Cum să arăți bine cu un buget limitat

Privind bine are un impact asupra modului în care alții vă percep. Este ceva care vă poate ajuta să obțineți treaba dvs. de vis, să atrageți atenția cuiva care vă place și chiar să vă faceți prieteni. De asemenea, vă va ajuta să vă simțiți mai bine și să creșteți stima de sine și încrederea în tine. Cu toate acestea, arata bine poate fi destul de scump. Valoarea hainelor, pantofilor, accesoriilor, produselor cosmetice și excursii constante la salonul de coafură se adaugă rapid. Dar există mai multe moduri în care poți să arăți fantastic fără a ieși din bugetul tău!

pași

Partea 1
Stabiliți fundamentele dvs. uite

Imaginea intitulată
1
Urmăriți-vă viața și gândiți-vă ce aveți cu adevărat nevoie. Dacă trebuie să lucrați cu un buget limitat pentru aspectul dvs., un element esențial pentru a vă valorifica maxim dulapul este să observați ce este viața voastră reală și ce fel de haine aveți cu adevărat nevoie pentru viața de zi cu zi. Doar pentru că pantofii de culoare roșie scumpă și pantofii cu toc înalt arată foarte bine nu înseamnă că trebuie să-i cumperi, mai ales dacă lucrezi în aer liber și nu purta niciodată o rochie. Admirați-le, dar nu le cumpărați.
 • În schimb, lucrează de la principiul rentabilității investiției (ROI, pentru acronimul său în limba engleză), chiar dacă este o pereche de inele de 3 $. Cât de des o să-i folosiți? Câte echipamente poți combina? Cât timp vei dura?
 • Imaginea intitulată
  2
  Rețineți că este nevoie de timp pentru a pune împreună un dulap. Cu excepția cazului în care aveți o mulțime de bani ascunse undeva sau tocmai ați primit o restituire mare de taxe, amintiți-vă că nu puteți construi un dulap bun peste noapte. Trebuie să înceapă să achiziționeze unele părți de bază și flexibile, încet și la cel mai mic preț posibil, în timp ce gândirea despre viitor și întrebați-vă: „Nu am folosi în continuare acest lucru în câțiva ani“ Iată câteva sfaturi pentru cumpărături modul tradițional ( care este, în lanțuri de magazine cu discount).
 • Cumpărați cu un motiv. De exemplu, cumpărați obiecte de primăvară și de vară în timpul căderilor oferite și profitați de oferte de primăvară pentru a cumpăra haine de toamnă și toamnă.
 • Mergeți la unde magazinele mari vând excesul de mărfuri, pentru că acolo vinde la un preț mai mic. Dar aveți grijă, uneori aceste elemente pot fi defecte.
 • Cumpărați în magazine în care anumiți comercianți vând vânzări în exces. De asemenea, puteți găsi oferte pe articole, cum ar fi poșete, pantofi și accesorii. În plus, aceste locuri au, de obicei, oferte de sfârșit de sezon după sezonul de vacanță.
 • Imaginea intitulată
  3
  Nu te înnebuni în magazine. Cumpărați mai bine selectiv și preferați calitatea peste cantitate. Ca și în magazine de magazine și magazine cu discount, trebuie să vă păstrați și în celelalte magazine. Doar pentru că ceva este în vânzare la 19.99 dolari nu înseamnă că aveți nevoie de acest element sau că ar trebui să-l cumpere. Dacă trebuie să trăiți într-un buget limitat, aceste 19,99 dolari ar putea fi de 100 de dolari. Dacă nu este un element versatil pe care îl puteți folosi cu alte articole de îmbrăcăminte ale dulapului, dacă nu vă vedeți purtându-l în câțiva ani sau dacă vă simțiți îndoielnic, lăsați mai bine acolo.
 • Mereu preferă calitatea peste cantitate. Este mult mai bine să cumpărați o pereche de blugi denim $ 65 și să o ajustați la dimensiunea dvs. decât să cumpărați două perechi de 30 de dolari care se potrivesc prea mult pe șolduri sau sunt prea lungi.
