Cum să vă păstrați părul sănătos dacă îl îndreptați zilnic

Îndreptarea părului zilnic vă poate da un aspect neted și neted. Dar daca o faci fara grija corespunzatoare, ea va fi uscata si afectata de caldura, ceea ce este exact opusul a ceea ce ai vrut sa obtii la inceput. Este posibil să vă îndreptați părul în fiecare zi, fără ca acesta să pară murdar și frizzy. Unele dintre pașii cei mai importanți se aplică înainte de a utiliza măștii.

pași

Partea 1
Cumpărați produsele potrivite

Imaginea intitulată Păstrați-vă părul sănătos când îl îndreptați în fiecare zi Pasul 1
1
Găsiți o mistrie de bună calitate. Un planor bun va avea plăci ceramice, turmalină sau titan. De asemenea, ar trebui să aveți mai multe opțiuni de temperatură, astfel încât să puteți alege cel care vă convine după textura și grosimea părului. Acest tip de aparate de îndreptare ar putea costa mai mult decât altele, dar cele mai puțin costisitoare au de obicei o singură opțiune de temperatură, care tinde să fie prea ridicată (de obicei 230 ° C sau 450 ° F) și vă va deteriora în cele din urmă părul .
 • În mod ideal, ar trebui să utilizați o mistrie care are un anumit interval de temperatură în loc de un buton pornit / oprit și un buton de temperatură ridicată și joasă. În acest fel, puteți controla cantitatea exactă de căldură pe care o primește părul.
 • Găsiți o mistrie aproximativă de 3,8 cm (1,5 inchi) sau mai mică. Aparatele de îndreptare care măsoară mai mult nu vă permit să ajungeți la rădăcinile părului.
 • Plăcile ceramice distribuie căldura în mod uniform în păr, pe măsură ce îl umeziți. În plus, acest material funcționează bine pentru păr de toate tipurile și texturi. Nu utilizați îndreptătorii cu plăci cu "capac de ceramică", deoarece acestea vă pot usca părul.
 • Cu toate acestea, dacă părul dvs. este ondulat, este posibil să aveți nevoie de plăci de aur sau titan.
 • Imaginea intitulata Păstrați-vă părul sănătos când îl îndreptați în fiecare zi Pasul 2
  2
  Obțineți un produs care oferă protecție termică. De obicei, puteți găsi produse de pulverizare lichidă create special pentru a fi utilizate împreună cu o mistrie. De asemenea, există multe creme, seruri și spume care oferă protecție termică pentru vânzare.
 • Unele dintre cele mai recomandate produse sunt lichidele pentru pulverizarea Spray direct Straight Living, ulei marocan (pentru păr gros sau dur) și cele care conțin silicon.
 • Imaginea intitulata Păstrați-vă părul sănătos când îl îndreptați în fiecare zi Pasul 3
  3
  Obțineți un șampon și un balsam de "dedurizare". Deși acest tip de produse nu netezesc părul, îl pot umezi și, astfel, îl pot pregăti pentru procesul de netezire.
 • Dacă observați că părul dvs. este slăbit, deoarece îl neteziți în mod constant, puteți încerca un șampon de întărire.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă părul sănătos când îl îndreptați în fiecare zi Pasul 4
  4
  Luați o pensulă. Pensulele normale, care sunt fabricate din nailon și plastic, creează statică. Dar o perie de păr cu mistreț și păr de nylon va forma și va străluci pe părul tău și va rezolva problema părului dezordonat.
 • Imaginea intitulata Păstrați-vă părul sănătos când îl îndreptați în fiecare zi Pasul 5
  5
  Luați în considerare utilizarea unui produs de hidratare. Acestea vă vor ajuta să vă păstrați părul sănătos prin hidratare. Dar nu uitați să o utilizați o singură dată pe săptămână, deoarece acestea tind să facă părul mai gras sau mai greu.
 • Unele optiuni pe care le puteti incerca sunt crema hidratanta de ulei originala de la Luster si crema Aveda`s Remedy Remedy.
 • Partea 2
  Pregătește-ți părul

