Cum să vă păstrați unghiile sănătoase

Cu toții ne bucurăm cu unghiile curate și bine îngrijite. De fapt, unghiile puternice și salivabile servesc ca reprezentant perfect al sănătății și aparenței într-o persoană. Deși majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de acest fapt, unghiile trebuie, de asemenea, să aibă grijă de ei înșiși. Consumul unei alimentații sănătoase este la fel de important pentru unghiile tale ca și pentru organele vitale. Este important să includeți anumite vitamine, minerale și substanțe nutritive în dieta dvs. pentru a vă asigura că unghiile dumneavoastră rămân sănătoase și frumoase.

pași

1
Desfaceți unghiile. Îndepărtați emailul pe care îl utilizați. Dacă doriți ca unghiile să fie sănătoase, trebuie să le lăsați să respire puțin. Așadar, evitați smaltul. Uneori, oamenii pun un strat de smalț pe altă culoare, ceea ce este extrem de rău pentru unghiile tale. Unghiile tale nu vor avea aerul de care au nevoie, așa că vor începe să transforme o culoare galbenă, ceea ce îi va face să pară neatractive și nesănătoase. Deci, scoateți acele unghii. Nu folosiți niciodată un produs de îndepărtare a lacului cu acetonă sau formaldehidă pentru a vă subțiri unghiile. Utilizați unul care are acetat.
 • 2
  Taie-ti unghiile. Dacă doriți unghii lungi, tăierea acestora nu va determina să nu crească înapoi. Taierea unghiilor va ajuta sa creasca mai repede si sa fie mai sanatoase. Doar asigurați-vă că nu-l tăiați până când aproape ajunge la piele, păstrați-l pe o lungime medie.
 • 3
  Dă-ți forma unghiilor. Deci le-ați spălat deja și ți-ai tăiat unghiile, acum e timpul să le depună. Depunerea unghiilor este un lucru bun, deoarece vă veți modela unghiile în loc de a avea acele forme neuniforme care îi fac să pară nesănătoase. Limitarea cuie va face, de asemenea, dvs. unghiile arata puternic, potrivit și sănătos. Atunci când le depuneți, asigurați-vă că mergeți într-o singură direcție. Nu alăturați-vă de la o parte la alta, deoarece acest lucru poate provoca ruperea unghiilor. Nu vă spălați unghiile dacă tocmai ați scăldat sau ați spălat mâinile, deoarece unghiile umede tind să se rupă rapid.
 • 4
  Spălați-vă în mod regulat. Ar trebui să spălați întotdeauna unghiile cu săpun, mai ales după ce mănâncă ceva, pentru că s-ar putea sta sub unghii mancarea, care este foarte neplăcut și frustrant. Spalandu-va mainile veti elimina toate bacteriile din unghiile dumneavoastra.


 • 5
  Dă-ți unghiile un pic de tratament. După depunere și tăiere, trebuie să le acordați un tratament mic. Dacă aveți ulei de cuticule, ar trebui să-l puneți pe cuticulă. Dacă nu aveți, puteți utiliza vaselină sau jeleu de petrol sau utilizați o cremă de mâini simplă. Puneți acele produse și permiteți-le pielea să le absoarbă.
 • 6
  Lăsați în urmă obiceiurile tentante și treceți mai departe. Dacă sunteți tentați să vă mușcați unghiile, opriți-vă. Dacă doriți să te uiți sănătos, ține mâinile departe de gura si doar trece o săptămână fără a musca unghiile tale, vei vedea că diferența nu. Dacă este un obicei foarte puternic, stai pe mâinile tale, poate parea o prostie, dar vei fi surprins atunci când vezi că nu mai ești musca unghiile lor.
 • 7
  Umple-ți mâinile și unghiile. Ar trebui să vă umeziți înainte de a dormi și dimineața când vă treziți. Acest lucru vă păstrează unghiile hidratate și vă face cuticula aspectul neted. Puteți folosi crema de corp, pentru mâini, pentru unghii și vaselină.
 • 8
  Dacă unghiile sunt foarte fragile și uscate: ar trebui să crească consumul de alimente bogate in vitamina A (cum ar fi caise, broccoli, morcov si branza) si calciu (cum ar fi laptele, iaurtul, branza si migdale). Beți multă apă și suc de fructe proaspete. Acest lucru vă va menține sănătatea și coerența cu unghiile. Sucul de morcov este bogat în calciu și fosfor și vă va ajuta să vă întăriți unghiile. Deci, luați cât mai multe sucuri de morcovi proaspete.
 • 9
  Efectuat.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă ajutați unghiile să vă recuperați după utilizarea acriliculuiCum să vă ajutați unghiile să vă recuperați după utilizarea acrilicului
  Cum sa albiti si hidratati unghiile in mod naturalCum sa albiti si hidratati unghiile in mod natural
  Cum să aveți grijă de unghiile acriliceCum să aveți grijă de unghiile acrilice
  Cum să aveți grijă de mâini și unghiiCum să aveți grijă de mâini și unghii
  Cum să vă decorați unghiile ca un puzzleCum să vă decorați unghiile ca un puzzle
  Cum să împingeți cuticulele înapoiCum să împingeți cuticulele înapoi
  Cum să îngroziți unghiileCum să îngroziți unghiile
  Cum sa faci frumoase desene de flori pe unghiile taleCum sa faci frumoase desene de flori pe unghiile tale
  Cum să crești unghiile mai repedeCum să crești unghiile mai repede
  Cum sa faci un tipar de gheata pentru unghiile taleCum sa faci un tipar de gheata pentru unghiile tale
  » » Cum să vă păstrați unghiile sănătoase

  © 2011—2020 ertare.com