Cum să arăți bine (pentru băieți)

Ai trecut vreodată pe strada din orașul tău și tipul ăla a trecut? Cunoașteți tipul, o tunsoare bună, haine de designer și o plimbare încrezătoare. S-ar putea să-ți fie rușine să recunoști, dar vrei să fii ca el. Ei bine, cu puțin efort și un pic de încredere, puteți arăta bine și voi.

pași

Imaginea intitulată Uită-te bine (pentru băieți) Pasul 1
1
Începeți la început, și da, asta înseamnă pielea ta. Mulți băieți și bărbați cred că îngrijirea pielii este doar pentru fete, dar nu! Vizitați farmacia locală sau, dacă aveți un buget mai mare, mergeți la un magazin și examinați produsele afișate. Investiți în ele, deoarece, deseori, alternativele ieftine nu au niciun efect și ajung să vă pierdeți banii în loc să economisiți. Produsele bune vor produce îmbunătățiri remarcabile ale pielii dvs. și vă veți simți mai proaspete și mai sănătoase.
 • Imaginea intitulată Look good (pentru băieți) Pasul 2
  2
  Mănâncă bine! E mai important decât crezi. Mâncarea sănătoasă nu numai că vă va ajuta fizic, ci și vă va reîmprospăta pielea și va duce la o viață mai sănătoasă! Sună ciudat, dar este adevărat, este bine cunoscut faptul că un corp sănătos este egal cu o minte sănătoasă. Desigur, majoritatea cititorilor vor continua să trăiască acasă și probabil vor fi forțați să mănânce ceea ce este pus în fața lor, așa că văd complicații în acest pas. Cu toate acestea, într-un mod subtil, permiteți părinților dvs. să știe că încercați să mâncați mai multe fructe și legume și să reduceți carbohidrații și grăsimile. Acest lucru le va plăcea, probabil, într-o oarecare măsură, cel puțin până când planificarea meselor și altele asemenea devine incomodă.
 • Imaginea intitulată Transmite un test de droguri în scurtă notificare Pasul 10


  3
  Fă-ți o nouă tunsoare. Aceasta va fi cea mai remarcabilă schimbare pe care o veți face. Te va redefini ca o persoană și poți fi cine vrei tu să fii! Asigurați-vă că respectați acest pas înainte de a cumpăra haine, deoarece ceea ce cumpărați ar trebui să meargă cu părul tău. Acest lucru este foarte important, deci atunci când aveți de gând să faceți tunsoare, trebuie să știți ce este ceea ce doriți. Căutați în anumite reviste până când găsiți un stil care vă place. Pe de altă parte, puteți merge la coafor și rugați stilistul dvs. să vă recomande un stil potrivit pentru dvs. și să-l utilizați. Acum, când îți schimbi stilul pentru prima dată, trebuie să arate bine! Vă sugerez să-i convingeți pe părinți să vă permită să vă opriți tăierea părului timp de câteva luni, astfel încât să puteți merge la un salon de coafură mai prestigios. Acest lucru, pe lângă faptul că economisiți bani, va fi mai convenabil pentru dvs. deoarece, cu cât este mai lung părul dvs., cu atât mai multe opțiuni de stil pe care le veți avea.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine (pentru băieți) Pasul 4
  4
  Cumparati haine Asta nu înseamnă că trebuie să părăsiți casa. Poate doriți să mergeți direct la magazinul dvs. preferat, dar dacă doriți haine de lux și nu vă puteți permite să faceți acest lucru, căutați online. Puteți economisi cu adevărat mai mult în acest fel decât să cumpărați mărci mai ieftine. Când cumpărați haine, nu alegeți tot ce vă place și puneți-l în coșul dvs. de cumpărături. Ar trebui să alegi trei, poate patru tinute. Unul oficial, unul care trebuie să fie acasă, dar totuși arăta bine, un costum care să impresioneze și poate un kit de sport. Asigurați-vă că hainele pe care le alegeți se potrivesc bine cu noua coafură și că culorile se potrivesc bine împreună. Un alt lucru de retinut este culoarea ochilor.
 • Imaginea intitulată Look good (pentru băieți) Pasul 5
  5
  Fii încrezător, e important.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să ușureze pielea mâinilor și a picioarelorCum să ușureze pielea mâinilor și a picioarelor
  Cum să aveți grijă de piele după microdermabraziuneCum să aveți grijă de piele după microdermabraziune
  Cum să ai grijă de pielea ta să fii bărbatCum să ai grijă de pielea ta să fii bărbat
  Cum să ai grijă de față (bărbați)Cum să ai grijă de față (bărbați)
  Cum să determinați tipul de pieleCum să determinați tipul de piele
  Cum de a alege o linie pentru îngrijirea pieliiCum de a alege o linie pentru îngrijirea pielii
  Cum să începeți un regim pentru îngrijirea naturală a pieliiCum să începeți un regim pentru îngrijirea naturală a pielii
  Cum sa alegi un hidratant pentru pielea uscataCum sa alegi un hidratant pentru pielea uscata
  Cum se hidratează pieleaCum se hidratează pielea
  Cum sa hidratezi pielea in varstaCum sa hidratezi pielea in varsta
  » » Cum să arăți bine (pentru băieți)

  © 2011—2020 ertare.com