Cum să arăți instantaneu subțire

Vreți să arătați mai subțiri fără a merge la sala de sport? Desigur, da! Există multe modalități de a arăta atrăgătoare instantaneu fără a fi nevoie să faceți diete periculoase sau chirurgie plastică drastică, dacă sunteți dispus să planificați și să fiți strategici. Începeți prin citirea primului pas pentru a începe să pierdeți greutatea.

pași

Partea 1
Alegerea hainelor măgulitoare

Imaginea intitulată Look Thinner Thinner Step 01
1
Purtați haine care vă potrivesc. Ar trebui să porniți întotdeauna purtând haine care vă potrivesc. Îmbrăcămintea care este prea mare sau prea mică vă va face să arătați mai gros decât voi. Îmbrăcămintea nu trebuie să fie strânsă, deoarece acest lucru creează și evidențiază aspectul de rulouri de grăsime. De asemenea, hainele nu trebuie să fie prea libere, deoarece volumul formei dvs. va face să pară că aveți mai mult sub îmbrăcăminte decât aveți de fapt. Dimpotrivă, purtați doar haine care se potrivesc cu tine. Îmbrăcămintea dvs. trebuie să adere ușor la forma dvs., fără a fi nevoie să stoarceți.
 • Acest lucru este valabil și pentru lenjeria de corp. Trebuie să purtați lenjerie de corp și sutiene care se potrivesc dvs. Multe femei, de exemplu, poartă un sutien care are dimensiunea greșită. Lenjerie de corp nu ar trebui să „muște“ solduri si sutiene ar trebui să țină piept și sprijinit ferm în loc, fără a crea role de pe părțile laterale sau de a face sanii tai pot fi distribuite pe margine.
 • Imaginea intitulată Look Thinner Thinner Step 02
  2
  Utilizați accesorii care atrag atenția asupra taliei. Un aranjament ușor de îmbrăcăminte pentru a te face să arăți mai subțire este să atragi atenția asupra taliei tale naturale. Aceasta este cea mai subtire parte din talie. Alegeți cămășile în timp ce acestea ajung la talie și stiluri care includ curele, modele, textura sau cusături care atrag atenția asupra taliei.
 • De exemplu, cămășile care au împletit materialul la înălțimea taliei vă pot face să arătați mai mici.
 • Imaginea intitulată Uită-te imediat la Thinner Step 03
  3
  Alegeți accesorii care evidențiază piept și șolduri. Puteți face ca talia să fie mai mică, subliniind dimensiunea pieptului și a șoldurilor. Utilizați camasi, fuste si rochii care lărgesc șoldurile (daca esti un tip, încercați să poarte o cămașă din pantaloni ori de câte ori este posibil). Puteți purta și bluze care vă fac pieptul mai mare. Femeile pot purta cămăși cu pliuri sau un gât de horn în față, de exemplu.
 • Imaginea intitulată Look Thinner Thinner 04
  4
  Asigurați liniile de tăiere. Puteți crea multe iluzii cu privire la mărimea dvs. atunci când faceți liniile de tăiere. Linia de tivul de fuste, jachete, cămăși și alte articole de îmbrăcăminte pot schimba modul în care arăți. În general, veți dori linii definite pe șolduri sau pe piept și talie și, de asemenea, păstrați linii tăiate și contururi cât mai aproape de aceste locuri posibil.
 • De exemplu, ar trebui să evitați clișeul de îmbrăcăminte "turistică", deoarece majoritatea acestor articole de îmbrăcăminte adaugă volum și linii nefolositoare. Pantalonii Capri, fuste lungi și pantaloni scurți nu vă vor face nici un fel de favoruri. nu vă va face nici un favor.
 • Pantalonii drepți și blugi sunt cea mai bună opțiune pentru a crea linii bune. Femeile pot purta, de asemenea, fuste cu linii de tip A care ajung la genunchi sau chiar deasupra ei.
