Cum arata mai atractiv

Privind atractiv este o modalitate foarte bună de a atrage atenția într-un mod distractiv și de a te simți bine despre tine! Există numeroase moduri de a prezenta lumii un aspect atrăgător. De asemenea, a fi atrăgător nu are prea mult de-a face cu aspect fizic real și mai mult cu atitudinea ta și cu modul în care acționezi! Consultați pasul 1 pentru a începe.

pași

Partea 1
Se pare sexy cu machiaj și păr

Imaginea intitulată Faceți-vă uimitor pasul 1
1
Aveți grijă de piele Pielea ta este primul lucru pe care oamenii îl vor observa. Acesta este motivul pentru care ar trebui să vă asigurați că aveți grijă de ea în mod corespunzător. Aproape toti oamenii (chiar celebritati!) Au cosuri si imperfectiuni pe pielea lor. În loc să stresați pentru un boabe, încercați să lucrați asupra sănătății pielii în general.
 • Folosind un detergent facial de bază și simplu în fiecare zi vă veți ajuta să îndepărtați murdăria și grăsimile nedorite, fără a elimina complet uleiurile bune. Spălați-vă fața dimineața când vă ridicați și iți înainte să dormiți.
 • Aflați ce tip de piele trebuie să obțineți crema hidratantă potrivită și curățare facială. Persoanele a căror piele este uscată au adesea o piele exfoliantă. Pielea grasă arată grasă sau strălucitoare la numai câteva ore după spălare. Pielea sensibilă se simte adesea tensionată sau mâncărime și are reacții alergice la diferite substanțe chimice.
 • Umidificați-vă fața, mâinile și mai ales corpul în momentele cele mai uscate ale anului (cum ar fi iarna sau vara). Menținerea pielii umezite vă va ajuta să vă arătați radiante și sănătoase!
 • Evitați să vă atingeți fața, deoarece grăsimea de pe degete poate irita pielea feței dvs. și poate provoca mai multe cosuri.
 • Imagine intitulată Faceți-vă căutați Hot Hot 2
  2
  Îmbunătățiți-vă caracteristicile cu machiajul. Machiajul nu este neapărat pentru toată lumea, dar poate fi o modalitate excelentă de a te face să te simți mai bine și mai atrăgător. Puteți utiliza machiaj pentru a îmbunătăți caracteristicile diferite ale feței.
 • Acesta este punctul în care machiajul poate fi foarte util. Dacă aveți o zi proastă cu pielea, puteți să vă acoperiți cosurile și să utilizați machiaj pentru a vă spori ochii (dacă acestea sunt unele dintre cele mai bune atribute fizice ale dvs.).
 • Dacă aveți ochi cu adevărat frumoși (pentru că îi aveți!), Puteți să vă îmbunătățiți culorile cu o fard de ochi. Evitați alegerea unei umbre a ochiului care să se potrivească exact cu culoarea ochilor, deoarece pare prea monocromă. De exemplu: dacă aveți ochi albaștri, încercați umbra purpurie (lavanda pentru zi și o culoare prune adâncă pentru noapte). Dacă ieșiți să dansați, utilizați o nuanță metalică, cum ar fi turcoazul sau argintul.
 • Rujul poate fi o modalitate excelentă de a obține un aspect dinamic și spectaculos. Rujul roșu este cel mai bun prieten al unei fete. Combinați-l cu un stil de ochi fumător și o rochie neagră clasică și veți fi gata!
 • Imaginea intitulată Faceți-vă uimitor pasul 3
  3
  Utilizați un stil de machiaj "natural". Acest stil vizează păstrarea aspectului natural al feței, sculptând-o pentru a satisface nevoile dvs. de a arăta atractivă. Acest lucru vă îmbunătățește aspectul (în special ochii) fără a fi foarte interesant sau evident.
 • Adăugați o definiție la ochi prin aplicarea unui tonus natural și subtil (cum ar fi maro). Aplicați o mică umbra de ochi cu o pensulă în maro deschis sau șampanie.
