Cum să purtați niște Vans

Fii a patinator si cauta un pantof care se potriveste stilului tau de viata activ sau pur si simplu sa fie acei oameni care ii place sa se imbrace bine dar cu un stil informal, Vans-urile pot fi pantoful potrivit pentru tine. Această marcă oferă o mare varietate de tipuri de amprente mari, mici și toate tipurile, printre care puteți găsi pantofii perfecți pentru fiecare ocazie ocazională. Aflați cum și când trebuie să purtați orice tip de pantofi Vans pentru a vă asigura că arăți grozav în orice ocazie.

pași

Metoda 1
Carry low Vans

Purtati-Vans-Pas-1-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
Imaginea intitulata Femei de purtare Pasul 1
1
Utilizați modelul Authentic pentru a obține un stil clasic, lipsit de griji și versatil. Autovehiculele Vans Authentic sunt pantofii clasici cu pantofi mici, cu tălpi de cauciuc pe care toată lumea le cunoaște, chiar dacă nu știu ce model sunt. Aceste pantofi, care seamănă asemănător cu clasicul Converse Chuck Taylor, pot fi găsite într-o varietate de culori și sunt foarte versatile. Vane Authentic se potrivesc practic în orice echipă casuală, așa că experimentați după cum doriți.
 • Combinați cu: blugi, cămăși cu mâneci scurte, hanorace, cămăși cu mâneci lungi tipărite, fuste și articole de îmbrăcăminte retro sau de epocă.
Purtati-Vans-Pas-1Bullet1.jpg" class ="imagine lightbox">
Imaginea intitulată Femei de purtat pasul 1Bullet1
 • Sfaturi pentru stil: combinați culoarea Vans Authentic cu hainele pe care le purtați deasupra dacă doriți să mergeți împreună.
  Purtati-Vans-Pas-1Bullet2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
 • Purtati-Vans-Pas-2-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulata Wear Vans Step 2
  2
  Utilizați adidași fără șireturi dacă doriți să obțineți un stil potrivit pentru a merge oriunde. Pantofii fără șireturi sunt, în primul rând, practice. Aceste pantofi au elastice în loc de șireturi și pot fi puse și înlăturate în câteva secunde, astfel încât acestea vor fi perfecte atunci când trebuie să te îmbraci în grabă. Pantoful fără șireturi este nu numai o versiune rafinată a modelului clasic, ci și o combinație practică cu orice îmbrăcăminte obișnuită.
 • Combinați cu: blugi, tricouri cu mâneci scurte, pantaloni scurți, pulovere, bluze, pantaloni în stil pijama, pantaloni de yoga, fuste, blugi tăiați și blugi subțiri.
  Purtati-Vans-Pas-2Bullet1.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
 • Sfaturi pentru stil: aveți întotdeauna o pereche de Vans fără șireturi lângă ușă - în acest fel, puteți merge bine îmbrăcați chiar și atunci când trebuie să părăsiți casa într-o grabă la un moment dat.
  Purtati-Vans-Pas-2Bullet2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
 • Purtati-Vans-Pas-3-versiunea-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Vânzări Vânzări Pasul 3
  3
  Utilizați modelul C&L dacă doriți să purtați un stil mai clasic. Modelul "C&L" (sau "pânză și piele"ce înseamnă asta? "pânză și piele") din Vans este același ca modelul Authentic, dar cu detalii din piele naturală pe limbă și călcâi. Această mică schimbare poate aduce o mare diferență, oferind o notă elegantă modelului clasic pentru a obține un stil similar celui al pantofilor nautici. Deși aceste pantofi sunt potrivite pentru orice ocazie, ele vor fi mai bine cu o îmbrăcăminte ceva mai formală decât cea pe care o purtați de obicei cu alte tipuri de Vans.
 • Combinați cu: blugi, jachete, pulovere, fuste și rochii.
 • Sfaturi pentru stil: Pentru a păstra pantofii în stare bună, aveți grijă de detaliile din piele. Dacă pielea se murdărește, curățați-o ușor cu o cârpă umedă. Dacă se ude, lăsați-l să se usuce la temperatura camerei (accelerarea procesului de uscare poate provoca fisurarea pieii). Dacă se usucă prea mult, aplicați o mică cremă pentru a trata și hidrata pielea.
 • Purtati-Vans-Pas-4-Version-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulata Wear Vans Step 4
  4
  Utilizați adidași cu amprente pentru a obține un stil îndrăzneț și alternativ. Există o gamă foarte largă de Vans de pânză sub gleznă, cu amprente diferite. Această gamă acoperă totul, de la cele mai cunoscute tipăriri, cum ar fi modelele de camuflaj sau florale, până la cele mai sofisticate, cum ar fi printuri de bandana, nebuloase de stele și multe alte modele. Deși cel mai bun costum pentru fiecare model va depinde de model, de obicei, aceste pantofi vor da o atingere "Hipster" sau alternativă la stilul dvs., deoarece acestea sunt foarte populare printre acei tineri care merg la ultimul.
 • Combinați cu: blugi saraci, chinos, tricouri bandeau, capace de baseball, haine de stil punk, haine de stil hip-hop, ochelari de paste si tunsori sofisticati.
  Purtati-Vans-Pas-4Bullet1.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
 • Sfaturi pentru stil: Gama de imprimeuri disponibile pe piață variază în mod constant, așa că priviți pe Internet pentru modele mai noi și ediții limitate. De exemplu, pentru sezonul 2014, Vans a lansat câteva pantofi ediție limitată, imprimate cu coperta albumului "40 oz. la libertate" de Sublime, în cinstea acestei trupe de ska-punk.
  Purtati-Vans-Pas-4Bullet2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Vânzarea Vans Step 4Bullet2
 • Metoda 2
  Purtați Vans la înălțimea gleznei și deasupra gleznei

