Cum să păstreze armpiturile unei femei fără păr

În unele culturi, femeile cred că părul subcutanat este nedorit. Din acest motiv, mulți încearcă să-și păstreze liniile subțiri și fără păr. Unele metode de îndepărtare a părului (cum ar fi de ras si ceruire) sunt bine cunoscute și utilizate ampliamente- cu toate acestea, există și alte opțiuni (cum ar fi creme depilatoare și îndepărtarea părului cu laser) necunoscut pentru unele femei care doresc să aibă axile fără păr.

pași

Metoda 1
Arătați-vă axile

Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 01
1
Utilizați o mașină de ras ascuțită. Fiarele nefolosite pot cauza zgârieturi sau tăieturi la ras, ceea ce se datorează presiunii suplimentare pe care va trebui să le exercitați asupra lor pentru a fi eficiente. Acestea pot freca pielea cu o forță mai mare și o pot irita. Utilizați o nouă mașină de găurit ascuțită și de bună calitate. Uneltele de unică folosință cu un singur lamă nu pot fi cea mai bună opțiune. În schimb, utilizați unul care are cel puțin 3 lame.
 • Există servicii online care livrează cartușe de lamă de înlocuire pentru un preț mult mai ieftin decât farmaciile obișnuite. Aceste servicii sunt opțiuni excelente pentru persoanele care doresc să utilizeze o nouă lamă ascuțită în fiecare săptămână.
 • Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 02
  2
  Aplicați un strat de cremă sau săpun. Va trebui să ungeți aparatul de bărbierit în timp ce se mișcă prin piele, evitând astfel zgârieturile sau tăieturile. Din acest motiv, folosirea unui strat de cremă sau săpun poate fi utilă în acest scop. Sapunul sau smântâna se vor acumula pe aparat, așa că va trebui să îl clătiți după fiecare trecere pentru al împiedica să se înfunde și să devină mai puțin eficient.
 • De asemenea, puteți folosi un balsam de păr în loc de săpun cremă sau de ras. Acest lucru funcționează la fel de bine.
 • Cu cât aveți mai puțin păr pe axe, cu atât crește cantitatea de cremă, săpun sau balsam pe care va trebui să-l aplicați pentru a vă proteja pielea. Cu toate acestea, de obicei, un strat subțire și uniform va fi suficient de eficient.
 • Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 03
  3
  Se rade la orice unghi. Spre deosebire de rasarea altor parti ale corpului, rasul arteziilor poate cere sa o faceti in toate directiile si nu doar unul. Pentru a elimina orice păr nedorit, se rade în sus și în jos și de la o parte la alta. Crema sau săpunul pentru bărbierit vă va ajuta să identificați mai bine zonele în care ați ras și să nu omiteți nici o zonă.
 • Evitați apăsarea prea tare când aplicați. Treceți delicat briza pentru a evita zgârieturile și tăieturile.
 • Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 04
  4
  Aplicați un hidratant după ras. Unele antiperspirante și deodorante conțin umectanți care pot fi folositori pentru a înmuia pielea după bărbierit, astfel încât să puteți încerca una dintre ele. De asemenea, puteți aplica un strat subțire de loțiune cremă sau moale hidratantă. Utilizați ceva special conceput pentru pielea sensibilă, deoarece ar putea fi mai bine pentru axile dumneavoastră.
 • Este posibil să încercați diferite rutine post-bărbierire pentru a găsi cea mai potrivită pentru dvs. De exemplu, dacă deodorantul sau antiperspirantul nu vă înmoaie suficient pielea, aplicați un hidratant. Pe de altă parte, dacă hidratantul generează prea multă iritare, continuați să utilizați antiperspirantul sau deodorantul.
 • Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 05
  5
  Doar rade-ti axile sub duș. Unii își rade arborii în chiuvetă și nu în duș, în timp ce alții se rade în duș. Acest lucru depinde de preferința și confortul persoanei. Cu toate acestea, bărbierirea în duș are avantajele sale. Dacă lăsați părul de sub braț se înmoaie în apă caldă la duș pentru câteva minute, acest lucru poate fi util să-l înmoaie și face mai ușor să-și radă fără iritații.
 • Dacă doriți să radă la chiuvetă în loc de duș, hidratează părul de sub braț cu apă caldă pentru câteva momente înainte de aplicarea cremei sau săpun de ras, mai degrabă decât a se umezi chiar înainte.
 • Metoda 2
  Arătați-vă axile

  Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 06
  1
  Asigurați-vă că părul măsoară cel puțin o jumătate de centimetru (1/4 inch) lung. Ceara va adera bine la tot parul de pe subsuori pentru ea, parul va trebui să fie de cel puțin o jumătate de centimetru (1/4 inch) pentru a utiliza ca o metodă de îndepărtare a părului îndepărtarea părului. Dacă părul este prea scurt, așteptați încă câteva zile pentru a încerca să vă bărbiți. Toate bucățile de păr care măsoară mai mult de o jumătate de centimetru (1/4 inch) lungime, și pentru a evita orice complicații sau dificultăți de ras.
  • Dacă părul sub brațele tale este prea lung, ar putea face bărbierirea mai dureroasă decât este necesar. Dacă tăiați părul axei foarte lungi înainte de bărbierit, acest lucru poate fi util pentru a reduce această durere.
 • Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 07
  2
  Îndepărtați axile înainte de bărbierit. Utilizați o cremă moale de exfoliere sau doar o cârpă pentru a vă exfolia artera. Acest lucru va elimina toate murdăria din porii dvs. și va ajuta la prevenirea dezvoltării firelor de păr înghițite atunci când sunteți gata să ceară.
 • Fă-ți propria cremă exfoliantă cu o lingură de bicarbonat de sodiu și suficientă apă minerală pentru a pregăti o pastă apoasă. Utilizați vârfurile degetelor sau o cârpă pentru a aplica cu grijă pasta pe axile, apoi clătiți cu apă caldă.
 • Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 08
  3
  Asigurați-vă că arborii sunt uscați. Ceara nu va funcționa corect dacă o aplicați pe pielea umedă. Înainte de a aplica ceara, asigurați-vă că arborii sunt complet uscați. Aceasta înseamnă că nu trebuie să existe apă după exfoliere și nu trebuie să existe sudoare. Puteți aplica chiar și o pudră de copil mic în axile pentru a vă asigura că acestea sunt complet uscate.
 • Dacă aplicați pudra de talc, acest lucru poate fi de folos în ușurarea durerii asociate cu unele ceruire, astfel încât, chiar dacă axilare sunt uscate, vă puteți aplica un strat subțire pentru confortul dumneavoastră.
 • Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 09
  4
  Urmați indicațiile produsului de îndepărtare a părului pe care l-ați ales. Unele produse pentru îndepărtarea părului pot fi aplicate la rece sau la temperatura camerei, dar altele trebuie încălzite înainte de utilizare. Indiferent de produsul pe care îl veți utiliza, urmați instrucțiunile de pe cutie sau sticlă. Astfel, produsul va funcționa cât mai eficient posibil.
 • Trebuie să vă întindeți brațul deasupra capului și să păstrați pielea subsuoară cât mai fermă posibil. Acest lucru va fi util pentru a vă asigura că aplicați banda de îndepărtare a părului în mod egal de-a lungul subsuticii și că puteți îndepărta tot părul.
 • Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 10
  5
  Utilizați o loțiune sau gel pentru după îndepărtarea părului. După ce ți-ai tăiat axile, va trebui să înmoaie pielea. Puteți utiliza un hidratant normal, mai ales unul care are componente de înmuiere, cum ar fi aloe vera. De asemenea, puteți utiliza un produs conceput special pentru utilizare după ceară. Puteți obține aceste produse la farmacii. Acestea nu numai că ușurează pielea după ceară, dar pot, de asemenea, proteja foliculii pe care tocmai i-ai ras pentru a evita infecțiile sau iritarea ulterioară.
 • De asemenea, puteți plasa un cub de gheață pe pielea nou rasă, imediat după ceruri și înainte de a aplica o cremă sau un gel. Gheața poate amortiza pielea și poate înmuia instantaneu după ceară, astfel încât să evitați să vă simțiți mai multă durere.
 • Metoda 3
  Utilizați creme depilatoare

  Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 11
  1
  Asigurați-vă că nu sunteți alergic la cremă. Unele persoane cu piele sensibilă pot suferi reacții alergice la substanțele chimice în cremele depilatoare sau în îndepărtarea părului. Puteți să vă asigurați că nu sunteți alergic la crema pe care ați ales-o dacă aplicați o cantitate mică pe piele. Aplicați-o într-o zonă cum ar fi glezna sau brațul. Dacă nu suferiți nicio reacție după ce lăsați produsul pe piele pentru câteva minute, îl puteți folosi în siguranță.
  • Pielea roșie, erupțiile cutanate sau mâncărimea intensă sunt semne ale unei reacții alergice.
  • Verificați întotdeauna etichetele de avertizare și listele de ingrediente ale tuturor produselor pielii înainte de utilizare.


 • Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 12
  2
  Utilizați o cremă depilatoare pentru piele sensibilă. Arborii sunt foarte sensibili - deci alegeți un produs a cărui etichetă specifică faptul că este făcută pentru pielea sensibilă. Unele branduri de creme depilatoare au creme specifice pentru zonele de sub-arici sau bikini, astfel încât să puteți încerca una dintre ele. Acest lucru va reduce riscul de iritare a pielii atunci când utilizați produsul.
 • Chiar dacă alegeți un produs pentru pielea sensibilă, este încă o idee bună să efectuați un test de alergie înainte de al utiliza.
 • Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 13
  3
  Spălați și uscați pielea înainte de a utiliza crema. Trebuie să vă asigurați că nu aplicați loțiuni, deodorante, antiperspirante sau uleiuri de piele atunci când aplicați crema pe piele. Acest lucru va asigura că nu există o barieră între cremă și piele. Utilizați un săpun ușor atunci când vă spălați, astfel încât veți fi siguri că eliminați toate produsele și uleiurile de pe piele.
 • De asemenea, va trebui să vă asigurați că nu aveți nici o reducere în zona în care urmează să aplicați crema. Acest lucru poate fi foarte incomod și poate provoca o senzație de furnicături.
 • Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 14
  4
  Aplicați crema într-un strat gros. Nu trebuie să frecați crema. În schimb, aplicați-o cu atingeri mici și asigurați-vă că ați acoperit tot părul pe care doriți să-l eliminați. Utilizați un strat suficient de gros pentru a acoperi întreaga zonă. Crema pe care ați cumpărat-o poate include o paletă specială pentru extinderea și îndepărtarea cremei, astfel încât să puteți folosi. De asemenea, puteți utiliza un depresor al limbii de lemn sau puneți o mănușă din plastic și utilizați mâna.
 • Îți poți răspândi crema cu mâna, dar va trebui să-ți speli bine mâinile cu apă și săpun imediat după terminare.
 • Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 15
  5
  Urmați toate indicațiile de pe etichetă. Eticheta va indica timpul în care trebuie lăsat crema aplicată înainte de ao curăța și trebuie să urmați complet aceste instrucțiuni. Nu controlați timpul în minte, utilizați un ceas sau un cronometru pentru a vă asigura că lăsați-l aplicat pentru timpul exact. Dacă îl lăsați mai mult timp, acest lucru vă poate irita pielea.
 • Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 16
  6
  Îndepărtați crema. Luați paleta inclusă cu crema sau o cârpă, aplicați o presiune fermă și curățați crema. Utilizați o mișcare descendentă Ar trebui să aplicați o presiune uniformă la curățarea cremei, deoarece aceasta va îndepărta crema și părul cu o singură mișcare. Dacă frecați mai mult, acest lucru poate provoca iritații inutile.
 • Dacă aveți o reacție negativă în timpul aplicării cremei pe piele, îndepărtați-o. Arsurile, mâncăriile excesive sau dureroase sau erupțiile cutanate sunt semne ale unei reacții alergice. Chiar dacă ați făcut un test într-o altă zonă a pielii și nu ați avut nici o reacție, este încă o idee bună pentru a curăța crema dacă ai provoca o reacție atunci când îl utilizați.
 • Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 17
  7
  Clătiți și uscați pielea. Utilizați apă caldă pentru a clăti excesul de cremă din piele. Asigurați-vă că eliminați toată crema. Nu trebuie să existe reziduuri care pot provoca iritații sau arsuri ale pielii, rămânând în ea pentru o perioadă lungă de timp. Nu trebuie să utilizați săpun, dar o puteți face dacă considerați că este necesar. Pe de altă parte, dacă indicațiile de pe etichetă necesită folosirea săpunului pentru a elimina crema, urmați acele instrucțiuni.
 • Când scoateți crema, evitați frecarea pielii prea tare folosind cârpe sau bureți. Pielea dvs. poate fi puțin sensibilă pentru că ați folosit crema - prin urmare, dacă frecați prea tare, acest lucru poate provoca iritații.
 • Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 18
  8
  Aplicați o loțiune după bărbierit. Unele creme depilatoare vor include o loțiune pe care o puteți aplica după utilizarea cremei. Dacă aveți unul, folosiți-l și aplicați o sumă generoasă. Dacă crema dvs. de depilare nu are o loțiune după bărbierit, puteți folosi o loțiune moale hidratantă pe care o aveți la dispoziție. Utilizați unul care nu are o aromă, astfel încât veți evita aplicarea de produse chimice suplimentare inutile pe piele.
 • Metoda 4
  Luați în considerare îndepărtarea părului cu laser

  Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 19
  1
  Rețineți că asigurarea nu va acoperi aceste tratamente. Îndepărtarea părului cu laser este o procedură cosmetică - prin urmare, majoritatea companiilor de asigurări nu o vor acoperi în nicio politică. Din acest motiv, va trebui să plătiți tratamentele cu banii. În SUA În SUA, îndepărtarea părului cu laser poate costa 150 $ sau mai mult pe sesiune, ceea ce va depinde de dimensiunea zonei care trebuie tratată.
  • Mulți specialiști cu laser pentru îndepărtarea părului oferă opțiuni de finanțare, astfel încât să puteți plăti pentru tratamentele dvs. într-o perioadă de timp. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că aceste opțiuni de finanțare pot prezenta deseori ratele dobânzilor și costurile suplimentare, iar dacă nu efectuați plățile, acest lucru vă poate influența negativ ratingul de credit.
 • Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 20
  2
  Alegeți un dermatolog acreditat. Îndepărtarea cu laser a părului trebuie efectuată întotdeauna de un dermatolog acreditat. Dacă vă aflați în SUA Puteți verifica baza de date a Academiei Americane de Dermatologie pentru a găsi un dermatolog licențiat lângă dvs. Consultați medicul înainte de procedura de cunoaștere a costurilor, posibilele efecte secundare negative și îngrijirea ulterioară. Utilizați această consultare pentru a vă asigura că îndepărtarea părului cu laser este opțiunea potrivită pentru dvs.
 • Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 21
  3
  Rețineți că tratamentul va dura ceva timp. Majoritatea oamenilor vor avea nevoie de mai multe sedinte de tratament cu laser pentru indepartarea parului pentru a obtine rezultate complete. Fiecare tratament va costa și poate dura câteva luni înainte de a obține rezultatele pe care le căutați. Dacă doriți o opțiune mai rapidă de a îndepărta părul, poate fi mai bine să continuați bărbierirea, ceruirea și folosirea cremelor depilatoare.
 • Majoritatea oamenilor au nevoie de 2 până la 6 tratamente, care vor depinde de grosimea și rugozitatea părului.
 • Imagine cu titlul Keep a Woman`s Underarms Hairfree Step 22
  4
  Țineți minte posibilele efecte secundare. Cele mai probabile efecte secundare sunt roșeața și umflarea - totuși, există și probabilitatea ca alții să sufere. Pielea poate suferi modificări de culoare (cum ar fi clearance-ul sau întunecarea) în zona de tratament. De obicei, acest lucru este temporar și va dispărea cu timpul. Este, de asemenea, posibil să dezvoltați cicatrici sau chiar să prezentați unele modificări ușoare în textura pielii.
 • Cele mai multe alte reacții adverse sunt rare. Medicul va examina toate posibilitățile înainte de a începe tratamentul.
 • sfaturi

  • Dacă nu doriți să faceți acest lucru pe cont propriu, mergeți la un specialist în îndepărtarea părului într-un salon de înfrumusețare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se rade pielea sensibilaCum se rade pielea sensibila
  Cum să ascuți mașina de tuns părulCum să ascuți mașina de tuns părul
  Cum se rade părul corporal (pentru bărbați)Cum se rade părul corporal (pentru bărbați)
  Cum să profitați de avantajele îndepărtării părului cu laserCum să profitați de avantajele îndepărtării părului cu laser
  Cum să aveți grijă de piele după îndepărtarea părului cu laserCum să aveți grijă de piele după îndepărtarea părului cu laser
  Cum sa ceara cu parul facial (fete)Cum sa ceara cu parul facial (fete)
  Cum să depilați complet zona de bikiniCum să depilați complet zona de bikini
  Cum se ceară cu cearăCum se ceară cu ceară
  Cum sa scapi de parul subacvaticCum sa scapi de parul subacvatic
  Cum să scapi de un cos în axilăCum să scapi de un cos în axilă
  » » Cum să păstreze armpiturile unei femei fără păr

  © 2011—2020 ertare.com