 • O mică rimelie vă deschide genele și le face să pară mai lungi. Asigurați-vă că obțineți o rimel care te potrivește bine, pentru că unii pot fi cu adevărat lipicios și lipicios, ceva ce nu vrei.
 • Formați-vă fața cu pulbere de bronz pentru a vă îmbunătăți obrajii. Aplica fard de obraz te poate ajuta lărgi sau a mări fața, după cum doriți (aplicați-l într-o linie orizontală pentru a lărgi sau de-a lungul templelor si maxilarului pentru a lungi).
 • Imagine intitulată Faceți-vă căutați Hot Step 4
  4
  Încearcă stilul ochilor fumatori. Ochii fumatori sunt mereu purtati si arata bine pentru un stil formal sau casual. Acest stil atrage atenția asupra ochilor dvs. prin creșterea culorii. Aplicați o bază de umbre a ochiului pe pleoapa, astfel încât culorile umbrei întunecate ale ochilor să nu funcționeze.
 • Răspândiți o umbra naturală a ochiului peste pleoapele întregi. Aplicați o umbră de ochi strălucitoare de la bază până la fruntea pleoapei. Aplicați un dermatograf întunecat (maro sau negru) pe linia de sus și de jos a filei. Împletiți conturul cu un tampon.
 • Răspândiți o umbra întunecată a ochilor peste toată pleoapa și pliați-o. Amestecați culoarea în sus și în jos.
 • Aplicați o culoare care se extinde sub osul frunții și în conducta de rupere. Aplicați un dermatograf pe linia interioară a filei pentru a intensifica efectul. Acoperiți genele cu două sau trei straturi și râziți-le.
 • Imaginea intitulată Faceți-vă uimitor pasul 5
  5
  Spălați-vă bine părul. Indiferent de stilul pe care îl folosiți, părul sănătos este întotdeauna cel mai atractiv păr. Spălați-vă părul de câte ori aveți nevoie. Cu toate acestea, pentru toate tipurile de păr, trebuie să vă asigurați că vă spălați doar scalpul. Spălarea vârfurilor se poate usca!
 • Parul fin trebuie să fie spălat o dată pe zi până la o dată la trei zile, în funcție de ceea ce descoperi că funcționează bine pentru tine. Acum, există unele speculații că spălarea cu șampon în fiecare zi poate provoca cu adevărat părul să se usuce mai repede și, prin urmare, să producă mai multă grăsime. S-ar putea să trebuiască să experimentați spălând-o mai puțin în mod regulat sau poate schimbați șamponul.
 • Dacă părul este de obicei gras, ar trebui să-l spălați cu șampon în fiecare zi. De asemenea, puteți lua în considerare schimbarea șamponului, deoarece aceasta poate fi cauza părului gras.
 • Părul este mai curat și mai dens (și în general mai gros!) Probabil are nevoie de mai puțină spălare. De câteva ori pe săptămână, cel mult trei, altfel se va usca mai repede și asta o va face să se încurce.
 • Imagine intitulată Faceți-vă căutați Hot Step 6
  6
  Faceți tunsul potrivit. Parul este ceva care vă poate evidenția și îmbunătăți fața, sau puteți obține opusul. Odată ce ați afla forma feței dvs., va fi simplu să alegeți o tăietură care să vă fie potrivită. Există șase forme de bază: ovale, rotunde, pătrate, dreptunghiulare, în formă de inimă și în formă de diamant.
 • Pentru o față ovală, fața ta este de 1,5 ori mai mare decât lățimea feței tale. De obicei, fruntea ta este mai mare decât bărbia. Cu o față ovală, ești norocos că aproape toate coafurile tale arată bine.
 • O față rotundă are pomeți proeminenți, iar lungimea și lățimea feței sunt similare. Evitați bretonurile și încercați să creați volum în partea superioară (coapsele și panglicile sunt bune). Acest lucru vă va arăta aspectul unei fețe ovale.
