Cum să vă mențineți greutatea actuală

Gestionarea greutății cuprinde o varietate de metode pentru a menține o greutate corporală actuală. Gestionarea greutății este diferită de pierderea în greutate prin faptul că nu încercați să pierdeți kilograme (ceea ce poate fi o provocare). Încercați doar să nu le câștigați. Iată câteva sfaturi pentru a vă menține la un nivel sănătos.

pași

Metoda 1
Mentalitatea

Imagine intitulată Motivați-vă să pierdeți greutatea Pasul 1
1
Fiți conștienți de greutatea dumneavoastră. Este cea mai bună critică a modului în care stilul tău de viață și dieta îți afectează corpul. O mare parte din motivul pentru care oamenii câºtigã în greutate este cã se întâmplã treptat ºi nu o observã pânã când nu creºte o sumã semnificativã. Echilibrarea consumului de energie și a consumului de energie reprezintă baza gestionării greutății de-a lungul vieții.
 • Cercetările arată că 75% dintre cei care pierd greutatea cu succes și care mențin greutatea sunt cântăriți în fiecare săptămână. Nu ar trebui să fie o preocupare, dar ar trebui să fie ceva despre care știți dacă încercați în mod activ să îl mențineți.
 • Imaginea intitulată Adoptarea unei diete intermitente de repaus Pasul 1
  2
  Nu vă faceți griji cu privire la lucrurile minore. Rețineți că fluctuațiile cuprinse între 0,45 și 1 kg sunt normale pentru o săptămână și chiar și în timpul zilei. Nu observați cântărirea zilnică - această mentalitate poate deveni contraproductivă. Având în vedere fluctuațiile de greutate, se recomandă cântărirea o dată pe săptămână.
 • Greutatea dvs. va fi diferită dimineața, după-amiaza și seara. În fiecare săptămână în care te cântărești, fă-o în același timp să ții o evidență exactă a eforturilor tale.
 • Imagine cu denumirea Fii calmi Pasul 9
  3
  Eliberați-vă de stres și de somn. O modalitate ușoară de a începe să câștigi greutate involuntar nu este suficient de somn și stres suficient. Corpul tău funcționează cel mai bine atunci când ești odihnit și relaxat.
 • Când sunteți obosit, nu faceți bine stresul. Când nu tratezi bine stresul, începi să mănânci. Adăugați câteva ore mai mult de somn la tehnicile de rutină și practica de relaxare, yoga este o modalitate excelentă de a începe.
 • Metoda 2
  Dieta

  Imaginea intitulată Motivați-vă să pierdeți greutatea Pasul 4
  1
  Deveniți un cititor de etichete Continuați cunoașterea greutății imediat ce ajungeți la supermarket. Ia lista de cumpărături de alimente sănătoase sau rețete pentru săptămâna, se calculează fibra total la 30 de grame pe zi și să fie conștienți de dimensiuni corespunzătoare porțiilor, și cel mai important, nu merge foame.
  • În general, produsele prelucrate nu sunt bune pentru tine. Sunt pline de toxine și lucruri pe care corpul tău nu le recunoaște nici măcar. Când începeți să citiți etichete, veți începe să vedeți acest lucru. Alegeți alimente întregi și lipiți de etichete care nu conțin multe cuvinte cu patru silabe.
 • Imaginea intitulată
  2
  Ia micul dejun. Și asta nu înseamnă o cutie de gogoși sau o ceașcă de cafea. Nu numai talia va va multumi, dar dimineata relaxata si sanatoasa, care va va oferi o zi de succes.
 • Dacă doriți un test, cum ar fi "învinșii" de succes ai Registrului Național de Control al Greutății. Au pierdut cel puțin 13 kg și și-au păstrat greutatea timp de cel puțin un an (unele pentru șase!). Și ghici ce? Au micul dejun.
 • Imaginea intitulata Pierde Greutate Rapid si Sigur (pentru Teen Fete) Pasul 8


  3
  Mâncați bine. O dieta echilibrata si sanatoasa ajuta la controlul consumului de calorii si maximizeaza consumul de vitamine si minerale. Când corpul are substanțele nutritive necesare, nivelul de energie rămâne ridicat și te simți bine despre tine. Toți acești factori contribuie la motivația menținerii unei alimentații sănătoase, ceea ce ușurează gestionarea greutății actuale.
 • Când mergeți la supermarket, cumpărați o mulțime de produse agricole. Fructele și legumele sunt bune pentru figura dvs. în echilibru și pentru inima și organele vitale. De asemenea, alegeți carne slabă, cereale integrale și produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi. Atât cât nu vă numărați neapărat calorii, ar trebui să vă limitați aportul de zahăr și grăsimi pentru sănătatea dumneavoastră în general.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să pierdeți greutatea Pasul 16
  4
  Planificați-vă mesele. Du-te la supermarket cu o idee de ceea ce mănâncă în săptămâna previne și să cumpere impulsiv mânca mai târziu impulsiv. Nu veti gasi aceste cookie-uri in fata frigiderului daca acestea nu sunt disponibile.
 • Când vă planificați mesele, faceți-le bine echilibrate și colorate. Fiecare masă ar trebui să aibă 10 g de fibre și ar trebui să includă fructe și legume. Limitați albi și galben la minimum.
 • Metoda 3
  activitate

