Cum să vă faceți părul să meargă de la uscat la moale

Ai simțit vreodată că părul tău este încurcat prea mult tot timpul? Tu nu ești singurul! Toți oamenii au parul uscat la un moment dat. Există mai multe motive, dar ar trebui să știți că nu v-ați născut cu asta. Puteți preveni părul uscat urmând un set suplimentar de măsuri preventive în păr.

pași

Metoda 1
Utilizați ulei de nucă de cocos

Imagine cu titlul Ia-ti parul de la uscat la pasul neted 1
1
Trebuie să știți beneficiile uleiului de nucă de cocos. Uleiul de cocos este unul dintre alimentele miraculoase care are o mulțime de utilizări. Pe langa faptul ca un înlocuitor gustoase pentru unt, ulei de nucă de cocos poate revitaliza parul, acesta adaugă strălucire, strălucire și finețe.
 • Imaginea intitulata Ia-ti parul de la uscat la pasul neted 2
  2
  Se topește uleiul de nucă de cocos. Se topește prin plasarea recipientului în apă clocotită sau prin încălzirea acestuia în cuptorul cu microunde. La temperatura camerei, uleiul de cocos este solid. Punctul de topire este scăzut, deci nu va dura mult timp pentru a deveni lichid. Nu încălzi prea mult sau îți poți arde scalpul.
 • Imaginea intitulata Ia-ti parul de la uscat la neteda Pasul 3
  3
  Periați-vă părul Îndepărtați orice nod sau tensiune în părul dvs. înainte de al acoperi cu ulei de nucă de cocos. Uleiul se poate răspândi mai ușor după ce ați periat.
 • Imaginea intitulata Ia-ti parul de la uscat la neteda Pasul 4
  4
  Acoperiți părul cu ulei de nucă de cocos. Utilizați 1 până la 4 linguri de ulei de nucă de cocos topit. Acest lucru depinde în principal de modul în care doriți să fie și de cât de sănătos este părul. Utilizarea excesivă a uleiului de cocos nu va face nimic rău. Masați uleiul de pe scalp și în jurul acestuia. Acesta acoperă toate locurile părului, de la rădăcini până la vârfuri.
 • Imaginea intitulata Ia-ti parul de la uscat la neteda Pas 5
  5
  Lăsați-l peste noapte. Utilizați un capac de baie pentru a vă ține tot părul. Asigurați-vă că capacul de înot este fix, dar nu tăiați circulația. Puteți lăsa, de asemenea, uleiul în părul dvs. aproximativ două ore dacă preferați să nu dormiți cu el.
 • Imagine cu titlul Ia-ti parul de la uscat la pas uscat 6
  6
  Spălați-vă părul Utilizați un șampon hidratant dimineața pentru a clăti uleiul. Cantitatea de șampon pe care o utilizați nu trebuie să fie mai mult decât o picătură în palma mâinii.
 • Metoda 2
  Spălați-vă părul

  Imagine intitulată Ia-ți părul de la pasul uscat la cel neted 7
  1
  Trebuie să știți tipul de păr. Toți oamenii au păr diferit și șampoane specializate în diferite tipuri de păr. Dacă aveți păr mai gras, căutați un șampon specializat în acest tip de păr.
 • Imaginea intitulată Ia-ți părul de la pasul uscat la cel neted 8
  2
  Utilizați șamponul drept. Alegeți un șampon fără sulfați, alcool și alte substanțe chimice. Folosiți un brand organic dacă aveți mijloace.
 • Imaginea intitulata Ia-ti parul de la uscat la pasul neted 9
  3
  Masați uleiul de pe scalp. Foloseste doar un pic de sampon. Șamponul vă poate usca părul dacă îl folosiți excesiv. Puneți o picătură în palmă și o masați complet în păr.
 • Imaginea intitulată Ia-ți părul de la pasul uscat la cel neted 10


  4
  Spălați mai repede părul cu șampon. Luați în considerare reducerea frecvenței cu care vă spălați părul cu șampon. Nu este necesar să vă spălați părul cu șampon în fiecare zi - în plus, acest lucru vă poate deteriora mai repede părul. Folosind frecvent șampon, veți ucide grăsimile naturale create de păr. Deși un exces de grăsime capilară poate părea dezgustător, o grăsime naturală de păr naturală este sănătoasă.
 • Imaginea intitulată Ia-ți părul de la pasul uscat la cel neted 11
  5
  Utilizați balsam. Asigurați-vă că balsamul dvs. nu are silicon, alcool și substanțe chimice. Folosește puțin. Utilizați mai multe balsam dacă părul este foarte gros și curul. De obicei, acest tip de păr este mai uscat. Balsamul hidratează părul.
 • Imaginea intitulată Ia-ți părul de la pasul uscat la cel neted 12
  6
  Clătiți-vă părul După spălarea părului cu șampon și balsam, am Flush complet ochiul cu apă caldă, nu apă caldă, deoarece va usca parul. Dacă nu se spală cu șampon, am enjuágatelo cu apă caldă pe măsură ce trece mâinile prin par.
 • Metoda 3
  Bucurați-vă de păr după duș

