Cum arata ca o femeie de succes

Femeile se confruntă în momentul de față cu o serie de provocări la locul de muncă - totuși, ceea ce este cu adevărat complicat este să arate profesional, menținând în același timp feminismul. În instituțiile financiare, multe femei aleg costume dungate și au montat bluze inspirate de croitori pentru ca bărbații să se încadreze în mediul masculin. Îmbrăcămintea potrivită ar putea face diferența între promovarea și concedierea. Multe femei se străduiesc să știe ce este cel mai potrivit pentru slujbă.

pași

Imaginea intitulă Rochie pentru succes ca femeie Pasul 1
1
La lucru, bărbații se îmbracă pentru a depăși criza creditelor. Croitorii personalizați sunt cei care raportează cele mai mari vânzări, deoarece se crede că îmbrăcămintea ne arată că este de asemenea la locul de muncă. Stilul informal folosit în fondul de investiții în zilele de vineri a fost înlocuit de întoarcerea cămășilor și costumelor formale, deoarece este un costum ușor de adaptat.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru succes ca o femeie Pasul 2
  2
  Încercați să purtați un costum personalizat cu o fustă. Ele funcționează foarte bine în orice mediu de lucru, atâta timp cât fusta nu este prea strânsă. Fuste si haine colorate sunt, de asemenea, potrivite intr-un loc de munca mai casual. De asemenea, o rochie sau o haină arata grozav atât timp cât rochia este suficient de formală, nu prea strânsă sau prea scurtă - nu uitați să arătați elegant. O altă opțiune bună pentru un loc de muncă mult mai casual este o rochie pentru genunchi și o jachetă potrivită.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru succes ca femeie Pasul 3
  3
  Evitați folosirea de gât, topuri, obiecte informale cum ar fi cămăși sau sandale și accesorii cum ar fi blin-blin sau bijuterii ostentative. Aspectul dvs. este foarte important, de aceea părul trebuie tăiat corect și curățat - nu vopsiți sau tăiați prea mult. Machiajul tău ar trebui să fie discret. Sa demonstrat că machiajul mărește șansele de promovare, nu exagerează.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru succes ca femeie Pasul 4


  4
  Alege culori care se simt bine în funcție de tonul pielii. Culorile tradiționale pentru lucrare sunt negre (elegante), albastru maro (fiabil), roșu (dinamic, activ) și gri (conservator). Indraznirea de a purta culori, cum ar fi roz, portocaliu și tipărirea animalelor, este mult mai riscantă - la urma urmei, cariera ta este în joc.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru succes ca femeie Pas 5
  5
  Uită-te în oglindă înainte de a pleca acasă. Verificați că hainele sunt călcate, că pantofii nu sunt prea înalți sau că sunt zgâriați. Investește în costume și haine de bună calitate, vă vor dura mai mulți ani. Aveți grijă să cumpărați haine ieftine, țesături și bijuterii sau să purtați haine vechi sau uzate. Dacă aspirați să fiți promovați, priviți-vă ca o afacere, un profesionist competent și de încredere. În timp ce costumele transmit mesaje puternice despre noi, îmbrăcați în mod corespunzător pentru a produce o impresie pozitivă. Îmbrăcarea pentru a avea succes este un început bun pentru a avea succes.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru succes ca femeie Pasul 6
  6
  Descoperiți culorile și stilurile care vă plac. Dacă nu știți, consultați un stilist și cunoașteți culorile care evidențiază cele mai bune tonuri ale pielii și culoarea parului. Provocarea este mai mare în timpul verii, deoarece femeile trebuie să-și refacă dulapul cu sezon de îmbrăcăminte, mai bine decât sufletele sufocante pentru bărbați. Investiți într-o îmbrăcăminte cheie pe care o puteți folosi de câțiva ani. Rochii din bumbac din lînă arată foarte bine, precum și costumele combinate, atâta timp cât sunt anti-rid.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru succes ca femeie Pasul 7
  7
  Îmbrăcămintea folosită în mediul economic actual trebuie considerată o strategie de bază pentru obținerea și menținerea locului de muncă visat.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a cumpăra un dulap pentru birou cu puțini baniCum de a cumpăra un dulap pentru birou cu puțini bani
  Cum să decideți ce să purtațiCum să decideți ce să purtați
  Cum să determinați dacă un costum vă convineCum să determinați dacă un costum vă convine
  Cum sa alegi culoarea costumuluiCum sa alegi culoarea costumului
  Cum de a alege dreptul de tăiat pentru o fustăCum de a alege dreptul de tăiat pentru o fustă
  Cum să evitați să vă îmbrăcați într-un mod neadecvat pentru birou (pentru femei)Cum să evitați să vă îmbrăcați într-un mod neadecvat pentru birou (pentru femei)
  Cum sa faci un costum renascentistCum sa faci un costum renascentist
  Cum de a îmbunătăți o rochie neagrăCum de a îmbunătăți o rochie neagră
  Cum să distingi o muște de fructul unui bărbatCum să distingi o muște de fructul unui bărbat
  Cum se identifică olimpii de sex masculin și femininCum se identifică olimpii de sex masculin și feminin
  » » Cum arata ca o femeie de succes

  © 2011—2020 ertare.com