Cum de a face sânii arata ferm sub haine fara sutien

Cu unele tipuri de îmbrăcăminte, nu este recomandabil să purtați un sutien. În special, rochii fara spate, rezervor topuri, rochii de vară și cămăși subțiri, care sunt legate, nu merg cu sutien. Cu toate acestea, ar trebui să arătați cel mai bine atunci când purtați aceste articole de îmbrăcăminte, chiar dacă sânii s-au îmbarcat pe drumul inevitabil spre sud.

pași

Metoda 1
Utilizați resursele iluziei

Imagine intitulată Mărirea sânilor Pasul 1
1
Ridică-te drept Poziția bună ridică pieptul, care prelungește corpul și împinge umerii înapoi. Nu presupuneți că aveți poziția corectă: exersați în fața unei oglinzi. Acest lucru vă va ajuta să detectați erorile în modul în care vă țineți.
 • Imagine intitulată Banda dvs. de piept pentru a le face mai mare pasul 1
  2
  Utilizați o panglică pentru a ridica sânii. Puteți găsi panglica pentru a ridica sânii în cele mai multe magazine de lenjerie de corp și brasiere speciale. Luați o bandă de bandă și lipiți un capăt la baza unui sân. Apoi, lipiți celălalt capăt mai sus în piept pentru a ridica pieptul. Faceți același lucru cu cealaltă parte. De asemenea, puteți adăuga o bandă de bandă pe partea inferioară a sânilor și țineți fiecare extremitate pe coaste.
 • Acest lucru va funcționa numai pentru fetele care au sani mici.
 • Dacă vă sprijiniți înainte când puneți banda, este posibil să fie mai ușor.
 • Puteți face același lucru cu banda multifuncțională în caz de urgență. Cu toate acestea, va fi foarte dureros să-l eliminați.
 • Imaginea intitulată Mărirea sânilor Pasul 5
  3
  Utilizați machiajul Acest lucru funcționează atunci când purtați o cămașă mică. Aplicați o cantitate mică de bronz pe gât, sub formă de "și". Difuzați-o bine, deci nu este foarte evidentă. Aplicați, de asemenea, puțină pulbere de lumină pe partea superioară a sânilor. Aceasta conturează sânii și le face să arate mai sus în piept.
 • Metoda 2
  Utilizați exercițiul

  Imagine intitulată Firm Breasts Step 8
  1
  Faceți postura plăcii sub formă de T. Ia-o pereche de gantere de 2 până la 4 kg (5 până la 10 livre) în fiecare mână și să stea postură la îndoire, ținând corpul deasupra gantere. Asigurați-vă că plasați picioarele mai deschise decât șoldurile pentru o mai bună aderență. Ridicați brațul drept și țineți gantera, deschizându-l pentru a forma a "T" cu corpul Repetați această mișcare pe partea stângă. Această combinație este o repetiție. Va trebui să faceți între 10 și 20 de repetări.
  • Dacă sunteți începător, ridicați-vă brațul cât mai mult posibil. Pe măsură ce aveți mai multă putere, puteți mări intervalul de elevație.
 • Imaginea intitulată
  2
  Faceți o flexiune pectorală. Așezați-vă cu mușchii abdominali contractați și apăsând ferm coloana vertebrală împotriva podelei. Țineți două gantere de 2 până la 4 kilograme cu fiecare mână și ridicați-vă brațele. Țineți palmele jos și țineți-vă ferm coatele împotriva corpului. Acum, inhalați și coborâți ganterele cu aproximativ 1 cm de la piept, expirați-le și ridicați-le din nou. Repetați procedura de până la patruzeci de ori.


 • Imagine intitulată Obțineți un pas mai puternic 10
  3
  Faceți mișcări sub formă de C. Lie pe spate și țineți două gantere deasupra capului cu palmele în sus. Trageți a "C" cu fiecare braț, aducând brațele spre șolduri. Întoarceți brațele în poziția lor inițială, apoi repetați procesul de până la 20 de ori.
 • Image cu titlul Creșterea dimensiunii mamare Pasul 1
  4
  Faceți push-up-uri. Pentru acest tip de flexie, veți echilibra brațele cu ganterele în loc să le dați la sol. Lean pe mâini și genunchi și mâinile pe gantere poziționat un pic mai deschisă decât umerii, ridicați corpul pentru a menține echilibrul pe degetele de la picioare. Coborâți ușor pieptul la sol în timp ce vă stabilizați cu mușchii torsului. Apoi, ridicați din nou pentru a reveni la poziția inițială. Repetați acest exercițiu de până la 15 ori.
 • Dacă este prea dificilă, utilizați genunchii pentru a vă menține echilibrul, mai degrabă decât degetele de la picioare.
 • Metoda 3
  Utilizați operația

