Cum să arăți bine în timpul iernii

Noțiuni de bază un stil de vară este simplu: bronze intens și haine mici. Cu toate acestea, atunci când vremea se schimbă și începe să se mai rece, purta haine mici și sportive un bronz întunecat este imposibil și absurd. Aflați cum să arătați bine în timpul celor mai reci luni, chiar dacă sunteți înfășurat într-un pulover care vă ascunde figura!

conținut

pași

Imaginea intitulată
1
Aveți grijă de piele În timpul iernii, cu vânturi puternice și încălzire cu putere maximă, cele mai multe tipuri de piele se usucă repede. Beți multă apă și aplicați loțiuni delicate, fără ulei și ușor absorbite în toate zonele corpului. Utilizați balsam de buze pentru a preveni buzele crăpate.
 • Imaginea intitulată
  2
  Aveți grijă de părul vostru În timp ce pentru scăldat în fiecare zi este bun, mulți au dat seama că trebuie să se spele parul folosind produse numai la fiecare două zile, sau chiar mai puțin frecvent! Motivele sunt simple: Cand spalarea parului eliminați uleiurile naturale pe care le are, ceea ce face sfaturi de la uscare și divizare, o problemă care amplifică iarna. Aplicati un balsam hidratant sau o mască de păr în ultimele 3 sau 5 centimetri de păr și se lasă timp de aproximativ 15 minute. Faceți acest lucru o dată pe săptămână pentru a vă menține părul moale. De asemenea, periați-vă părul de pe scalp până la vârfuri pentru a răspândi uleiurile. Acest lucru doar întărește părul și îi conferă o textura matasoasă.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine în iarna Pasul 3
  3
  Utilizați o paletă diferită de machiaj. Pentru față, utilizați o fundație ușoară sau evitați aplicarea acesteia. De asemenea, utilizați obrajii roz sau roz cald pe obraji. Amestecarea unei cantități mici de bronz cu blushul poate fi o strategie bună, dar oricine va arăta drăguț.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine în iarna Pasul 4
  4
  Contrasteaza culoarea calda a obrajilor folosind culori mai reci pe buze si ochi. Alegeți un machiaj "gol" în ochi. Folosiți un strat de rimel de geniu pe genele inferioare și nu aplicați ochelari de vedere. Acest lucru vă ajută să vă luminați ochii și să le faceți mai mari. Umbrele de ochi de umbre sunt, de asemenea, opțiuni bune pentru iarnă - totuși, în timpul verii se vor "topi". Folosind culori palide, cum ar fi albastru, alb și gri, albastru este o modalitate frumoasă de a vă adapta machiajul la cele mai reci luni. Aplicați o mică umbra de ochi albe pe colțul interior al ochiului și amestecați-l cu o fard de lumină albastru deschis. De asemenea, umbrele de ochi în creion, culori metalice, sunt o altă opțiune bună. Pentru a obține frumusețea de iarnă, utilizați culori albe, aurii sau argintii pentru a trage o linie chiar deasupra genelor superioare. Aplicați ușor pe fundul ochilor și apoi folosiți partea degetului arătător, împingând-o până se formează o linie subțire.


 • Imaginea intitulată Uită-te bine în iarna Pasul 5
  5
  Utilizați balsam de buze Utilizați balsam de buze religios. Aplicați acest produs la fiecare zece sau douăzeci de minute, sau la fel de mult cum aveți nevoie. Buzele crapate nu sunt atractive. Orice tip de balsam va fi suficient, în caz de urgență, puteți folosi chiar jeleu de petrol! Softlips este un brand bun de balsam de buze, deoarece are un factor de protecție solară în formula sa. Acest balsam de buze este ușor și vă face buzele să aibă o textura mai moale.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine în iarna Pasul 6
  6
  Îmbrăcați în straturi. Îmbrăcați-vă așa în timpul iernii vă va duce în mod surprinzător departe! Purtarea unei cămăși pe jumătate pe orice cămașă și o jachetă deasupra acestor două elemente este întotdeauna o tinuă bună. Pur și simplu combinați gâturile similare astfel încât stratul inferior să fie văzut și îndoit puțin. Jeansul este de bază pentru iarnă, deoarece este confortabil atunci când este purtat cu cizme. Dacă sunteți în aer liber, în frig, purtați întotdeauna o haină!
 • Imaginea intitulată
  7
  Frumusețea naturală nu va fi niciodată înfrântă. Din când în când nu faceți nimic, folosiți luciu de buze și spălați-vă fața.
 • Imaginea intitulată
  8
  Înfășurați bine. Stoc pe cizme de iarna de moda, uggs, pantofi, papuci, pantaloni de trening, blugi, jachete, pantaloni, pulovere, jambiere, ciorapi și pălării.
 • sfaturi

  • Îmbrăcați în funcție de vreme. O cămașă cu buzunar și o jachetă ușoară nu sunt elemente potrivite pentru ploaie sau furtună de zăpadă. Aflați prognoza meteo pentru a se îmbrăca corespunzător.
  • Încercați să alegeți un gel de săpun sau de baie care hidratează și curăță pielea.
  • Jerseurile nu trebuie să fie voluminoase să fie cald. pulovere voluminoși sunt potrivite pentru snuggling atunci când ninge, dar de obicei sunt ... ei bine ... VRAC ... să le folosească pentru a ieși.
  • Verificați întotdeauna că loțiunile și machiajul nu au nici un ingredient care vă provoacă alergii. Reacțiile alergice variază de la urticarie până la hemoragie, deci nu riscați!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se aplică o loțiune de bronzareCum se aplică o loțiune de bronzare
  Cum să aibă grijă de păr natural curulatCum să aibă grijă de păr natural curulat
  Cum să aveți grijă de piele în timpul ierniiCum să aveți grijă de piele în timpul iernii
  Cum de a vindeca buzele crapateCum de a vindeca buzele crapate
  Cum de a anula tunderea păruluiCum de a anula tunderea părului
  Cum sa scapi de parul grasCum sa scapi de parul gras
  Cum să elimini obiceiurile proaste ale frumusețiiCum să elimini obiceiurile proaste ale frumuseții
  Cum să evitați pielea uscată în timpul ierniiCum să evitați pielea uscată în timpul iernii
  Cum să preveniți ruperea păruluiCum să preveniți ruperea părului
  Cum sa-ti faci parul mai moaleCum sa-ti faci parul mai moale
  » » Cum să arăți bine în timpul iernii

  © 2011—2020 ertare.com