Cum arata destul de bine la scoala

Aspectul fizic joacă un rol important în modul în care alții vă percep. Într-un mediu cum ar fi școala, există mulți ochi pe tine (studenți, profesori, personal, antrenori, etc.) care folosesc aspectul tău pentru a forma o opinie despre tine. Văzându-vă destul, vă veți ajuta să faceți o impresie mai bună și să vă simțiți mai bine despre voi.

pași

Partea 1
Păstrați o față și un păr frumos

Imaginea intitulată Uită-te destul de la școală Pasul 1
1
Tonurile și hidratarea feței. Folosind tonifierea și hidratarea, se obține un ten radiant. Tonurile închid porii, reduc grăsimea care se acumulează pe piele și o fac să strălucească. Hidratatoarele îți mențin pielea hidratată, ceea ce reduce uscarea. Dacă pielea este uleioasă sau amestecată, utilizați un toner înainte de hidratare. Dacă aveți piele uscată, este recomandabil să nu folosiți un toner.
 • Imagine cu numele Uită-te destul de la școală Pasul 2
  2
  Aplicați machiajul facial de bază. Machiajul facial ajută la echilibrarea tonusului pielii și face ca fața să pară netedă și perfectă. Având o rutină de machiaj de bază în fiecare dimineață înainte de a merge la școală vă va ajuta să arătați mai bine toată ziua.
 • Utilizați un concealer pentru a acoperi imperfecțiunile. Căutați un corector al unui ton care este la fel de similar cu cel al pielii. Utilizați o pensulă pentru a aplica imperfecțiunile, petele întunecate sau orice doriți să ascundeți. Utilizați un burete de machiaj pentru a bloca coșul de cumpărături, astfel încât să pară chiar și pe piele.
 • Aplică blush sau bronzer. Blushul îți dă obrajii un ton roz și îți definește pomeții. Bronzul te face sa arati mai tanar. Bronzul și fardul sunt disponibile sub formă de pulbere, cremă sau lichid. Utilizați o perie de machiaj conturată pentru a aplica praf de fard de obraz (multe mărci de make-up includ) și o perie mare pentru a aplica bronzer pulbere. Puteți aplica produsele în cremă și în formă lichidă cu un burete de machiaj sau cu degetul. Asigurați-vă că amestecați bine machiajul.
 • Fixați machiaj o pulbere translucidă. Pudra translucidă ajută machiajul să rămână la locul său toată ziua și să absoarbă grăsimea care se acumulează pe față. Utilizați o perie de machiaj pentru ao aplica.
 • Imaginea intitulată Uită-te destul de la școală Pasul 3
  3
  Fă-ți ochii să iasă în evidență. Purtarea machiajului ochilor evidențiază una dintre cele mai captivante părți ale feței tale. Machiajul de bază pentru ochi constă în dermatograf, umbre și rimel. Alegeți dintre produsele pe care doriți să le utilizați. Foloseste machiajul ochilor care favorizeaza culoarea ochilor.
 • Ochii albaștri: folosiți umbre ale ochilor de tonuri neutre, cum ar fi maro, roz, teracotă sau chiar purpuriu. Aplicați ochelarii pentru a obține a uite ușor "ochi felinosi" extinzându-l peste pleoapele superioare dincolo de marginea ochiului în afară.
 • Ochii căprui: Dacă ochii tăi sunt maro închis, folosiți nuanțe de culori intense, cum ar fi prune, cărbune sau verde pădure. Pentru ochii de culoare maro, utilizați nuanțe de violet, verde sau bronz. Dacă ochii dvs. sunt de culoare maroniu deschis, utilizați nuanțe de nuanțe neutre, cum ar fi bronzul sau șampania și alegeți să utilizați un maro închis în locul negru.
 • Ochii verzi: utilizați diferite nuanțe de culori cum ar fi violet, cupru sau aur. Evitați utilizarea umbrelor negre și a ochilor de pleoape. Ceara de ciocolată sau cremă maronie espresso arată bine pe ochii verzi.
 • Imaginea intitulată Uită-te destul de la școală Pasul 4
  4
  Accentați-vă buzele. Adăugarea de culori la buze vă va face să arate mai voluminoase și va subțiri mai mult restul feței dumneavoastră. Machiajul de bază pentru buze constă în utilizarea buzelor pentru buze, buze și luciu de buze. Dacă intenționați să folosiți cele trei produse, distingeți-vă mai întâi buzele. Apoi, aplicați rujul și luciu de buze pe partea de sus. Utilizați culori pe buze care să vă completeze caracteristicile.
 • Păr blond și piele limpede: utilizați tonuri care arată luminos și natural, cum ar fi roz, pal sau piersic sau roz.
 • Parul roșu și tenul clar: utilizați pe buze culoarea pielii și bejului și evitați utilizarea rujului roz sau roșu.
 • Parul brun sau negru și tenul ușor sau întunecat: Indiferent de culoarea pielii, femeile cu părul brun trebuie să folosească culori puternice și intense, cum ar fi roșii picante sau corali strălucitori. Evitați utilizarea rujurilor în culori palide, neutre.
 • Imaginea intitulată Uită-te destul de la școală Pasul 5
  5
  Fixați-vă părul Există diferite tipuri de fețe care arată mai bine cu diferite tipuri de coafuri. Alegeți stilul care se potrivește cel mai bine formei feței dvs.
 • Față rotundă: purtați părul liber cu straturi lungi. Înclinați-vă părul în față și nu utilizați bretele. Piesele de mijloc arata bine pe fetele rotunde. Evitați tăierea părului pe umeri sau pe lateral.
 • Oval față: dacă aveți această formă a feței, puteți folosi orice stil de coafură, lung sau scurt), cu sau fără breton, ondulat sau drept, cu valuri sau straturi. Toate aceste stiluri vor arata bine cu forma fetei tale.
 • Față în formă de inimă: folosiți fire pe care le puteți tăia de-a lungul feței sau le puteți lua lateral. Utilizați părul în straturi care cad în jurul obrajilor. Parul la umăr sau la bărbie înălțime va arata bine pe tine. Părul drept sau spate nu va arăta atât de bine pe tine.
 • Față pătrată: folosiți fire care cad în partea din față a feței, la înălțimea maxilarului. Coafurile cu franjuri pe partea laterală și înalte (provocatoare) pe coroană arată bine. Evitați tăieturile fără vârfuri și foarte scurte.
 • Fețe dreptunghiulare: Fragmentele drepte cu o parte laterală arata mai bine cu straturi și valuri. Evitați părțile de mijloc și coafurile foarte mari pe coroană.
 • Fața triunghiulară: încercați coafuri în straturi care reduc linia maxilarului. Evitați coafurile lungi, dar nu tăiați părul prea mult.
 • Partea 2
  Rochie bine