  Imaginea intitulată Urmați un ritual dimineața pentru a pierde greutatea și a rămâne mai subțire Pasul 4
  1
  Continuă să te miști. Acum că sunteți în locul în care doriți să fiți, căutați oportunități pentru a face această parte din stilul tău de viață. Obiceiurile sedentare duc la creșterea în greutate.
  • Ridică-te de pe canapea! Apelați-vă la un prieten și mergeți la o plimbare în parc, dansați-vă sau mergeți la piscină. Du-te pe scări ori de câte ori poți. Du-te afară și obține obiceiuri noi care se potrivesc greutății dvs. sănătoase.
 • Imaginea intitulară Pierde Greutate rapid și în siguranță (pentru fete adolescente) Pasul 14
  2
  Păstrați exercițiile. Activitatea fizică este imperativă pentru a vă menține greutatea actuală. American Heart Association, Asociația Dietetică Americană și Orientările dietetice pentru americani recomandă zilnic 30 de minute de exerciții fizice moderate pentru a menține greutatea fără a-și pierde. Rețineți că toate exercițiile fizice sunt benefice, chiar dacă nu puteți ajunge la 30 de minute în fiecare zi.
 • Exercițiul poate lua orice formă. Puteți lua câinele dvs. pentru o plimbare în fiecare noapte, faceți yoga sau mergeți înotați. Orice vă ține în mișcare se consideră activitate fizică. De asemenea, nu trebuie să faci 30 de minute la un moment dat! Separați-l în două sau trei segmente mai mici dacă aceasta este mai potrivită pentru rutina dvs.
 • Imaginea intitulată Urmați un ritual de dimineață pentru a pierde greutatea și a rămâne mai subțire Pasul 5
  3
  Combinați-l Dacă veți continua cu aceeași rutină, voi și corpul dvs. vă veți plictisi. Veți avea mai puține șanse să vă mențineți și, ca rezultat, este mai puțin probabil să vă mențineți greutatea actuală.
 • Faceți cardio, ridicați greutățile, faceți pregătire de circuit și faceți yoga. În fiecare zi poate fi o rutină diferită. Sau, dacă preferați, combinați-le în aceeași zi. Doar limitați-vă la ridicarea greutăților cu aproximativ o zi, muschii dvs. au nevoie de timp pentru a se vindeca.

 • sfaturi

  • Utilizați piramida alimentară aici pentru a vă ajuta să planificați mese sănătoase, să urmăriți caloriile și exercițiile și să găsiți mai multe sfaturi despre gestionarea greutății
  • Sistemele de recompensă fără hrană reprezintă o modalitate excelentă de a vă concentra pe parcursul modificărilor stilului de viață. Permiteți-vă un mic deșeu să continue pe calea cea bună.
  • Ce este greutatea sănătoasă? Pentru femei, 45 de kilograme pentru primele 1,52 metri înălțime (5 picioare) plus 2 kilograme pentru fiecare centimetru înălțime. Pentru bărbați, 48 de kilograme pentru primele 1,52 metri înălțime (5 picioare) plus 2 kilograme pentru fiecare centimetru de înălțime.
  • Luați în considerare consultarea unui dietetician certificat, singurul nutriționist expert acreditat, care vă va ajuta să vă planificați mesele, să identificați zonele problematice în dietă și exerciții și să oferiți strategii inovatoare de gestionare a greutății.
  • Membrii în săli de sport încep să fie acoperite de companiile de asigurări de sănătate. Aflați despre strategii profitabile pentru a vă menține entuziasmul pentru a vă face să trăiți în viață.
  • Nu intră în aceeași rutină! Nu mâncați emoțional, rămâneți activi, dar cel mai important, iubiți-vă trupul.
  • Luați în considerare opțiunile piețelor producătorilor din orașul dvs. Piețele producătorilor nu numai că susțin economia locală, ci vă exersați în timp ce cumpărați alimente ecologice.

  avertismente

  • Verificați întotdeauna cu medicul de familie dacă aveți condiții speciale de sănătate sau considerații sau considerații atunci când începeți un program de exerciții fizice sau modificați dieta actuală.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să rămâi subțireCum să rămâi subțire
  Cum puteți calcula rata metabolică bazalăCum puteți calcula rata metabolică bazală
  Cum de a accelera pierderea în greutate în mod naturalCum de a accelera pierderea în greutate în mod natural
  Cum să câștigi greutate dacă ești subponderalăCum să câștigi greutate dacă ești subponderală
  Cum să măriți greutatea corespunzătoare în timpul sarciniiCum să măriți greutatea corespunzătoare în timpul sarcinii
  Cum sa pierzi 23 kg de greutateCum sa pierzi 23 kg de greutate
  Cum să piardă în greutate practicând luptaCum să piardă în greutate practicând lupta
  Cum se calculează numărul de calorii arse pe ziCum se calculează numărul de calorii arse pe zi
  Cum se calculează volumul de sângeCum se calculează volumul de sânge
  Cum se calculează calorii pe ziCum se calculează calorii pe zi
  » » Cum să vă mențineți greutatea actuală

  © 2011—2020 ertare.com