 • O față pătrată are o maxilară proeminentă și o bărbie pătrată. Submaxila și fruntea dvs. au aceeași lățime aproximativă. Frizul și părul scurt vă fac de multe ori aspectul mai pătrat, deci este de obicei cel mai bine să evitați aceste stiluri. Utilizați straturi și o dimensiune medie a părului pentru a vă ajuta să vă modelați fața.
 • O față dreptunghiulară este puțin mai lungă decât fața ovală (cu care este adesea confuză) și nu este la fel de lată. Persoanele cu o față dreptunghiulară pot avea și bărbie arcuită. Fringe și straturile de la înălțimea bărbii sunt bune pentru această formă a feței, care vă va ajuta să nu vă uitați atât de mult.
 • Pe fața sub formă de inimă, atât fruntea, cât și pomeții sunt largi. Forma inimii înseamnă că aveți o maxilară îngustă și o bărbie ascuțită. Alegeți coafuri mai lungi și mai largi în jurul bărbiei.
 • În fața în formă de diamant, atât submaxila, cât și fruntea sunt înguste. Pomeții tăi sunt cea mai largă parte a feței tale. El generează volum în jurul liniei capilare și a maxilarului, limitând în același timp volumul din jurul maxilarului. Fringe și textura pe vârfuri pot ajuta la acoperirea strâmtorii părului și bărbie.
 • Imagine intitulată Faceți-vă căutați Hot Step 7
  7
  Găsiți coafura potrivită. Uneori, a fi atractivă înseamnă găsirea coafurii potrivite. Găsiți o pereche de coafuri care vă fac să arăți uimitor și că vă place. Schimbați-le în timpul săptămânii, astfel încât stilul dvs. să nu devină plictisitor. Uneori încercați una nouă pentru a păstra lucrurile interesante.
 • Pentru par ondulat, încercați următoarele: un pick-up și mânjite cu un rulos nu atât de definit care încadrează coafura feței, o altă opțiune este de a ridica parul de pe părțile laterale ale capului și cravată în spate, lăsând capetele ondulată, sau încercați un bun bun lângă partea care nu este agitat
 • Pentru păr drept, încercați următoarele: o linie de lângă restul de păr în vrac, o coada de cal cu volum la coroana folosind unele fixativ, o împletitură franceză pe fiecare parte a capului, care cravată în înapoi și lăsați restul părului liber.
 • Pentru parul cret, încercați următoarele: o scurtă, sau lăsați părul liber, cu un pic de smântână și o liniuță de lângă sobru pentru a crea volum în partea de sus, sau asamblează o mică secțiune de păr de la capătul superior al acesteia linia parului si a pus înapoi, atunci când părăsesc părțile laterale și din spate în vrac, sau de a lua unele mici secțiuni de păr și sujétalas cu o furculita pe partea de sus.
 • Partea 2
  Se pare sexy cu haine

  Imagine cu titlul Asigurați-vă că te uiți la fierbinte Pasul 8
  1
  Purtați haine potrivite pentru dvs.. Hainele care sunt mari pentru tine sau foarte mici vă vor face să arătați dezordonate. Veți sfârși, de asemenea, să vă simțiți incomod, ceea ce, la rândul său, vă va face să nu vă simțiți atât de încrezători sau atragători. Hainele pe care le aveți vor favoriza și tipul de corp, indiferent de ce se întâmplă.
  • Luați măsurătorile Măsurați-vă bustul în cea mai largă parte, ținând ferm, dar nu atât de strâns, o bandă de măsură a unui croitor. Măsurați-vă talia cu banda mică măsurată, aceasta este partea în care corpul dvs. se îndoaie în mod natural. Măsurați șoldul în cea mai largă parte a șoldului și spatelui. Țineți cont de aceste măsuri atunci când vedeți diagrama de dimensiuni.
