător, și veți fi bine. Scrieți experiențele dvs. care călătoresc într-un ziar, într-un blog, chiar și într-o carte. Acest lucru îi va inspira pe ceilalți și vă va aduce un minunat memento pentru dvs. și pentru familia dvs.
 • sfaturi

  • Utilizați trucuri de memorie pentru a vă aminti lucrurile. Oamenii de orice vârstă pot avea probleme de memorie, amintiți-vă. Oricine este stresat sau bolnav poate avea o amintire slabă, astfel încât fiica dvs. de 15 ani la examen poate fi la fel de uitată ca și tine la 60 de ani, dar societatea tinde să te acuze că ai dementă mai mult decât ea. Disfuncțiile de memorie sunt tipice pentru oameni. Pentru a preveni bolile precum demența, senilitatea și boala Alzheimer, trebuie să rămâneți o persoană activă, entuziastă și angajată în orice moment, indiferent de vârsta dumneavoastră.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se creează un program simplu în PythonCum se creează un program simplu în Python
  Cum de a îmbătrâni mai repede în Sims 3Cum de a îmbătrâni mai repede în Sims 3
  Cum să disciplinați un copil de un anCum să disciplinați un copil de un an
  Cum să-ți faci pe fiul tău să te supunăCum să-ți faci pe fiul tău să te supună
  Cum de a deveni un cougarCum de a deveni un cougar
  Cum se calculează vârsta câinilorCum se calculează vârsta câinilor
  Cum să aveți grijă de cobaiCum să aveți grijă de cobai
  Cum se determină vârsta câineluiCum se determină vârsta câinelui
  Cum să flirtezi cu un bărbat mai în vârstăCum să flirtezi cu un bărbat mai în vârstă
  Cum să faci un băiat mai în vârstă să te simți atras de tineCum să faci un băiat mai în vârstă să te simți atras de tine
  » » Cum să rămâi tânăr în spirit

  © 2011—2020 ertare.com