 • Imaginea intitulată Look Thinner Thinner 05
  5
  Găsiți accesorii măgulitoare. De asemenea, puteți alege cu grijă accesoriile care vă oferă aspectul dorit. Anumite accesorii pot schimba modul în care ochii oamenilor se mișcă în jurul corpului, creând iluzia că sunteți mai înalt și mai subțire decât sunteți cu adevărat. De exemplu, gulerele mai lungi vor crea cu ușurință un aspect lung și subțire. Accesorii îndrăznețe, cum ar fi brățări strălucitoare și mari, vor atrage atenția asupra încheieturilor subțiri, făcând corpul tău mai mic comparativ.
 • Cerceii și curelele de cap vor crea, de asemenea, mari distrageri, distragând atenția din părțile figura dvs. pe care nu le place. Aceste accesorii sunt deosebit de utile dacă simțiți că capul pare mic în comparație cu restul corpului.
 • Imaginea intitulată Look Thinner Thinner 06
  6
  Utilizați culori și modele pentru a crea iluzia într-un mod mai subțire. Așa e, puteți folosi și culori și modele pentru a crea un aspect mai subțire. Desigur, sfatul standard este cel mai adevărat: rochia în negru. Negrul este prietenul tău. Culorile negre și alte culori închise reduc cantitatea de umbre care poate fi văzută pe corp. Acest lucru creează o iluzie optică care vă face să arătați mai subțiri. Contrastează negrul cu culori luminoase pe talie, încheieturi, gât și picioare. Acest lucru vă va face să arătați mai subțiri. Există, de asemenea, unele opțiuni de model pe care le puteți încerca:
 • Utilizați dungi verticale. Dungile verticale vor crea o iluzie vizuala care va face sa aratati mai subtiri si mai inalti (facand cele doua laturi ale corpului tau mai aproape impreuna).
 • Evitați modelele mari (de fapt, cele mai multe modele), deoarece ele pot face cu ușurință să arătați mai mari decât mai mici. Găsirea unor modele care nu vă fac să arătați mai mari este o provocare, deci este mai bine să nu încercați nici una.
 • Imaginea intitulată Uită-te imediat la Thinner Step 07
  7
  Evitați hainele care vă fac să arătați mai mari. Ar trebui să evitați hainele care adaugă volumul în locurile greșite. Hainele pe care nu le aveți vor face în mod evident, dar există anumite stiluri de rochie care, de asemenea, vă fac să arătați mai mari. De exemplu, o bluză talie imperială va face talia ta să arate mai mare și unele femei le vor face să pară ca și cum ar fi însărcinate. Puloverii groși sunt un alt exemplu de îmbrăcăminte care adaugă câteva centimetri vizual, ceea ce distrage într-un mod mai mic.
 • Imaginea intitulată Look Thinner Thinner Step 08
  8
  Utilizați o cană pentru a avea un corp mai mic. De fapt, puteți arăta mult mai subțire cu utilizarea lenjeriei de corp, la fel ca și brațele. Este posibil ca acestea să fie cunoscute în mod colocvial ca Spanx, care este un brand comun. Acestea sunt cămăși, pantaloni scurți sau pantaloni care sunt fabricați din fibre elastice care ține corpul în locuri-cheie. Puteți să le utilizați pentru a încărca sau a îmbunătăți orice parte a corpului. În timp ce sunt strânși și adesea inconfortabili, lucrează incredibil de bine. Le puteți găsi în cele mai multe magazine, precum și în magazine online, cum ar fi Amazon.
 • Aceste brațe sunt, de asemenea, disponibile pentru bărbați, de obicei pentru piept, dar și pentru partea inferioară a corpului.