  Imaginea intitulată Uită-te destul de la școală Pasul 6
  1
  Îmbrăcați-vă după tipul de corp pe care îl aveți. Purtați haine care vă fac corpul să arate bine și inspirați un sentiment de încredere atunci când îl folosiți. Decideți ce tip de îmbrăcăminte accentuează cel mai bine caracteristicile corpului dvs. și ascunde alte zone în care nu vă simțiți așa de confortabil. Există câteva articole de îmbrăcăminte care arată bine pe diferite tipuri de corpuri.
  • Clăbire din sticlă (cu curbe și talie mică): pentru a evidenția curbele și să se accentueze o mică talie, folosește o rochie plic, un tub de fusta, o jacheta sau pulover centura, pantaloni cu centura de talie largă fixate pe.
  • Carne de mere (mai subțire în partea de jos și mai groasă în partea de sus): Pentru a accentua picioarele subțiri și a ascunde talia, purtați o cămașă liberă, pantaloni drepți la șold, fuste circulare sau rochii drepte într-o singură bucată.
  • Corp de porc (mai groasă în partea de jos și mai subțire în partea de sus): să atragă atenția asupra taliei mici, solduri late mai mici, spate și coapse, purta o fusta online îngustată și evazată rochie, o cămașă cu ornamente, pantaloni largi gura sau clopot sau o jachetă structurată.
  • Banana în formă de banc (cu puține curbe): creează aparența de curbe și evidențiază zonele subțiri cu o cămașă volănașe, o fusta mini, o rochie cu decupaje pe laturile, pantaloni înguste (cum ar fi blugi skintight) sau jachete scurte.
 • Imaginea intitulată Uită-te destul de la școală Pasul 7
  2
  Alegeți o paletă de culori. Decideți ce culori completează cel mai bine tonul și caracteristicile pielii. Alegeți îmbrăcămintea din această paletă de culori pentru a evidenția frumusețea naturală.
 • Piele caldă: folosiți culoarea roșie (în special culorile roșii calde, cum ar fi culoarea roșiilor), piersicul, galbenul auriu, maro auriu, verde și auriu.
 • Piele de tonuri reci: alegeți articole de îmbrăcăminte de culoare roșie (cu nuanțe la fel de mici ca cireșe), roz, albastru, teal, purpuriu, verde de menta sau argint.
 • Imaginea intitulată Uită-te destul de la școală Pasul 8
  3


  Utilizați accesorii. Accesoriile adaugă vitalitate echipamentului tău. Chiar și hainele cele mai clasice pot arăta bine atunci când le purtați cu accesoriile potrivite. Luați în considerare tipurile de accesorii care vă completează îmbrăcămintea și reflectă stilul personal.
 • Cercei mari fac o tinuta aspect elegant si atentie directa la fata ta.
 • Coliere lungi subliniază partea superioară a corpului.
 • Curelele sparg monotonia tinulei tale. Puteți să le utilizați pe talie pentru a-l fixa și accentua o talie mică sau de-a lungul șoldurilor pentru a îndrepta atenția asupra șoldurilor mici.
 • Hainele de bază trebuie să aibă accesorii mai îndrăznețe. Dacă purtați articole de îmbrăcăminte strălucitoare cu modele atractive, ar trebui să folosiți accesorii simple într-o cantitate mai mică.
 • Nu vă fie frică să amestecați metalele când purtați bijuterii.
 • Nu utilizați prea multe accesorii în același timp.
 • Utilizați accesorii care spun ceva despre personalitatea dvs.
 • Partea 3
  Practicați o bună igienă

