Cum să arăți frumos dacă ai o figură umplute

Pentru a vă straluci frumos figura frumoasă, există câteva considerații care trebuie luate în considerare atunci când sunt văzute și cumpărate haine. Acest articol explică modul în care puteți purta figura dvs. umplut pentru a obține cele mai multe din ea.

pași

Imaginea intitulată
1
Purtați haine care vă potrivesc bine. Nu purtați haine prea libere sau prea strânse. Găsiți o dimensiune potrivită pentru dvs.
 • Imaginea intitulată
  2
  Accentuați cele mai bune atribute. Ai păr frumos? Uciderea picioarelor? Alegeți stilul care evidențiază aceste atribute. Atenție directă la gât sau la buze cu o bluză sau un ruj frumos, folosind o centură discretă sau un pulover care vă înmoaie talia. Dacă talia dvs. este mai restrânsă decât restul trunchiului, arătați-o cu o centură mai izbitoare.
 • Imaginea intitulată
  3
  Cumpărați ceea ce se potrivește corpului, nu cu ceea ce indică eticheta. Încercați aceleași haine în 2 sau 3 dimensiuni diferite și alegeți cel care vă simte cel mai bine corpul tău Acest lucru înseamnă că, chiar dacă eticheta spune dimensiunea corectă, dar stoarce rulourile dvs., nu o cumpărați.
 • Imaginea intitulată
  4
  Cumpararea unui lenjerie adecvata este cheia. Un sutien cu un sprijin bun poate transforma ceva plictisitor în dinamit pur. Asigurați-vă că nu scădeați prețul unui sutien adecvat. Mulți ajutoare la magazinul de la departamentele de ajutor sunt de ajutor în a determina dacă un sutien se potrivește sau nu. Se recomandă să cumpărați o mărimea paharului care să acopere întregul piept, pe ambele părți și înainte (cu excepția cazului în care cumpărați un sutien cu efect de îmbunătățire). De asemenea, asigurați-vă că este confortabil - dimensiunile nu sunt universale. Dimensiunea sutienului unei anumite companii se poate simți bine, dar aceeași dimensiune a unei alte companii poate fi foarte strânsă. Fiți răbdători și încercați-i. Acest lucru se aplică și la chilotei.
 • Imaginea intitulată
  5
  Puteți, de asemenea, să ia în considerare cumpărarea de lenjerie de corp, care este moale și formează figura dumneavoastră. Nu numai că îți face hainele să arate mai bine, ci și încrederea ta! Nu mai există urme pentru lenjerie, da!
 • Imaginea intitulată


  6
  Decideți să aveți stil. Nu vă mulțumiți pentru hainele care vă ajung bine. Căutați îmbrăcăminte elegantă, care este bine făcută și luați în considerare cumpărarea acesteia ca o investiție. Când purtați haine care arată bine, vă veți simți bine și oamenii vor observa și vă vor da complimente.
 • Imaginea intitulată
  7
  Mergeți cu încredere. Fii fericit despre cine esti - este mai important si vorbeste mai mult despre tine decat rochia sau marimea ta a facut vreodata.
 • Imaginea intitulată
  8
  Distrează-te în ciuda a ceea ce cred că ar trebui să facă alte persoane. Programe cum ar fi "Ce să nu purtați" ("Ce nu ar trebui să purtați") ei spun ce ar trebui sau nu ar trebui să utilizați și aceste sfaturi au meritele lor. Dar dacă vă place foarte mult de aceste lycra pentru pielea leopard le utilizați! Purtați doar în mod neutru, hainele cu culori maro sau negre ajută la neutralizarea acestora. Este bine să fii îndrăzneț sau strălucitor, în ciuda faptului că e mare, fă-o cu stil și bun gust.
 • Imaginea intitulată
  9
  Purtați blugi sau pantaloni drepți. Acestea vor avea accent pe șolduri și cap la cap, dar vor beneficia și de curbele voastre. Completați-le cu pantofi ascuțiți pentru a vă face picioarele lungi.
 • Imaginea intitulată
  10
  Când cumpărați îmbrăcăminte de noapte, amintiți-vă că nu vă limitați la purtarea de rochii numai! Purtați o pantaloni de rochie neagră cu o bluză strălucitoare și pantofi frumoși. Dacă decideți să purtați o rochie, asigurați-vă că vă potrivește! Bras fara sutiene poate fi dificil de folosit pentru busturi mari, asa ca fii atent. O fusta de lalele poate face si minuni pentru marimile mari de la talie in jos.
 • sfaturi

  • Afișarea mai multă piele nu vă va face să arătați mai subțiri. Te va face să arăți ca o femeie de mărime plus care arată o mulțime de piele.
  • Găsirea imaginii potrivite poate fi dificilă pentru cifrele cele mai umple. Du-te la magazine care au o secțiune de dimensiuni mari sau magazine speciale pentru oameni mari. Sau puteți încerca cumpărăturile online.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O atitudine pozitivă
  • Prieteni buni, puternici și înțelegători.
  • Un centru comercial, un magazin universal etc.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să decideți ce să purtațiCum să decideți ce să purtați
  Cum sa alegi ce sa poarte ca o fata preadolescentaCum sa alegi ce sa poarte ca o fata preadolescenta
  Cum sa alegi o tinutaCum sa alegi o tinuta
  Cum de a găsi blugi perfect pentru tineCum de a găsi blugi perfect pentru tine
  Cum să vă confruntați cu faptul că nu aveți un bustCum să vă confruntați cu faptul că nu aveți un bust
  Cum să alegeți ce să purtați în funcție de locul în care mergețiCum să alegeți ce să purtați în funcție de locul în care mergeți
  Cum să fii conștient că ești frumoasăCum să fii conștient că ești frumoasă
  Cum să eviți să fii victimă a modeiCum să eviți să fii victimă a modei
  Cum de a face un frumos bust platCum de a face un frumos bust plat
  Cum să purtați pulovere mariCum să purtați pulovere mari
  » » Cum să arăți frumos dacă ai o figură umplute

  © 2011—2020 ertare.com