 • Partea 2
  Ajustarea corpului

  Imaginea intitulată Uită-te imediat la Thinner Step 09
  1
  Păstrați o poziție bună Pentru a sta cu o postură corectă vă va pune burta și vă va face să arătați 5 kilograme mai puțin. Păstrați spatele drept și umerii înapoi. Uneori, acest lucru poate fi foarte inconfortabil, mai ales dacă sunteți obișnuiți să stați cu o postură proastă, dar aceasta poate avea o mare diferență vizuală.
  • Somnul pe spate vă poate ajuta să vă mențineți o poziție dreaptă în timpul zilei.
  • Puteți găsi mai mult ajutor în citirea articolului "Cum să vă îmbunătățiți postura“.
 • Imaginea intitulată Look Thinner Thinner instant 10
  2
  Utilizați tocuri, indiferent de sex. Când purtați tocuri, postura ta se schimba in mod natural roti șoldurile Tuck picioarele tale, care vă ajută să păstrați spatele și umerii drept. De asemenea, vă prelungește picioarele, făcându-vă să arătați mai puțin proporțional în comparație. Daca esti o femeie, purta tocuri inalte, atunci când puteți să vedeți mai mult delgada- dacă ești un tip, purta pantofi rochie, care au un pic de toc și aveți o versiune mai mică a aceleași beneficii.
 • Imaginea intitulată Uită-te imediat la Thinner Pasul 11
  3
  Ține capul sus. Trebuie să vă păstrați capul în sus și să vă ridicați drept. Acest lucru va împiedica acumularea grăsimilor în jurul bărbiei (în loc să se răspândească pe toată fața), ceea ce vă va face să arătați mai subțiri în general. Rolurile de pe bărbie pot face chiar și o persoană subțire să arate mai groasă decât este într-adevăr.
 • Imaginea intitulată Look Thinner Thinner instant 12
  4
  Poziționați membrele. Urmați exemplul modelelor de modă și pliați cu atenție brațele și picioarele pentru a crea un aspect mai subțire. De exemplu, traversarea picioarelor atunci când sunteți așezat va diminua liniile vizuale create, făcându-vă să arătați mai subțiri. Păstrați brațele separat de corpul tau, cum ar fi mâinile pe șolduri, de asemenea, atrage atenția asupra talie mai subțire și rupe toate pătrat, astfel încât să puteți adăuga câteva kilograme pentru a forma.
 • Imaginea intitulată Look Thinner Instant Step 13
  5
  Faceți ajustări pentru a vă vedea mai bine pe fotografii. Dacă intenționați să faceți fotografii, există și alte lucruri pe care le puteți face pentru a lupta împotriva camerei respective, care vă va ridica câteva kilograme. Alegerea unui unghi mai bun, ca deasupra dvs., vă va face să arătați mai subțiri prin tăierea unei părți a corpului. De asemenea, puteți regla iluminarea fotografiei. Evitați să luați fotografia într-un loc care produce umbre întunecate în jurul rulourilor. Poate doriți să experimentezi să faci o fotografie din diferite locuri dacă nu știi cum să ajustezi iluminatul. În acest fel, puteți alege cele mai bune fotografii mai târziu.
 • Cu toate acestea, evitați să faceți fotografii de la foarte înalt de deasupra dvs. Acest lucru vă va oferi aspectul clasic "selfie" și oamenii vor crede că încercați prea mult.
 • Imaginea intitulată Look Thinner Instant Step 14
  6
  Evitați alimentele sărate. Puteți face corpul tău subțire evitând alimentele sărate. Când aveți prea multă sare în corpul dvs., acesta încearcă să compenseze prin reținerea mai multor ape. Acest lucru vă va face să vă arăți umflat și plin de bucurie, chiar dacă sunteți într-adevăr foarte subțire. Desigur, acesta este un lucru care trebuie făcut în avans, deoarece va dura câteva zile până când corpul dumneavoastră va reveni la normal.
 • Alimentele pe care trebuie să le evitați sunt cârnații, baconul, cartofii prăjiți, supa de supă, fast-food-ul și, în general, aproape toate restaurantele.
 • Imaginea intitulată Look Thinner instant Step 15
  7
  Evitați alimentele care vă umflă. Există, de asemenea, unele alimente care produc gaze, deoarece se descompun în sistemul dvs., determinând să vă umflați și să adăugați câteva kilograme în plus. Evitați ca aceste alimente să arate foarte subțiri.
 • Alimentele care vă umflă includ fasole, linte, usturoi, broccoli, varză de Bruxelles etc.
 • sfaturi

