Cum să purtați un ceas de mână

Există ceasuri de mînă de diferite stiluri și dimensiuni care pot fi folosite ca accesoriu funcțional sau ca o bijuterie care adaugă stil și favorizează atât bărbații, cât și femeile. Chiar dacă este acceptabil să-l folosiți pentru aproape orice ocazie, există câteva îndrumări de bază pentru alegerea celui mai potrivit ceas de mână. Aceste linii directoare se concentrează asupra tipului de ceas care este cel mai potrivit pentru fiecare situație și mediu, cum se combină cu o tinuă și cum se folosește în mod corect.

pași

Metoda 1
Purtați un ceas de mână corect

Imaginea intitulată Purtați un pas de urmărire 1
1
Nu purtați un ceas de mână dacă este prea mare. În mod normal, fața ceasului este măsurată în milimetri. Un ceas de mână, de obicei, măsoară între 34 și 50 mm, deși acestea pot fi mai mari. Cu toate acestea, nu se recomandă utilizarea unui ceas cu o față care măsoară mai mult de 50 mm. Dimensiunea standard pentru un ceas ideal, atât pentru bărbați cât și pentru femei, ar trebui să fie între 34 și 40 mm.
 • Purtați-o-ceas-Pas-2-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  2
  Decideți ce încheietură veți folosi ceasul. Nu există o parte "dreaptă". Alegeți încheietura mâinii pe care o veți simți cel mai confortabil și fără a vă răni mișcările. În general, oamenii preferă să o folosească pe mâna non-dominantă, deoarece ar fi inconfortabil să scrie cu un ceas pe încheietura mâinii.
 • Imaginea intitulată
  3
  Folosește ceasul lângă osul încheieturii mâinii. Asigurați-vă că fața este chiar lângă osul încheieturii care se îndreaptă spre exterior (ulna sau ulna). Când stați în picioare, mâneca cămășii dvs. trebuie să acopere ceasul complet sau aproape complet. Dacă purtați o cămașă cu mâneci lungi, ceasul ar trebui să fie vizibil numai când vă flexați brațul. Nu folosiți ceasul pe manșonul cămășii.
 • Imaginea intitulată
  4
  Utilizați o curea care vă potrivește bine. Un ceas ar trebui să pară confortabil și natural, și nu ar trebui să arate niciodată neglijent. Este posibil să fie necesar să reglați cureaua astfel încât să nu provoace disconfort la încheietura mâinii, care se schimbă ușor atunci când se mișcă.
 • Unele ceasuri, cum ar fi ceasurile de îmbrăcăminte și sport, sunt fixate cu o cataramă ascuțită și crestată, care vă permite să ajustați dimensiunea la una mai mare sau mai mică, după cum este necesar.
 • Ceasurile casual sau formale sunt ținute într-un mod mai complicat. Acest sistem necesită adăugarea sau îndepărtarea părților (cum ar fi legăturile) de pe centură. Verificați manualul sau întrebați un bijutier pentru ajutor sau sfaturi privind modul de ajustare a dimensiunii curelei ceasului.
 • Un bărbat nu ar trebui să poarte un ceas de mână care să fie slăbit. Ar trebui să fie capabil să se deplaseze doar câteva centimetri pe fiecare parte când se mișcă încheietura mâinii. De asemenea, fața ceasului nu trebuie să alunece pe laturile încheieturii mâinii. În general, ar trebui să fie posibilă introducerea unui deget între încheietura mâinii și cureaua de ceas, făcând ca aceasta să fie strânsă.
 • Un ceas de mână nu ar trebui să fie purtat prea strâns. Dacă cureaua lasă un semn pe piele, înseamnă că este prea strânsă și trebuie să o eliberați puțin.
 • Pe de altă parte, un ceas de mână pentru femei poate fi purtat strâns sau în vrac, ca și cum ar fi fost o brățară.
 • Metoda 2
  Alegeți ceasul corect pentru ocazie