 • Imaginea intitulată
  4
  Începe să aduni niște haine de bază. După ce au auzit fraza "trebuie să începeți cu elementele de bază", cu siguranță crezi "aici vine partea plictisitoare de a cumpăra". Dar elementele de bază nu sunt neapărat plictisitoare. Lucrul important este că aveți haine versatile și culori solide, care reprezintă partea fundamentală a dulapului. Cu cât sunt mai versatile, cu atât mai mult vă puteți extinde dulapul. Și astăzi, majoritatea articolelor de îmbrăcăminte nu sunt altceva decât plictisitoare, deoarece acestea vin într-o varietate de tăieturi, materiale și texturi pe care le puteți combina și se amestecă după cum doriți.
 • De exemplu, dacă combinați diferite texturi, cum ar fi un pulover de dantelă sau o mătase cu lână, puteți transforma un îmbrăcăminte de bază și plictisitoare în ceva complet strălucitor.
 • În plus, amestecarea texturilor nu contravine principiului că mai puțin este mai mult sau că simplul este mai bun. Acest concept este excelent atunci când doriți să vă îmbrăcați cu stil și cu un buget limitat, deoarece un dulap simplu nu trebuie neapărat să fie mai scump. Cel mai important este să îl asamblați corect.
 • În mod normal, elementele de bază includ: o rochie neagră - o cămașă albă - o bluză adaptată - o cămașă cu mânecă scurtă albă - o BLAZER extent- o pereche de pantaloni de culoare caqui- o pereche de blugi la pantaloni un costum extent- sau fusta si sacou de culoare neutră pentru muncă, în cazul în care și o pereche de necesități, de pantofi negri și alte low de pantofi de o singură culoare.
 • Imaginea intitulată
  5
  Limitați-vă la o paletă de culori care nu este foarte largă. Odată ce ai la bază noțiunile de bază, poți adăuga treptat alte lucruri. Cheia pentru a face acest lucru fără a cheltui prea mult este să vă limitați la unul sau două grupuri de culori de bază și să lucrați de acolo. De exemplu, culorile negre, maro, gri, scorțișoară, albastru maroniu și uneori albe, sunt culori de bază cu un motiv bun. Le puteți combina cu aproape orice sau între ele. Dacă vă limitați la una sau două dintre aceste culori, nu numai că le puteți combina între ele, dar puteți, de asemenea, să le cumpărați Numai câteva haine pe care le puteți coordona pe baza paletelor de culori de bază.
 • Asigurați-vă că nu cumpărați nimic care nu corespunde cel puțin 2 sau 3 dintre elementele pe care le aveți deja!
 • Coordonarea culorilor este destul de simplă. Căutați o roată de culoare pe Internet. Pentru a găsi culoarea complementară a ceea ce doriți să folosiți, căutați culoarea care se află direct pe cealaltă parte a roții. Aceasta este culoarea complementară a articolului dvs.
 • Culorile de pe fiecare parte a culorii complementare sunt semi-complementare și pot fi combinate și cu culoarea principală, dar numai una câte una.
 • Acesta este motivul pentru care bărbații poartă întotdeauna costume de culoare albastră maro sau cămăși albastre cu pantofi din piele maro și curele. Cafeaua este cea mai apropiată culoare față de portocaliu sau roșu-portocaliu, care se află lângă cealaltă parte a albastrului de pe roata de culoare.
 • Imaginea intitulată
  6
  Transformați haine ieftine în haine elegante. De obicei, una dintre diferențele dintre îmbrăcămintea ieftină și cea scumpă este țesătura și taieta utilizată, ceea ce face ca îmbrăcămintea scumpă să fie elegantă și făcută la comandă. O modalitate de a compensa acest lucru este să purtați lenjerie de corp specială pentru a mușui corpul. O altă diferență este că, de obicei, cele mai scumpe haine vin cu căptușeală interioară, spre deosebire de haine ieftine. Acest lucru poate face o mare diferență în aspectul general al unui articol de îmbrăcăminte. O modalitate rapidă de a rezolva acest lucru este să purtați o fustă sub rochie sau fustă, de exemplu, sau o cămașă simplă sub cămașă.
