Cum să arăți bine într-o zi ploioasă

Ploaia ar putea deveni cel mai rău coșmar pentru iubitorii de modă. Având păr plictisit, fără formă sau frizzy și care poartă machiaj drenat ar putea ruina complet stilul tău. Cu toate acestea, puteți evita să arătați ca un dezastru într-o zi ploioasă, căutând îmbrăcăminte impermeabilă care vă va favoriza figura și vă va liniști personalitatea. Este posibil să vă îmbunătățiți aspectul prin folosirea produselor adecvate pentru îngrijirea părului și a produselor cosmetice.

pași

Metoda 1
Stați uscat

Articole de îmbrăcăminte impecabilă sunt indispensabile și nu trebuie să fie depășite. Alegeți piese clasice care creează un stil matur și sofisticat sau distracție bine îmbrăcate în îmbrăcăminte, care vă luminează ziua ploioasă.

Imaginea intitulată Uită-te bine într-o zi ploioasă Pasul 1
1
Purtați un impermeabil cu capișon care vă ajută bine. Haina de ploaie este o haină clasică care funcționează foarte bine în garderoba oricărei femei. Un hoodie vă va proteja mai bine de ploaie - cu toate acestea, un hoodie va, de asemenea, atâta timp cât aveți de gând să purtați o umbrelă. Luați în considerare utilizarea de haine clasice bej, sofisticate de visiniu sau roșu strălucitor, în funcție de personalitatea dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată
  2
  Găsiți un strat care vă favorizează figura. Pardesile încrucișate cu rânduri duble de butoane favorizează multe femei. Dimpotrivă, cei care au mai multă bustă ar trebui să opteze pentru cei drepți, cu un singur rând de butoane. În plus, hainele cu buzunare arată grozav pentru tinerii care doresc să-și marcheze talia și să-și arate silueta.
 • Imaginea intitulată
  3
  Purtați haine subțiri sub haina dumneavoastră. Cașmirul și țesăturile subțiri sunt cel mai bine pentru a fi purtate sub o haină, pentru că nu dau vrac. În schimb, ar trebui să evitați puloverele de lână și articolele de îmbrăcăminte mari, deoarece ele vor forma bulgări sub haina dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată
  4
  Strângeți zilele dvs. utilizând culori luminoase. Când ziua este gri sau tulbure, dispoziția tinde să scadă. Oferind luminozitate și culori vesele dulapului este o modalitate de a rămâne vesel. Alegeți straturi și umbrele colorate pentru a adăuga o nuanță de culoare în costumul de zi ploioasă.
 • Imaginea intitulată
  5
  Se uită elegant, purtând culori clasice. Îmbrăcămintea și accesoriile exterioare, în negru, în ciocolată sau roșu, dau un aspect sofisticat. Dacă vă încurajați în timpul unei zile ploioase, este suficient să vă stimulați încrederea, apoi păstrați culorile naturale și opace care vă dau un aspect matur.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine într-o zi ploioasă Pasul 6
  6
  Luați o pereche bună de cizme de ploaie. Cizmele din cauciuc în culori strălucitoare pot da un aspect copilăresc, mai ales dacă au amprente atrăgătoare precum margaretele și pozele. Dacă doriți să purtați cizme colorate, alegeți culori îndrăznețe și pline în loc de printuri. Căștile de călărie sau cizmele din piele cu capac de impermeabilitate reprezintă o alternativă bună pentru o atingere sofisticată.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine într-o zi ploioasă Pasul 7
  7
  Evitați piele de căprioară și alte materiale deoarece acestea ar putea fi tratate cu apă. Nu utilizați pungi sau pantofi din acest material. Pielea neprotejată poate strica și ploaia.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine într-o zi ploioasă Pasul 8
  8
  Luați umbrela ca accesoriu. Utilizați culori îndrăznețe sau printuri pentru a da viață exterioară monotonă sau optați pentru o umbrelă de culoare maro sau roșie de ciocolată cu mâner din lemn pentru a oferi un stil elegant și matur. Distrează-te și alegi o umbrelă care ține de personalitatea ta.
 • Metoda 2
  Controlează-ți părul și machiajul  Ploaia poate provoca havoc curling părul sau drenarea dvs. machiaj. Rezolvați problema folosind machiaj rezistent la apă și produse care vă mențin parul sub control.