  • Ia un sutien care ti se potriveste. Aproape toate femeile folosesc dimensiunea gresita a sutienului. Acest lucru este foarte mic sau foarte mare. Cea mai bună modalitate de a vă asigura că utilizați dimensiunea corectă este să obțineți cea potrivită de la cineva care știe ce faceți (de obicei o companie care vinde lenjerie de corp, cum ar fi Victoria`s Secret).
 • Imagine intitulată Faceți-vă căutați Hot Hot 9
  2
  Construiți tinuta care vă convine. O parte a aspectului atractiv are un costum care vă favorizează și vă îmbunătățește aspectul. Dacă purtați haine care nu se potrivesc cu tine, atunci nu contează cum arată. Găsirea de haine care vă favorizează are puțină răbdare și experimentare.
 • Alege-ți "uniformă". Aceasta înseamnă câteva seturi (între două sau trei) pe care doriți să le utilizați și că știți că vă potriviți. Prin purtarea acestor costume ca bază, creați un stil care vă va face pe oameni să vă vadă. De exemplu: dacă de obicei purtați rochii, alegeți un tip de rochie care servește ca și dumneavoastră "uniformă", ca stilul retro al anilor 50. Pentru a vă oferi o varietate mai mare, puteți adăuga curele diferite și rochii de diferite culori. În funcție de vreme, poți purta ciorapi și cizme, sau picioare goale și pantofi mici.
 • Având baze neutre vă poate ajuta să vă restrângeți îmbrăcămintea, astfel încât să nu scăpați prea mult de sub control. Aceasta înseamnă niște pantaloni de bază și bluze în culori neutre (cum ar fi albastru, albastru, alb sau gri). Puteți să le combinați cu pantaloni sau bluze fluorescente sau accesorii. De exemplu, purtați un tricou roșu tipărit cu blugi strâmt negri, o jachetă gri și cizme gri. Puteți adăuga unele cercei mari (luminoase sau portocalii) sau o eșarfă.
 • Sa demonstrat că roșul este culoarea care atrage cea mai mare atenție. Femeile care o folosesc sunt de obicei văzute ca fiind mai senzuale decât cele care nu (sau care nu poartă roșu la un moment dat). Purtați o rochie roșie îndrăzneață sau chiar o eșarfă roșie pentru a ridica factorul senzual.
 • Imaginea intitulată


  3
  Utilizați accesorii amuzante. Indiferent dacă este vorba de o pungă distractivă cu culori strălucitoare, o centură mare sau cercei care atrage ochii - accesoriile reprezintă modalitatea de a vă arăta individualitatea fără să fiți copleșiți. Există o mulțime de modalități de a favoriza o tinuta, astfel încât oamenii să observe stilul tău!
 • Portofelele sunt bucăți de stil deosebit, dar și utile. Dacă aveți tendințe la anumite culori (cum ar fi verdele și maro), alegeți un portofoliu care să completeze acele culori (cum ar fi un aur strălucitor).
 • Categoric, bijuteriile reprezintă o modalitate de a atrage atenția. Determinați ceea ce vă place și arătați-i! Cercei lungi și agățat sunt potrivite pentru persoanele cu părul scurt sau unul care este de obicei înapoi. Purtarea de perle cu blugi și o cămașă poate da atingere clasică. Puteți utiliza, de asemenea bijuterii pentru a alege stropi de culoare pe hainele tale (de exemplu, dacă purtați o rochie de aur cu margini verzi, ați putea alege pante verzi pentru a face rochia).
 • Eșarfe, curele și șosete (ciorapi, șosete, chilot, etc.) sunt elemente utile care pot arăta, de asemenea, atractive! Aveți posibilitatea să luați o curea și o eșarfă de culori strălucitoare pentru a vă îmbina cu setul de bluze sau pantaloni mai subtile. Ai putea purta o rochie gri închisă, cu o pereche de colanți cu model și luminos.
