Cum să arăți frumos în 10 minute

Cu toții avem acele zile! Te ridici, soarele strălucește prin fereastră și deja ai început să-ți planifici toată dimineața. Arăți și verificați ceasul, care, 7:00 am?!?! Ai setat alarma ta la 6, nu? Aveți o întâlnire mare la ora 8 și traficul de dimineață a început deja! Ce să faci în aceste cazuri ca o femeie? Simțiți-vă calmul, folosindu-vă bunul simț și urmând acest ghid vă va trimite pe drumul care arată frumos și revigorat în 10-15 minute.

pași

1
Păstrați calm Dacă aveți doar 10 minute, este mai mult decât probabil că veți întârzia. Unele fete dau doar 10 minute dimineata pentru a fi gata. Indiferent de situație, respirați profund și pregătiți-vă.
 • 2
  Începeți-vă dimineața cu puțină apă rece pe față. Acest lucru durează câteva secunde și vă ajută să vă treziți. Chiar dacă nu te trezește, încă mai poți stropi puțin apă pe față.
 • 3
  Dați priorități. Efectuați o listă în mintea priorității dvs. # 1 la prioritatea # 10. Poate că părul perfect este un lucru mare, dar nu machiaj. Puteți lua micul dejun în mașină sau în autobuz? Este posibil să nu aveți timp ca totul să fie perfect, dar totuși puteți vedea bine.
 • 4
  Luați un bazin de apă și mâncați ceva sănătos. Un sac de cereale integrale cu brânză topită și o cafea mică este o modalitate bună de a vă începe ziua. Nu ai timp suficient? Luați o bucată de fructe și spălați-o cu puțină apă.
 • 5
  Dacă aveți piele uscată / grasă sau cu o mulțime de acnee, spălați-vă fața. Dacă aveți un cos peste acolo și acolo sau poate străluciți în jurul nasului, fața voastră nu va exploda. Ignorați acest lucru și treceți mai departe. Dar daca fata ta este uscata / uleioasa si cu mult acnee, faceti un minut sau doua sa o spalati cu tot ce folositi.
 • 6
  Rochia ta trebuie să fie simplă și ușoară. Dacă te duci la școală, o bluză simplă, blugi și converse funcționează foarte bine. Lucrarea este diferită. Ai putea folosi o uniformă sau o rochie într-un anumit fel. Păstrați-vă hainele simple și nu vă faceți griji cu privire la accesorii. Dacă doriți, puneți-le într-o pungă și puneți-le la lucru.
 • 7
  Igiena este o necesitate. Să luăm o baie nu are întrebări. Dacă părul este gras, miroși rău și te simți murdar, există modalități rapide de a repara acest lucru.
 • 8
  Parul gras sau dezosat poate fi reparat. Folosind puțină cantitate de pudră de bebeluș poate ajuta părul gras împreună cu hârtia de pe piele. Nu puneți produsul în păr, va face mai rău. Folosește-ți părul în fața ta. Pentru părul deranjat, utilizați creme anti-friz sau pentru îndreptarea părului dvs., evident, trebuie să fie periat, dar păstrați-l simplu. Utilizați părul înapoi sau utilizați o panglică elegantă.


