Cum să arăți bine purtând un hijab

Femeile cred în zilele noastre că purtarea unui hijab nu este misto și că este foarte veche. Dar este într-adevăr contrariul. Doar urmați acești pași pentru a vă vedea drăguț folosind un Hijab.

pași

1
Purtați haine la modă. Veți vedea uimitor. Preferați să purtați ceva care este la modă sau are aspect atractiv. Nu vă fie teamă să folosiți culori strălucitoare. Musulmanii pot fi frumoși prin a fi modest. Purtați o tunică lungă peste blugi arșiți.
 • 2
  Accesorii. Adăugați bijuterii la aspectul dvs. Perlele și cerceii sunt foarte eficiente în a vă face atractiv costumul. Aveți grijă cu centurile. Este adevărat că astăzi este la modă să le folosiți la talie, dar asta va atrage atenția asupra pieptului. Cu toate acestea, le puteți folosi la nivelul șoldului în locul "drept".
 • 3
  Hijabul este cheia. Nu trebuie să-l utilizați tot timpul. E bine să o amesteci puțin. Este foarte ușor să vă simțiți confortabil cu un hijab care vă place. Este recomandat un stil nou din când în când,


 • 4
  Obțineți hijab-uri de diferite culori. Obțineți culori care se potrivesc cu tinuta dvs. și încercați diferite tipuri. Acolo înfășurați fața și dețin un Incaible, și altele care constau dintr-o caciula si o piesa de top mai mare. Încercați să amestecați și potriviți culorile.
 • 5
  Trebuie să știți că ochii tăi sunt vitale. Din moment ce capul tău este încadrat și nu există nimic care atrage atenția, ochii tăi sunt foarte importanți. Dacă sunteți foarte tradițional, nu veți dori să utilizați o mulțime de machiaj. Dar puteți enchinarte genelor și a pune rimel transparent, astfel încât ochii dvs. sunt mai atractive. De asemenea, puneți spray-uri fixative cu degetele pentru a le menține în poziție.
 • 6
  Zâmbiți și arătați-vă siguranța. Oamenii iubesc să vadă că musulmanii arată fericit. Aceasta indică faptul că sunt foarte deschiși și fericiți. Arătați, de asemenea, măreția voastră.
 • 7
  Ce stil iti place? Deportivo ¿? Vintage ¿? Sau amestecul personal? Rețineți că puteți personaliza hainele dvs. pentru a se potrivi cerințelor Hijab
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face un nod de cravată AscotCum se face un nod de cravată Ascot
  Cum sa poarte blugi negriCum sa poarte blugi negri
  Cum de a crea un dulap la modă pentru un adolescentCum de a crea un dulap la modă pentru un adolescent
  Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)Cum sa-ti alegi propriile haine si sa arati bine (pentru fete)
  Cum de a găsi blugi perfect pentru tineCum de a găsi blugi perfect pentru tine
  Cum sa faci un sacou sa arate casualCum sa faci un sacou sa arate casual
  Cum sa poti purta o curea (pentru barbati)Cum sa poti purta o curea (pentru barbati)
  Cum să purtați pulovere mariCum să purtați pulovere mari
  Cum să purtați un hijab într-un mod modernCum să purtați un hijab într-un mod modern
  Cum să arăți fabulos în anuarCum să arăți fabulos în anuar
  » » Cum să arăți bine purtând un hijab

  © 2011—2020 ertare.com