 • O altă opțiune este de a vă adapta hainele la nevoile dvs. Aceasta este cea mai bună alternativă dacă găsiți o îmbrăcăminte costisitoare și de bază la un preț excelent, dar aceasta nu este dimensiunea dvs. sau nu se potrivește. Este, de asemenea, o opțiune bună de a face unele ajustări minore la un element care vă costă puțin mai scump să preferați calitatea peste cantitate.
 • Partea 2
  Asigurați-vă arata bine

  Imaginea intitulată
  1
  Accesorii, accesorii, accesorii. Utilizați accesorii cum ar fi bijuterii, eșarfe, bentițe pentru păr, pantofi, genți de mână, ceasuri de mână și orice altceva, probabil, cel mai bun lucru de făcut pentru a arata grozav cu un număr limitat Atâta timp cât acestea nu abuzează de buget! În primul rând, puteți utiliza accesoriile de mai multe ori, în moduri diferite și cu diferite echipamente. În al doilea rând, ele sunt ca o briza de aer proaspăt pentru a da o atingere pentru hainele de bază și pentru a face toate îmbrăcămintea arata excelent. În cele din urmă, ele vă permit să transformați aceeași îmbrăcăminte de bază pentru a trece de la un eveniment la altul, cum ar fi de la muncă la o cină, de exemplu.
  • Ele permit, de asemenea, creșterea arata mai putin costisitoare pentru a face sa arate mai elegant. De exemplu, dacă nu vă puteți permite diamantele autentice cu bugetul dvs., puteți pune o pereche de cercuri cu pietre zirconice cubice pentru a se potrivi unei rochii simple negre.
  • Este important să evitați pielea falsă, articolele cu o mulțime de părți din plastic și prea strălucitoare. Aceste accesorii sunt ieftine. Mai bine alegeți piesele de gen, lemn și metale uzate sau tonuri matte.
  • Cumpărați câteva accesorii cu modele interesante în loc de multe elemente pe care nu le puteți schimba, chiar dacă acestea sunt puțin mai scumpe.
 • Imaginea intitulată
  2
  Adăugați alte atingeri de culoare. Pentru a vă face mai palpabilă paleta de culori, puteți adăuga culoarea în mai multe moduri, în afară de accesorii. Aici intră în joc articolele de îmbrăcăminte blazere, pulovere, cardigane, împachetări, cămăși luminoase și tricouri și ciorapi cu culori sau modele etc. O mare parte din această metodă se bazează pe îmbrăcarea în straturi pentru a adăuga culoarea, asigurându-se că ele se combină și că nu umbresc tinuta.
 • Deci, un alt mod de a coordona culorile este prin utilizarea de culori similare. Luați un articol de îmbrăcăminte pe care doriți să-l utilizați și căutați culorile din dreapta și din stânga ale culorii originale de pe roata de culoare. Acestea sunt culorile analoage. Alegeți una dintre ele și combinați-o cu culoarea originală.
 • Există momente când veți avea nevoie de un aspect ușor mai curat. În aceste cazuri, puteți adăuga o culoare accent pe paleta neutră. De exemplu, puteți purta o fustă neagră și o jachetă personalizată, tocuri negre și adăugați o cămașă de smarald cu ornamente sub jachetă. Combinați costumul cu perle fantezie și inele negre de margele.
 • Imaginea intitulată
  3
  Asigurați-vă că hainele de bază sunt versatile. Acum, că aveți haine de bază, accesorii și elemente suplimentare pentru a adăuga culoarea și textura, ar trebui să lucrați pentru a vă amesteca și potrivi cu garderoba. Veți fi surprinși de cantitatea de îmbrăcăminte pe care o puteți pune împreună cu o cantitate relativ mică de îmbrăcăminte și accesorii. De exemplu, o rochie simplă albastră poate fi grozavă pentru o petrecere dacă adăugați tocurile și bijuteriile corecte. Sau puteți pune un pulover pe ea și îl transformați într-o fustă, însoțind-o cu o pereche de cizme pentru a merge la un prânz în după-amiaza.