 • Imagine intitulată Faceți-vă căutați Hot Pasul 11
  4
  Ia pantofii potriviți. Trebuie să obțineți pantofii care se potrivesc cu garderoba dvs., dar și să vă simțiți confortabil. De exemplu, dacă nu puteți merge cu tocuri înalte, cel mai bine este să omiteți tocurile înalte și să păstrați pantofii scăzut. Când nu vă simțiți confortabil, ceilalți oameni văd acest lucru și este mai puțin probabil să vă credeți că sunteți atrăgători.
 • Pantofii scumpe sunt într-adevăr un tip de pantofi versatil. Puteți face un costum elegant elegant sau vă puteți întoarce la îmbrăcăminte casual foarte formal. În funcție de culoarea pantofului, acesta poate fi un element de stea (cum ar fi roșu) sau un confort subtil (cum ar fi gri sau maro).
 • Cizmele oferă un stil clasic celor mai multe echipamente, mai ales dacă au un pic de taco. Cizmele negre sunt foarte versatile și, dacă sunt confortabile, le puteți folosi oriunde. Ghete cu gât lung sunt excelente cu blugi, fuste și chiar pantaloni scurți și chilot!
 • Înălțimea tocurilor este ceva cu care va trebui cu siguranță să vă obișnuiți înainte de a începe să le îmbinați cu îmbrăcămintea. Purtarea unei perechi de tocuri colorate puternic vă poate face să vă simțiți și să vă arătați atrăgători! Ele pot oferi puțină eleganță oricărui costum (chiar și cu blugi și un tricou), dar dacă nu se potrivește în mod corespunzător, veți descoperi că vă simțiți incomod.
 • Imaginea intitulată Faceți-vă căutați Hot Step 12
  5
  Scoateți stilul dvs. unic Urmând doar cele mai recente tendințe este o modalitate sigură de a merge neobservată. Ei sunt cei care combină tendințele actuale cu propriul lor flare de stil la care sunt etichetate ca fiind "atractive". Asta pentru că acești oameni se evidențiază și știu ce se potrivește mai bine.
 • O modalitate bună de a crea un stil unic fără a vă introduce pe noi în întregime pe un teritoriu nou este de a găsi câteva piese de expoziție cheie. Acestea sunt lucruri cum ar fi bijuterii, eșarfe, pantofi, chiar și culori deosebite care sunt unice pentru tine. De exemplu: ați putea folosi fuste și rochii de bază, dar cu costume la modă și lustruite (cum ar fi folosirea unei pictură Monet sau utilizarea unor costume cu un design spațial).
 • Căutați haine în locuri neobișnuite. Îmbrăcămintea pentru femei are tendința de a arăta la fel, dar puteți obține tricouri grozave (cu modele de spațiu, dinozauri și personaje de desene animate) în secțiunea băieți. De asemenea, găsirea de obiecte unice (cum ar fi bijuterii realizate manual) vă poate ajuta să ieșiți în evidență.
 • Partea 3
  Luați decizii pentru a vă schimba într-un stil de viață care vă face să arătați atractivi

  Imagine cu titlul Asigurați-vă că te uiți la cald Pasul 13
  1
  Lucrează pentru a rămâne sănătos. Sănătatea este foarte importantă pentru aspectul fizic și pentru sănătatea mentală și fizică. Lucrurile cum ar fi obținerea unui somn suficient și a exercitării pot afecta foarte mult aspectul fizic (în special pielea).
  • Exercitarea este o parte foarte importantă a aspectului atrăgător! Nu este neapărat să pierdem în greutate, ci să rămânem sănătoși. Exercitiile elibereaza substante chimice care imbunatatesc starea ta de spirit si pastreaza corpul tau mai sanatos. O perioadă de 30 de minute de exerciții fizice este recomandată în fiecare zi. Așa că puneți muzică și dansați sau mergeți la fugă.
