Cum să purtați părul scurt

Coafurile mai scurte devin repede popular printre femei și nu este surprinzător de ce. Deși părul scurt funcționează mai bine pentru unele fețe decât altele, cu siguranță vă va face să ieșiți din mulțime. De asemenea, cu un sentiment de estetică și stil, puteți face să arate la fel de bine ca o coafură mai lungă sau mai bună decât asta. De fapt, purtarea unui păr scurt depinde foarte mult de faptul că sunteți în legătură cu aspectul dvs. natural și știind cum să vă aduceți cele mai bune calități. Afișarea coafurii pe care o aveți cu încredere este cea mai sigură cale de a vă face pe oameni să se întoarcă să vă vadă, indiferent dacă optați pentru o coafură conservatoare și confortabilă sau o coafură îndrăzneață și modernă.

pași

Metoda 1
Găsiți un stil

Imagine intitulată Păr scurt de par 1
1
Decideți dacă părul scurt este potrivit pentru dvs. Aceasta va depinde de forma feței dumneavoastră dacă părul dvs. scurt arata bine sau nu. În general, fețele mai lungi sunt preferabile pentru părul mai lung și fețele rotunjite sunt mai potrivite pentru stiluri de păr mai scurte. Dacă aveți o față mai lungă, nu trebuie să excludeți posibilitatea de a avea părul mai scurt. Pe scurt, această chestiune va depinde de stilul dvs. personal și de sentimentul de estetică.
 • Măsurați lungimea de la baza urechii la bărbie. Dacă este mai mică de 5,5 cm, este recomandat să aveți păr scurt. Rețineți că acesta este un test foarte simplu și nu ar trebui să fie considerat un indicator definitiv dacă trebuie sau nu să vă schimbați coafura.
 • Imaginea intitulată Păr scurt de par 2
  2
  Alegeți o coafură Riscul și tăierea părului va fi o manevră excelentă, dar vă puteți gândi doar la revitalizarea aspectului dvs. dacă credeți că stilul dvs. devine veche. Există mai multe coafuri potențiale și poate fi copleșitoare să găsiți unul care vă convine. Căutați online și verificați câteva galerii online care arată în mod special coafuri scurte. Încearcă să-ți imaginezi ce ar arăta fiecare stil care ți se adresează în tine. Puneți părul pe capete, puneți-l înapoi și faceți valuri cu degetele, sunt modalități eficiente de a face o coafură.
 • Mergeți la un stilist. Dacă aveți o mică îndoială cu privire la ceea ce ar trebui să faceți cu părul dvs., aveți opțiunea de a întreba un stilist pentru ajutor. Acest profesionist vede mai multe tipuri de păr și fețe într-o zi, iar o perspectivă imparțială vă poate ajuta să descifrați ceea ce ați dori să faceți pentru dvs.
 • Imagine cu titlul Rock Short Hair Step 3
  3
  Părul tău subțire Când ai o coafură care te potrivește, poți decide să o vopsești dacă crezi că se potrivește cu estetica ta. Uneori, purtarea unui păr scurt este considerată o manevră îndrăzneață și mult mai mult atunci când o vopsiți. O culoare de păr nefiresc, cum ar fi portocaliu sau magenta, va atrage atenția asupra noii coafuri.
 • Este discutabil faptul că parul vopsit este de fapt mai ușor de purtat cu părul scurt. De asemenea, va fi un pic mai ieftin datorită faptului că veți avea mai puțin păr la vopsire.
 • Imagine cu inscripția Rock Short Hair Step 4
  4
  Experimentați-vă cu părul. Lucrul cel mai grozav la păr este acela că se întoarce. Desigur, nu se recomandă tratarea ușoară sau obținerea unei coafuri cu care sunteți deja foarte fericit, dar aveți opțiunea de a experimenta într-un mod mai subtil. Încercați diferite culori de păr, împărțiți-o sau piepteneți-o diferit sau chiar tăiați-o din nou, vă oferă posibilitatea de a vă face părul să se potrivească preferințelor dvs. personale.
 • Este cu siguranță utilă să deschideți anumite file ale galeriei online. Utilizați exemplele altor persoane și găsiți un stil care este cel mai potrivit pentru dvs. Acest lucru este mult mai ușor decât încercarea tuturor!
 • Dacă doriți să verificați mai multe coafuri într-un timp scurt pentru simplul fapt de a le vedea, începeți cu coafurile mai lungi și mergeți până când obțineți o coafură cu care aveți mai mult confort pentru a avea.
 • Metoda 2
  Arătați-vă coafura

  Imagine cu titlul Rock Scurt Păr 5
  1
  Aplicați câteva produse pe păr după duș. Nu veți ști niciodată aspectul obișnuit al părului, până când îl spălați bine în duș. Când ieșiți și vă veți usca, veți avea un indicator mai bun despre cum veți arăta. Cu fiecare coafură nouă, ar trebui să încercați să aplicați diferite produse (cum ar fi un balsam și o mousse) și să o încercați în moduri diferite. Gelul este util dacă încercați să-l înclinați, iar modul în care îl uscați poate chiar să vă determine modul în care veți rămâne în timpul zilei.
 • Imagine cu titlul Rock Short Hair Step 6
  2


