Cum să arăți bine cu lentilele

Când purtați ochelari în siguranță, arătați inteligenți, plini de vrăji și unici. Nu vă fie frică să evidențiați aspectul dvs. și să creșteți încrederea în acești pași excelenți.

pași

Imaginea intitulată Uită-te bine cu ochelarii Pasul 1
1
Alegeți lentilele potrivite pentru tonul feței și a pielii. Ramele vin într-o gamă largă de culori și stiluri. Unele sunt practic invizibile - altele atrag atenția. Încercați diferite tipuri până când găsiți cele potrivite.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine cu ochelarii Pasul 2
  2
  Alegeți lentilele de dimensiuni bune. Ei ar trebui să rămână confortabil și să nu stoarce, să cadă etc.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine cu ochelarii Pasul 3
  3
  Aveți grijă de piele și de păr. O piele curată și sănătoasă arată grozav pe orice chip, în special pe cei care trebuie să poarte ochelari. Asigurați-vă că pielea și părul sunt întotdeauna proaspete. Scapa de cosuri și păstrează-ți părul mirosind bine și arătând sănătos.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine cu ochelarii Pasul 4
  4
  Țineți lentilele curate. Curățați-le în fiecare lună sau cam așa. Aveți grijă de petele sau murdăria de pe lentile. Curățați orice pată cu o cârpă moale, cămașa sau o bucată de pâslă. Asigurați-vă că pânza este curată și aveți grijă să nu tăiați prea mult sau să vă zgâriați lentilele.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine cu ochelarii Pasul 5


  5
  Aveți grijă de sprâncene. Pentru a avea o formă mai marcată, depilați-o cu pensete. Asigurați-vă că nu obțineți prea mult din sprâncene. Cea mai mică greșeală vă poate lăsa fără sprâncene. Dacă se întâmplă acest lucru, puneți puțin ulei de măsline pe sprâncene, astfel încât să crească rapid. Între timp, du-te la un machiaj profesionist, el vă poate ajuta să facă cu creion, și să dea iluzia de o formă normală și grosime. Nu vă faceți griji cu privire la formă, culoare și așa mai departe - sunt profesioniști, știu ce fac.
 • Nu vă razuiți sprâncenele în fiecare zi. Chiar dacă vedeți sprâncenele care ies, dacă le scoateți în fiecare zi, vă veți deteriora pielea. Încearcă să o faci în fiecare săptămână.
 • Definiți sprâncenele cu fard de ochi sau un creion de sprâncene care seamănă cu culoarea sprâncenelor sau este puțin mai ușoară.
 • Cea mai bună modalitate de a lăsa sprâncenele cu o formă bună și bine îngrijită este să aplicați o mică vaselină pentru a le manevra sau să utilizați gel pentru sprâncene. O formulă cremoasă care ajută la controlul sprancenelor.
 • Luați aerul ca modă. Ramele de aviator s-au întors la modă. Acum ele sunt descrise ca fiind nesfârșite și vintage. Puteți testa dacă lucrează pentru dvs.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine cu ochelarii Pasul 6
  6
  Accentați-vă buzele. Buzele naturale, buze naturale, vă oferă atenția de care au nevoie. Pentru a avea buze moi și atractive, aplicați o mică vaselină pe buze după ce vă spălați dinții și înainte de a merge la culcare. Încercați să utilizați un luciu de buze în timpul zilei pentru a le oferi o culoare mică și o aromă frumoasă de menta. Aplicați un produs mic, un strat ușor de luciu de buze durează foarte mult.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine cu ochelarii Pasul 7
  7


