Cum să poarte o rochie în spate

Rochiile de dimensiuni reduse îți acopere de obicei suficient de mult din față pentru a putea arăta elegant, dar ele arată și pielea suficientă pentru a te face să arăți sexy și îndrăznețe tot timpul. Dacă aveți o întoarcere fermă și tonul pielii dvs. este moderat clar, o rochie jos poate fi următoarea dvs. achiziție pentru următorul dvs. mare eveniment. Pentru a putea purta o rochie jos, trebuie să aveți accesoriile și lenjeria corespunzătoare.

pași

Metoda 1
Ce este mai jos

Imaginea intitulată Purtați o rochie fără spate Pasul 1
1
Încercați un sutien inferior: Acest tip de sutien are curele care se înfășoară în jurul stomacului, ceea ce oferă o mare cantitate de sprijin pentru piept. Dacă aveți un bust bine dotat, aceasta este cu siguranță opțiunea pe care ar trebui să o luați în considerare mai întâi.
 • Imaginea intitulată Purtați o rochie fără salvare Pasul 2
  2
  Puteți utiliza petale adezive din gel de silicon. Dacă aveți un bust mic, este posibil să nu fie nevoie să folosiți orice tip de sutien. Chiar și așa, trebuie să fii atent cu curba bustului tău pentru a împiedica ca ceva să se desfășoare prin țesătură. Pentru a preveni acest lucru, puteți utiliza petale de gel adeziv pe mamelon.
 • Imaginea intitulată Purtați o rochie fără spate Pasul 3
  3
  Încercați un dispozitiv de fixare adeziv. Acest tip de sutien vă va oferi o acoperire mai mică și sprijin pentru bust mai mult decât petalele de gel, dar mai puțin decât sutienul spatelui inferior. Acest sutien funcționează cel mai bine pentru acele femei care au busturi mici până la moderat, dar pot provoca și inconveniente pentru cei care au nevoie de sprijin mai puternic pentru bust.
 • Imaginea intitulată Purtați o rochie fără spate Pasul 4
  4
  Luați în considerare un sutien halter. Unele rochii taiate în jurul valorii de gât și expun doar o mică parte din spate. Pentru aceste rochii, puteți ascunde sutienul halter sub rochie. Aceasta este o altă opțiune de sutien pentru femeile bine dotate.
 • Metoda 2
  Asigurați-vă strălucirea pielii

  Imaginea intitulată Purtați o rochie fără spate Pasul 5
  1
  Exfoliați pielea spatelui. Cu câteva săptămâni înainte de a vă planifica să purtați rochia, utilizați un burete luffa și un gel de duș și frecați ușor pentru a elimina pielea moartă. Nu trebuie să faceți acest lucru în fiecare zi, deoarece frecarea unei părți poate deteriora pielea sensibilă.
 • Imaginea intitulată Purtați o rochie fără spate Pasul 6
  2
  Utilizați un scrub pentru acnee pe spate. Deși nu aveți tendința de a avea acnee pe spate, spălați-o în mod regulat cu un scrub de acnee, astfel ajută la prevenirea cosurilor și menținerea pielii moale.
 • Imaginea intitulată Purtați o rochie fără spate Pasul 7
  3
  Umpleți pielea pe spate. După ce ați spălat spatele, aplicați un hidratant sau loțiune pe ea pentru a preveni uscarea acestuia.


 • Imaginea intitulată Purtați o rochie fără spate Pasul 8
  4
  Aplică-ți un tânăra pe corpul tău. Pielea tăbăcită va accentua mușchii din spate, ceea ce vă va face să arătați mai tonificați. Un strat de lumină este tot ce aveți nevoie pentru a obține efectul dorit.
 • Metoda 3
  Arătați-vă spatele