  Ajustați părul cu un volum suplimentar. În mod normal, adăugarea volumului la păr este asociată cu coafuri mai lungi, dar și parul scurt poate beneficia de un strălucire mai mare. Tratați-vă părul cu o mousse mică este un mod rapid și simplu de a da volum. Dacă rutina curentă a părului nu include ceva care să-i dea volum, luați în considerare obținerea unei noi coafuri.
 • Imaginea intitulată Păr scurt de par 7
  3
  Utilizați o panglică de păr. Acest lucru este ușor de utilizat și poate da un aspect clasic instantaneu capului tău. Folosirea ei cu un fir de par scurt este asociată cu stilul unei fete subțiri, cu apariția unui băiat din anii `20 și `30. Adăugarea acestei panglici de păr la dulapul dvs. este o manevră bună dacă optați pentru un aspect mai vechi.
 • Imagine cu titlul Păr scurt de păr 8
  4
  Accentați-vă fața cu machiaj. Machiajul este și ar trebui întotdeauna considerat opțional, dar mulți oameni cred că este foarte eficient în cazul unei coafuri scurte. Acest tip de coafura va da un accent suplimentar fata, care va da ochilor dumneavoastra mai multa stralucire cu ajutorul rimelului sau a umbrei ochilor. Gândiți-vă la părul dvs. ca la un cadru al feței dvs. - priviți în oglindă, alegeți caracteristicile care apar mai mult și subliniați-le.
 • Imagine cu titlul Rock Scurt Păr 9
  5
  Îmbrăcați-vă ca hainele să se potrivească în coafura dvs. O coafură este doar un aspect al aspectului tău general, iar îmbrăcarea pentru a fi coerentă cu coafura ta va face o impresie mai mare asupra oamenilor. Părul scurt, obișnuit la femei arată adesea puțin masculin. Profitând de această idee, părul poate părea drăguț, dar puteți decide să vă îmbraciți foarte feminin dacă doriți să mergeți împotriva acestei idei. Ea aspiră să aibă haine mai strânse, deoarece cele slabe nu arată atât de bine cu părul scurt.
 • Imaginea intitulată
  6
  Ține-ți părul. Decuparea în mod regulat este obligatorie dacă sunteți interesat să aveți o coafură scurtă. Unele săptămâni de creștere naturală a părului vă pot schimba (sau împiedica) aspectul, deși va depinde de lungimea și stilul pe care îl păstrați. Dați-i atenție frecventă și creați o perspectivă fermă asupra modului în care credeți că părul ar trebui să arate.
 • Imaginea intitulată Păr scurt de par 11
  7
  Încredere în tine! Acum că aveți o coafură nouă, este timpul să îi arătați lumii. Cu toate acestea, rețineți că nici un stil nu poate acționa ca un înlocuitor al încrederii pe care ar trebui să o aveți în voi și că ar trebui să arătați. Încrederea poate fi dificilă pentru mulți oameni, dar nu trebuie să fie așa pentru tine. Uită-te atent la tine în dimineața și recunoașteți că arăți bine cu acea coafură. De asemenea, aveți opțiunea de a schimba ceea ce nu sunteți mulțumit.
 • Nu vă faceți griji că arăți mai puțin feminin cu părul scurt. Lungimea părului nu are nimic de-a face cu feminitatea. Este vorba despre comportamentul într-un mod care îi spune celor pe care îi place să fie așa cum ești.
 • sfaturi

  • Adresați-vă prietenilor sau familiei ce cred ei dacă nu sunteți sigur dacă ar trebui să vă tăiați părul mai scurt. Prietenii apropiați sunt de obicei mai obișnuiți să vă vadă decât pe voi înșivă, pentru a vă oferi sfaturi utile.

  avertismente

  • Părul crește în cazul în care nu vă place să fie mai scurt, dar ar putea fi un timp înainte de a reveni la lungimea dorită. În timp ce îl puteți arăta cu ceea ce spuneți. Purtarea unei pălării frumoase este o opțiune eficientă dacă nu vă simțiți încrezători cu lungimea părului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ai grijă de părul scurtCum să ai grijă de părul scurt
  Cum să vă imprimați părulCum să vă imprimați părul
  Cum să vă lăsați părul lung (fete negre)Cum să vă lăsați părul lung (fete negre)
  Cum de a alege un stil de părCum de a alege un stil de păr
  Cum sa alegi o tunsoare in functie de forma fetei taleCum sa alegi o tunsoare in functie de forma fetei tale
  Cum de a alege o tunsoare care se potrivește cu personalitatea taCum de a alege o tunsoare care se potrivește cu personalitatea ta
  Cum să vă stylizați părul dacă sunteți bărbatCum să vă stylizați părul dacă sunteți bărbat
  Cum să fixați părul înapoiCum să fixați părul înapoi
  Cum sa faci coafura "Sweet"Cum sa faci coafura "Sweet"
  Cum de a face parul subtire sa arate mai grosCum de a face parul subtire sa arate mai gros
  » » Cum să purtați părul scurt

  © 2011—2020 ertare.com