  • Ia suficient somn. Lipsa de somn nu numai ca te face sa te uiti emaciat, dar te face sa te simti rau si sa-ti intensifice problemele existente. Încercați să dormiți cel puțin opt ore pe timp de noapte (dacă sunteți adolescent, încercați să dormiți nouă ore). Cu cât dormiți mai mult înainte de miezul nopții, cu atât va fi mai fericit corpul vostru. Opriți toate dispozitivele electronice (telefon, computer, iPod) cu cel puțin 30 de minute înainte de culcare.
  • Bea suficienta apa. Mulți oameni în aceste zile rătăcesc în jurul valorii de deshidratat, deoarece nu beau suficientă apă. A fi hidratat vă ajută să vă controlați greutatea, îmbunătățește pielea și vă face să vă simțiți mai puțin confuz. Încercați să beți cel puțin 8 pahare de apă în fiecare zi. Dacă nu vă place apa simplă, luați un citrus sau sifon pur sau stoarceți puțină lămâie într-o sticlă de apă. Evitați să consumați prea multă cofeină sau băuturi zaharoase, deoarece acestea vă vor deshidrata.
 • Imagine cu titlul Asigurați-vă că te uiți la cald Pasul 14
  2
  Mănâncă alimentele potrivite. Ceea ce puneți în corpul dvs. face o mare diferență în sănătatea pielii și a părului. De asemenea, face o mare diferență în sănătatea mintală. Ar trebui să vă asigurați că mâncați alimente care vă ajută să vă îmbunătățiți sănătatea fizică și psihică, în loc de alimente care vă fac să vă simțiți mai rău.
 • Pentru o dietă sănătoasă, va trebui să consumați multe fructe și legume. Mananca cel putin 5 portii de fructe si legume in fiecare zi. Cele mai bune fructe și legume sunt legumele verzi cu frunze, culorile vii (cum ar fi ardei rosu, ceapa rosie, etc), și afine, căpșuni și banane.
 • Încercați alimente care includ acizi grași esențiali, cum ar fi somonul, nucile, avocado și semințele de in. Acestea sunt foarte bune pentru sănătatea mintală, la fel ca și pentru piele.
 • Produsele lactate cu conținut scăzut de grăsimi, care au vitamina A și acidofil, vă pot ajuta să vă reglați tractul intestinal, ceea ce vă permite să eliminați toxinele din organism. La rândul său, acest lucru face ca corpul și pielea să fie mai sănătoase.
 • În mod sigur, încercați să evitați cât mai mult posibil alimentele nesănătoase, alimentele foarte prelucrate și cele dulci. Mâncarea lor nu numai că are un efect negativ asupra pielii, ci și vă va face să vă simțiți mai răi și mai hrăniți. Nu trebuie să opriți consumul complet al acestor alimente, dar mențineți consumul scăzut.
 • Mâncați trei mese principale pe zi (mic dejun, prânz, cină) și două gustări (între micul dejun și prânz și între prânz și cină). Acest lucru vă va ajuta să vă reglați glicemia și metabolismul. Mai presus de toate, asigurați-vă că aveți micul dejun, deoarece acest lucru vă va ajuta pe tot parcursul zilei. O zi tipică ar putea arăta astfel: fulgi de ovăz cu stafide si nuci pentru micul dejun, un ou fiert și mere ca o gustare, paste de grâu cu sos de roșii și brânză de sodiu scăzut pentru masa de prânz, telina unt arahide ca o gustare, pui coapta si orez cu salata la cina.
 • Imagine cu titlul Asigurați-vă că te uiți la cald Pasul 15
  3
  Dezvoltați încrederea dvs. Mai mult decât atractivitatea fizică, încrederea este ceea ce vă atrage atenția și vă etichetează "atractiv". Puteți avea o privire total normală a standardelor societății și încă aveți încrederea care îi face pe oameni să vă simtă și să vă asculte. Din fericire, încrederea este ceva pe care îl puteți practica până când vă veți simți bine.
 • Evitați să vă judeca foarte sever. Oamenii fac uneori greșeli sau spun lucruri stupide, și nimeni nu pare 100% atractiv în orice moment. Cu cât mai mult vă chinuiți atunci când lucrurile nu merg bine așa cum ați planificat, cu atât mai puțin veți fi siguri.
