Cum să rămâi cald în vreme rece

Este foarte rece în această iarnă, mai ales dacă locuiți în America de Nord sau în Canada, unde temperaturile scad la -12 ° C (10 ° F) în mod regulat. Mai rece decât în ​​mod obișnuit și, deși suntem obișnuiți cu acest tip de vreme, uneori, ne-a prins cu garda are si chiar am avut să doarmă în mașină, deoarece plugurile nu a putut veni. Condițiile de viață și de lucru în sub-zero climatice pot și au trecut deja proiectul de lege, totuși, practicând câteva trucuri, puteți rămâne cald în ciuda frigului.

pași

Partea 1
Rămâi cald în aer liber

Stay-Warm-in-rece-Vremea-Pas-1-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
Imaginea intitulată
1
Puneți un îmbrăcăminte. O metodă de bază pentru a rămâne caldă fără a face prea multe lucruri este de a pune un îmbrăcăminte. Acesta este un strat de îmbrăcăminte care este pus în îmbrăcăminte obișnuită, care poate veni în mai multe forme, dar toate vă vor ajuta să vă mențineți calzi fără a adăuga prea multe vrac sau pași suplimentari.
 • Câteva exemple de lenjerie de corp sunt: ​​chilot, jambiere, tricou și lenjerie de corp lungă.
 • Cu toate acestea, este important să rețineți că într-un anumit moment al zilei veți fi într-o cameră foarte fierbinte, astfel încât lenjeria de corp ar putea fi inconfortabil. Dacă știți că va fi cazul, ar trebui să încercați alte opțiuni.
 • Stay-Warm-in-rece-Vremea-Pas-2-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  2
  Puneți pe un îmbrăcăminte impermeabilă. Când ieșiți afară și știți că este posibil să vă udați, dacă doriți să vă încălziți, va fi important să aveți un strat impermeabil. Dacă apa pătrunde în haine, se va răci mai mult, nu se va încălzi. Unele condiții de umiditate s-ar putea găsi sunt ploaie, zăpadă sau sfârâie de apă (de exemplu, dacă te duci cu barca sau în cazul în care există mai multe bălți pe podea).
 • De exemplu, puteți pune o jachetă de ploaie pe o altă jachetă caldă, dar nu este atât de impermeabilă. Când faceți cumpărături pentru haine, căutați materiale care sunt foarte impermeabile sau calde, cum ar fi neoprenul.
 • Stay-Warm-in-rece-Vremea-Pas-3-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  3
  Puneți un strat de haine care ține căldura. În afară de păstrarea uscată, ar trebui să căutați articole de îmbrăcăminte din materiale termoizolante. S-ar putea să fi auzit de fleece, dar această cârpă nu este pentru toată lumea. Aflați ce opțiuni aveți la dispoziție și apoi mergeți la cumpărături.
 • Pune pe lână, dacă poți. Aceasta este una dintre cele mai bune materiale termoizolante, deși ar putea fi costisitoare. De asemenea, puteți utiliza haine de lână în loc de haine de lână numai pentru a reduce cantitatea de haine în general. Veți găsi multe articole de îmbrăcăminte ieftine din lână în magazinele de mâna a doua.
 • Unele alte materiale calde sunt piele acoperită, piele și neopren.
 • Stay-Warm-in-rece-Vremea-Pas-4-Version-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  4