  Imaginea intitulată Purtați o rochie fără spate Pasul 9
  1
  Practicați poziția corectă. Țineți capul în sus, umerii în spate și pieptul afară. Poziția dreaptă va face ca spatele să arate cel mai bine, deoarece un spate îndoit, înclinat, pare mai puțin atractiv.
 • Imaginea intitulată Purtați o rochie fără spate Pasul 10
  2
  Reduceți accesoriile. Accesorii sunt o parte importantă a oricărui costum, însă scopul unei rochii josnice este de a vă arăta spatele. Prea multe accesorii pot lua o atenție deosebită. Alegeți o pereche simplă și elegantă de cercei pandantiv sau o brățară delicată pentru a adăuga un aspect de luminozitate aspectului dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Purtați o rochie fără spate Pasul 11
  3
  Evitați accesoriile care acoperă gâtul sau spatele. Utilizarea eșarfei nu este recomandată. Colierele pot, de asemenea, să elimine atenția din spate și să o țină în gât. Coliere cu un lanț reglabil care atârnă de la partea din spate sunt alegeri greșite.
 • Imaginea intitulată Purtați o rochie fără spate Pasul 12
  4
  Fă-ți un stil Pin up. Puteți avea parul lung, frumos, dar dacă vă acoperi întregul spate nu este într-adevăr prea mult sens pentru a utiliza o rochie de spate. Ridicați-vă părul pentru acea noapte, pentru a vă putea arăta spatele.
 • Imaginea intitulată Purtați o rochie fără spate Pasul 13
  5
  Joacă puțin Pentru a avea un aspect mai modest sau un aspect mai modest, păstrați parul parțial pierdut. Permiteți părului să vă atârne pe spate, dar asigurați-vă că pielea poate fi încă văzută. Jucând timid poate crește atractivitatea unei rochii jos.
 • sfaturi

  • Nu poți purta un sutien normal cu o rochie din spate, deoarece poți observa fâșiile. Femeile cu sânii mici au o varietate de opțiuni disponibile, dar femeile cu sani mari necesită mai mult timp să găsească sutienul potrivit care oferă suportul necesar pentru a-l utiliza cu o rochie jos.
  • Când îmbrăcați îmbrăcămintea, amintiți-vă că designul rochiței este de a vă arăta spatele frumos. Evitați orice accesoriu și coafură care acoperă spatele sau orice altă distragere a atenției.
  • Exercițiu pentru a vă menține spatele în formă bună. Dacă nu țineți spatele ferm, pe părțile laterale ale rochiei veți observa flasculitatea.
  • Alegeți o rochie jos în timp ce alegeți orice altă rochie. Găsiți o rochie care se potrivește cu silueta dvs. Stilurile de fusta stiloului sunt la fel de flatant, la fel ca rochiile care ajung la genunchi.
  • Dacă intenționați să vă arătați spatele, asigurați-vă că merită să fie prezumată. Oferiți pielea o strălucire sănătoasă, urmărind îngrijirea corectă pentru curățare și hidratare.
  • Verificați în mod regulat spatele utilizând o oglindă cu corp întreg, pentru a afla dacă sunteți gata să vă prezentați când vine momentul. Dacă nu vă puteți vedea spatele, puteți folosi o oglindă de mână. Stați cu spatele la oglinda întregului corp și puneți oglinda în fața dvs. Deplasați oglinda de mână în jur, până când puteți vedea în mod clar reflexia spatelui dvs. în oglinda întregului corp.
  • Amintiți-vă să aduceți un sacou cu dvs. Având cea mai mare parte a spatelui expus vă poate provoca mai multă frig decât credeți - mai ales dacă veți purta rochia pe timp de noapte. O jachetă sau un șal poate ajuta la remedierea situației dacă simți că devine insuportabilă.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Suport pentru spatele inferior
  • Adezivi petale de gel de silicon
  • Suportul adeziv
  • Stilul sutien Halter
  • Îndepărtarea corpului
  • Scrub pentru acnee
  • Cremă hidratantă
  • Self tanner
  • Cercei suspendate
  • brățară
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face un manechin pentru coaserea cu bandă adezivăCum se face un manechin pentru coaserea cu bandă adezivă
  Cum să faci un sutien sport purtând o scurtăCum să faci un sutien sport purtând o scurtă
  Cum sa faci o rochie de corsetCum sa faci o rochie de corset
  Cum să accepți că ai un bust mareCum să accepți că ai un bust mare
  Cum sa alegi lenjeria de mireasaCum sa alegi lenjeria de mireasa
  Cum să vă confruntați cu faptul că nu aveți un bustCum să vă confruntați cu faptul că nu aveți un bust
  Cum de a alege lenjerie măgulitoare pentru un bust micCum de a alege lenjerie măgulitoare pentru un bust mic
  Cum de a face un frumos bust platCum de a face un frumos bust plat
  Cum sa faci sani mari arata mai miciCum sa faci sani mari arata mai mici
  Cum de a face o rochie fara bretele nu cadCum de a face o rochie fara bretele nu cad
  » » Cum să poarte o rochie în spate

  © 2011—2020 ertare.com