Cum să localizați un hoț de magazin

Veți găsi acești oameni în toate magazinele, care vor lua în mod grațios marfa, dar nu vor să plătească pentru ea. Deși este periculos să te confrunți cu un hoț pe cont propriu, iată câteva sfaturi pentru ao identifica.

pași

Imagine cu denumirea Spot and a Shoplifter Pasul 1
1
Trebuie să știți câteva tactici pe care le au hoții. Furtul de magazine a devenit din ce în ce mai dificil de-a lungul anilor datorită introducerii unui televizor cu circuit închis, prin urmare au apărut tactici noi care diferă în funcție de scenarii. Aici vom prezenta unele dintre cele mai comune.
 • Furt și evadare: această strategie este cea mai utilizată de hoți de magazin și este la fel ca un șoc și o scăpare.
 • Introduceți magazinul
 • Luați articolul
 • alerga
 • Totuși, la fel de simplu, puteți identifica această strategie cu unele dintre următoarele caracteristici:
 • Imagine cu denumirea Spot and a Shoplifter Pasul 2
  2
  Uită-te la modul în care te imbraci. Hote, ochelari de soare, eșarfe etc. sau orice altă încercare de a-și acoperi fețele este o modalitate ușoară de a identifica un hoț.
 • Imagine cu denumirea Spot a Shoplifter Pasul 3
  3
  Uită-te la oamenii care se agață. Cei mai mulți tâlhari au tendința să se hrănească în jurul țintei, gândindu-se cum să facă jaf sau doar să aștepte ieșirea liberă. Dacă nu există ieșire, nu există nici un furt.
 • Imagine cu denumirea Spot and a Shoplifter Pasul 4
  4
  Fiți atenți la disperarea lui. Deși furtul și evadarea sunt rareori folosite astăzi, este încă frecvent întâlnită printre hoții pentru prima dată. Dacă ieșirea lor este blocată, vor deveni cel mai probabil agresivi și chiar vor cere iertare, ceea ce devine o fură frustrat.
 • Imaginea intitulată Spot and a Shoplifter Pasul 5
  5


  Acordați atenție jafurilor de grup. Posibil este tipul de furt care dă mai multă frică. Un grup de 4 până la 8 persoane va intra în magazin, separat și în cele din urmă se va întâlni în jurul scopului. Cu practica puteți preveni jafurile de grup oferind asistență și atenție.
 • Dimensiunea contează Dacă prindeți un grup de hoți cu mâinile în aluat, acestea vor deveni mai violente și vor cauza probleme. În acest moment, cererea dvs. de ajutor, sperăm, va veni cu mai multă forță. Dacă devin violenți, aveți o justificare pentru a apela poliția.
 • Imagine cu denumirea Spot and a Shoplifter Pasul 6
  6
  Oferiți asistență Poate sună proastă, dar ajută. Un grup de hoți poate fi șocat sau chiar aborbit înainte de a lua legătura cu angajatul, deoarece ați început acum o conversație și ați văzut chipurile. Dacă vă ignoră și încercați să vă sustrageți, puteți cere ajutor dacă există un alt tip de contact.
 • Imagine cu denumirea Spot a Shoplifter Pasul 7
  7
  Trebuie să fii mai atent la ora închiderii. Cele mai multe jafuri au loc noaptea, când sunt mai puțini martori, mai puține autorități și când magazinul se închide. În mod normal, înainte de orele de închidere, poarta principală (dacă nu există nici o siguranță) va fi închisă automat, ceea ce, la rândul său, îi prinde pe hoți și îi dă mai mult timp să vină polițiștilor.
 • Imagine cu denumirea Spot a Shoplifter Pasul 8
  8
  Acordați atenție tehnicii de furt și distragere a atenției. Acest lucru este folosit de hoți care lucrează în duo. În timp ce o persoană atrage atenția angajatului asupra oricărui lucru, celălalt hoț își poate îndeplini misiunea cu ușurință. Aici veți vedea cum puteți identifica această tactică:
 • Acordați atenție tehnicii de distragere a conversațiilor. Dacă scăpați de o distragere a atenției atunci când nu trebuie, hoții vor încerca să vă atragă din nou atenția, fie blocându-vă drumul, fie punând o întrebare din albastru. Acesta este cel mai notabil indiciu că te afli într-o situație de distragere și furt.
  Imagine cu denumirea Spot and a Shoplifter Pasul 9
 • sfaturi

  • În cel mai rău caz, va trebui să vă apărați împotriva unui atac. Încearcă să înveți metodele de autoapărare la poliția locală.
  • Păstrați capul calm și rece. Cu experiență, veți deveni mai vigilenți în observațiile voastre.
  • Trebuie să cunoașteți numărul de telefon al posturilor locale de poliție de memorie. Nu vă va face nici un bine să vă rugați pentru poliție să ajungă dacă nu cunoașteți numărul.
  • Când observați un grup de persoane suspecte, examinarea acestora cu o lupă nu vă va ajuta. Păstrați distanța și păreați ocupați.

  avertismente

  • Nu te comporta ca un erou, viața ta nu merită ce merită o bere. Dacă suspectul este înarmat, chemați poliția imediat, nu îl apropiați niciodată.
  • Nu ar trebui să atacați un hoț în nici un caz, chiar arătați ca cea mai bună opțiune. S-ar putea să ajungeți la o revendicare legală și la un cazier judiciar.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a preveni un hoț de la furtul posesiunilor tale în The Sims 3Cum de a preveni un hoț de la furtul posesiunilor tale în The Sims 3
  Cum puteți monitoriza furtul de identitate utilizând alertele GoogleCum puteți monitoriza furtul de identitate utilizând alertele Google
  Cum să plătiți online fără un card de credit sau cu PaypalCum să plătiți online fără un card de credit sau cu Paypal
  Cum să câștigi în Conecta 4Cum să câștigi în Conecta 4
  Cum să evitați frauda prin poștăCum să evitați frauda prin poștă
  Cum de a identifica un portofel fals Vera BradleyCum de a identifica un portofel fals Vera Bradley
  Cum de a determina sexul unui peșteCum de a determina sexul unui pește
  Cum să identificați un păianjen de porțieCum să identificați un păianjen de porție
  Cum se identifică olimpii de sex masculin și femininCum se identifică olimpii de sex masculin și feminin
  Cum să identificați un păianjen atipicCum să identificați un păianjen atipic
  » » Cum să localizați un hoț de magazin

  © 2011—2020 ertare.com