Cum sa pastrezi o oglinda curate

Toată lumea are nesiguranță atunci când vine vorba de perforarea buricului, mai ales pentru că există întotdeauna posibilitatea unei infecții. Nu vă faceți griji! În continuare vă vom oferi câțiva pași scurți pentru ao menține curată și fără infecții.

pași

Partea 1
Faceți piercing-ul

Imaginea intitulată Păstrați-vă Piercing-ul Pierdeți curat Pasul 1
1
Cereți permisiunea Dacă aveți sub 18 ani, asigurați-vă că cereți permisiunea părinților sau tutorilor dvs. înainte de a obține un piercing. Veți avea nevoie de aprobarea dvs. pentru a nu vă pierde timpul având grijă de ceva ce va trebui oricum să-l eliminați.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă Piercing-ul Navel Clean Step 2
  2
  Fiți bine informați Căutați un artist de renume într-un magazin de tatuaj sau piercing. Citiți opiniile clienților pe Internet, pentru a afla mai multe despre reputația artistului și asigurați-vă că acea persoană și-a făcut pregătirea cu un piercer de reputație.
 • Imaginea intitulată
  3
  Uită-te la magazin Este foarte important ca magazinul de piercing sau tatuaj să fie în condiții sterilizate și curate. Dacă te duci la magazin și nu arată imaculat de curat, nu face piercing acolo.
 • Imaginea intitulată
  4
  Asigurați-vă că utilizați ustensile sterilizate. Dacă deveniți unul, asigurați-vă că perforatorul deschide un pachet de ace neutilizate și sterilizate pentru a face piercing-ul. Acest lucru va fi foarte important pentru a preveni proliferarea infecțiilor și a bolilor.
 • Imaginea intitulată
  5
  Este normal să simțiți o mică durere. Piercingul în sine nu va strica aproape nimic. Recuperarea și umflarea inițială sunt cea mai gravă parte.
 • Imaginea intitulată
  6
  Nu fi surprins Pentru piercing-ul în sine, artistul va lua o bretele și va pune în buzunar butonul pentru al menține în poziție. Acest lucru te va proteja dacă te răsucești când piercing-ul este terminat.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă Piercing-ul Pierdeți-vă curăța Pasul 7
  7
  Știi ce se va întâmpla cu tine. Vor exista mai multe simptome în primele 3 până la 5 zile după piercing. Veți avea umflături, sângerări ușoare, vânătăi și sensibilitate, mai ales în perioada inițială.
 • Imaginea intitulată
  8
  Va fi puțin răsucit. Chiar dacă urmați pașii noștri și faceți exact ceea ce spune foaia de îngrijire, există posibilitatea ca aceasta să suprapună o substanță albicioasă din perforație. Acest lucru este normal, nu o infecție, ci asigurați-vă că nu este puroi.
 • Partea 2
  Curățați-l corect

  Imaginea intitulată Păstrați-vă Piercing-ul Pierdeți curat Pasul 10
  1
  Spală-ți mâinile Întotdeauna spălați-vă mâinile cu săpun antibacterian înainte de curățare sau atingerea piercing-ului. Niciodată nu atingeți-o, cu excepția cazului în care mergeți să-l curățați.
 • Imaginea intitulată
  2
  Spălați zona. Spălați piercing-ul cu un săpun antibacterian de 1 sau 2 ori pe zi. Îndepărtați orice reziduu solid din piercing cu un tampon. Apoi, curatati cu atentie zona cu un sapun antibacterian si apa. Evitați să atingeți piercing-ul, deoarece va fi dureros și va face recuperarea mai lentă.
 • 3
  Asigurați-vă că spuma de săpun intră în găuri. Cea mai ușoară și mai ușoară modalitate de a face acest lucru este să umpleți o jumătate de cană cu săpun și apă, să o puneți încet pe piercing și să o amestecați ușor. Dacă piercing-ul este destul de nou, poate să dureze un pic, dar durerea va dispărea după câteva zile.
 • Eucerin® de săpun antibacterian este cel mai bun pentru curățarea ombilicului proaspăt perforat. Este ușor de aplicat și este mai ușor de spălat decât săpunurile lichide obișnuite.


