Cum să rămâi calm în vremuri dificile

Uneori întâlnim momente dificile care ne provoacă să ne confruntăm și să nu ignorăm, sentimente și emoții neplăcute. Acest lucru poate pune capăt energiei, păcii, timpului, resurselor, sănătății și, uneori, oportunităților de relaționare. Ne putem simți copleșiți și pierdem concentrare, optimism sau pace. În aceste vremuri trebuie să rămânem liniștiți pentru bunăstarea noastră.

conținut

pași

Imaginea intitulată Mențineți calmul în momente dificile Pasul 1
1
Amintiți-vă că vremurile grele nu sunt pentru totdeauna și că le puteți depăși. Puteți să vă prindeți în acest moment și să vă lăsăm circumstanțele să vă copleșească. Ia-ți un moment să te gândești că zilele proaste vor trece. Urmăriți un ceas pentru o perioadă și definiți situația într-o propoziție scurtă. Închide ochii și respiră profund de trei ori. Uită-te la ceas și gândește-te la ce va fi situația, la fel cum a trecut timpul ăsta.
 • Imaginea intitulată Mențineți calmul în momente dificile Pasul 2
  2
  Luați responsabilitatea și posesia. Suntem aici și în acest fel din cauza deciziilor și alegerilor pe care le-am făcut. Acceptați responsabilitatea pentru acest lucru și că timpul dificil există datorită ... Umpleți decalajul. Luați responsabilitatea de a vă îmbunătăți din acest punct. De exemplu, data de livrare a lucrării mele este apropiată și nu pare să existe suficient timp pentru ao termina complet. Sunt răspunzător pentru această cursă, pentru că am așteptat până în ultima clipă sau am pus alte priorități înainte de asta. Îmi asum responsabilitatea de a fi luat o decizie proastă și am puterea de a schimba această situație finalizând lucrarea și răsplătindu-mă.


 • Imaginea intitulată Mențineți calmul în perioade dificile Pasul 3
  3
  Acționați acum Uitați-vă calm la situația dificilă și gândiți-vă la ea ca la un puzzle cu părți individuale. Identificați fiecare parte și gândiți-vă dacă ar trebui să vă ocupați de o parte sau puteți avea grijă de mai multe bucăți dintr-o dată. Coordonați situația examinând fiecare piesă și luând decizia cu care veți rezolva acum și care mâine sau săptămâna viitoare. Setați datele ferme pentru fiecare piesă și acționați imediat. Chiar dacă scrieți doar piesele într-o listă, ce veți face și când. Iată un exemplu: Sunt într-o întâlnire și cineva îmi pune o întrebare. Încep să răspund și regret ceea ce am spus. Pentru o clipă sunt furios cu mine și tensiunea crește pe măsură ce îmi mănânc dinții. Mă uit în jos, respiri profund de trei ori. Asimila impactul pe care la primit persoana care a auzit-o și mă gândesc la ceea ce poate spune sau face. Apoi răspund, "Aș vrea să-mi schimb răspunsul, am vrut să spun ..." După ceea ce sa întâmplat acum, am aflat că pentru data viitoare, mă voi inspira de trei ori și voi răspunde calm.
 • Imaginea intitulată Mențineți calma în momente dificile Pasul 4
  4
  Iartă-te, eliberează-te și permite-te să rămâi calm. Vremurile grele ne pot fura bucuria, puterea și optimismul. Când te confrunți cu o situație dificilă, iartă-te și altora. Dacă vinovăția sau mânia te fac mai mult decât oricine, iartă alegerea pe care ai făcut-o în trecut și eliberezi acel spațiu care te privează de energia pozitivă. Eliberați brațele pentru a le echilibra și pentru a inhala profund. Dă-ți permisiunea să rămâi calm și să zâmbești pentru tine. De acum încolo, puteți anticipa ceea ce puteți spune sau face înainte de ao face pentru a evita o altă situație de genul asta.
 • sfaturi

  • Vremurile grele nu sunt pentru totdeauna și vor trece.
  • Luați responsabilitatea care vă va oferi puterea de a schimba situația.
  • Acționați calm în fața unei situații dificile și confruntați-vă totul în timpul său.
  • Iartă-te, eliberează-te și permite-te să rămâi calm.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ne ocupăm de moartea unui bunicCum să ne ocupăm de moartea unui bunic
  Cum să vă ocupați de sentimentele voastreCum să vă ocupați de sentimentele voastre
  Cum să te confrunt cu singurătateaCum să te confrunt cu singurătatea
  Cum să lăsăm în urmă trecutulCum să lăsăm în urmă trecutul
  Cum să oprești absorbția emoțiilor altoraCum să oprești absorbția emoțiilor altora
  Cum să oprești să regreți deciziile taleCum să oprești să regreți deciziile tale
  Cum să oprești plânsulCum să oprești plânsul
  Cum să nu mai fiți sensibiliCum să nu mai fiți sensibili
  Cum sa lasi indoieliCum sa lasi indoieli
  Cum să oprești amintirile negative repetitiveCum să oprești amintirile negative repetitive
  » » Cum să rămâi calm în vremuri dificile

  © 2011—2020 ertare.com