  Protejați-vă membrele. Nu este adevărat că un procent de X de căldură este pierdut din cap, picioare sau orice altă parte. Cu toate acestea, este adevărat că lăsarea acestor părți descoperite ar putea face mai greu să se mențină cald. Când vă aflați în aer liber, încercați să vă acoperiți capul, mâinile și picioarele cu eșarfe, pălării, mănuși, șosete groase și cizme. S-ar putea să nu fie punctul culminant al modei, dar vei fi fierbinte.
 • Este foarte important ca toate aceste articole de îmbrăcăminte să fie impermeabile, deoarece se află în aceste zone în care veți avea o probabilitate mai mare de a se uda și frig. De exemplu, dacă poți purta mănuși cu căptușeală din piele.
 • Stay-Warm-in-rece-Vremea-Pas-5-Version-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  5
  Protejați-vă de elementele climatice. Când sunteți nevoiți să părăsiți casa, rămâneți cât mai departe posibil de elemente cum ar fi ploaia, zăpada, băltoacele, gheața și vântul. Dacă vă apropiați prea mult de ei, vă veți simți rece - de obicei, hainele și corpul pot rezista la temperatura aerului fără probleme. Deplasați repede între clădiri și clădiri, când puteți utiliza mașina și dacă trebuie să fiți expuși la exterior, încercați să mergeți sub acoperiș.
 • Stay-Warm-in-rece-Vremea-Pas-6-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  6
  Luați materiale calde. Dacă vedeți că este greu pentru tine să te încălzi, poți să aduci mici surse de căldură cu tine. Unele obiecte mici, cum ar fi încălzitoarele de mână reutilizabile, intră în buzunare pentru a face ceea ce mănușile nu pot. De asemenea, puteți utiliza alte obiecte, cum ar fi cupe supă portabile, pentru a vă încălzi din interior spre exterior.
 • Dacă nu puteți găsi un încălzitor de mână la un preț bun, puteți chiar să faceți unul singur. Există multe pagini web care învață cum să le facă și sunt ușor de făcut cu ingredientele potrivite.
 • Stay-Warm-in-rece-Vremea-Pas-7-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  7
  Puneți pe hainele care au dimensiunea potrivită. Știm cu toții că doriți să arătați frumos, dar pentru ceva pe care eschimosii i-au pus pe acele haine mari și pantaloni deschiși. Când hainele sunt strânse, ele nu vă pot menține calde sau confortabile. Mai degrabă, dacă doriți să vă încălziți, asigurați-vă că hainele pe care le purtați sunt libere. În acest fel, veți crea un strat protector de aer cald între piele și mediul din cealaltă parte a țesăturii.
 • Stay-Warm-in-rece-Vremea-Pas-8-Version-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  8
  Mutați pentru a genera căldură. Dacă hainele dvs. nu vă pot încălzi, permiteți corpului să genereze căldură. Mișcarea va arde energii din corpul vostru, care se va traduce în căldură. Încercați să faceți exerciții sau cel puțin să încercați să nu rămâneți în pace.
 • Dacă sunteți în interiorul casei, o opțiune bună este salturile de foarfece. Cu toate acestea, o astfel de mișcare în aer liber ar putea fi un pericol datorat alunecării terenului. O modalitate mai bună de a deveni activă atunci când vă aflați în aer liber este să faceți mici împingeri, cu acestea să existe mai puține șanse de alunecare.
 • Partea 2
  Rămâi cald în interior

