Cum să păstrați aspectul curat toată ziua

Știți cum se simte că acel corp persistent miroase toată ziua. Luați un duș, dar în câteva ore se pare că nu ați scăldat în zile. Arăți dezordonat, murdar și chiar dezgustător. Întrebarea este "Cum mă păstrez caut curat toată ziua?" Ei bine, în doar câțiva pași, vă asigur că veți arăta radiant și curat.

pași

1
Scălda. Acest lucru este extrem de important. Dacă începeți să curățați toată murdăria și murdăria, veți vedea și miroșiți curate. În timp ce vă aflați la duș, asigurați-vă că ați curățat următoarele: Păr, față, "Părți private" (Acest lucru vă va ajuta să eliminați mirosul corporal). Dacă sunteți femeie, vă radeți picioarele, brațele, axile, părțile private (opțional). Spălați sub brațe, în spatele urechilor și corpului. De asemenea, dacă te duci la baie în timpul zilei (de preferință, numărul doi) vă aduce un recipient mic, cu servetele umede (tampoane pentru copii). Nu aruncați șervețelele în W.C. dacă nu specifică pe ambalaj, aceasta se datorează faptului că acestea pot bloca scurgerea.
 • 2
  Periați-vă dinții Dacă aveți respirație urât mirositoare și mâncare în dinți, nu veți avea nici un fel de aspect curat. Dacă nu aveți bretele, utilizați pastă de dinți de albire. Asigurați-vă că vă spălați dinții după micul dejun, prânz și înainte de a merge la culcare. (Dacă sunteți în școală, după cină, du-te la baie cu periuta de dinti si pasta de dinti mini), de asemenea, sigur de a ata dentara de zi cu zi si folosit apa de gura pentru a ucide bacteriile, dar aveți grijă să nu doriți ca Clătirea provoacă durere în gingiile tale.
 • 3
  Deodorizant. Aceasta este în propria categorie. Dacă ești un tip sau o fată, un deodorant antiperspirant ar trebui să se aplice în subsuori și în alte părți ale corpului (nu feței sau a gâtului), în cazul în care transpira foarte mult.
 • 4
  Păstrați-vă părul curat. Aceasta înseamnă că o spălați frecvent. Nu trebuie să-l spălați zilnic, dar ar trebui să-l spălați cel puțin la fiecare 2 zile. Dacă parul tău este sebum, va arăta rău. Dacă părul devine sebum, aveți o bandă de păr și o bandă de susținere pentru a putea să o reparați. Încercați să nu vă întindeți prea mult. Un alt lucru pe care îl puteți face este să vă păstrați ordinea părului. Toate stilurile de păr trebuie comandate.
 • 5
  Machiaj. Păstrați acest lucru la minimum. Nu vă delimitați ochii cu ochelari de soare negri și rimel. Deoarece acestea pată și veți arăta foarte murdar. Este vorba de a fi curat și ordonat toată ziua, deci dacă aveți zile lungi, nu veți dori ca machiajul dvs. să ruleze. Încercați să acopere un pic, se adaugă câteva lumini, un pic fard de obraz, creion de ochi neutru numai dacă într-adevăr nevoie de ea (asigurați-vă că pentru a se potrivi paleta de culori), și luciu de buze piersica sau neutre. Poate un ruj puțin. Acest lucru vă va face să arătați proaspăt și curat dacă aplicați machiajul bine. De asemenea, dacă doriți să aplicați un bronzer puțin, astfel încât să obțineți aspectul ușor "îmbăiat la soare", veți arăta bine. Asigurați-vă că întotdeauna vă curățați machiajul înainte de a merge la culcare.
 • 6


  Păstrați-vă fața curată. Dacă aveți alimente în jurul gurii, murdărie sau orice altceva care nu aparține pe față, veți arăta murdar. Dacă sunteți femeie și aveți bozo deasupra buzelor, depilați-o cu ceară. Nu-l radezi De asemenea, asigurați-vă că sprancenele sunt îngrijite și ordonate.
 • 7
  Luați următoarele cu dvs. în orice moment. Monetări pentru respirație sau gumă de mestecat, perie sau pieptene. Machiaj retusa, Loțiune (1 parfum care este neutru), un spray care se potrivește cu esența lotiune ta, deodorant, foarfece de unghii, servetele sanitare, benzi de cauciuc pentru par / incaibles / fixativ, o sticlă de apă și talc . Nu trebuie să aveți totul cu dvs., de exemplu: dacă nu aveți mâini uscate, nu este nevoie să aduceți cremă hidratantă. Dacă problema dvs. este respirația urâtă și părul deranjat, încărcați numai cu monetărie, deodorant și incaibles.
 • 8
  Îmbrăcați-vă în haine curate. Nu purtați haine cu găuri sau rupte. Nu purtați haine care nu se potrivesc bine ... Acest lucru nu înseamnă, de asemenea, că nu puteți purta haine care se potrivesc corpului. Pentru femei: asigurați-vă că purtați o sutienă și o lenjerie de corp curată.
 • 9
  El zâmbește. Cu zâmbetul tău, te vei vedea fericit, curat, proaspăt și treaz.
 • 10
  Postura. Trebuie să câștigi o poziție corectă. Dacă te plimbi toată ziua, te vei uita murdar și fără încredere în tine.
 • sfaturi

  • Fă un prieten în care ai încredere, că știi că vei fi cinstit și îți va spune ce trebuie să lucrezi. Întreabă-l dacă crezi că pari murdar, miroase rău etc.
  • Dacă nu purtați un sac, atunci nu puteți pune toate obiectele cu dumneavoastră. Încărcați-le în mașină, dulap etc. Dacă nu aveți niciunul dintre ele, asigurați-vă că cel puțin luați cu dvs. bomboane, deodorante, șervețele sanitare oriunde doriți.
  • Trebuie să ai încredere, dacă te uiți la corvado, arăți ciudat.
  • Mențineți întotdeauna mentă cu tine sau mestecați guma.

  avertismente

  • Nu folosiți prea mult parfum. Dacă nu aveți un miros foarte puternic.
  • Nu utilizați o mulțime de deodorant. Dacă nu veți avea semne albe pe hainele voastre. Citiți instrucțiunile de pe spatele deodorantului.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Udarea poate
  • deodorant
  • Machiaj (opțional)
  • ruj
  • pastă de dinți
  • Dentara dentara
  • Mențineți încrederea
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se rade părul corporal (pentru bărbați)Cum se rade părul corporal (pentru bărbați)
  Cum sa alegi si sa folosesti servetele de curatareCum sa alegi si sa folosesti servetele de curatare
  Cum sa elimini mirosurile corpuluiCum sa elimini mirosurile corpului
  Cum sa curatati pantofii de piele folosind WindexCum sa curatati pantofii de piele folosind Windex
  Cum să arăți curatCum să arăți curat
  Cum să minimalizați porii cu fundațieCum să minimalizați porii cu fundație
  Cum să mirosi bine toată ziuaCum să mirosi bine toată ziua
  Cum să mirosi cel mai bun mod posibilCum să mirosi cel mai bun mod posibil
  Cum să vă păstrați cobaiul mirosind bineCum să vă păstrați cobaiul mirosind bine
  Cum să cureți în spatele urechilorCum să cureți în spatele urechilor
  » » Cum să păstrați aspectul curat toată ziua

  © 2011—2020 ertare.com