  Purtati-Vans-Pas-5-Version-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulata Wear Vans Step 5
  1
  Utilizați modelul Sk8-Hi dacă doriți să purtați un stil mai mult skateboarder. Modelul Sk8-Hi de la Vans este printre cele mai populare dintre cele clasice skateboarderi. Aceste pantofi, pe lângă faptul că oferă o bună prindere pe skateboard-ul datorită tălpii sale late de cauciuc, au un design caracteristic, matlasat în zona gleznei și sunt disponibile într-o varietate de culori și modele, deci sunt foarte atractive din punct de vedere estetic. Sk8-Hi sunt adidași de înaltă calitate skaters, aspiranții skaters și pentru orice tânăr care îi place acest stil.
  • Combinați cu: blugi ripți, blugi subțiri, jachete matlasate, șepci de baseball, îmbrăcăminte
  skate, batiste de tip bandana, îmbrăcăminte în stil militar (pantaloni cu buzunare exterioare, printuri de camuflaj etc.).
  Purtati-Vans-Pas-5Bullet1.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Wear Vans Step 5Bullet1
 • Sfaturi pentru stil: pentru a obține un stil cu adevărat în acord cu estetica skate-punk, cumpărați o pereche de Vans Sk8-Hi și decorați-le cu modelele proprii folosind vopsea și markere.
  Purtati-Vans-Pas-5Bullet2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulă Vane de vane Step 5Bullet2
 • Purtati-Vans-Pas-6.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulata Wear Vans Step 6
  2
  Utilizați Vans Mid-Skool Mid-Skool pentru a obține un stil de munte. Modelul Vans Mid-Skool MTE poate fi scump, dar este foarte confortabil și designul său este excelent. Aceste pantofi sunt deosebit de practice în locurile cu temperaturi scăzute. Ele au căptușeală din lână, sunt groase și căptușite și sunt acoperite cu un material rezistent la apă, deci sunt ideale pentru a merge la lucru și a utiliza zilnic în zone cu vreme rece. Cel mai bine, pentru cei care doresc să parieze mare, există o versiune a acestui model cu exterior din piele 100%.
 • Combinați cu: haine de schi, jachete de fleece, șosete groase, jachete matlasate și blugi strâmți.
  Purtati-Vans-Pas-6Bullet1.jpg" class ="imagine lightbox">