 • Evitați judecarea altora. Oamenii de știință au descoperit că oamenii care judecă în mod repetat pe alții reflectă aspru o imagine slabă a imaginii de sine și, prin urmare, au mai puțină încredere ca rezultat. Dacă vă vedeți că faceți judecăți negative despre alte persoane, opriți și înlocuiți judecata cu ceva pozitiv sau neutru. De exemplu: dacă vă gândiți "wow, are cea mai slabă voce" Schimbă-l și gândește-te "nimeni nu poate schimba vocea cu care se naste" sau "Ea spune cele mai bune glume!
 • Evitați compararea cu alte persoane. Acesta este un exercițiu de fuziune. Întotdeauna va exista o persoană care este mai atrăgătoare decât tine, care atrage mai multă atenție decât tine și are păr mai bun decât tine. Comparând cu toată lumea te face să te simți mai rău pentru tine, ceea ce scade încrederea ta.
 • Practicați limbajul corpului sigur. Du-te cu încredere, stai în poziție verticală cu spatele și cu pieptul înainte. Stabiliți contactul vizual atunci când sunteți cu oamenii. Nu numai că contactul vizual este extrem de atractiv, ci și un semn de încredere.
 • Imaginea intitulată Faceți-vă uitată pasul pasului 16
  4
  Scapă de negativitate. Pentru a vă menține atitudinea pozitivă și pentru a crește încrederea dvs., va trebui să lucrați pentru a scăpa de negativitate. Gândurile negative despre tine și ceilalți te vor face să te simți mai rău despre tine și alte persoane vor observa aceste sentimente, fie conștient, fie nu.
 • De exemplu, dacă te uiți în oglindă în fiecare dimineață și spui "uau, sunt oribil", nu numai că te vei convinge că ești oribil, dar vei convinge și alți oameni.
 • Acordați atenție modelelor de gândire și locului în care sunt cele mai negative gânduri despre dvs. Fiind atenți la modul în care vă gândiți la voi înșivă, veți începe să observați toate lucrurile oribile pe care le spuneți zilnic. Odată ce identificați aceste gânduri, puteți lucra pentru a le schimba.
 • Când aveți gânduri negative despre dvs., înlocuiți-le cu gânduri pozitive sau neutre. De exemplu: dacă credeți "wow, sunt oribil", de fiecare dată când te uiți în oglindă, du-te înapoi și gândește-te în locul tău "dintii mi se par bine astazi", sau vă mulțumesc pentru că sunteți sănătoși. Puteți lucra de la neutru la pozitiv. Începe prin a vă spune că sunteți frumoși și cu timpul veți începe să credeți asta.
 • Scapă de oamenii negativi din viața ta cât poți. Oamenii care te fac să te simți rău despre tine, cei care te critică în mod constant și-ți iau energia, sunt oamenii pe care trebuie să-i eviți cât mai mult posibil. Dacă nu le puteți scoate complet din viața dvs., stabiliți limite de timp pentru a fi doar cu ei pentru o perioadă scurtă de timp.
 • Imaginea intitulată Faceți-vă uimitor pasul 17
  5
  Arătați cele mai bune calități În timp ce ce "atractiv" De obicei, provine de la aspect fizic și de încredere, de obicei, oamenii consideră că cei care au caracteristici de personalitate bune sunt mai atractive decât cei care nu au.
 • Bunătatea, a fi un bun ascultător și respectul față de ceilalți sunt calități care fac ca oamenii să te văd ca pe cineva mai atrăgător decât ceea ce ți-ar sugera aspectul fizic. Cultivarea acestor calități vă poate crește atractivitatea în mintea altor oameni.
 • Ajutați-i pe alții fără a aștepta nimic în schimb. Luați un prieten la numirea medicului dumneavoastră, cumpărați băutura de cafea persoanei din spatele tău în linie, oferă timp și bani pentru un adăpost fără adăpost.