  Imaginea intitulată
  1
  Ține-ți părul Ar putea fi dificil să vă pieptești părul datorită prezenței umidității în mediul înconjurător. Dacă vă este dificil să vă administrați buclele, menținerea părului în vrac ar putea complica mai mult, deoarece umiditatea îl va îndoi și va crea valuri dificil de manevrat. Reduceți acest efect ridicându-vă calul într-o coadă de cal. Dacă îl țineți fără să utilizați nici un fixativ, părul dvs. va continua să se încurce, cu atât mai puțin.
 • Imaginea intitulată
  2
  Încercați să vă împletiți părul. Panglicile oferă un design suplimentar stilului tău și ar putea reduce și mai mult răsuflarea rebelilor. Asigurați-vă două panglici strans pentru a crea un stil de tineret și jucăuș sau o panglică lungă înapoi pentru un aspect formal.
 • Imaginea intitulată
  3
  Utilizează ser de anti-friz sau lac. Produsele de păr ca acestea sunt necesare într-o zi ploioasă, indiferent dacă vă purtați părul în vrac sau legat. Serul anti-frizz este deosebit de util pentru gestionarea părului înfipt, cauzat de umiditate. Este posibil ca lacul să nu fie necesar pentru stilurile casual. Cu toate acestea, dacă doriți ca părul să rămână în poziție, ar trebui să luați în considerare utilizarea unui atomizor.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine într-o zi ploioasă Pasul 12
  4
  Îngătați părul înapoi cu gel. Dacă aveți păr scurt, evident că pantalonii și panglicile nu sunt o opțiune pe care o puteți profita. Pentru a avea o zi ploioasă fără probleme, pieptește-ți părul înapoi cu ajutorul unui gel. Acest lucru vă păstrează părul în stil, fără curling-ul și, în schimb, îi oferă un aspect umed care va elimina dorința de ao menține uscată.
 • Imaginea intitulată
  5
  Utilizați rimel, ochelari de vedere și umbra ochilor impermeabili. Mascara poate arăta deosebit de oribil atunci când rulează, deci este necesar să folosiți un rezistent la apă în timpul unei zile ploioase. Ochii de ochi și umbrele de ochi pot, de asemenea, rula și stoarce în ochi, deci ar trebui să verificați și versiunile dvs. impermeabile.
 • Imaginea intitulată
  6
  Utilizați baze lichide și fard de obraz în loc de pulberi. Produsele cosmetice lichide nu se spală la fel de ușor ca și pudrele care fac machiajul să dureze mai mult. În plus, lichidele și cremele nu sunt marcate la fel de ușor ca pudrele atunci când sunt umezite.
 • Imaginea intitulată
  7
  Păstrați un machiaj blând. Cu cât folosiți mai puțin, cu atât mai bine. Indiferent de produsele pe care le utilizați, există întotdeauna posibilitatea ca acestea să fie difuzate sau șterse. Dacă într-o zi vă simțiți confortabil fără machiaj, mergeți mai departe. Dacă nu, începeți să utilizați mai puțin machiaj, alegeți doar un strat ușor de produse pe care le considerați esențiale în rutina zilnică de frumusețe.
 • sfaturi

  • Nu cheltuiți mulți bani pe o umbrelă. Umbrele au tendința să se piardă sau să se deterioreze foarte ușor. O umbrelă sofisticată concepută pentru a rezista la vânt probabil va dura mai mult decât o umbrelă ieftină din secția pentru copii a unui centru comercial - cu toate acestea, nu va dura pentru totdeauna, iar durata suplimentară nu ar justifica cu adevărat prețul ridicat.
  • Dacă utilizați ochelari speciali, luați în considerare solicitarea unei prescripții pentru lentilele de contact pe care le puteți purta în timpul zilelor ploioase. Atunci când ochelarii se uda și plictisesc în timpul unei furtuni, este foarte dificil de văzut clar.
  • Dacă purtați un ceas pe încheietura mâinii în timpul unei zile ploioase, opriți-l sau schimbați-l la unul impermeabil.
  • Asigurați-vă că totul din buzunar rămâne uscat. De exemplu, dacă transportați un player iPod sau mp3, plasați-le într-o carcasă impermeabilă înainte de a le pune în buzunarul stratului de tranșee.

  Imaginea intitulată

  Lucruri de care ai nevoie

  • Haină impermeabilă care te potrivește bine
  • Articolele subțiri
  • Bocanci de ploaie
  • umbrelă
  • Coafuri de păr
  • Ser anti-curbat
  • Fixator pentru păr
  • Gel de păr (opțional)
  • Rezistență la apă
  • Bază lichidă
  • Blush crema
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci un kit pentru colajCum sa faci un kit pentru colaj
  Cum sa cumperi o jacheta impermeabilaCum sa cumperi o jacheta impermeabila
  Cum să vă creați propriul stil de îmbrăcăminteCum să vă creați propriul stil de îmbrăcăminte
  Cum să vă bucurați de ploaieCum să vă bucurați de ploaie
  Cum să pretind că ești o fatăCum să pretind că ești o fată
  Cum sa faci un sacou sa arate casualCum sa faci un sacou sa arate casual
  Cum sa speli un hanorac si un fermoarCum sa speli un hanorac si un fermoar
  Cum să purtați vârfuri goale în timpul friguluiCum să purtați vârfuri goale în timpul frigului
  Cum să purtați un hijab într-un mod modernCum să purtați un hijab într-un mod modern
  Cum să poarte un sacou umplutCum să poarte un sacou umplut
  » » Cum să arăți bine într-o zi ploioasă

  © 2011—2020 ertare.com