 • Imaginea intitulată
  4
  Întoarce bijuteria. Dacă perforarea este umedă prin curățare, rotiți ușor bijuteria în gaura piercingului. Acest lucru va împiedica formarea crustelor.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă Piercing Piercing curat Pasul 12
  5
  Uscați piercing-ul corect. Uscați-l după curățarea cu un prosop de hârtie sau un șervețel în loc de un prosop sau o cârpă. Prosoapele pot conține germeni și bacterii, deci este mai bine să folosiți un produs de hârtie de unică folosință.
 • Imaginea intitulată
  6
  Evitați apă oxigenată sau alcool izopropilic. Aceste soluții pot încetini procesul de recuperare și pot distruge celulele noi și sănătoase.
 • Partea 3
  Evitați ceea ce ar putea agrava piercing-ul

  Imaginea intitulată
  1
  Evitați unguentele. Acestea împiedică intrarea oxigenului în piercing, care este vitală pentru procesul de recuperare.
 • Imagine cu titlul Păstrați-vă Piercing Piercing curat Pasul 15
  2
  Evitați înotul. Fie că este vorba de o piscină cu clor, de un jacuzzi cu brom sau de un râu natural, cel mai bine este că piercingul nu are contact cu nimic în afară de apa cu săpun.
 • Imaginea intitulată Păstrați-vă Piercing-ul cu Pierderea Curului Pasul 16
  3
  Evitați să-l atingeți. Singura dată când ar trebui să atingeți janta pe buzunarul dvs. este atunci când o curățați. Întotdeauna amintiți-vă să vă spălați mâinile înainte de a face acest lucru.
 • Imaginea intitulată
  4
  Fii atent în cazul unei infecții. Dacă aveți un lichid limpede sau albicioasă, înseamnă că vindecați. Dacă este galben, verde sau mirositor, ar putea fi infectat. Dacă este cazul, mergeți la medic sau la cine ați străpuns pentru a vă spune măsurile pe care trebuie să le luați.
 • Partea 4
  Utilizați bijuteria potrivită

  Imagine cu titlul Păstrați-vă Piercing Cerul Step 18
  1
  Verificați în mod regulat bilele. Ocazional, bilele de străpungere a ombilicilor se pot deșuruba sau se desface în timp. Este important să le verificați de multe ori pentru a vedea dacă sunt bine înșurubate. Țineți bilele inferioare cu o mână și cu cealaltă, reglați bilele de sus.
  • Notă: pentru a înșuruba bilele, rețineți că întoarcerea acestora spre dreapta le ajustează și le eliberează spre stânga.
 • Imaginea intitulată
  2
  Bijuterii! Nu o scoateți în timpul procesului de recuperare. În timp ce multe piercinguri sunt vindecate după 6 săptămâni, altele pot dura luni și pot fi închise în câteva minute dacă sunt îndepărtate foarte devreme. Adresați-vă persoanei care v-a străpuns (sau citiți manualul care a venit cu el), astfel încât să cunoașteți orele exacte.
 • Dacă vrei un nou aspect și piercing-ul tău nu pare să-ți facă rău când îl atingi, ai putea să deșurbezi bilele de la bar și să le schimbi, dar da: părăsiți barul în locul său în orice moment. Dacă îl schimbați, ar putea irita piercingul și bacteriile ar putea intra în rană.
 • Imaginea intitulată
  3
  Alege stilul potrivit Odată ce procesul de recuperare inițială se încheie, puteți alege orice stil pentru piercing. Nu uitați să știți dacă sunteți alergic la metal sau dacă sunteți sensibil la anumite materiale.
 • sfaturi

  • Sarea de apă este, de asemenea, un bun curat.
  • Nu atingeți piercingul!
  • Pentru piei afro-americane și latine, marcajul negru, maro sau roșu va dispărea după aproximativ 4 luni.
  • Curățați piercing-ul în mod regulat, chiar și după ce zona sa vindecat. Aproximativ 3 luni după ce ați făcut acest lucru, puteți opri curățarea cu regularitate. În timpul vieții piercingului, curățarea zonei de două ori pe săptămână va fi suficientă.
  • Uleiul de arbore de ceai este un agent antibacterian foarte eficient, cu o aromă foarte bună. De asemenea, puteți cumpăra săpun de arbori de ceai.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aibă grijă de un piercing de mamelonCum să aibă grijă de un piercing de mamelon
  Cum să aveți grijă de o perforare în buzăCum să aveți grijă de o perforare în buză
  Cum de a vindeca un piercing nas infectatCum de a vindeca un piercing nas infectat
  Cum să găsiți un artist de tatuajCum să găsiți un artist de tatuaj
  Cum de a alege un studio pentru a obține un tatuaj sau un piercingCum de a alege un studio pentru a obține un tatuaj sau un piercing
  Cum să fii calm în timp ce faci un buton de buric piercingCum să fii calm în timp ce faci un buton de buric piercing
  Cum să obțineți o piercing ombilicalCum să obțineți o piercing ombilical
  Cum să obțineți un piercing industrialCum să obțineți un piercing industrial
  Cum sa faci un piercing al constelatiilorCum sa faci un piercing al constelatiilor
  Cum să obțineți un tatuaj tip acuarelăCum să obțineți un tatuaj tip acuarelă
  » » Cum sa pastrezi o oglinda curate

  © 2011—2020 ertare.com