  • Dacă purtați o cămașă strânsă sau strânsă pentru corpul dumneavoastră, evitați să vă aplecați atunci când vă simțiți. Acest lucru poate evidenția orice rolă sau umflături în stomac.
  • Nu te compara cu alte fete. Dacă vă simțiți bine despre ceea ce purtați, utilizați-l! Nu permiteți nimănui să vă spună altfel.
  • Reduceți aportul de sodiu Băuturile sodice conțin zahăr și o mulțime de calorii și vă fac să arătați umflate. Nu vrei asta, nu? Lăsați-le sărbătorile!
  • Trebuie, de asemenea, să vă exercitați. Încercați să mergeți cu bicicleta sau să mergeți zilnic pentru a începe să modelați corect corpul. Exercițiul poate fi distractiv cu mentalitatea potrivită, mai ales atunci când începeți să vedeți rezultatele.
  • Alimentația sănătoasă și consumul de apă pot ajuta, de asemenea, în modul în care arăți și vă simțiți. Citirea cu privire la nutriție vă poate oferi o idee despre ceea ce este bun pentru dvs. și ce nu este. Amintiți-vă: alimentele sănătoase nu au neapărat un gust prost. Puteți face cu ușurință o masă plăcută, care este, de asemenea, bună pentru dumneavoastră, dacă știți ce are nevoie organismul dumneavoastră.
  • Faceți lucruri care vă fac să vă simțiți bine. Purtați haine care vă fac să vă simțiți confortabil. Cu cât simți mai bine, cu atât vei atrage mai mulți oameni.
  • Nu trebuie să fie subțire pentru a arăta bine, singurul lucru care contează este cât de bine se potrivesc hainele dvs. și cât de confortabil vă simțiți cu ei. Amintiți-vă că singura funcție de dimensiuni este de a furniza informații, cumpărați astfel haine de mărimea ta.
  • Includeți mai multe fibre în dieta dvs. zilnică și adăugați alimente care conțin apă, cum ar fi sparanghel, castraveți și pepeni verzi. Toate acestea vă vor ajuta să vă curățați corpul de "greutate a apei" pentru a reduce rapid umflarea și bulgărirea.

  avertismente

  • Nu mai faceti lucruri si iesiti cu oameni care te fac sa te simti inferior. Modelele sunt retușate. Nu vă faceți griji cu privire la felul în care puteți arăta ca ei.
  • Faceți o dietă cu atenție și nu o exagerați. Este preferabil să mâncați mai nutritiv. Mănâncă porțiunile potrivite și ... da, poți mânca ciocolată, dar nu exagerați.
  • Dacă intenționați să faceți exerciții, consultați un medic calificat înainte de a începe orice program de formare. Antrenamentele intense sunt deosebit de potrivite pentru cei cu un indice de masă corporală mare, deoarece provoacă stres suplimentar asupra inimii. Medicul dumneavoastră ar trebui să poată recomanda un program de exerciții adecvat pentru dumneavoastră.
  • Dacă mergeți la o sală de gimnastică pentru a pierde în greutate, nu exagerați. Poți să te rănești singur. Rezultatele necesită timp, deci nu o cereți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci haine pe haine cu manaCum sa faci haine pe haine cu mana
  Cum să îmbrăcați hainele pentru copiiCum să îmbrăcați hainele pentru copii
  Cum sa cumperi haine pentru copiiCum sa cumperi haine pentru copii
  Cum să vă pliați cămășile sau bluzele cu un modelCum să vă pliați cămășile sau bluzele cu un model
  Cum să micsorezi articolele de îmbrăcăminteCum să micsorezi articolele de îmbrăcăminte
  Cum sa gasesti haine pe care le-ai vazut in reviste pe internetCum sa gasesti haine pe care le-ai vazut in reviste pe internet
  Cum sa alegi haine buneCum sa alegi haine bune
  Cum sa alegi hainele potrivite pentru a-ti exercitaCum sa alegi hainele potrivite pentru a-ti exercita
  Cum să eviți să fii victimă a modeiCum să eviți să fii victimă a modei
  Cum să arăți bine purtând un hijabCum să arăți bine purtând un hijab
  » » Cum să arăți instantaneu subțire

  © 2011—2020 ertare.com