Cum arata bine

Nu toată lumea poate atinge acest aspect al modelului, dar pe măsură ce citiți acest articol, veți învăța cum să vă vedeți în modul cel mai bun și să lăsați o impresie extraordinară!

pași

Imaginea intitulată Uită-te la cel mai bun pas 1
1
Spălați-vă fața. Investigați tipul de piele pe care o aveți, apoi căutați produse care funcționează cu starea pielii (gras, uscat, sensibil etc.). O data pe saptamana folositi aburi pe fata, apoi faceti o masca faciala si folositi exfoliant, fizic sau chimic, dar nu ambele impreuna, s-ar putea sa va irita pielea si sa creeze mai multe probleme. Întotdeauna urmați cu o cremă hidratantă, chiar dacă aveți piele grasă, deoarece pielea dvs. va produce mai multă grăsime dacă nu dați suficientă umiditate.
 • Imaginea intitulată Uită-te la cel mai bun pas 2
  2
  Utilizați o clătire cu acid salicilic dacă aveți cosuri pe spate, piept sau brațe. După baie, utilizați cremă hidratantă pentru a vă menține pielea moale. O baie fierbinte îndepărtează umezeala din piele, de aceea obțineți pielea de stafide.
 • Imaginea intitulată Look Your Best Step 3
  3
  Îndepărtați părul facial Dacă ești bărbat, dacă pleci una sau două zile fără bărbierit, e bine dacă vrei să te uiți bărbătească. Bărbați, veți dori să vedeți posibilitatea de a înlătura acele sprâncene unice și de a îndepărta un păr mic de la subsuoară, care arată bărbătesc, nu dezgustător. Fetelor, ar trebui să îndepărtezi tot părul de pe față, sprâncene, brațe.
 • Imaginea intitulată Uită-te la cel mai bun pas 4
  4
  Aplică machiajul. Subtil puteți ascunde cercuri întunecate și decolorări, utilizați cel puțin blush, rimel și ruj.
 • Imaginea intitulată Uită-te la cel mai bun pas 5
  5
  Taie-ti parul Nu trebuie să faceți o schimbare de aspect. Îndepărtarea părului va elimina aceste sfaturi și va face să arate mai sănătoasă.
 • Imaginea intitulată Uită-te la cel mai bun pas 6


  6
  Taie-ti unghiile. Femeile vor dori să o modeleze și vor să le picteze și ele. Asigurați-vă că sunt curate și uniforme. Ai putea să faci și o manichiură.
 • Imaginea intitulată Uită-te la cel mai bun pas 7
  7
  Utilizați un ruj pe bază de ceară sau ulei (pentru a evita vaselina sau uleiul) pentru a evita fisurile din buze.
 • Imaginea intitulată Uită-te la cel mai bun pas 8
  8
  Îmbrăcați-vă în funcție de corpul vostru. Nu urmați ceea ce este la modă doar pentru că este astăzi. Căutați ceva care să vă ajungă bine în ceea ce privește personalitatea dvs., precum și figura dvs. și ceea ce vă face să vă simțiți în siguranță sau în siguranță.
 • Imaginea intitulată Uită-te la cel mai bun pas 9
  9
  Luați în considerare utilizarea de albire a dinților ca panglici de albire Crest
 • Imaginea intitulată Uită-te la cel mai bun pas 10
  10
  Uită-te după ce corpul tau - titlul este aici „Cum de a îmbunătăți aspectul.“ Dacă încă nu simțiți că corpul dumneavoastră este în cel mai bun timp, puteți citi articole despre sănătatea fizică, vă informați și acționați. Efectuați rutine pentru a vă exercita (nu numai cardio!) Și dobândiți obiceiuri alimentare noi.
 • Imaginea intitulată Uită-te la cel mai bun pas 11
  11
  Zâmbește! Zâmbetul arată bine tuturor. Încrederea vă ajută, de asemenea, să vă simțiți mai bine și vă dă că "nu știu ce", care face ca oamenii să nu vă privească ochii.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se rade pielea sensibilaCum se rade pielea sensibila
  Cum se aplică o mască de noroiCum se aplică o mască de noroi
  Cum să îngrijiți pielea grasă cu produse de casăCum să îngrijiți pielea grasă cu produse de casă
  Cum să dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscatăCum să dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii pentru pielea uscată
  Cum să scapi de cicatrici de acnee fără substanțe chimiceCum să scapi de cicatrici de acnee fără substanțe chimice
  Cum sa scapi de blackheads si cosuri cu produse comercialeCum sa scapi de blackheads si cosuri cu produse comerciale
  Cum să determinați tipul de pieleCum să determinați tipul de piele
  Cum să stabiliți o rutină eficientă pentru îngrijirea pieliiCum să stabiliți o rutină eficientă pentru îngrijirea pielii
  Cum să vă exfoliați pieleaCum să vă exfoliați pielea
  Cum sa faci un scrub facial blând si eficientCum sa faci un scrub facial blând si eficient

  © 2011—2020 ertare.com