 • Amintiți-vă că pantofii joacă un rol esențial în versatilitatea dulapului dvs., dar nu este nevoie să aveți mii de pantofi pentru ao atinge. Faceți pantofii înșiși versatil. De exemplu, puteți regla o pereche de cizme din piele maro pentru o ocazie mai mult sau mai puțin elegantă.
 • Imaginea intitulată
  4


  Ai grijă de hainele tale Chiar și hainele mai puțin costisitoare, care tinde să-și piardă culoarea și să se micsoreze, pot dura mult mai mult și pot menține mai bine culoarea, forma și calitatea dacă îi oferi îngrijire corespunzătoare. Asigurați-vă că citiți etichetele și spălați hainele conform instrucțiunilor. Dacă eticheta spune că trebuie să spălați îmbrăcămintea uscată, nu o puneți în mașina de spălat! De obicei, trebuie să spălați hainele de culori similare în același timp. Spălați culorile întunecate cu apă rece, astfel încât acestea să nu se îndepărteze atât de repede. Cumpărați un suport pentru a îmbrăca hainele și a le usca în aer liber ori de câte ori este posibil și pentru a evita micșorarea acestora sau uscați-le cu căldură uscată și la temperaturi scăzute. Nu curățați niciodată petele - înmuiați-le cu apă rece și aplicați un produs de îndepărtare a petelor înainte de spălare.
 • Luați în considerare vopsirea îmbrăcăminții negre cu vopsire specială atunci când culoarea este uzată, ceea ce se poate întâmpla rapid.
 • Un alt mod de a face ca îmbrăcămintea să fie mai netedă este să o călcați înainte de ao folosi.
 • Lustruirea pantofilor cu regularitate va face minuni. Dacă aveți o pereche de pantofi scumpe care sunt în stare excelentă, cu excepția tălpilor, mergeți la un shoemaker pentru a le schimba.
 • Aflați câteva tehnici de cusut și de îndreptare de bază și aveți mereu butoane, fire și ace suplimentare la îndemână pentru reparații de bază.
 • Imaginea intitulată
  5
  Asigurați-vă ca părul să arate minunat cu puțin bani. Privind bine include și faptul că are un stil de păr care îi servește scopului. Cu toate acestea, mergerea la un salon de frumusețe profesionist în mod regulat poate deveni foarte scump. Dar există modalități de a reduce aceste costuri. Întreba-l pe stilistul tău dacă poate lucra la părul tău acasă. De obicei, acest lucru vă va permite să obțineți o tunsoare mai ieftină, deoarece saloanele de frumusețe sunt lăsate cu aproximativ 60% din profituri. Întrebați-vă în salonul de înfrumusețare dacă există un stilist de ucenic care se taxează mai ieftin. Căutați stilisti care lucrează în propria casă, saloane de frumusețe noi cu reduceri de deschidere, școli de frumusețe și saloane de coafură, unde puteți economisi multe dacă doriți o reducere simplă.
 • Adresați-vă unui prieten sau unui membru al familiei să-ți taie părul și să-i tăiați singur. Sau faceți o tăiere într-un salon de înfrumusețare sau în frizerie și aveți grijă să-l vopsiți. Pentru prima dată, încercați o tinctură semi-permanentă.
 • Căutați saloane de înfrumusețare cu programe de fidelizare a clienților, unde puteți obține un serviciu gratuit și lucruri de genul asta după un anumit număr de vizite.
