Cum se obține efectul ochilor fumatori pentru ochii căprui

Cel mai bun lucru despre ochii căprui este că pot fi combinați cu orice culoare a umbrei ochiului. Ochii de culoare brun nu se limitează la o anumită paletă de culori, spre deosebire de ochii verzi și albaștri. În plus, deși stilul de ochi fumător este popular printre oamenii cu toate culorile ochilor, este mai ușor să arăți bine fără a fi exagerat atunci când este combinat cu ochii căprui. Asigurați-vă că vă pregătiți corect fața înainte de a încerca acest stil îndrăzneț.

pași

Partea 1
Crează un efect dramatic al ochilor fumurii

1
Începeți cu o bază neagră. Utilizați o perie de umbră pentru a acoperi pleoapa superioară cu o umbră neagră. Aplicați în zona de la linia genelor până la mărirea ochiului. Atunci când încărcați peria cu praf, nu uitați să atingeți mai întâi containerul. Îndepărtarea umbrei excesive a ochilor va împiedica căderea excesului de praf pe obraji.
 • Utilizați alte culori închise, altele decât negru, dacă preferați. Navy albastru, violet regal și gri de cărbune funcționează bine. Doar asigurați-vă că culoarea pe care o alegeți pentru bază este cea mai întunecată umbră de ochi pe care intenționați să o utilizați.
 • Crema umbrelor pentru ochi funcționează cel mai bine pentru acest pas.
 • De asemenea, puteți folosi un creion pentru creion pentru baza în locul său. Îndepărtați pleoapa cu creionul și difuzați-o de-a lungul întregului pleoapă cu o perie sau un instrument de murdărie.
 • 2
  Aplicați o nuanță mai deschisă la jumătatea superioară a pleoapelor. Alegeți o umbra de ochi gri închis. Această a doua ochi de ochi ar trebui să fie puțin mai ușoară decât umbra neagră, dar ar trebui să fie totuși destul de întunecată. Aplicați-o pornind de la creastă și oprind la aproximativ jumătate din pleoapă.
 • Dacă ați utilizat un alt negru pentru culoarea de bază, încercați să combinați această culoare cu o culoare mai deschisă, care este cât mai aproape posibil.
 • 3
  difuzează fardele de ochi. Utilizați o perie de murdărie. Aceste perii au peri mai subțiri în comparație cu periile de umbre pentru ochi și sunt proiectate pentru a crea un efect estompat. Folosind încheietura mâinii, faceți o mișcare circulară mică pentru a "lustrui" cu peria.
 • Blocați cele 2 umbre ale ochilor de pe marginea inferioară a culorii mai deschise. Aceasta va face trecerea între culorile deja aproape complet constante. Începeți de la marginea cea mai îndepărtată de nas și lucrați orizontal de-a lungul întregului pleoapă.
 • Blândește fardul de ochi în creion. Cu o perie curată, efectuați aceleași mișcări de lustruire în ochi. Opriți aproximativ la jumătatea distanței între pliu și sprâncene.
 • 4
  Iluminează osul orbital. Alegeți oa treia umbra ochi foarte clar pentru a fi utilizată ca iluminator. Aceasta poate fi o culoare strălucitoare metalică sau în culoarea pielii. Așezați puțin din această umbra de ochi într-o linie mică de-a lungul marginii exterioare a sprâncenelor. Puteți aplica, de asemenea, o atingere de umbre luminos în colțurile interioare ale ochilor pentru a crea un efect de iluminare. Un vârf de ochi de aur va face ca ochii căprui să iasă în evidență.
 • 5
  Aplicați a Eyeliner la ambele linii ale genelor. Alegeți un ochi negru sau o culoare similară primei umbre a ochiului. Un creion pentru ochi va funcționa mai bine, deoarece ochiul de lichid este greu de mirosit.
 • Traceți dermatograful de-a lungul liniei de sus a genelor, pornind de la marginea exterioară și alunecându-l spre nas.
 • Aplicați ochelarii în a treia parte a liniei inferioare a genelor. Conectați liniile superioare și inferioare la colțul exterior al ochiului.
 • Utilizați un instrument de murdărie pentru a împroșca ochelarii.
 • 6
  Finalizați stilul cu a rimeluri. Aplicați 2 până la 3 straturi de rimel neagră la genele superioare. Pentru a obține un stil mai dramatic, adăugați un strat de rimel la marginea exterioară a genelor inferioare. Dacă vedeți că genele sunt aglomerate, separați-le cu un pieptene pentru gene.


