Cum să manipulați părul uscat, dur și ondulat

Ați încercat toate produsele care există astfel încât părul să fie neted și matasos? Prin natura, părul uscat, dur și ondulat este mai fragil și mai fragil decât alții. Așa că este sănătos și ușor de gestionat, trebuie să facă o rutină specială care se potrivește tipului tau de par. Continuați să citiți pentru a afla de unde să începeți.

pași

Partea 1
Realizați rezultate imediate

1
Folosiți șampoane fără sulfat. Puteți avea o colecție de șampoane pentru a stăpâni curul, pentru a defini buclele și pentru a netezi valurile. Dar ceea ce probabil au în comun sunt niște substanțe chimice care fac rău părul uscat și dur: sulfații. Cumpărați un șampon care nu conține această substanță chimică.
 • Sampoanele comerciale conțin sulfați, deoarece acționează ca detergenți eficienți. Îndepărtează uleiurile naturale din păr, pentru a le oferi aspectul "foarte curat". Problema este că ei se spală prea mult și îi dăunează. De fapt, aceste produse chimice sunt de asemenea folosite în săpun lichid pentru a spăla vasele și hainele.
 • Magazinele de produse alimentare de sănătate și produsele de frumusețe naturală vând șampoane fără sulf. Observați că recipientul spune că "nu conține sulfat" pentru a reafirma că nu conține substanța chimică.
 • Unii oameni cu parul drept se opresc folosind șampon. Ei argumentează că uleiurile naturale ale părului uscat nu trebuie să fie îndepărtate și că numai apa îndepărtează murdăria.
 • 2
  Cumpărați aer condiționat și alte produse pentru păr fără silicon. Deoarece sulfați elimina uleiurile parul nostru, balsamuri restabilește de umiditate și strălucire prin silicon. Problema este că siliconii se acumulează în păr și fac ca acesta să pară uscat și opac în timp. Cumpărați un balsam nou care nu conține siliconi. Veți putea observa rezultatele din prima aplicație.
 • Balsamurile, cremele, gelurile și alte produse de păr conțin, în general, siliconi. Observați toate produsele și eliminați sau eliberați pe cele care conțin ingrediente care ar putea deteriora părul.
 • 3
  Taie-ti parul Tăierea vârfurilor de înflorire și a altor părți deteriorate ale părului vă poate ajuta să vă arătați și să vă simțiți din nou sănătoși. Eliminați daunele cauzate de vechile șampoane și balsamuri. Este timpul să adoptați o nouă rutină.
 • Partea 2
  Începeți o nouă rutină

  1
  Spălați părul mai rar. Acum nu utilizați sulfați și siliconi în păr, nu este nevoie să-l spele în fiecare zi. De fapt, spălarea atât de mult poate să-l usuce, crescând volumul și curling-ul. Spălați-l de două sau trei ori pe săptămână pentru al menține la îndemână și sănătos.
 • 2
  Spălați-vă părul cu apă rece. V-ați spălat părul cu apă fierbinte de ani de zile? Temperaturile ridicate pot afecta un păr care este deja dur și uscat. Apa calda poarta parul. Spălați-l cu apă cât mai rece posibil. Atunci când părul este uscat, îl face să arate strălucitor și strălucitor.
 • Dacă vă urâți să vă îmbătați în apă rece (cu toții o urăm), încercați să spălați părul separat în chiuvetă. Astfel, puteți folosi apă de gheață fără a muri de frig.


 • 3
  Uscați părul cu grijă. Ar trebui să evite, procedând astfel: treci brusc prosop pentru parul tau, periere violent pentru a elimina nodurile și de a folosi uscătorul de păr. Părul care este deja uscat nu răspunde bine la acest tratament brusque. Faceți următoarea rutină pentru a vă usca părul:
 • Cu un prosop moale, uscați-l cu paturi mici. Nu îl strângeți și nu îl răsuciți cu prosopul. Scoateți cu grijă excesul de apă și apoi lăsați-l să se usuce.
 • Aplicați un balsam fără curățare sau ser de curling. Asigurați-vă că nu conține siliconi. Aplicați puțin pe părul dvs. cu degetele în timp ce udați și folosiți un pieptene larg pentru a-l dezlege ușor.
 • Lăsați părul să se usuce cu aerul. Lăsați uscătorul de păr la o parte și lăsați-l să se usuce în mod natural. Aceasta va dura mai mult, dar după câteva săptămâni, parul tau va redobândi sănătatea și strălucire naturală.
 • Partea 3
  Cum să vă păstrați părul sănătos

  1
  Evitați utilizarea artefactelor de frumusețe cu căldură. Se usucă părul cu părul, îndreptați-l cu un fier plat sau un ondulatoare ondulator cu el în fiecare zi sau chiar de câteva ori pe săptămână, provoacă daune mare pe termen lung. Încercați să adoptați o rutină de frumusețe care să facă cel mai mult din uscarea părului cu aerul.
  • Când doriți să se usuce parul cu parul, alege aerul rece și folosește un difuzor.
  • Dacă doriți să-l îndoiți, încercați să o faceți fără căldură.
 • 2
  Tăiați frecvent. Tăierea părului și modelarea acestuia o dată la câteva luni îl va menține proaspăt și sănătos. Asigurați-vă că stilistul știe să nu se aplică-te șampoane sau amelioratori de sulfați sau siliconi și roagă-L să folosească uscătorul cu aer rece și un difuzor.
 • 3
  Consuma nutrienti care ajuta parul sa fie sanatos. Dacă părul este întotdeauna opac și dur, este posibil să nu încorporați nutrienții necesari pentru a fi sănătoși. Includeți mai multe dintre următoarele alimente în dieta dvs.:
 • Pește, avocado și nuci care conțin acizi grași omega 3. Acestea sunt esențiale pentru sănătatea părului și a unghiilor.
 • Fructe și legume cu vitaminele E și A, cum ar fi spanacul, șunca, morcovul și cartofii dulci.
 • 4
  Bea multă apă Deshidratarea este o altă cauză a părului plictisitor și uscat. Cel puțin bea 8 pahare de apa pe zi pentru a restabili strălucirea și vitalitatea parului.
 • sfaturi

  • Aplicarea lubrifianților și a balsamurilor în mod regulat vă va face părul moale și ușor de manevrat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa-ti faci parul pe timpul noptiiCum sa-ti faci parul pe timpul noptii
  Cum să profitați la maximum de părul tău ondulatCum să profitați la maximum de părul tău ondulat
  Cum de a transforma parul drept în ondulatCum de a transforma parul drept în ondulat
  Cum să aibă grijă de păr natural curulatCum să aibă grijă de păr natural curulat
  Cum să aibă grijă părul curatCum să aibă grijă părul curat
  Cum sa scapi de parul uscatCum sa scapi de parul uscat
  Cum sa scapi de parul grasCum sa scapi de parul gras
  Cum de a înăbuși părul curat în mod naturalCum de a înăbuși părul curat în mod natural
  Cum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditateCum sa preveniti parul sa devina enchained de umiditate
  Cum să vă îngroștiți părulCum să vă îngroștiți părul
  » » Cum să manipulați părul uscat, dur și ondulat

  © 2011—2020 ertare.com