  Stay-Warm-in-rece-Vremea-Step-9.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată


  1
  Puneți hainele în straturi astfel încât să vă puteți adapta la diferite medii. Cel mai important lucru pentru a rămâne cald atât în ​​interiorul cât și în afara casei este de a pune haine în straturi. Adresați-vă pe oricine care a trăit în unele dintre cele mai reci părți ale lumii, cum ar fi Alaska și Norvegia, și vă va spune același lucru: îmbrăcați în straturi. Astfel veți avea un set pentru ziua care se va adapta cu ușurință la o climă cu zăpadă și vă va permite, de asemenea, să vă schimbați în mod natural în atmosfera caldă a biroului.
  • De exemplu, un set de modele va consta din: chilot, blugi, o cămașă cu mâneci lungi, o cămașă, un pulover și o haină. Cu toate aceste articole de îmbrăcăminte puse sau o combinație a acestora, puteți adapta fără nici o problemă într-o sală de clasă, care arde în căldură, un birou de gheață, un supermarket temperat și temperaturi extrem de scăzute din stradă.
 • Stay-Warm-in-rece-Vremea-Step-10.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  2
  Izolează casa dumneavoastră termic. Asigurați-vă că casa dvs. este cât mai termică posibilă. Poate ar trebui să schimbi izolația pe pereți sau pe tavan. De asemenea, puteți face mai multe lucruri de bază, cum ar fi punerea perdelelor groase și a păturilor peste ferestre.
 • Jaluzelele celulare sunt de fapt destul de eficiente pentru a preveni scăparea aerului rece de pe o fereastră, de asemenea, tind să fie mai ieftine decât alte perdele de opțiuni.
 • Puteți, de asemenea, izolați termic ferestrele și orice geam din interiorul casei cu o folie izolatoare din plastic, care este un material transparent care aderă la toate geamurile.
 • Stay-Warm-in-rece-Vremea-Step-11.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  3
  Închideți orice camere care nu sunt utilizate și se concentrează asupra încălzirii camerei centrale. Va fi mai ușor și mai ieftin să vă concentrați asupra păstrării căldurii într-o singură cameră decât într-un întreg apartament sau casă. Determinați mediul în care familia se află în timpul orelor de veghe și izolați-o termic de restul casei. Închideți ușile și păstrați-le acoperite cu pături. Centralizează sobele și alte metode de încălzire din camera respectivă. Astfel, veți economisi mult efort în a menține căldura camerelor care nu sunt folosite foarte des.
 • Stay-Warm-in-rece-Vremea-Step-12.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  4
  Sigilați spațiile care permit aerul rece să intre. Ar trebui să monitorizați acele găuri și spații care permit aerul rece să pătrundă în casă sau între încăperi cu niveluri diferite de izolare termică. Cel mai comun exemplu este spațiul de sub ușă, dar ai putea găsi, de asemenea, unele ferestre care permit în curenților de aer sau camere, care sunt la subsol unde aerul rece se infiltrează în sol.
 • Pătraturile și covoarele laminate pot fi utilizate cu ușurință pentru a acoperi aceste spații.
 • Stay-Warm-in-rece-Vremea-Step-13.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  5
  Pregătește-ți patul. Poate vrei ca patul tău să fie cel puțin puțin cald înainte de a te culca. Nimănui nu îi plac foile reci. Există multe modalități de a pregăti patul înainte de a adormi. De exemplu:
 • Puneți o sticlă de apă fierbinte sub patura în centru sub pat sau
 • Treceți uscătorul de păr prin pătura dvs. timp de 10-20 de minute la o temperatură medie sau ridicată.
 • Stay-Warm-in-rece-Vremea-Step-14.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  6
  Faceți cookie-uri. Coaceți orice. Cuptorul, când este pornit și încălzit la o temperatură obișnuită de coacere de 180 ° C, poate fi foarte eficient în încălzirea camerei. Încercați să transformați bucătăria în baza de activități a weekend-ului și să rămâneți acolo, în timp ce cookie-urile sunt coapte sau prăjite pentru cină.
 • De asemenea, hainele de spălat ar putea încălzi în mod similar încăperile din apropiere. Asigurați-vă că treburile merită și spălați rapid hainele în zilele foarte reci. De asemenea, puteți pune haine direct de la uscător pentru a fi mult mai fierbinți.
 • Stay-Warm-in-rece-Vremea-Step-15.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  7
  Bea ceva fierbinte. Fie că este vorba de o ceașcă fierbinte de ceai de lămâie sau o cafea mexicană, bea o băutură fierbinte poate ridica temperatura corpului din interior. Porniți fierbătorul și scoateți ceștile, pentru că veți fi gata să se încălzească.
 • Poate că te gândești sau li sa spus că adăugarea alcoolului la o băutură fierbinte vă va încălzi chiar mai mult, dar nu este cel mai bun sfat. Alcoolul reduce de fapt temperatura corpului, chiar dacă dă senzația de "arsură". Dacă casa ta este periculos de rece, ar trebui să eviți alcoolul.
 • Stay-Warm-in-rece-Vremea-Step-16.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  8
  Faceți o baie sau un duș fierbinte. O baie sau un duș fierbinte ar putea fi ceea ce aveți nevoie pentru a recupera o căldură rezonabilă a corpului. Vezi că te răcești din nou după cinci minute? Asigurați-vă că vă păstrați cald de îndată ce plecați, puneți pe haine călduroase, un halat și pantofi de casă. În acest fel vă veți ajuta corpul să rețină căldura băii.
 • sfaturi