  Puteți utiliza ochelari de vedere pentru a vă ajuta să definiți forma ochilor și pentru a crea o linie mai groasă a genelor.
  Aveți grijă, dacă nu o aplicați bine, veți afișa doar curentul și ochii dvs. vor arăta mai mici.
 • Dacă ochii dvs. sunt în mod natural mici, luați în considerare un dermatograf alb (aplicat în interiorul pleoapei inferioare). Acest lucru va crește forma și culoarea ochilor.
 • Pentru un aspect mai natural (recomandat) aplicați pe pleoapa superioară un dermatograf maro închis sau neagră Cât de aproape poți să faci linia de mișcare cât poți. Aplică un ton similar de rimel sau purta pur și simplu o mască transparentă.
 • Pentru un aspect mai distractiv, experimentați cu linii albastru clar și subțire, jad sau auriu pe linia genelor din pleoapele superioare și puțin în exteriorul liniei genelor inferioare. Puteți utiliza o mască transparentă sau puteți folosi o culoare naturală.
 • Alegeți o coafură drăguță. Trebuie să decideți cu privire la noul dvs. aspect în funcție de cadrul lentilelor.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine cu ochelarii Pasul 8
  8
  Zâmbiți și încredere în tine. Acesta este probabil cel mai important pas. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a arăta bine cu ochelarii este să vă simțiți bine cu ochelarii. Un zâmbet dulce vă va evidenția întotdeauna cele mai bune caracteristici și încrederea va face pe cineva să fie mai atrăgător.
 • sfaturi

  • Nu aruncați utilizarea lentilelor de contact. Dacă credeți că lentilele nu sunt pentru dvs., adresați-vă medicului (și părinților dvs.) despre posibilitățile de a purta lentile de contact. Dar nu uitați că nu este nimic în neregulă cu purtarea de ochelari.
  • Dacă nu puteți folosi machiaj, asigurați-vă că delimitați sprâncenele. Sprâncenele sunt cel mai important lucru pentru un aspect minunat. Vaselina poate fi găsită în magazinele de frumusețe - aplicați-o pe buze, pe sprâncene și aplicați genelor ca și cum ar fi o mască. Vaselina nu înfundă porii, deci poate fi folosită ca un tratament de frumusețe de noapte pentru pielea uscată.
  • Doar amintiți-vă, ochelarii sunt ca orice alt accesoriu, încadrați fața și întotdeauna și atunci când alegeți perechea potrivită poate arăta foarte drăguț.
  • Atunci când alegeți lentilele, alegeți-le ca și cum ați alege ochelarii de soare perfect. Ceva versatil, care arata bine cu fata ta. Vedeți opțiuni neobișnuite, cum ar fi nici un cadru sau modele. Alte cadre, cum ar fi tipul dreptunghiular, rotund sau aviator, nu sunt bune pentru toate tipurile de fețe.
  • Găsiți o ofertă Lentilele pot fi cam scumpe. Vizitați site-urile web pentru a vedea dacă există oferte. Amintiți-vă că va trebui să le utilizați în fiecare zi, așa că asigurați-vă că găsiți pe cele pe care le iubiți, chiar dacă acestea costă un pic mai mult. Îi poți folosi de mai mulți ani dacă ai grijă de ei.

  avertismente

  • Nu vă mai scoateți sprâncenele. Este foarte ușor să continuați tragerea și tragerea. Dacă se întâmplă acest lucru, mergeți cu stilistul dvs. de încredere. Este mai bine decât să faci acasă și să pari că ești în permanență în șoc. Dacă nu sunteți sigur, ceară-le în fiecare lună și scoateți doar sprâncenele care apar în afara formei sprâncenelor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă curățați ochiiCum să vă curățați ochii
  Cum se aplică machiajul ochilor cu lentile de contactCum se aplică machiajul ochilor cu lentile de contact
  Cum să fixați o ochelari cu dungiCum să fixați o ochelari cu dungi
  Cum să vă păstrați ochelariiCum să vă păstrați ochelarii
  Cum să alegeți cadrul drept al lentilei pentru conturul fețeiCum să alegeți cadrul drept al lentilei pentru conturul feței
  Cum să alegeți cadrul pentru lentilele dvs.Cum să alegeți cadrul pentru lentilele dvs.
  Cum de a elimina dungi în ochelari de soareCum de a elimina dungi în ochelari de soare
  Cum sa alegi ochelari de soareCum sa alegi ochelari de soare
  Cum sa alegi lentilele de contact cu culoare (pentru fetele cu piele intunecata)Cum sa alegi lentilele de contact cu culoare (pentru fetele cu piele intunecata)
  Cum să curățați lentilele polarizateCum să curățați lentilele polarizate
  » » Cum să arăți bine cu lentilele

  © 2011—2020 ertare.com