  Imaginea intitulată Păstrați-vă părul sănătos când îl îndreptați în fiecare zi Pasul 6
  1
  Îndreptați parul în mod regulat. Dacă nu suferiți un tratament zilnic de întărire, starea de sănătate a părului vătămător se va agrava și nu veți obține aspectul neted pe care îl doriți. Dacă sfaturile dvs. sunt întărite sau deteriorate, cereți stilistului dvs. să scape de ele.
  • Dacă într-adevăr nu doriți să vă tăiați părul, puteți repara eventual o parte din deteriorare utilizând produse care conțin uleiuri și hidratante pentru o vreme. Dar rețineți că nu veți vedea rezultate instantanee - ar putea dura între două și trei luni pentru a observa orice îmbunătățire.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă părul sănătos când îl îndreptați în fiecare zi Pasul 7
  2
  Spălați-vă părul Utilizați un șampon și un balsam de înmuiere și condiționare și clătiți bine părul.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă părul sănătos când îl îndreptați în fiecare zi Pasul 8
  3
  Aplicați un protector termic pe păr. În funcție de produsul pe care îl alegeți, este posibil să trebuiască să-l aplicați pe părul umed. Este posibil ca instrucțiunile de utilizare a unora să indice că trebuie să-l folosiți pe părul umed, în timp ce altele sunt destinate utilizării pe părul uscat și trebuie să le aplicați imediat înainte de a utiliza dispozitivul de îndreptare. Indiferent de caz, asigurați-vă că urmați instrucțiunile pentru utilizarea produsului specific pentru a obține rezultate mai bune.
 • Utilizați cantitatea de produs necesară în funcție de tipul și lungimea părului. Dacă utilizați prea mult, părul dvs. poate fi mai greu și mai puțin gras, în loc de moale și strălucitor.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă părul sănătos când îl îndreptați în fiecare zi Pasul 9


  4
  Uscați părul cu un prosop sau lăsați-l să se usuce în aer. Făcând acest lucru cel puțin o perioadă de timp, veți reduce cantitatea de căldură și de uscare pe care o expuneți părului. Dacă vă puteți îndrepta și piepteni fără probleme după ce ați uscat complet natural, considerați-o o opțiune bună pentru a reduce daunele.
 • Image cu titlul Păstrați-vă părul sănătos când îl îndreptați în fiecare zi Pasul 10
  5
  Uscați-vă părul cu un uscător. Deși acest lucru va aduce mai multă căldură, care poate deteriora și mai mult părul, în multe cazuri este un pas necesar pentru obținerea aspectului dorit.
 • Pentru a crea mai mult volum, ridicați părul la rădăcini în timp ce îl uscați.
 • În cazul în care părul este gros, este mai bine să adăugați tensiune cu o perie în timp ce o uscați - acest lucru o va lăsa la fel de netedă.
 • Nu încercați să vă îndreptați părul până când nu este complet uscat. Dacă auzi ceva pauză, oprește-te.
 • Partea 3
  Smooth părul tău