  • Dacă te duci la școală și picioarele sunt reci: chilot uzura (daca esti o fata), două perechi de șosete (dacă sunteți un băiat).
  • Respirația voastră este aragazul tău mic. Închideți fermoarul stratului sau o apăsați complet, apoi inhalați și expirați. Deci, veți trage puțină căldură, dar amintiți-vă că respirația este de asemenea umedă și că puteți înmuia țesătura. În răceala extremă, puneți pe un balaclava care permite umezelii să scape, dar pentru a împiedica vântul să cadă pe fața dumneavoastră.
  • Pentru a evita alunecarea pe gheață, cumpărați tălpi de cauciuc și puneți-le pe încălțăminte. Asigurați-vă că acestea sunt ușor de pus pe, de a lua și că acestea sunt suficient de ușoare pentru a se potrivi în punga ta.
  • Este important să păstrați cald. Ar trebui să se îmbrace în straturi în trunchi cu haine, cum ar fi un tricou, pulover, sacou și eșarfă. O pereche de blugi căptușite cu lână va fi excelent pentru picioare, nu va trebui să poarte lenjerie de corp lung. Doar câteva branduri le fac. Cele mai frumoase sunt de la brandul Blues Jeans de iarna. De asemenea, asigurați-vă că pentru a pune pe o pălărie, ca o mare parte din căldură este pierdut prin cap.
  • Dacă ai de gând să fie în aer liber pentru o lungă perioadă de timp, a pus încălzitoare mâini mănuși cu un deget în interiorul sau (acestea sunt mai bine cu un deget, pentru că puteți înveliți mâna cu ei). Acestea sunt foarte ieftine și sunt vândute în orice magazin sportiv sau magazin cu un departament de sport bun.
  • Pentru protecție suplimentară, încercați să obțineți mănuși cu un deget mai subțire sub, astfel încât, atunci când trebuie să faci ceva precis, cu degetele, nu se congela.
  • Cizmele sunt indispensabile în timpul iernii. Încercați să obțineți cel puțin două perechi: cizme impermeabile de zăpadă pentru zilele umede și un elegant cizme cald pentru zilele uscate și reci.
  • Dacă te duci la școală, încearcă să te îmbraci mai mult. În acest fel veți avea întotdeauna haine suficiente. Nu vă recomandăm înghețarea la școală, dar nu puteți obține mai multe haine.
  • Aveți întotdeauna un loc fierbinte în interiorul unei clădiri unde puteți merge. Nu vrei să fii blocat în stradă dacă vremea devine extremă.
  • Dacă sunteți prea frig, intrați imediat într-o casă.

  avertismente

  • Consultați medicul înainte de a petrece perioade lungi de timp în aer liber, mai ales dacă aveți o boală gravă.
  • Distracția prea mult timp în frig afară vă poate provoca o răceală severă sau o rău. Ai grijă de tine.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Haină de iarnă (lână sau fleece)
  • Boots (termice)
  • Încălzitoare pentru picioare
  • Încălzitoare pentru mâini
  • mănuși
  • Pantofi de aderență bune
  • Straturi de haine
  • Lentile de încălzire cu picior cu fermoar cu lungime totală
  • Apărătoare de piele
  • Capul de gheață


  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se încălzeșteCum se încălzește
  Cum să evitați pielea uscată în timpul ierniiCum să evitați pielea uscată în timpul iernii
  Cum să purtați vârfuri goale în timpul friguluiCum să purtați vârfuri goale în timpul frigului
  Cum să rămâi cald și elegant în timpul ierniiCum să rămâi cald și elegant în timpul iernii
  Cum să păstrați cald în timpul ierniiCum să păstrați cald în timpul iernii
  Cum să rămâi cald într-o zi receCum să rămâi cald într-o zi rece
  Cum să vă exercitați în timpul ierniiCum să vă exercitați în timpul iernii
  Cum să găsești un șarpe de jartierăCum să găsești un șarpe de jartieră
  Cum să vă încălziți mâinileCum să vă încălziți mâinile
  Cum să dormi confortabil într-o noapte receCum să dormi confortabil într-o noapte rece
  » » Cum să rămâi cald în vreme rece

  © 2011—2020 ertare.com