Cum să poarte un sacou umplut

Jachetele umflate servesc pentru a vă proteja de temperaturile foarte scăzute. Marca înregistrată a sacoului este designul matlasat care creează aspectul umflat. Jachetele umflate cu tăieturi strânse și culori închise vă pot ajuta să modelați silueta. Jacheta poate oferi un aspect mai formal sau informal, în funcție de hainele pe care alegeți să le combinați. Detaliile cum ar fi hota cu piei sintetice, montate la talie și șaluri oferă atingeri moderne. Accesoriile adaugă o notă de culoare și îmbunătățesc aspectul general.

pași

Metoda 1
Alegeți un sacou umplut

Imaginea intitulată Purtați o jachetă de tip Puffer Pasul 1
1
Alegeți o jachetă umplută care este montată. În trecut, cele mai multe jachete umflate erau groase, voluminoase și incomode. În zilele noastre, există o mare varietate de stiluri și reduceri diferite. Căutați unul care este strâns la talie pentru a obține o siluetă mai marcată. Este recomandabil să alegeți jachete scurte și bombate în loc de versiunile tradiționale mai lungi. Tăieturile înfundate ajung la înălțimea centurii și, în general, sunt mai bine montate.
 • Pentru a obține o siluetă mai potrivită, alegeți o jachetă umplută care are o centură sau o talie strânsă.
 • Imaginea intitulată Purtați o jachetă de tip Puffer Pasul 2
  2
  Alegeți o culoare neutră. Există o mare varietate de culori de fluor pentru vânzare, dar încercați să le evitați. Jachete umflate culori neutre sunt în stil mai clasic și poate potrivi cele mai multe haine. Alege culori clasice și neutre, cum ar fi: negru, maro și kaki. Dacă doriți ceva mai colorat, alegeți bleumarin albastru, maro, gri închis sau verde militar.
 • Imaginea intitulată Purtați o jachetă de tip Puffer Pasul 3
  3
  Alegeți o haină umplută cu glugă. O glugă va da stilul unei jachete umflate și vă va încălzi și mai mult în zilele reci. În general, cele mai moderne au o glugă cu piele sintetică. Alegeți negrul, maro sau crema și evitați culorile luminoase.
 • Dacă nu vă place pielea sintetică, dar doriți să obțineți un efect similar, alegeți materiale de pluș care sunt moi la atingere.
 • Imagine cu denumirea Purtați o jachetă de tip Puffer Pasul 4
  4
  Acordați atenție cusăturilor, materialelor și altor detalii importante. Jachetele umflate cu cusături verticale tind să fie mai strânse pentru corp. Alte detalii care dau mai mult stil jachetelor sunt pieptenele, detaliile din piele, talia taliei, șalurile, închiderile asimetrice și butoanele cu modele interesante. Cele care sunt umplute cu pene de gâscă sunt cele mai calde, dar și cele mai scumpe. Partea pozitivă este că le poți folosi de mai mulți ani.
 • Jachetele din fibre sintetice sunt mult mai ieftine și există o mare varietate.
 • Metoda 2
  Purtați haine complementare

