Cum să țineți bretelele la locul lor

Faptul că curelele de sutien cad din umeri pot fi enervante și incomode. De asemenea, suportul poate oferi sprijin mai puțin, ceea ce elimină scopul purtării unui sutien.

pași

Metoda 1
Folosiți sutienul corect

Imaginea intitulată Mențineți curelele de bras în locul pasului 1
1
Măsurați-vă corpul Acest lucru vă va face să știți ce dimensiune ar trebui să cumpărați. Multe femei poartă dimensiunea greșită a sutienului, fără să știe chiar asta.
 • Căutați profesioniști în sutien în magazinele de lenjerie și magazinele de îmbrăcăminte pentru femei. Majoritatea acestor unități care vând sutiene au angajați care știu cum să măsoare dimensiunea corectă.
 • Imaginea intitulată Mențineți curelele de sutien în locul pasului 2
  2
  Acordați o atenție deosebită dimensiunii ceștii. Dacă nu umpleți paharul sutienului, curelele vor cădea.
 • Imaginea intitulată Mențineți curelele de sutien în locul Pasul 3
  3
  Obțineți dimensiunea corectă a spatelui. Acest lucru este, de asemenea, important deoarece, dacă trupa sutienului dvs. este prea mare, curelele de pe spate vor fi separate și predispuse la cădere.
 • Imaginea intitulată Mențineți curelele de sutien în locul pasului 4
  4
  Încercați un stil diferit de sutien. Sporii sport sunt aproape în față, în loc de spate, ceea ce permite șuruburilor să rămână pe loc mai sigur.
 • Imaginea intitulată Mențineți brațele de brățară în locul pasului 5
  5
  Încercați un sutien cu un tricou înapoi. Acest sutien arata ca partea din spate a unui tricou, in loc sa aiba benzi care sunt verticale pentru trupa de sutien.
 • Imaginea intitulată Mențineți curelele de sutien în locul 6
  6
  Prioritizează funcționalitatea, în loc de frumusețe. Deși este adevărat că curelele de dantelă ale sutienului sunt elegante, alegeți să cumpărați sutiene care au benzi de susținere și armătură.
 • Imaginea intitulată Mențineți curelele de sutien în locul pasului 7
  7
  Nu renunta Încercați-vă pe bretele decorative. Acestea sunt concepute pentru a arăta, oferi sprijin și sunt confortabile.
 • Metoda 2
  Reglați corect bretelele pentru sutien

  Imaginea intitulată Mențineți curelele de sutien în locul 8
  1


  Ajustați banda de sutien. Utilizați modelul care aduce sutienul mai aproape de corpul dvs. și care este dimensiunea corectă, dar pe care le observați că benzile cad.
 • Imaginea intitulată Mențineți curelele de sutien în locul pasului 9
  2
  Reglați chingile sutienului. Pentru a oferi un sprijin adecvat, curelele ar trebui să fie ajustate pentru a rămâne în poziție, dar nu atât de mult încât acestea să provoace sutienului să se miște.
 • Imaginea intitulată Mențineți curelele de sutien în locul pasului 10
  3
  Așezați sutienul în poziția corectă atunci când vă îmbrăcați.
 • Asigurați-vă că bustul dvs. este confortabil în interiorul cupe. Flexați-le să le poziționați corect dacă este necesar.
 • Puneți mâna pe spatele sutienului și trageți-o în jos de la lamele de umăr, astfel încât să fie la același nivel cu partea din față a sutienului. În cazul în care partea din spate a sutienului este prea mare, aceasta va provoca disconfort și acestea vor cădea.
 • Metoda 3
  Utilizați produse pentru a preveni căderea brațelor

  Imaginea intitulată Mențineți curelele de sutien în locul 11
  1
  Încercați un sutien care este conceput pentru a face față căderii benzilor. De exemplu, marca de sutien Olga are o linie de sutiene numite "confort ulterior" ceea ce face ca benzile să fie aproape.
 • Imaginea intitulată Mențineți curelele de sutien în locul pasului 12
  2
  Căutați o bandă dublă. Acesta este un supliment adeziv transparent pentru fâșiile sutienului care se lipesc de piele. Cu aceasta veți lipi chingile sutienului astfel încât acestea să fie în locul lor.
 • Cumpărați o bandă dublă în magazinele de lenjerie și în magazinele universale - veți găsi aproape de sutiene și accesorii pentru sutien. În același mod, puteți cumpăra această bandă online - costă de obicei între 8 și 12 dolari.
 • Imaginea intitulată Mențineți curelele de sutien în locul 13
  3
  Luați în considerare utilizarea unui sutien curea de sutien. Produsele "sutien" și "Magic sutien cravată" Strângeți bretelele de pe partea superioară a spatelui și mențineți-le în poziție. Acest sutien ramane ascuns sub hainele tale.
 • Imaginea intitulată Mențineți curelele de sutien în locul pasului 14
  4
  Utilizați o curea de umăr pentru curelele de sprijin pentru a le menține în poziție și pentru a vă face umerii confortabil. Dacă curelele de sutien alunecă și coboară, puteți folosi un umăr pentru a le menține pe poziție.
 • Imaginea intitulată Mențineți curelele de sutien în locul Pasul 15
  5
  Încercați o bandă decorativă. Site-ul strappys.com are o gamă largă de benzi din diferite materiale, cum ar fi cârpă, perle, bijuterii pentru costume etc.
 • sfaturi

  • Păstrați curele sutien în loc atunci când se utilizează dreptul de sutien pentru tipul de corp, ajustând sutien corect și accesorii de testare cum ar fi elemente de fixare față-verso bandă adezivă și suport.
  • Înlocuiți-vă sutienele atunci când sunt foarte utilizate și întinse. Dacă fâșiile cad, deoarece ați pierdut elasticitatea, ar trebui să cumpărați altele noi.
  • Nu uitați să vă spălați sutienele de multe ori. Atunci când vă spălați sutienii, uneori le ține strans când le folosiți. Acest lucru va păstra curelele în loc și sutiene curat.
  • Există multe produse de pe piață care sunt concepute pentru a împiedica căderea sutienelor să scadă. De asemenea, există câteva lucruri pe care le puteți face când cumpărați un sutien și când vă îmbraciți dimineața, astfel încât curelele să rămână la locul lor.
  • Asigurați-vă că reglați chingile sutienului.
  • Găsiți produse care înlocuiesc benzile sutienului. Există multe mărci de pe piață. De aceea, găsiți un înlocuitor pentru bretele care seamănă cu bijuteriile și se ajustează ușor pentru a avea o potrivire bună.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a fixa un sutien cu un cercCum de a fixa un sutien cu un cerc
  Cum să faci un sutien sport purtând o scurtăCum să faci un sutien sport purtând o scurtă
  Cum să reglați breteleleCum să reglați bretelele
  Cum să cumperi primul sutien fiicei taleCum să cumperi primul sutien fiicei tale
  Cum să desfaceți un sutienCum să desfaceți un sutien
  Cum sa alegi lenjeria de mireasaCum sa alegi lenjeria de mireasa
  Cum sa alegi sutienul potrivitCum sa alegi sutienul potrivit
  Cum de a alege lenjerie măgulitoare pentru un bust micCum de a alege lenjerie măgulitoare pentru un bust mic
  Cum sa faci o geanta cu un sutienCum sa faci o geanta cu un sutien
  Cum sa faci un sutien cu disc discoCum sa faci un sutien cu disc disco
  » » Cum să țineți bretelele la locul lor

  © 2011—2020 ertare.com