Cum să arate stilul Ulzzang

Acest articol este despre modul de a avea aspectul Ulzzang. Cuvântul coreean Ulzzang sau Uljjang (Hangul: 얼짱) înseamnă "fata mai buna" sau "arata bine". Aceasta este modalitatea de a realiza un aspect care este obișnuit pentru persoanele care doresc să vadă Ulzzang.

pași

Imaginea intitulată Uită-te la Ulzzang Pasul 1
1
Machiajul ~ Dorința (dar absolut inutilă). Printre trăsăturile cheie ale Ulzzangs sunt pielea impecabilă palidă, ochii mari și o față mică, rotunjită, care amintește un pic de personaje anime. Acest lucru, desigur, nu este ca cele mai multe Ulzzangs arata natural, deoarece folosesc mult machiaj si isi schimba fotografiile, dar incearca sa arate acest aspect numai cu machiajul pentru a face sa para mai natural. (Ulzzangii, în general, nu arată foarte natural, dar puteți încerca cel puțin!)
 • Imagine intitulata Look Ulzzang Pasul 2
  2
  Pentru față, utilizați o bază de praf genial (dacă aveți deja pielea perfectă palid, săriți peste acest pas), dacă doriți, puteți da o notă de fard de obraz roz / piersica pentru obraji un pic strălucire, dar nu folosiți prea mult. De asemenea, Ulzzang-urile le plac, nasul lor este mic și arătat ca un buton, așa că dacă nasul nu are dimensiunea unui mazar, poți să-l conturezi, dar ai grijă să faci să pară foarte natural.
 • Imaginea intitulată Uită-te la Ulzzang Pasul 3
  3
  Urmați ochii, care sunt cea mai importantă parte. Liner alb, negru dermatograf, rimel / fals și pupilentes (pupilentes cerc extinderea iris, ceea ce face ca ochii sa para mai mari si mai rotunzi) tab-uri sunt folosite de cele mai multe ulzzangs. De asemenea, deoarece acest stil vine din Coreea, mulți oameni cred că trebuie să aveți forma ochi asiatice pentru acest lucru. Unii oameni consideră că te face să vezi mai mult Ulzzang, dar pentru mine nu este absolut crucial.
 • Imaginea intitulată Look Ulzzang Pasul 4
  4


  Gura ar trebui să fie mică (nu subțire, mică) și să nu se descurce, dar în realitate nu este atât de necesară. Poate un luciu de buze, dacă vrei, dar fă-l clar și luminos.
 • Imaginea intitulată Uită-te la Ulzzang Pasul 5
  5
  Acum, pentru păr. Parul este foarte diferit intre Ulzzangs, dar parul cret cu breton este foarte popular. Dar părul nu este cu adevărat important, doar asigurați-vă că arată curat, curat și natural. Verificați cele mai recente tendințe ale tunsorilor din Coreea.
 • Imagine cu denumirea Look Ulzzang Pasul 6
  6
  De fapt, nu există instrucțiuni specifice pentru îmbrăcăminte. Cu aceasta este elegant și la modă, cu unele accesorii drăguțe, și încercați să adăugați o notă personală la ea. Nu învăța prea mult pielea, aspectul lui Ulzzang ar trebui să fie destul de nevinovat.
 • sfaturi

  • Dacă doriți să fiți un Ulzzang natural, verificați articole despre cum să obțineți o piele frumoasă, păr frumos, cum să zâmbiți și să fiți sănătoși. Acest lucru vă va face să arătați mai bine decât tencile de make-up de la Ulzzang.

  avertismente

  • Aspectul Ulzzang este foarte perfect. Dar oamenii nu sunt perfecți, sub haine frumoase și machiaj greu există o ființă umană ca oricare alta. Fii tu insuti
  • Elevii din ciclu pot fi foarte dăunători ochilor. Nu le folosiți mai mult de opt ore la rând și le păstrați curate, păstrându-le în cutii.
  • După cum probabil știți deja, prea mult machiaj vă strică pielea. Dacă doriți să aveți aspectul Ulzzang întotdeauna, aveți grijă de piele.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Bază, pulbere, concealer sau piele perfectă
  • Mascara / gene false
  • Ochelari de soare negri
  • Ecranul alb
  • Cercuri de elevi
  • Încredere (te face mai frumoasă!)
  • O tinuta drăguță
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aplicați blushulCum să aplicați blushul
  Cum să aplici emo machiajCum să aplici emo machiaj
  Cum să aplicați machiajul stilului de scenă fiind preteenCum să aplicați machiajul stilului de scenă fiind preteen
  Cum se aplică machiajul goticCum se aplică machiajul gotic
  Cum sa aplici machiajul pentru a ascunde acneea si sa arate naturalCum sa aplici machiajul pentru a ascunde acneea si sa arate natural
  Cum se aplică machiajul în fiecare ziCum se aplică machiajul în fiecare zi
  Cum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect naturalCum să aplici machiaj rapid pentru a obține un aspect natural
  Cum se aplică un machiaj de durată pentru varăCum se aplică un machiaj de durată pentru vară
  Cum să aplicați blushCum să aplicați blush
  Cum de a alege machiajul potrivitCum de a alege machiajul potrivit
  » » Cum să arate stilul Ulzzang

  © 2011—2020 ertare.com