  Imaginea intitulată Ia-ți părul de la pasul uscat la cel neted 13
  1
  Lăsați părul să se usuce. Strângeți ușor și faceți un turban cu prosopul din partea de sus a capului. parul umed este foarte sensibil si se rupe cu ușurință, astfel încât să nu ar trebui să cepillártelo sau frotártelo în orice moment. După ce vă lăsați părul învelit în prosop timp de 10-20 de minute, se va usca.
 • Imaginea intitulată Ia-ți părul de la pasul uscat la cel neted 14
  2
  Utilizează uleiuri de păr. Odată ce părul s-a uscat puțin, puteți aplica ulei capilar, ca uleiul de argan. Uleiul de argan dă părului tău un strălucitor frumos, luptă cu frizul și îl face mult mai moale.
 • Imaginea intitulată Ia-ți părul de la pasul uscat la cel neted 15
  3
  Periați-vă părul Ar trebui să vă spălați cu atenție părul după duș. Chiar și așa, ai putea să dai o parte din ea. Când o pieptești, stai cât mai departe de aparatele fierbinți. Dacă trebuie să se usuce uscătorul sau călcate, folosind un dispozitiv de protecție termică pentru a preveni despicarea varfurilor si parul uscat.
 • Imaginea intitulată Ia-ți părul de la pasul uscat la cel neted 16
  4
  Luați în considerare utilizarea sprinklerelor deturnate. Dacă doriți să vă periați părul și este foarte dezordonat, folosiți ceva asemănător unui pulverizator detangulat. Apoi, începeți mai întâi perierea vârfurilor și apoi deplasați-vă în sus.
 • Metoda 4
  Luați alte măsuri preventive

  Imaginea intitulată Ia-ți părul de la pasul uscat la cel neted 17
  1
  Luați în considerare dieta dumneavoastră. Asigurați-vă că mâncați o mulțime de produse proaspete, împreună cu o cantitate mare de apă. Hrănește-ți părul înăuntru și afară.
 • Imaginea intitulata Ia-ti parul de la uscat la pas uscat 18
  2
  Utilizați oțet de cidru de mere. Oțetul de cidru de mere este o altă mâncare miraculoasă. Cumpărați oțet cu culturi active pentru a obține rezultate mai bune. Combinați ½ ceasca de otet de cidru de mere cu 1 cană de apă caldă. Spray-o pe părul tău după spălare și lăsați-o să stea 10 minute. Apoi, clătiți din nou, dar fără șampon.
 • Imagine cu titlul Ia-ti parul de la uscat la neteda Pasul 19
  3
  Utilizați aloe vera. Un alt element pe care îl puteți adăuga părului după duș este aloe vera pentru a da mai multă umiditate. Pur și simplu masați aloe vera în părul tău și lăsați-l să stea 20 de minute. Apoi clătiți cu apă rece.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă lăsați părul lung (fete negre)Cum să vă lăsați părul lung (fete negre)
  Cum se face un exfoliant pentru mâinile de nucă de cocos și ghimbirCum se face un exfoliant pentru mâinile de nucă de cocos și ghimbir
  Cum sa impiedicati parul sa curga fara a cheltui o avereCum sa impiedicati parul sa curga fara a cheltui o avere
  Cum sa faci balsam de nuca de cocos pentru buzeCum sa faci balsam de nuca de cocos pentru buze
  Cum să vă faceți părul sănătos, neted și strălucitorCum să vă faceți părul sănătos, neted și strălucitor
  Cum sa faci un ulei de par organic si naturalCum sa faci un ulei de par organic si natural
  Cum se face un balsam fără clătireCum se face un balsam fără clătire
  Cum se face un tratament cu ulei fierbinte pentru parCum se face un tratament cu ulei fierbinte pentru par
  Cum se face un bar de loțiune de ulei de nucă de cocosCum se face un bar de loțiune de ulei de nucă de cocos
  Cum sa faci o masca de sirop de arta pentru parCum sa faci o masca de sirop de arta pentru par
  » » Cum să vă faceți părul să meargă de la uscat la moale

  © 2011—2020 ertare.com