 • Imaginea intitulată
  6
  Reduceți cheltuielile pe produsele pentru păr. În primul rând, uitați șamponul de înălbire. Folosiți la fiecare 6 săptămâni un amestec de 1 lingură de praf de copt cu 2 linguri de oțet alb. Spălați-vă părul cu amestecul și clătiți-l pentru a elimina excesul. Nu faceți acest lucru după vopsirea părului sau puteți să-l înghițiți. În al doilea rând, schimbați șampoanele scumpe pentru un șampon pentru bebeluși. Spălați-vă și condiționați-vă părul în fiecare zi. În cele din urmă, pentru o luminozitate adăugată, amestecați ¼ ceasca de suc de lamaie cu 1 cană de apă caldă și se toarnă peste părul proaspăt spălat. Dacă aveți păr întunecat, utilizați un amestec de ¼ ceasca de otet alb cu 2 cani de apa calda.
 • În general, ar trebui să utilizați numai jumătate din celelalte produse suplimentare. Și, logic, dacă mai trebuie să vă pieptești părul, nu aveți nevoie de un șampon și de balsam pentru volum, spumă sau rădăcini de ridicare.
 • Imaginea intitulată
  7
  Utilizați machiaj cu înțelepciune. Nu aveți nevoie să cumpărați machiaj scump pentru a arăta grozav cu ea. Există multe produse de farmacie care sunt foarte bune și ieftine. Cheia pentru a arăta un machiaj frumos este să știi ce culori să folosești și cum să o aplici. Accesați secțiunea de machiaj a magazinului și aflați dacă puteți obține o sesiune gratuită de machiaj. O altă opțiune este găsirea unor videoclipuri instructive pe YouTube.
 • Când cumpărați machiaj, preferați produsele de farmacie. Profitați de cumpărarea cantității atunci când vedeți reduceri de 2 la prețul de 1 pe aceste produse, ceea ce se întâmplă destul de des.
 • Dacă vă decideți să vă petreceți mai mult pe un produs, asigurați-vă că acesta vă ajută cu aspectul pielii, cum ar fi o bază sau un corector de culoare, nu un ruj sau o umbră de ochi.
 • Imaginea intitulată
  8
  Ai grijă de unghiile tale Bărcile bine întreținute sunt o parte importantă a aspectului general. Unghiile proaspete, decolorate sau uzate, pot ruina o tinuta altfel splendida (lustruita, uscata, bine combinata si cu accesorii perfecte). Din fericire, puteți corecta cele mai multe probleme ale unghiilor cu o pereche de mașini de tuns și un fișier. Aplicați un strat de luciu și, dacă doriți să adăugați culori, aplicați o lustruire de bază, două straturi de culoare și un strat de email de protecție. Dacă faceți aceste pași și păstrați cuticulele bine hidratate cu loțiune, veți economisi o gramada de bani prin faptul că nu trebuie să mergeți la salonul de înfrumusețare.
 • Partea 3
  Găsiți totul mai ieftin prin alte canale

  Imaginea intitulată
  1
  Du-te la magazine de îmbrăcăminte folosite Dacă sunteți dispus să căutați printre multe elemente care nu vă interesează, puteți găsi câteva articole excelente în magazinele de îmbrăcăminte uzate. De exemplu, o jachetă de piele splendidă pentru 25 de dolari, un pulover de cașmir pentru $ 5 sau o pantaloni de lână Ralph Lauren perfect pentru a lucra doar pentru 8 USD. Uneori, în special în cele mai elegante zone ale orașului, puteți găsi chiar haine care sunt încă etichetate. Aceste locuri sunt, de asemenea, excelente pentru cumpararea de pantofi, poșete, eșarfe, bijuterii, fuste, curele, cravate și pălării.
  • Cele mai multe dintre aceste magazine au zile când oferă reduceri speciale, deși există, de obicei, un anumit tip de reducere în fiecare zi. Cel mai bine este să sunați și să întrebați înainte de a merge.
  • De exemplu, există magazine care oferă o reducere pentru tot ce vă cumpărați în acea zi dacă dați o bucată de îmbrăcăminte la intrare. Suma de reducere variază în funcție de fiecare organizație.