  Imaginea intitulată Vânzări Vânzări Step 6Bullet1
 • Sfaturi pentru stil: Pentru a vă menține MTE Vans în stare bună, aplicați un produs impermeabil înainte de a le folosi în zăpadă sau în ploaie. Puteți găsi spray de protecție la un preț rezonabil, practic, în orice magazin de pantofi.
  Purtati-Vans-Pas-6Bullet2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulata Furnale Vans Step 6Bullet2
 • Purtati-Vans-Pas-7.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulata Wear Vans Step 7
  3
  Utilizați modelul Chukka de înălțime medie dacă doriți pantofi practice cu design bun. Modelul Chukka este unul dintre cele mai recunoscute dintre clasele Vans clasice de înălțime medie. Cu un design color simplu și o talpă groasă și flexibilă, Vuk Chukka oferă un stil simplu și versatil, care combină cu o gamă largă de articole de îmbrăcăminte. În plus, deoarece Chukka oferă o mare protecție și sprijin, ele sunt rezistente și pantofi potriviți pentru a munci și de a merge confortabil.
 • Combinați cu: blugi, cămăși cu mâneci scurte, pantaloni militari, șosete lungi, hanorace și cămăși imprimate cu mâneci lungi.
  Purtati-Vans-Pas-7Bullet1.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
 • Sfaturi de stil: pentru a obține mai multă prindere și un stil diferit, alegeți cizmele Chukka, care acoperă complet călcâiul și glezna.
  Purtati-Vans-Pas-7Bullet2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulata purtati Vans Step 7Bullet2
 • Purtati-Vans-Pas-8.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Wear Vans Step 8
  4
  Purtați complet adidași negri dacă doriți un stil versatil pentru a merge la lucru. Unele restaurante, întreprinderi mici și alte companii solicită lucrătorilor săi să poarte pantofi discrete, neutre. Majoritatea liniilor de Vans și de înălțime medie (cum ar fi Chukka, Look și Bedford) oferă cel puțin un model de adidași și talpă neagră, perfect pentru acest tip de lucrări. În plus, utilizarea acestor pantofi nu va pune probleme, deoarece acestea sunt, de obicei, căptușite cu un material foarte confortabil și oferă un mare sprijin.
 • Combinați cu: pantaloni de lucru (Dickies, etc.), blugi simple, tricouri polo, nasturi, uniforme etc.
  Purtati-Vans-Pas-8Bullet1.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Vânzări Vans Step 8Bullet1
 • Sfaturi pentru stil: Luați în considerare investiția într-o serie de șabloane de gel dacă trebuie să vă petreceți toată ziua în picioare la serviciu. Confortul și îmbunătățirea posturii pe care o veți realiza prin utilizarea unor șabloane potrivite vor face diferența dintre un aspect incredibil și un aspect acceptabil.
  Purtati-Vans-Pas-8Bullet2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Femei de uzură Step 8Bullet2
 • Metoda 3
  Folosiți modele speciale de Vans

