Cum să rezolvați o epidemie de eczeme

Eczema este o afecțiune cronică a pielii care poate afecta persoanele de toate vârstele, deși este mai frecventă la sugari și copii mici. Persoanele cu eczeme suferă de piele uscată și de pielea mâncândă. În plus față de mâncărime, alte simptome ale eczemei ​​pot include o erupție cutanată roșie, cruste, crăpare, sângerare sau scurgeri de pe piele. De asemenea, pot apărea umflături și amorțeală în zonele afectate. Persoanele care suferă de această boală trec de obicei prin perioade ciclice cu eczemă: momente când pielea lor este limpede, primele semne și simptome și pline de focare.

pași

Imagine cu titlul Manevrați o eczemă Flare Up Pasul 1
1
Luați o baie de 10-20 de minute pe zi cu apă rece sau caldă pentru a vă hidrata pielea. Utilizați un săpun ușor, parfumat și evitați curățarea atunci când vă spălați.
 • Imagine cu titlul Manevrați o eczemă Flare Up Pasul 2
  2
  Uscați pielea atingând ușor cu un prosop moale.
 • Imaginea intitulată Manipulați o eczemă Flare Up Pasul 3
  3
  După uscarea pielii, hidratează-l cu un hidratant gras sau cu un produs similar cu vaselina sau cu un alt hidratant cum ar fi hidromol, dacă medicul dumneavoastră o recomandă.
 • Luați în considerare utilizarea aloe vera pentru a vă hidrata pielea și pentru a ușura mâncărimea.
 • Imagine cu titlul Manevrați o eczemă Flare Up Pasul 4
  4
  Luați o pastilă de alergie peste măsură ce conține antihistaminice pentru a controla mâncărimea și pentru a vă ajuta să dormiți.
 • Imagine cu titlul Manevrați o eczemă Flare Up Pasul 5
  5
  Aplicați un ulei esențial în timpul unui tras pentru a vă hidrata pielea. Adăugați câteva picături de ulei esențial la uleiul de transport și masați-l în zona afectată.
 • Uleiul de bază, care ar trebui să reprezinte 95% din soluție, poate fi orice tip de ulei fără parfum, inclusiv jojoba, alune, germeni de grâu sau chiar ulei de măsline.
 • Multe uleiuri esențiale pot ajuta, inclusiv crizanteme, mușețel, lavandă, patchouli și ulei de trandafir.


 • Imagine cu titlul Manipulați-vă cu o eczemă Flare Up Pasul 6
  6
  Încercați băile de albire. Utilizați un sfert de ceașcă pentru o jumătate de cești de înălbitor obișnuit într-o cada plină cu apă și scufundați timp de 5 minute de două ori pe săptămână. Cercetările au arătat că băile de albire pot elimina bacteriile proinflamatorii de pe suprafața pielii și pot ajuta la tratamentul eczemelor. Asigurați-vă că cumpărați bleach obișnuit, deoarece multe magazine vând acum formule concentrate.
 • 7
  Utilizați oțet de cidru de mere. Puteți să-l amestecați cu apă pentru a vă spăla în soluție sau pentru a aplica direct focarului. Rețineți că va arde puțin, dar vă va ajuta.
 • Imagine cu titlul Manevrați o eczemă Flare Up Pasul 7
  8
  Uscați pielea bine de fiecare dată când o spălați sau o umeziți. Ca pielea excesiv de uscată, este mai predispusă la apariția unor eczeme. Deci, pielea este frecvent umedă sau umedă.
 • Imagine cu titlul Manipulați o eczemă Flare Up Pasul 8
  9
  Identificați declanșatoarele dvs. și evitați să le reduceți numărul de focare de eczeme pe care le prezentați. Deși eczema poate fi declanșată de o mulțime de iritante ale pielii, unele care sunt cunoscute a fi problematice pentru persoanele care suferă de eczeme sunt:
 • Detergent pentru spălătorie
 • Spălătorii de uz casnic
 • Săpunuri cu parfum, pudră și loțiuni de corp
 • Parfum, lotiune de colonie și loțiune după bărbierit
 • Terpentina, benzina și alți solvenți
 • Praf și mucegai
 • Imaginea intitulată Manipulați o eczemă Flare Up Pasul 9
  10
  Consultați medicul dacă suferiți de eczeme. Deși nu există nici un tratament, există mai multe medicamente care pot ajuta la scăderea severității simptomelor în timpul focarelor.
 • avertismente

  • Chiar dacă se înțepă, nu vă zgâriați pielea atunci când aveți o epidemie de eczeme. Scratching face eczeme mai rău, provocând pielea dvs. să se îngroaie și încurajarea dezvoltării de răni. Scratching continuu va duce la marcarea pielii și cicatrizare. Daunele cauzate de zgâriere fac starea mai proastă, provocând pielea dumneavoastră să agită mai mult, perpetuând ciclul.
  • Dacă este lăsată netratată, eczema poate continua să se răspândească în tot corpul dumneavoastră, făcând astfel focarele viitoare mai grave și crescând riscul altor probleme medicale. Toți oamenii care suferă de eczeme ar trebui să fie sub îngrijirea unui medic.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să luați o baie de ovăzCum să luați o baie de ovăz
  Cum sa scapi de peelingul pieliiCum sa scapi de peelingul pielii
  Cum sa alegi un hidratant pentru pielea uscataCum sa alegi un hidratant pentru pielea uscata
  Cum să evitați pielea uscată în timpul ierniiCum să evitați pielea uscată în timpul iernii
  Cum să evitați să aveți pielea exfoliantăCum să evitați să aveți pielea exfoliantă
  Cum sa faci creme de curatare pentru aromoterapia pieliiCum sa faci creme de curatare pentru aromoterapia pielii
  Cum sa faci un scrub facial de cafea si ou albCum sa faci un scrub facial de cafea si ou alb
  Cum se hidratează pieleaCum se hidratează pielea
  Cum sa hidratezi corpulCum sa hidratezi corpul
  Cum să vă spălați fața când pielea este sensibilăCum să vă spălați fața când pielea este sensibilă
  » » Cum să rezolvați o epidemie de eczeme

  © 2011—2020 ertare.com