 • Imaginea intitulată
  2
  Vizitați magazinele de modă de mâna a doua. Aceste magazine au tendința să fie mai mici, mai multe unități locale decât magazinele de îmbrăcăminte folosite și să vândă haine de designer în stare bună. Selecția este mult mai mică decât în ​​magazinele de îmbrăcăminte folosite, dar este, de asemenea, mult mai concentrată. Prețurile sunt mai mari, însă puteți intra și ieși rapid. Nu poți spune același lucru când te duci să cauți haine la un magazin de îmbrăcăminte uzat.
 • Imaginea intitulată
  3
  Ofertele de căutare online. Puteți găsi unele dintre cele mai bune oferte de haine de designer, pantofi, produse de frumusețe și accesorii la site-uri cum ar fi Overstock.com. Este o modalitate excelentă de a economisi bani și aveți o mare varietate de unde să alegeți. Această companie oferă reduceri diferite pe tot parcursul anului, precum și o reducere pentru abonament. Puteți, de asemenea, cumpăra pe eBay și căutați produse care nu sunt de vânzare în mod corespunzător, care au imagini de slabă calitate sau care nu sunt bine etichetate. Toate acestea înseamnă că vânzătorul nu este un vânzător eBay profesionist și, de obicei, produsele lor primesc câteva oferte și sunt mai ieftine.
 • Examinați termenii lui Overstock.com în ceea ce privește MasterCard. Trebuie să cheltuiți o mulțime de bani pe cardul dvs. pentru a câștiga puncte și poate că ceea ce economisiți nu este suficient pentru a acoperi interesul pentru achizițiile dvs.
 • Un dezavantaj al acestor două metode de cumpărare este că nu puteți încerca elementele înainte de a le cumpăra, iar pe eBay este puțin complicat să obțineți o rambursare a banilor.
 • Imaginea intitulată
  4
  Haine reciclate Hainele reciclate (numite și upcycling) a devenit foarte popular în ultimul deceniu. Se compune de a lua haine sau țesături vechi și de a le modifica pentru a crea ceva nou. Aveți posibilitatea să ajustați dimensiunea, să adăugați ornamente sau să tăiați articolele de îmbrăcăminte și să le coase pentru a crea ceva complet diferit. Pentru aceasta puteți folosi hainele vechi, hainele cumpărate în magazinele de îmbrăcăminte uzate, bucăți de pânză, pături etc. Puteți crea chiar accesorii din diferite materiale.
 • Imaginea intitulată
  5
  Faceți o petrecere de îmbrăcăminte. Adunați niște prieteni și spuneți tuturor să aducă haine și accesorii pe care nu le folosesc foarte des pentru a le putea schimba. Majoritatea oamenilor, chiar și cei cu un buget limitat, de obicei au niște haine drăguțe păstrate în spatele dulapului deoarece nu le folosesc în mod regulat. Chiar dacă unul dintre prietenii tăi are o îmbrăcăminte care nu se potrivește perfect, poți să o ajuți singur sau să o dai unui croitor. Terminați petrecerea de schimb cu un spectacol de modă!
 • sfaturi

  • Încrederea este cheia maximizării oricăror uite, chiar dacă aveți un buget limitat.
  • Un zâmbet este întotdeauna cel mai bun accesoriu și este gratuit!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă creați propriul stil de îmbrăcăminteCum să vă creați propriul stil de îmbrăcăminte
  Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)
  Cum să găsiți accesorii pentru construirea dvs.Cum să găsiți accesorii pentru construirea dvs.
  Cum să arăți bine (pentru băieți)Cum să arăți bine (pentru băieți)
  Cum să arăți bine purtând un hijabCum să arăți bine purtând un hijab
  Cum să arăți grozav la un bugetCum să arăți grozav la un buget
  Cum sa maturizezi si sa profiti din viataCum sa maturizezi si sa profiti din viata
  Cum să vă îmbunătățiți stilul și dulapulCum să vă îmbunătățiți stilul și dulapul
  Cum să nu mai fie gelosCum să nu mai fie gelos
  Cum să dezvolți o atitudine pozitivă față de viațăCum să dezvolți o atitudine pozitivă față de viață
  » » Cum să arăți bine cu un buget limitat

  © 2011—2020 ertare.com