  Imagine cu denumirea Purtați o jachetă de tip Puffer Pas 5
  1


  Alegeți pantalonii cu culori închise. Jachetele umflate, chiar și cele mai moderne, au un stil casual. Pantalonii lipsiți, colorați, tind să sublinieze acest lucru într-un mod nefavorabil. Poți să arăți bine cu o jachetă umplută dacă o combini cu pantaloni moderni de culori închise, blugi strâmți sau legături. Culorile închise și tăieturile strânse vă vor ajuta să aveți o siluetă subțire, care favorizează cifra și compensează inflația jachetei.
 • Imaginea intitulată Purtați o jachetă de tip Puffer Pasul 6
  2
  Purtați haine casual sub jacheta umflată. Poți să-i dai o atingere mai obișnuită, purtând un costum casual sau sportiv și să rămâi la modă. Alegeți haine casual, cum ar fi hanorace, pulovere tricotate, cămăși lungi și papuci cu linii simple și culori măgulitoare. Dați atingere finală cu o pălărie țesută de culoare distractivă. Rezultatul final este casual, spontan și rafinat.
 • Imaginea intitulată Purtați o jachetă de tip Puffer Pasul 7
  3
  Purtați haina umplută cu îmbrăcăminte. O jachetă umplută cu culoare închisă este foarte bună cu costume de afaceri, pantaloni și rochii de îmbrăcăminte cu culori neutre similare. Asigurați-vă că culorile jachetei se potrivesc cu hainele dvs. - aceasta este cheia pentru a face acest costum să arate bine.
 • Încearcă jacheta umplută cu o îmbrăcăminte de birou obișnuită la mijlocul săptămânii. Veți fi cald pe drumul de a lucra fără a fi nevoie să puneți o mulțime de haine în jos.
 • Metoda 3
  Selectați accesorii

  Imaginea intitulată
  1
  Combinați jacheta cu cizme sau papuci. Stilul casual al jachetei umflate este cel mai bun cu cizme de culoare închisă care se află la înălțimea gleznei sau au călcâi. Se potrivește, de asemenea, cu majoritatea pantofilor de sport, mai ales cu pantofi sport sau pânză. Pentru a oferi un detaliu de culoare, alegeți pantofi de alergare colorați.
  • Pantofii clasici mute se potrivesc bine și cu jachetele umflate.
  • Evitați să purtați pantofi formali, cum ar fi pantofii cu toc înalt, cu o jachetă umflată.
 • Imaginea intitulată Purtați o jachetă de tip Puffer Pasul 9
  2
  Ai văzut jacheta umflată cu un capac stralucitor și o eșarfă frumoasă. Evidențiați haina umflată cu un capac tricot luminos sau imprimat. O eșarfă drăguță ar putea, de asemenea, să vă lumineze aspectul. Purtați o eșarfă de design simplă și puneți-o în jurul gâtului cu ușurință. Culorile din piele închisă sau din lână vă vor ajuta să completați aspectul rafinat.
 • Imaginea intitulată Purtați o jachetă de tip Puffer Pasul 10
  3
  Utilizați-l cu o curea și accesorii monocromatice. Jachetele umflate cu curele reglabile sau șireturi ajută la marcarea unui contur montat. Alegeți o haină de culoare închisă cu o curea potrivită. Adăugați accesorii elegante, cum ar fi batiste, pălării, mănuși și ochelari de soare care se combină cu culoarea închisă a sacoului. Aspectul general este rafinat și modern.
 • Pentru a menține un aspect simplificat, evitați jachetele umflate care au curele de culoare diferită de haină.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înmoaieți o jachetă de pieleCum să înmoaieți o jachetă de piele
  Cum sa poarte blugi negriCum sa poarte blugi negri
  Cum sa cumperi o jacheta impermeabilaCum sa cumperi o jacheta impermeabila
  Cum sa alegi culoarea costumuluiCum sa alegi culoarea costumului
  Cum să vă lărgi picioarele dacă sunt foarte subțiriCum să vă lărgi picioarele dacă sunt foarte subțiri
  Cum de a face un frumos bust platCum de a face un frumos bust plat
  Cum să vă faceți picioarele mai lungiCum să vă faceți picioarele mai lungi
  Cum sa faci un sacou sa arate casualCum sa faci un sacou sa arate casual
  Cum sa faci o jacheta de rock punk pentru mai putin de 100 de dolariCum sa faci o jacheta de rock punk pentru mai putin de 100 de dolari
  Cum sa faci o jacheta din piele in stilul punk rockCum sa faci o jacheta din piele in stilul punk rock
  » » Cum să poarte un sacou umplut

  © 2011—2020 ertare.com