  Imagine intitulată Mărirea sânilor Pasul 11
  1
  Faceți un lift tradițional de sân. Această operație se numește mastopexie. Folosind anestezie generala, chirurgul indeparteaza excesul de piele, lifturile de sân și nipluri scurte pentru plasarea într-un loc mai mare piept. Pentru că implică tăierea tuturor țesuturilor din jurul mamelonului, riscul de a pierde senzația în zona respectivă. Ca și în cazul oricărei intervenții chirurgicale, există și alte riscuri, cum ar fi infecția și pierderea de sânge. Puteți minimiza riscul de a pierde sânge spune medicul dumneavoastră dacă luați orice medicament pentru subțierea sângelui și abținerea de la consumul de alcool și de a lua aspirina inainte de procedura.
  • Timpul de recuperare este de aproximativ trei până la cinci zile pentru a reveni la activitățile zilnice normale și patru până la șase săptămâni pentru a reveni la programul de exerciții fizice.
 • Imaginea intitulată Creșteți dimensiunea sânilor Pasul 15
  2
  Alegeți un lift de sân cu laser. În această nouă procedură, chirurgul utilizează laserul pentru a tăia numai stratul exterior al pielii, astfel încât țesutul subiacent poate fi tăiat. Apoi, țineți acest țesut sub sânii pentru a forma un suport intern. Se numește această procedură "de-epitelizarea pediculului". Mulți chirurgi preferă această tehnică, deoarece reduc pierderea de sânge și leziunile tisulare, pe lângă îmbunătățirea fermității pielii.
 • Ca și în cazul examenelor tradiționale de mamă, se face prin anestezie generală.
 • Timpul de recuperare este la fel ca în cazul unui lift tradițional de sân.
 • Deoarece niplul nu este îndepărtat, nu veți suferi nici o pierdere de sensibilitate.
 • Unii chirurgi plastici susțin că rezultatele sunt mai durabile decât cele ale unui lift tipic pentru sân datorită suportului intern.
 • Riscurile sunt aceleași ca și în cazul oricărei alte intervenții chirurgicale.
 • Imaginea intitulată Mărirea sânilor Pasul 15
  3
  Puneți un sutien intern. Această procedură implică plasarea unui pahar din silicon tare în și sub sân. Apoi, chirurgul ține cupele cu fire de mătase care sunt înșurubate de coaste. Acesta formează un sutien invizibil care ține sânii într-o poziție mai înaltă. În Regatul Unit, trei femei au fost supuse acestei proceduri până în prezent.
 • Această procedură este încă experimentală și poate rămâne așa pentru o vreme, înainte ca aceasta să fie disponibilă pentru toate segmentele de public.
 • Nimeni nu-și cunoaște eficiența sau riscurile pe termen lung.
 • avertismente

  • Banda cauzează durere atunci când o îndepărtează, așa că faceți-o cu prudență.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să reglați breteleleCum să reglați bretelele
  Cum sa alegi lenjeria de mireasaCum sa alegi lenjeria de mireasa
  Cum sa alegi sutienul potrivitCum sa alegi sutienul potrivit
  Cum de a alege lenjerie măgulitoare pentru un bust micCum de a alege lenjerie măgulitoare pentru un bust mic
  Cum de a face un frumos bust platCum de a face un frumos bust plat
  Cum sa faci sani mari arata mai miciCum sa faci sani mari arata mai mici
  Cum sa faci sani mici arata mai mareCum sa faci sani mici arata mai mare
  Cum să-ți faci sânii mai fermiCum să-ți faci sânii mai fermi
  Cum să-ți faci sânii mai mareCum să-ți faci sânii mai mare
  Cum să arăți frumos dacă ai o figură umpluteCum să arăți frumos dacă ai o figură umplute
  » » Cum de a face sânii arata ferm sub haine fara sutien

  © 2011—2020 ertare.com