  Imaginea intitulată Purtați un pas de urmărire 5
  1
  Combinați ceasul cu pantofii. În mod normal, dacă intenționați să purtați pantofi de îmbrăcăminte, este cel mai potrivit să purtați un ceas de îmbrăcăminte. De asemenea, dacă aveți de gând să purtați adidași, atunci este mai bine să utilizați un ceas sportiv. Pe de altă parte, dacă încălțămintea dvs. nu este complet rochie sau sport, cum ar fi o pereche de cizme, pantofi de apă sau sandale, cel mai potrivit este să poarte un ceas casual.
 • Imaginea intitulată
  2
  Alegeți un ceas pe care îl puteți folosi zilnic și care se îmbină cu haine casual. Ceasul pe care îl folosiți în fiecare zi trebuie să fie neutru și durabil. Trebuie să fie făcută pentru a fi folosită în timpul activităților zilnice, cum ar fi să lucrezi, să participi la întâlniri sociale ocazionale și să conduci comisioane. Oțelul inoxidabil este un material destul de comun și popular pentru acest tip de ceas, deoarece îi conferă un aspect neutru și rezistent. Pe de altă parte, unele dintre alternative includ materiale precum plasticul și cauciucul.


 • Imaginea intitulată Purtați un pas de vizionare 7
  3
  Utilizați un ceas formal pentru a participa la evenimente cu un cod oficial de îmbrăcăminte. Printre exemple se numără nunți, botezuri, înmormântări, mese festive, prezentări de operă sau teatru, printre altele. Un ceas formal aduce o atingere finală unui costum elegant.
 • Ceasurile oficiale sunt de obicei fabricate din niște metale prețioase (argint, aur sau platină), în funcție de marcă și de materiale.
 • Mulți oameni preferă să poarte un ceas formal cu același ton metalic ca și restul bijuteriilor sau accesoriilor lor. De exemplu, o femeie care poartă un colier de platină poate prefera un ceas de platină, argint sau aur alb, în ​​timp ce un bărbat cu manșetă sau cufflink-uri de aur poate prefera să poarte un ceas de același material.
 • Ceasurile oficiale pot fi incredibil de costisitoare și pot da purtătorului un anumit statut social. Dacă bugetul dvs. nu este suficient pentru a obține unul bun, ar fi mai bine să nu cumpărați un ceas oficial, deoarece unul ieftin ar putea provoca o impresie proastă. Amintiți-vă că nu este necesar să folosiți un ceas pentru astfel de ocazii.
 • Imaginea intitulată Purtați un ceas 8
  4
  Folosiți un ceas sportiv. Puteți să-l utilizați zilnic sau ca instrument în timp ce alergați sau exersați. Ceasurile sport pot fi fabricate din cauciuc, plastic sau chiar au o curea de pânză. În plus, ele trebuie să fie durabile, rezistente la transpirație și chiar la apă. Acordați o atenție deosebită instrucțiunilor incluse în produs, deoarece acestea indică cât de mult vă poate rezista ceasul dvs. fără a se deteriora.
 • Utilizați un ceas sportiv atunci când trebuie să faceți timp, să măsurați o adâncime sau o viteză, să consultați o busolă sau când trebuie să utilizați oricare dintre celelalte instrumente pe care le oferă.
 • În plus față de utilizarea în timp ce faceți sport, îl puteți combina cu o cămașă cu mâneci lungi și chiar și o cravată pentru a participa la un eveniment ocazional.
 • Nu combinați niciodată un ceas sportiv cu un costum - este ca și cum ați combina adidași cu un tuxedo. Din punct de vedere estetic, are un gust foarte prost.
 • Imaginea intitulată
  5
  Combinați un ceas cu rochie elegantă sau casual inteligent. Este mai adecvat să o folosiți în combinație cu haine puțin mai elegante decât un pantaloni kaki și o cămașă cu guler - ar fi mai bine cu o cămașă și un sacou. Ceasurile de îmbrăcăminte tind să arate mai puțin elaborate și mai simple decât ceasurile formale. În plus, acestea nu au, de obicei, aceeași cantitate de ornamente ca ceasurile formale.
 • Alegeți unul cu o curea din piele neagră sau brună pentru evenimente care necesită rochii elegante semi-formale, formale sau chiar casual. Unele dintre combinațiile pe care le puteți utiliza sunt jacheta de blazer cu pantaloni sau denim, sau un pantalon cu o bluză sau jachetă frumoasă.
 • Combinați pantofii și centura cu cureaua de ceas. Dacă încălțămintea dvs. este neagră, nu purtați un ceas care are o curea maro.
 • Obțineți mai multe curele pentru ceas, astfel încât să puteți combina cu diferite îmbrăcăminte cu ușurință și pentru un preț scăzut. O altă opțiune este să cumpărați o curea de culoare care să combine maro și negru.
 • Metoda 3
  Utilizați un ceas de buzunar corect