  Imaginea intitulată Păstrați-vă părul sănătos când îl îndreptați în fiecare zi Pasul 11
  1
  Alegeți temperatura corectă. Pentru a evita deteriorarea părului, setați temperatura spătarului la cea mai mică opțiune care funcționează pentru dvs. Acest lucru va depinde de caracteristicile specifice ale parului.
  • Cu cât este mai subțire părul, cu atât este mai mică temperatura pe care ar trebui să o utilizați. Dacă părul este fin sau deteriorat, utilizați opțiunea de temperatură "scăzută" sau alegeți o opțiune care este între 121 și 148 ° C (250 și 300 ° F). Dacă părul este normal, alegeți o opțiune medie care este între 148 și 176 ° C (300 și 350 ° F).
  • Chiar dacă părul este gros sau dur, ar trebui să puteți lucra la o temperatură mai mică decât opțiunea mai mare. Încercați o opțiune între 176 și 204 ° C (350 și 400 ° F) în cazul în care spatula dvs. o permite. Experimentați opțiunile de temperatură medie și ridicată înainte de a alege cel mai mare, deoarece utilizarea repetată a acelei cantități de căldură poate fi destul de dăunătoare părului.
  • Dacă părul tău este tratat cu substanțe chimice, toleranța la căldură va fi mai mică. Același principiu se aplică și părului deteriorat.
 • Imaginea intitulata Păstrați-vă părul sănătos când îl îndreptați în fiecare zi Pasul 12
  2
  Împărțiți părul în secțiuni. Asigurați-vă că acestea măsoară între 1,27 și 5 cm (1/2 și 2 inci). Țineți secțiunea superioară astfel încât să nu întrerupă și să înceapă să alinieze secțiunile inferioare - adică cele care se află cel mai aproape de partea din spate a gâtului.
 • Cu cât aveți mai mult păr, cu atât mai multe secțiuni trebuie să creați.
 • Nu încercați să vă îndreptați părul prin simpla selectare a firelor din orice parte a capului. Dacă o faci, va dura prea mult timp și rezultatul va fi un aspect neuniform.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă părul sănătos când îl îndreptați în fiecare zi Pasul 13
  3
  Începeți îndreptarea părului. Alegeți o secțiune de păr și plasați-o între plăcile planificatorului. Glisați-o de sus în jos. Ar trebui să lăsați aproximativ 1,27 cm (1/2 inch) de la rădăcini pentru a conserva o parte a volumului.
 • Aplicați o anumită tensiune pe măsură ce mergeți de sus în jos, pentru a obține aspectul neted și neted pe care îl doriți.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă părul sănătos când îl îndreptați în fiecare zi Pasul 14
  4
  Fă repede. Nu lăsați mistria în aceeași secțiune mai mult de 3 sau 4 secunde. În caz contrar, vă veți deteriora și, eventual, vă veți arde părul.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă părul sănătos când îl îndreptați în fiecare zi Pasul 15
  5
  Repetați acești pași în celelalte secțiuni. Îndepărtați restul părului, mergând de jos până la mijlocul capului.
 • Încercați să nu treceți mistria prin aceeași secțiune de păr mai mult decât o dată, deoarece aceasta crește probabilitatea de a deteriora acea bucată specială. Cu toate acestea, dacă părul dvs. este curat, poate fi necesar să faceți mai multe treceri pentru a face să se limpezească.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă părul sănătos când îl îndreptați în fiecare zi Pasul 16
  6
  Îndreaptă părul pe coroană. Odată ce numai partea superioară lipsește, plasați mistria cât mai aproape de scalp posibil și glisați-o de-a lungul părului pentru a-i lămuri. În acest fel, veți crea un aspect fin mai fin.
 • sfaturi

  • Folosiți mașina de îndreptat părul curat. Acest lucru va asigura că coafura durează mai mult și că căldura nu se combină cu deșeurile de alte produse, deoarece acest lucru vă poate deteriora părul.
  • Este o idee bună să vă asigurați că tehnica utilizată este corectă. Pentru aceasta, vă puteți consulta cu stilistul dvs., deoarece el sau ea vă poate oferi sfaturi despre cum să vă îmbunătățiți metoda sau pe produsele pe care le puteți utiliza pentru a vă menține părul sănătos.
  • Luați seama că vă oferiți părului o pauză atât de des - adică opriți-l pentru câteva zile.
  • Odată ce mistria se răcește, ar trebui să o curățați cu o cârpă specială și apă caldă. În acest fel, vă veți asigura că nu rămâne niciun fel de reziduuri pe plăcuțe sau în păr.

  avertismente

  • Dacă planorul dvs. este rupt sau dacă una dintre plăci este deteriorată, nu o utilizați, deoarece ar putea fi periculoasă. În acest caz, ar fi mai bine să cumpărați unul nou.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să îndreptați (îndreptați) părul masculinCum să îndreptați (îndreptați) părul masculin
  Cum să neteziți părul grosCum să neteziți părul gros
  Cum sa netezi parul afro-americanCum sa netezi parul afro-american
  Cum să îndrepți părul crețCum să îndrepți părul creț
  Cum să netezi părul curat și grosCum să netezi părul curat și gros
  Cum să vă îndreptați părul cu ligileCum să vă îndreptați părul cu ligile
  Cum să vă îndreptați permanent părulCum să vă îndreptați permanent părul
  Cum să vă netezi părul fără curlingCum să vă netezi părul fără curling
  Cum să vă lămâieți părul fără a vă deterioraCum să vă lămâieți părul fără a vă deteriora
  Cum să aplicați un dispozitiv de îndreptare a păruluiCum să aplicați un dispozitiv de îndreptare a părului
  » » Cum să vă păstrați părul sănătos dacă îl îndreptați zilnic

  © 2011—2020 ertare.com