Cum să vă mențineți frumusețea feței

Toți doresc o piele frumoasă și o față frumoasă. Aici vă spunem cum puteți obține satisfacția de a avea o față frumoasă

pași

Imagine cu titlul Mențineți frumusețea feței dvs. Pasul 1
1
Păstrați-vă pielea curată. Pielea fără piele, netedă și fără pete este primul pas pentru a obține o față perfectă. Spălați-vă fața cu apă rece cel puțin de două ori pe zi, urmată de o cremă tonică și o cremă hidratantă.
 • Imaginea intitulată Menținerea frumuseții feței dvs. Pasul 2
  2
  Nu utilizați multe produse. În cele din urmă, pielea are o strălucire naturală. Utilizarea unui număr mare de produse poate reduce strălucirea originală în fața dumneavoastră.
 • Imagine cu titlul Menținerea frumuseții feței dvs. Pasul 3
  3
  Fața ta ar trebui să arate sănătoasă pentru a arăta frumoasă. Amintiți-vă că un aspect sănătos pe față vă va face să vă simțiți mai atrăgător, deoarece aspectul sănătos are un efect strălucitor și strălucitor asupra feței și nu reprezintă nici o "minciună", ca într-o față care arată slabă și tristă.
 • Image cu titlul Menținerea frumuseții feței dvs. Pasul 4


  4
  Ca și în cantitatea corectă și în calitatea corectă. Dieta este un factor foarte important care determină modul în care luminează. Consumul de alimente sănătoase în cantități potrivite nu numai că vă va lumina fața, ci vă va menține în formă și vă va face părul puternic și sănătos. O mulțime de legume și fructe o dată pe zi vă pot ajuta să obțineți strălucirea suplimentară.
 • Imagine cu titlul Menținerea frumuseții feței dvs. Pasul 5
  5
  Fii fericit Fața ta reflectă pur și simplu ce este în tine. Rămâne liber de stres, depresie sau probleme, și petrece timpul cu tine refrigerare, cum ar fi, poate, obtinerea unui masaj pe săptămână, ascult muzică liniștitoare, jucându-se cu animalele de companie sau de a lua o baie în cadă.
 • Imagine cu titlul Menținerea frumuseții feței dvs. Pasul 6
  6
  Bucurați-vă. Fața este cea mai distinctivă trăsătură a corpului uman. Poate fi o experiență interesantă, mai ales dacă obțineți rezultatele pe care v-ați dorit. Bucurați-vă de îngrijirea feței, deoarece aceasta este cea mai distinctivă trăsătură a corpului și odată perfecționată, aduce o fericire intensă. Frumoasa astăzi și mâine.
 • sfaturi

  • Utilizați produse naturale pentru a îmbunătăți claritatea pielii, cum ar fi lamaie sau pachete de față de migdale, de ou sau iaurt.
  • Se amestecă apa de trandafir cu suc de lămâie și se aplică ca tonic după spălarea și uscarea pielii. Dacă este confortabil, mergeți la culcare cu tonicul răcoritor pe piele.
  • Aplicați o banană zdrobită timp de 20 de minute și spălați-o cu lapte pentru a vă înmuia pielea și pentru a îmbunătăți tenul. Faceți acest lucru săptămânal pentru rezultate mai bune.
  • Păstrați un prosop separat pentru a vă curăța fața. Împărtășirea obiectelor personale, cum ar fi prosoapele și pieptenii, poate duce la o infecție.
  • Observați că alte lucruri fac oamenii. Modelul hindus Dipannita Sharma a fost citat spunând: "Îmi fac angajamentul de a bea un pahar de suc de portocale în fiecare dimineață. Acest lucru mă ajută să mă simt proaspătă pe tot parcursul zilei.

  avertismente

  • Nu folosiți mult machiaj.
  • Nu consumați alimente grase, deoarece acestea pot duce la apariția acneei.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică fundațiaCum se aplică fundația
  Cum de a obține o piele perfectă ca cea a unei celebritățiCum de a obține o piele perfectă ca cea a unei celebrități
  Cum să ai grijă de față (bărbați)Cum să ai grijă de față (bărbați)
  Cum de a da stralucirea perfecta pe fata taCum de a da stralucirea perfecta pe fata ta
  Cum să scapi de cicatrici de acnee fără substanțe chimiceCum să scapi de cicatrici de acnee fără substanțe chimice
  Cum de a face fata sa straluceasca intr-o ziCum de a face fata sa straluceasca intr-o zi
  Cum sa obtii stralucirea obrajilorCum sa obtii stralucirea obrajilor
  Cum sa faci o curatare faciala pentru pielea grasaCum sa faci o curatare faciala pentru pielea grasa
  Cum sa faci un machiaj fara machiajCum sa faci un machiaj fara machiaj
  Cum să hidratezi pieleaCum să hidratezi pielea
  » » Cum să vă mențineți frumusețea feței

  © 2011—2020 ertare.com