Cum să arăți bine în clasa a șaptea

Ai vrut vreodată să înveți să fii ca fetele "Heavy Girls"? Ai avut câteva dezastre de modă? Ei bine, citiți mai departe pentru a afla cum să arătați bine în clasa a șaptea. Nu lăsa pe nimeni să te trimită sau să-ți spună ce să faci. Pentru a fi popular, trebuie să vorbiți și dacă aveți probleme, trebuie să le întâmpinați.

pași

Imaginea intitulată
1
Arată destul Fetele din clasa a VII-a cumpără hainele lor în magazine cum ar fi Aeropostale, Target, Abercrombie și Fitch, Tilly`s, Forever 21 și locuri asemănătoare. În acestea veți găsi multe haine drăguțe și la modă pe care le veți dori foarte mult. Încercați să nu cumpărați ceva prea scump sau să aduceți și cineva.
 • Imaginea intitulată
  2
  Utilizați machiajul Adresați-vă părinților dacă le puteți folosi. Dacă ei spun nu, puneți înlocuitori, cum ar fi balsam de buze cu o culoare drăguță. Dacă vă puteți pune machiajul, puneți-vă niște umbre pe ochi, pe mască sau pe dermatograf. Limitați machiajul și nu vă vopsiți cu o culoare strălucitoare, care poate începe într-o mizerie.
 • Imaginea intitulată
  3
  Puneți o pungă. În punga dvs. ar trebui să aveți cele mai importante lucruri cum ar fi luciu de buze, cremă, ruj, bani, chei (dacă mergeți singuri). Nu uitați să aduceți întotdeauna unele prosoape / tampoane dacă ați început perioada.
 • Imaginea intitulată


  4
  Au o igienă foarte bună. Nimeni nu vrea să fie alături de o fată care miroase rău, așa că scaldă în fiecare zi. De asemenea, nu purtați prea mult parfum, utilizați parfumuri subtile cu esențe de vanilie sau iasomie.
 • Imaginea intitulată
  5
  Citiți revistele de modă Cumpărați reviste precum Teen Vogue, Seventeen și Glamour. Ei au ceea ce este la modă. Nu trebuie să le urmați, dar este cu siguranță un loc bun pentru a începe dacă căutați un nou aspect.
 • Imaginea intitulată
  6
  Nu luați insultele oamenilor într-un mod aspru și astfel schimbați felul în care vă aflați. Oamenii vor spune multe lucruri rele, dar nu-i lasa sa te deranjeze. Dacă vă place cum vă aflați, nimeni nu poate spune nimic despre asta.
 • sfaturi

  • Întotdeauna aveți părul proaspăt și curat.
  • Aveți bani la prânz. Dacă uitați, împrumutați un prieten pentru a cumpăra ceva de genul unui bar de granola. Plătiți-l a doua zi.
  • Fii tu! Este cea mai importantă regulă!
  • Nu fiți acel mic grup de "oameni" populare care sunt nepoliticos pentru toată lumea. Fii drăguț și zâmbet, un zâmbet este cel mai bun accesoriu al tău.
  • Telefoanele mobile și iPod-urile nu sunt o cerință de a vă aduce sacul, ci doar să aducă ceea ce aveți nevoie la școală, cum ar fi pixuri, pixuri, prosoape / tampoane etc.
  • Nu copiați alți oameni.
  • Încercați să fiți oameni buni cu toată lumea. Dar dacă vrei să fii ca Regina sau Gretchen (Heavy Girls) ... atunci fii drăguț cu poporul "popular".

  avertismente

  • Nu fi vulgar sau obișnuit.
  • Dacă nu faceți o baie într-o zi, încercați să o acoperiți cu un spray de corp de vanilie sau cu un alt miros care nu este prea puternic. Dacă mirosul este foarte puternic, oamenii o vor miroși, și asta nu e bine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum te fac să arăți complet diferit și frumosCum te fac să arăți complet diferit și frumos
  Cum arata un model AbercrombieCum arata un model Abercrombie
  Cum se compensează în funcție de forma feței taleCum se compensează în funcție de forma feței tale
  Cum se face stilul de tip pin-upCum se face stilul de tip pin-up
  Cum de a face dacă sunteți o femeie de peste 50 de aniCum de a face dacă sunteți o femeie de peste 50 de ani
  Cum să faci pentru plajăCum să faci pentru plajă
  Cum se face până când pielea ta este întunecatăCum se face până când pielea ta este întunecată
  Cum să facem dacă sunteți în liceuCum să facem dacă sunteți în liceu
  Cum sa aratati bogatCum sa aratati bogat
  Cum sa faci cosplay ca Elle in Blonda LegalaCum sa faci cosplay ca Elle in Blonda Legala
  » » Cum să arăți bine în clasa a șaptea

  © 2011—2020 ertare.com