  Imaginea intitulată Uită-te destul de la școală Pasul 9
  1
  Luați un duș sau faceți baie. Luați un duș sau faceți o baie bine cu săpun sau gel de duș în fiecare dimineață înainte de a merge la școală sau cu o noapte înainte. Curățarea este cheia pentru realizarea unui aspect atractiv.
 • Imaginea intitulată Uită-te destul de la școală Pasul 10
  2
  Spălați-vă părul Frecvența cu care vă spălați părul depinde de dvs. în funcție de cât timp este tipul de păr. Aflați cât de des trebuie să vă spălați părul pentru ao menține curată. Unii oameni ar trebui să-și spele părul în fiecare zi, în timp ce alții de două sau trei ori pe săptămână. Folosiți întotdeauna șampon și, dacă doriți, folosiți balsam.
 • Imaginea intitulată Uită-te destul de la școală Pasul 11
  3
  Periați-vă dinții și ața. Dentiștii vă recomandă să vă spălați dinții cel puțin de două ori pe zi și să folosiți ața cel puțin o dată pe zi. Nu există excepții Făcând acest lucru vă va ajuta să vă mențineți un zâmbet sănătos.
 • Imaginea intitulată Uită-te destul de la școală Pasul 12
  4
  Utilizați un antiperspirant sau deodorant. Deși folosirea unui antiperspirant sau a unui deodorant nu afectează neapărat aspectul, vă va face să vă simțiți proaspeți și mirosul proaspăt în timpul zilei. Folosirea antiperspirantului va ajuta de asemenea la eliminarea petele de pe piele, care va completa aspectul dvs. igienic.
 • Partea 4
  Fii frumoasă înăuntru

  Imaginea intitulată Uită-te destul de la școală Pasul 13
  1
  El zâmbește. Studiile au arătat că oamenii consideră că o față zâmbitoare este mai atractivă decât una încruntată. Oamenii sunt în mod natural atrasi de fericire și vor fi considerați atrăgători dacă vă văd fericiți și cu o față zâmbitoare. Un zâmbet vă va face să arătați și mai accesibil altora.
 • Imaginea intitulată Uită-te destul de la școală Pasul 14
  2
  Aveți încredere Adevărata frumusețe este în tine. Dacă vă simțiți frumos în interior, acesta va reflecta asupra modului în care priviți în exterior. Bobbi Brown, un faimos artist de machiaj, a spus odată: "A avea încredere în tine și te simți confortabil cu pielea ta este ceea ce te face cu adevărat frumoasă".
 • Imaginea intitulată Uită-te destul de la școală Pasul 15
  3
  Concentrează-te pe ceea ce ai, în loc de ceea ce nu ai. Cu toții dorim să avem corpul perfect, părul gros și strălucitor, buzele groase și pielea impecabilă. Cu toate acestea, foarte puțini oameni au aceste caracteristici. Apreciez caracteristicile care iti plac despre tine si invata sa accepti imperfectiunile.
 • sfaturi

  • Utilizați acest articol ca referință și nu ca o listă definitivă. Alegeți sfatul care se aplică cel mai bine pentru dvs.
  • Este posibil să trebuiască să practicați până când veți găsi stilul sau aspectul care arata mai bine pentru tine. Acceptați transformarea și învățați pe măsură ce creșteți!
  • Amintiți-vă că sunteți frumoși chiar și fără machiaj! Acest articol este doar pentru a vă ajuta să arăți ca o versiune îmbunătățită a dvs. înșivă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică fundațiaCum se aplică fundația
  Cum să aplicați machiajul facial pentru acneeCum să aplicați machiajul facial pentru acnee
  Cum se aplică machiajul matCum se aplică machiajul mat
  Cum să închidem porii deschiseCum să închidem porii deschise
  Cum să acoperi imperfecțiunile pielii cu machiajulCum să acoperi imperfecțiunile pielii cu machiajul
  Cum sa alegi si sa folosesti servetele de curatareCum sa alegi si sa folosesti servetele de curatare
  Cum să alegeți un toner pentru pieleCum să alegeți un toner pentru piele
  Cum să stabiliți o rutină eficientă pentru îngrijirea pieliiCum să stabiliți o rutină eficientă pentru îngrijirea pielii
  Cum să evitați pielea grasăCum să evitați pielea grasă
  Cum sa faci un scrub facial de cafea si ou albCum sa faci un scrub facial de cafea si ou alb
  » » Cum arata destul de bine la scoala

  © 2011—2020 ertare.com