  Purtati-Vans-Pas-9.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
  1
  Utilizați flip flop-uri Vans dacă doriți să purtați pantofi rezistenți la apă. Deși marca Vans nu este cunoscută în special pentru flip-flop-uri, aceasta are o gamă largă de acest tip de încălțăminte. Aceste flip flop-uri sunt potrivite pentru duș, piscină, plajă și orice loc în care puteți obține picioarele ude. În plus, deoarece sunt mult mai ieftine decât adidașii închise (cu unele modele de numai 15 dolari), ele sunt, de asemenea, mari și la prețuri accesibile pentru a le utiliza la domiciliu.
  • Combinați cu: costume de baie, bikini, bermude, pijamale și bluze.
  Purtati-Vans-Pas-9Bullet1.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Femei de uzură Step 9Bullet1
 • Sfaturi de stil: faptul că purtați flip-flops nu înseamnă că trebuie să renunți la stilul tău. Căutați flip flops cu un model care vă potrivește bine (există modele cu camuflaj, tribale sau pătrate, printre multe altele).
  Purtati-Vans-Pas-9Bullet2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulă Vans Furnale Step 9Bullet2
 • Purtati-Vans-Pas-10.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulata Wear Vans Step 10
  2
  Utilizați modelul Dressed Up pentru mai multe ocazii formale. Credeți sau nu, marca Vans oferă o linie limitată de pantofi concepute pentru a fi utilizate la ocazii speciale (linia "Îmbrăcat"). Această linie, care variază de la stilul obișnuit al Dress Up Skate LPE la modelul confortabil și moale din piele Era 59 Pelican, nu este întotdeauna ușor de găsit și poate fi oarecum mai scump decât liniile mai obișnuite ale Vans. Chiar și așa, nu există nimic ca aceste modele pentru a obține un stil de primă clasă la ocazii speciale, cum ar fi partidele de absolvire, ceremonii de premiere și petreceri în cluburi distinse.
 • Combinați cu: pantaloni, jachete, costume, pulovere, cămăși, blugi, fuste și rochii.
  Purtati-Vans-Pas-10Bullet1.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulata Femei de vara Pasul 10Bullet1
 • Sfaturi de stil: încercați să salvați o pereche de astfel de Vans, ceva mai sofisticat, separat, în loc să le plasați lângă pantofii de alergare de zi cu zi. Nu trebuie să distrugeți aceste pantofi speciali, folosindu-vă zilnic, deci ar fi bine să le rezervați pentru acele momente în care trebuie să rezolvați mai mult decât de obicei.
  Purtati-Vans-Pas-10Bullet2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată
 • Purtati-Vans-Pas-11.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulata Wear Vans Step 11
  3
  Luați în considerare achiziționarea unui Vans personalizat pentru a obține un stil unic. Nu puteți găsi modelul Vans potrivit? Ei bine, fă-ți-o! Cu opțiunile de personalizare a diferitelor modele de Vans, puteți să vă construiți pantofii ideali alegând în detaliu toate caracteristicile lor. Începând cu unele adidași albi, inclusiv multe dintre modelele menționate în acest articol, cum ar fi Sk8-Hi, Authentic și Chukka, plus multe altele, puteți alege culori, modele și tălpi la gustul dvs. pentru a obține unele Vânzări unice
 • Combinați cu: Aceasta va depinde de modelul pe care îl construiți.
 • Sfaturi de stil: Dacă nu sunteți în măsură să decideți, încercați să navigați prin selecția de pantofi personalizați de alți utilizatori anonimi sau de anumiți oameni celebri de pe site-ul Vans.
 • sfaturi

  • Încercați să răsfoiți fotografii în bloguri de modă pentru a găsi idei despre cum să vă purtați autoutilitare. Pe site-urile Flickr, Tumblr și alte site-uri veți găsi numeroase pagini create de diferiți utilizatori și dedicate exclusiv pantofilor și adidaților.
  • De asemenea, puteți vizita site-uri specializate în adidași (cum ar fi, de exemplu, Hypebeast.com). Aceste pagini oferă informații actualizate cu privire la noile modele Vans și la producătorii de încălțăminte și la ediții limitate.

  avertismente

  • Înainte de a utiliza Vans pentru a merge la școală sau de a lucra, asigurați-vă că știți regulile despre îmbrăcăminte. Dacă sunteți îngrijorat de a fi rugați să le scoateți, purtați oa doua pereche de pantofi mai tradiționali și mai formali doar pentru caz.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa albiti pantofii de culoarea panzeiCum sa albiti pantofii de culoarea panzei
  Cum sa alegi pantoful sportului potrivit pentru exercitii aerobiceCum sa alegi pantoful sportului potrivit pentru exercitii aerobice
  Cum de a alege pantofi de alergatCum de a alege pantofi de alergat
  Cum să eliminați în miros rău pe pantofii dvs. cu bicarbonat de sodiuCum să eliminați în miros rău pe pantofii dvs. cu bicarbonat de sodiu
  Cum sa gasesti pantofii de nunta perfecteCum sa gasesti pantofii de nunta perfecte
  Cum sa alegi pantofi confortabiliCum sa alegi pantofi confortabili
  Cum sa alegi pantofi confortabiliCum sa alegi pantofi confortabili
  Cum sa alegi pantofi confortabili pentru drumetiiCum sa alegi pantofi confortabili pentru drumetii
  Cum să evitați scântei de pantofi Air JordanCum să evitați scântei de pantofi Air Jordan
  Cum sa faci pantofii sa nu mai cureteCum sa faci pantofii sa nu mai curete
  » » Cum să purtați niște Vans

  © 2011—2020 ertare.com