 • 9
  Lucrați cu textura naturală a părului. Timpul este esențial, iar fierul, uscătorul și fierul curling nu sunt cei mai buni prieteni ai tăi. Dacă părul este drept, ondulat, curat, foarte cret, uleios sau plat, va trebui să găsiți un alt mod de a trata fără a utiliza căldură. Cozile de ponei și benzile de cap sunt combinația perfectă. Acestea sunt rapide, ușoare și elegante.
 • 10
  Dacă sunteți dispus să vă îndreptați sau să vă curățiți părul, veți avea o provocare. În momentul în care deschideți ochii, conectați-l și fixați-l la nivelul de căldură dorit. Periați dinții, mâncați micul dejun și vă îmbrăcați. În acest moment, fierul sau curul dvs. va fi fierbinte deja. Lucrează repede Nu veți avea timp să vă despărțiți părul, deci lucrați în secțiuni mai mari decât de obicei, concentrându-vă doar asupra locului în care aveți cu adevărat nevoie de el.
 • 11
  Aplicați întotdeauna spray deodorant și corp. Aruncați-le în rucsac sau geantă pentru mai târziu.
 • 12
  Periați-vă dinții! Nu puteți petrece 4 până la 5 minute făcând acest lucru, dați această sarcină 30 de secunde și mențineți respirația proaspătă cu o gumă de menta pe parcursul zilei.
 • 13
  Alegeți cele 3 produse de machiaj pe care le utilizați cel mai mult și trimiteți-le în geanta pentru a vă aplica la serviciu sau la școală. Fie pulbere, rimel sau luciu de buze.
 • 14
  Oamenii nu observă detaliile mici. Nu stați în fața oglinzii dezbătând dacă veți purta o bandă negru sau gri. Nu ratați timpul să pictați unghiile.
 • 15
  În timp ce timpul este în desfășurare, verificați-vă în oglindă. Zâmbiți, luați-vă punga, vă simțiți bine despre voi și acum, mergeți la munca sau la școală.
 • sfaturi

  • Multi-tasking. Periați-vă dinții și periați-vă părul. Alege hainele și trimite un mesaj șefului tău că vei ajunge cam târziu. Ce puteți face pentru a salva mai mult timp, faceți-o.
  • Purtați haine și încălțăminte confortabile. Restul vieții tale poate fi cam nebun.
  • Dacă aveți timp liber, reveniți la elementele de bază. Aplicați balsam de buze pentru buzele frumos hidratate, puneți o loțiune pe mâini și scoateți sprâncenele.
  • Luați în considerare micul dejun pe drumul spre munca dvs., dacă nu durează prea mult. Sigur, un mic dejun McDonald`s nu este cea mai bună opțiune, dar funcționează astăzi.
  • Dacă știți că aveți doar 10 minute dimineața pentru a vă pregăti, pregătiți-vă în avans. Alegeți-vă hainele, lăsați-vă pensula și pasta gata, asigurați-vă că totul este în geantă.
  • Dacă trebuie doar să faceți duș, faceți-o repede!
  • Cereți ajutor dacă cineva este mai treaz.
  • În timpul zilei, veți simți nu-așa-drăguț. Pentru că poate că nu ai avut un fir de păr bun sau nu ai început să miroși rău. În prealabil, împachetați ceea ce aveți nevoie pentru ca acest lucru să nu se întâmple.
  • Folosește machiajul care te face să te uiți treaz! Luminile umbrite ale ochilor îți vor face ochii să arate mai vii, folosindu-se și o fard de obraz va ajuta și ceva pentru a ascunde pungile sub ochi.

  avertismente

  • Dacă urmați exact acest ghid și vă grăbiți, veți fi gata în 10-15 minute. Cheltuielile suplimentare petrecute pe păr, machiaj și îmbrăcăminte vă vor face mai mult timp și veți întârzia.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te trezeștiCum să te trezești
  Cum sa faci o rutina de frumusete de dimineata sau de noapteCum sa faci o rutina de frumusete de dimineata sau de noapte
  Cum sa te ridici mai usor dimineataCum sa te ridici mai usor dimineata
  Cum să luați o rutină de dimineațăCum să luați o rutină de dimineață
  Cum să scurtezi rutina de dimineațăCum să scurtezi rutina de dimineață
  Cum să te trezești fericit în fiecare dimineațăCum să te trezești fericit în fiecare dimineață
  Cum se trezește fără ceas deșteptătorCum se trezește fără ceas deșteptător
  Cum să te trezești repedeCum să te trezești repede
  Cum să începeți ziuaCum să începeți ziua
  Cum puteți seta prioritățile într-un program pentru a vă gestiona optim timpulCum puteți seta prioritățile într-un program pentru a vă gestiona optim timpul
  » » Cum să arăți frumos în 10 minute

  © 2011—2020 ertare.com