  Imaginea intitulată Purtați un pas de urmărire 10
  1
  Alegeți un ceas de buzunar care reprezintă stilul personal. Înainte, era normal ca oamenii să folosească ceasuri de buzunar, dar în zilele noastre sunt văzute ca o noutate. Ele sunt specifice și, dacă o folosiți în mod corect, ele pot adăuga caracterul stilului tău. Acestea trec, de obicei, din generație în generație sau sunt primite ca moștenire, astfel încât acestea să poată avea și o valoare sentimentală.
 • Imaginea intitulată
  2
  Combinați un ceas de buzunar cu o vestă. În mod ideal, așezați ceasul în buzunarul care vă convine cel mai bine, treceți lanțul printr-o ochetă a vestei și plasați cârligul în buzunar pe partea opusă. Acest aranjament vă va oferi un aspect sofisticat, dar subtil, fără a-și pierde funcționalitatea.
 • Imaginea intitulată Purtați un pas de vizionare 12
  3
  Combinați un ceas de buzunar cu o rochie sau pantaloni denim. Doar puneți-l în buzunarul care vă convine cel mai bine, treceți lanțul prin clema pantalonilor și țineți cârligul în același clip, lăsându-l expus. În acest fel, veți proteja ceasul și veți putea vedea timpul rapid și ușor.
 • Imaginea intitulată
  4
  Nu vă fie frică să folosiți un ceas de buzunar dacă sunteți o femeie. Chiar dacă femeile nu le poartă, de obicei, ele vă pot oferi un aspect clasic. Puteți pune un lanț lung și utilizați-l ca un colier sau reglați-l pe o broșă sau un ac pentru a vă decora bluza. În cazul în care ceasul de buzunar are multe detalii decorative, nu uitați să păstrați cantitatea de accesorii suplimentare la un nivel minim.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să găsești fereastra mecanică a lui Edgar în Final Fantasy VICum să găsești fereastra mecanică a lui Edgar în Final Fantasy VI
  Cum se face un ceas în Adobe IllustratorCum se face un ceas în Adobe Illustrator
  Cum sa faci ceasuriCum sa faci ceasuri
  Cum se face un ceas de hârtie pentru a arăta timpulCum se face un ceas de hârtie pentru a arăta timpul
  Cum sa faci un ceas Salvador DalíCum sa faci un ceas Salvador Dalí
  Cum se joacă ceasul pacientuluiCum se joacă ceasul pacientului
  Cum să devii un spionCum să devii un spion
  Cum să deschideți un ceas fără instrumentele potriviteCum să deschideți un ceas fără instrumentele potrivite
  Cum să setați ora pe un ceas Baby GCum să setați ora pe un ceas Baby G
  Cum să ajustați expedierea TimexCum să ajustați expedierea Timex
  » » Cum să purtați un ceas de mână

  © 2011—2020 ertare.com