 • Aceasta nu înseamnă că trebuie să trăiești pentru alții. Ajutarea oamenilor și ascultarea oamenilor sunt lucruri minunate, atâta timp cât vă îngrijiți în același timp.
 • Imaginea intitulată Faceți-vă uimitor pasul 18
  6
  Educați-vă despre percepția frumuseții. Unul dintre lucrurile care ar trebui luate în considerare atunci când vă străduiți să obțineți "atractiv" este asta "atractiv" este constant redefinită. Acesta este motivul pentru care sinele și încrederea în sine este cel mai important lucru.
 • Nu te mai compara cu femei și fete în reviste și la televiziune. Femeile astea "perfect ", într-adevăr nu arată așa. Ei au o echipă de stilisti, artiști de costume, artiști de machiaj, iluminat special și Photoshop pentru a le face să arate așa cum fac ei.
 • Amintiți-vă că oamenii considerați odată agitația atractivă (un articol care a făcut ca fundul să arate uriaș, făcând talia să arate anormal de mică). Unele dintre moduri și versiuni "atractiv" astăzi arată la fel de prost.
 • sfaturi

  • Tăiați părul cel puțin cu câteva zile înainte de a începe cursurile sau înainte de a începe un nou loc de muncă. În acest fel, veți avea ocazia să vă obișnuiți cu acest lucru înainte de a intra într-o nouă situație.
  • Dacă ochii tăi sunt roșii și umflați din cauza lipsei de somn suficient, poți pune pungi de ceai rece și umed peste ochi și folosești o cârpă rece pentru a scăpa de acei ochi roșii umflați.
  • Dacă vă place să utilizați parfum, faceți-o cu moderatie. Cu cât cineva vine mai aproape să-ți miroasă parfumul, cu atât este mai seducător pentru ambele.
  • Mergeți cu mândrie și aveți încredere.

  avertismente

  • Rețineți că nimeni nu este atractiv 100% din timp. Acest lucru este valabil pentru toată lumea: fiecare dintre celebrități și toți oamenii "atractiv". Foarte puțini oameni se scot din pat în fiecare dimineață, arătând ca într-un film.
  • Încearcă să nu devii obsedat de ființă "atractiv". Este un standard de neatins. Asta nu înseamnă că nu vă puteți bucura de îmbrăcăminte în haine de distracție, machiaj sau atenție!
  • Amintiți-vă că nu vă datorezi frumusețea nimănui. Standardele de frumusețe în aceste zile și vârstă, în special pentru femei, sunt foarte greu de urmat. Chiar dacă purtați machiaj în fiecare zi și vă îmbracați numai în hainele cele mai atractive, nu respectați standardele tuturor. Nu încercați Doar respectați propriile standarde de frumusețe.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică machiajul pe pielea grasăCum se aplică machiajul pe pielea grasă
  Cum să acoperi imperfecțiunile pielii cu machiajulCum să acoperi imperfecțiunile pielii cu machiajul
  Cum sa ai grija de fata ta (pentru femei)Cum sa ai grija de fata ta (pentru femei)
  Cum să ai grijă de pielea ta să fii bărbatCum să ai grijă de pielea ta să fii bărbat
  Cum sa alegi si sa folosesti servetele de curatareCum sa alegi si sa folosesti servetele de curatare
  Cum să falsificăm oamenii să creadă că ești fierbinteCum să falsificăm oamenii să creadă că ești fierbinte
  Cum sa faci creme de curatare pentru aromoterapia pieliiCum sa faci creme de curatare pentru aromoterapia pielii
  Cum sa faci un scrub facial de cafea si ou albCum sa faci un scrub facial de cafea si ou alb
  Cum să obțineți un aspect facial acasăCum să obțineți un aspect facial acasă
  Cum se hidratează pieleaCum se hidratează pielea
  » » Cum arata mai atractiv

  © 2011—2020 ertare.com