Cum să arăți mai puțin nerdy cu ochelari

A sosit timpul, trebuie să purtați ochelari deoarece medicul dumneavoastră de ochi tocmai le-a prescris sau pentru că trebuie să vă odihniți de lentilele de contact. În timp ce ideea de a purta ochelari poate vă stânjenesc din cauza tuturor glumelor și stereotipurilor "cu patru ochi", nu vă faceți griji. Astăzi, purtarea ochelarilor este la modă și acest articol vă va ajuta să alegeți și să utilizați ochelarii pentru a vă arăta atractiv, elegant și sofisticat.

pași

Imaginea intitulată
1
"Alegeți-vă stilul." Nu poți decide dacă vrei să arăți ca un geniu literar, un executiv puternic sau un intelectual la modă? Uitați-vă la câteva recenzii și bloguri ("GQ", "Nylon" etc.), pagini web de ochelari (warbyparker.com vinde modele de ochelari accesibile) sau emulați alte persoane care au un aspect care vă place.
 • Asigurați-vă că stilul dvs. se potrivește cu ochelarii doriți. De exemplu, o centură perfectă sau o bijuterie. Ochelarii noi vă vor da o notă caracteristică dulapului și personalității voastre.
 • Imaginea intitulată
  2
  "Alegeți cadre și lentile." Faceți o cercetare înainte de a vizita un oftalmolog pentru a întreba dacă există o promovare. Asigurați-vă că mergeți mai devreme, astfel încât să nu vă simțiți presați de timp. Dacă puteți, luați un prieten sau un membru al familiei pentru a servi ca model și pentru a purta haine care reprezintă stilul tău.
 • Înainte de a încerca ochelarii, cereți medicului dumneavoastră să vă recomande cele mai bune cadre în funcție de forma și dimensiunea feței.
 • Culoarea cadrului este importantă, deoarece vă va evidenția pielea, părul și culoarea ochilor. Alegeți culori îndrăznețe pentru un aspect îndrăzneț sau o țestoasă întunecată întuneric pentru un aspect mai elegant.
 • Atunci când alegeți montura, țineți cont de argumentele pro și contra de plastic și metal. Ramele din plastic vin în diferite culori și sunt rentabile și ușoare. Aceste cadre ascund și lentile groase. Cu toate acestea, acestea sunt mai ușor de rupt decât ramele metalice. Cadrele metalice sunt fabricate din materiale diferite (titan și beta-titan, de exemplu) și, în general, sunt ușoare, rezistente și rezistente la coroziune.
 • Investește în lentile antireflex și cu înaltă indexare din policarbonat. În timp ce aceste caracteristici sunt mai scumpe, veți arăta mai sofisticat atunci când vă purtați ochelarii noi, deoarece oamenii nu văd nici o zgârietură sau strălucire inofensiv asupra lor.
 • Imaginea intitulată
  3
  Fixați-vă părul. Combinați părul pentru a profita de ochelarii pe care îi alegeți. Consultați-vă stilistul pentru a vedea care tunsoare se potrivesc cel mai bine și asigurați-vă că purtați ochelarii.


 • Imaginea intitulată
  4
  Armați-vă pentru a vă îmbunătăți ochelarii. Păstrați-vă fața curată pentru a vă asigura că arătați bine cu noile dvs. cadre.
 • Pentru femei: dați formă sprancenelor astfel încât acestea să aibă un aspect curat și elegant, care evidențiază ochelarii. Îngrijitorii fără griji pot scădea stilul. Asigurați-vă că utilizați un machiaj lichid și aprobați apă pentru a împiedica obturarea obiectelor de pe lentilele dvs.
 • Pentru bărbați: decideți dacă aveți părul facial sau nu. Dacă vă decideți să aveți o mustață sau o barbă, bărbațiți frecvent. Dacă purtați ochelari, fața ta va fi centrul atenției - așa că ar trebui să arăți cât mai curat și mai curat posibil. Cu toate acestea, permițându-vă barba să crească puțin poate uneori să vă aducă un aspect atractiv.

 • Imaginea intitulată
  5
  Atitudinea este cel mai important lucru. Puteți purta haine de designer, aveți o tunsoare la modă și un aspect impecabil, dar amintiți-vă că trebuie să vă simțiți bine să arătați bine. Purtați ochelarii cu încredere!
 • sfaturi

  • Dacă puteți, vă puteți cumpăra o pereche suplimentară de pahare. Este întotdeauna o idee bună să aveți o pereche de ochelari de rezervă în cazul în care rupeți o pereche sau doriți să vă schimbați stilul.
  • Țineți lentilele curate. Cumpărați un kit de curățare a lentilelor și utilizați-l cu o cârpă pentru a vă păstra lentilele curate.
  • Ca o curtoazie, majoritatea locurilor care vând ochelari ajustează cadrele gratuit, indiferent unde le-ați cumpărat (acestea vă vor percepe numai dacă trebuie să înlocuiască un șurub). De asemenea, durează doar un minut.
  • Dacă ochelarii vă alunecă pe nas, nu le potriviți cu degetul arătător în fața oamenilor. Găsiți un mod mai subtil de a face acest lucru sau așteptați până când nimeni nu vă vede.
  • În loc să purtați ochelari sau lentile de contact, optați pentru chirurgia cu ochi laser pentru a corecta vederea. Există restricții privind cine poate sau ar trebui să aibă această intervenție chirurgicală, așa că asigurați-vă că consultați un medic înainte de a lua o decizie.

  Lucruri de care ai nevoie

  • ochelari
  • Kit de curățare pentru lentile
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci ochelari de soareCum sa faci ochelari de soare
  Cum se fac lentile steampunkCum se fac lentile steampunk
  Cum să fixați o ochelari cu dungiCum să fixați o ochelari cu dungi
  Cum să purtați ochelari de soare pentru bărbațiCum să purtați ochelari de soare pentru bărbați
  Cum să cumpărați ochelari sau ochelari mai ieftiniCum să cumpărați ochelari sau ochelari mai ieftini
  Cum să vă păstrați ochelariiCum să vă păstrați ochelarii
  Cum să alegi ochelariiCum să alegi ochelarii
  Cum de a elimina dungi în ochelari de soareCum de a elimina dungi în ochelari de soare
  Cum sa alegi ochelari de soareCum sa alegi ochelari de soare
  Cum să identificați ochelari de soare autenticCum să identificați ochelari de soare autentic
  » » Cum să arăți mai puțin nerdy cu ochelari

  © 2011—2020 ertare.com