 • 7
  Verificați stilul final. După ce ați adăugat rimelul, machiajul ochilor ar trebui să fie complet. Verificați dacă umbra excesivă a ochilor a căzut pe obraji. Faceți tot posibilul pentru a îndepărta orice praf în exces care vă poate găsi. Dacă lăsați o pată, atingeți zona cu puțin mai multă bază sau cu un concealer. Adăugați culoarea la buze pentru a finaliza stilul.
 • Partea 2
  Pregătiți-vă fața pentru efectul ochilor fumurii

  1
  Spală-te și uscați-vă fața Înainte de a aplica machiajul cu ochii fumurii, se recomandă ca fața dumneavoastră să fie perfectă. Utilizați fie un detergent facial sau un săpun ușor. Țineți apa caldă. Apa caldă se poate usca și poate irita pielea, în timp ce apa rece nu se curăță la fel de eficient.
  • La sfârșitul zilei, amintiți întotdeauna să decolați machiajul. A rămâne cu machiajul în timpul nopții poate bloca porii, ceea ce va provoca acnee.
 • 2
  Aplicați crema de hidratare și grund. Asigurați-vă că aveți o pânză perfectă înainte de a începe să aplicați machiajul.
 • Masați un vârf de hidratant pe piele utilizând vârfurile degetelor. Pielea bine umezită va ajuta becul de machiaj și va arăta mult mai mult.
 • După ce ați umezit, masați o cantitate mică de prebază pe obraji, pe nas, pe frunte și pe bărbie.
 • Aplicați un strat de grund de ochi pe pleoapele superioare. Formarea generală a machiajului poate funcționa, dar prebazele speciale pentru ochi sunt mai moi și au rezultate mai bune.
 • 3
  creț genele tale Țineți o unealtă de curling la baza genelor. Păstrați-l în poziție timp de 5 secunde. Curling genele face ochii să arate mai deschis și va spori în special machiajul ochilor fumurii.
 • De asemenea, ați putea alege să faceți acest pas după adăugarea eyeliner. Asigurați-vă că vă curățați înainte de a aplica rimelul pentru a preveni aglomerarea sau ruperea genelor.
 • 4
  Utilizați machiajul obișnuit. Machiajul general al pielii trebuie terminat înainte de a adăuga umbra ochilor. Începeți cu baza și continuați cu agentul de acoperire, etanșați atât cu un strat de pulbere compactă. Aplicați apoi fardul și bronzul. Dacă preferați să nu utilizați toate aceste produse, nu ezitați să renunțați la una sau mai multe.
 • Așteptați până când ați terminat machiajul ochilor înainte de a pune orice culoare pe buze.
 • 5
  Perfectafli sprâncenele. Deoarece sprâncenele vor înconjura ochii fumurii, este recomandabil să vă asigurați că sunt perfecți. Sprancenele îndrăznețe și întunecate se îmbină bine cu ochii căprui cu ochii fumurii.
 • Păstrați forma sprancenei pentru a obține un arc dramatic, dar încercați să nu le radeți prea mult.
 • Dacă sprâncenele dvs. naturale sunt puțin subțiri sau ușoare, luați în considerare completați-le sau schița. Ai putea folosi o cremă pentru sprâncene sau alt machiaj la alegere. Luați în considerare fixarea sprâncenelor cu un gel de spranceană colorat.
 • sfaturi

  • Combina efectul ochilor fumatori cu buzele de culoare neutra. Încercați o luciu transparent al buzelor sau un ruj de coral, piersic sau roz deschis. Țineți-vă la culori similare cu culoarea buzelor, pentru a evita exagerarea lor.
  • Întotdeauna spălați-vă pe mâini înainte și după aplicarea machiajului.
  • Multe umbre de ochi sunt vândute în jocuri mici, care conțin combinații ideale de utilizat atunci când creați acest stil.
  • Deși toate culorile se combină cu ochii căprui, purpurii intense îi completează foarte bine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să aplicați diferite stiluri de fard de obrazCum să aplicați diferite stiluri de fard de obraz
  Cum să aplicați scena machiajului ochilorCum să aplicați scena machiajului ochilor
  Cum se aplică machiajul întunecat pentru ochiCum se aplică machiajul întunecat pentru ochi
  Cum sa aplici machiajul ochilor cu sclipiciCum sa aplici machiajul ochilor cu sclipici
  Cum se aplică machiajul pentru ochi albastri și griCum se aplică machiajul pentru ochi albastri și gri
  Cum se aplică machiajul pentru a vă face ochii să pară mai mariCum se aplică machiajul pentru a vă face ochii să pară mai mari
  Cum se aplică machiajul simplu pentru ochiCum se aplică machiajul simplu pentru ochi
  Cum să aplicați machiaj pentru ochi rotunziCum să aplicați machiaj pentru ochi rotunzi
  Cum să aplicați umbra ochilor pe pielea maroCum să aplicați umbra ochilor pe pielea maro
  Cum să aplicați fard de aur de culoare aurieCum să aplicați fard de aur de culoare aurie
  » » Cum se obține efectul ochilor fumatori pentru ochii căprui

  © 2011—2020 ertare.com